σε παρακαλω ανοιξε αυτο το θεμα στο ειμαι σιγουρη θα παρεις τις αρμοζουσες απαντησεις.το λές μια φορά όχι κάθε μέρα...πιπίλισμα στο μυαλό...για όλα όμως αρνητική άποψη..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλοι-φίδια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 310
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Κάτσε ρε συ, δηλαδη άμα η άλλη έχει ενδείξεις για κάτι κακό(όχι υποψίες) γιατί να μην προειδοποιήσει τη φίλη της . Κι αν όχι κατευθειαν να το φέρει απ' έξω απ' έξω
Το λες μία μαν. Η δεύτερη κι εσένα μαλάκα κάνει, και την άλλη, και τη φίλη της και all togetherνε την κατάσταση.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κάτσε ρε συ, δηλαδη άμα η άλλη έχει ενδείξεις για κάτι κακό(όχι υποψίες) γιατί να μην προειδοποιήσει τη φίλη της . Κι αν όχι κατευθειαν να το φέρει απ' έξω απ' έξω
ενδείξεις ξενδείξεις, δεν είναι θέμα της φίλης.
άμα τον δει να πηδάει άλλη, άντε να το πει. σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλώς βγάζει την κατινιά της με πρόσχημα το καλό της φίλης της.
αν κάτι δε σου πάει καλά με τον γκόμενο/την γκόμενα των φίλων σου κάνεις τουμπεκί και όταν είναι θα δει ο άλλος από μόνος του τι δεν πάει καλά. αν αρέσει στον άλλον η δικιά μας γνώμη δεν έχει απολύτως καμία σημασία.
αλλά είπαμε, αυτά τα μαθαίνεις άμα ξεπεράσεις τα 25-26 ΚΑΙ εγκεφαλικά
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Το λες μία μαν. Η δεύτερη κι εσένα μαλάκα κάνει, και την άλλη, και τη φίλη της και all togetherνε την κατάσταση.
και φυσικα..
αεροβολακηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε ολους εχουν τυχει τυπεσας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?
τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..
οι πιο πολλοι ετσι ειναι
γιαυτο πρεπει να εχουμε λιγους και καλους φιλους
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σε παρακαλω ανοιξε αυτο το θεμα στο ειμαι σιγουρη θα παρεις τις αρμοζουσες απαντησεις.
καμια φορα "δε βλεπεις"ρε μπουμπ....δε σου χει τυχει μαλακας αντρας που οσο ησουν ερωτευμενη τον εβλεπες θεο?αν εγώ είμαι τόσο μαλάκω που θέλω τη γνώμη των φιλενάδων μου για τη σχέση μου είμαι άξια της μοίρας μου.
το να πηγαίνεις να χαλάσεις κάτι που στον άλλον αρέσει δεν το κάνεις για το καλό του. αυτό είναι δικαιολογία για την μέγιστη κατινιά σου.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
σαφώς ρε συ, άμα η άλλη έχει μυαλό θα το πιασει με τη μια.Το λες μία μαν. Η δεύτερη κι εσένα μαλάκα κάνει, και την άλλη, και τη φίλη της και all togetherνε την κατάσταση.
Να μου πεις άμα είχε μυαλο θα το 'πιανε με την καμία αλλά τεσπα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
σε παρακαλω ανοιξε αυτο το θεμα στο ειμαι σιγουρη θα παρεις τις αρμοζουσες απαντησεις.
αχαχαχαχαχαχααα!!
ειδοποιήστε με αν ανοιχτεί, πλιιιιζ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
καμια φορα "δε βλεπεις"ρε μπουμπ....δε σου χει τυχει μαλακας αντρας που οσο ησουν ερωτευμενη τον εβλεπες θεο?
ναι, και ό,τι κι αν μου έλεγαν εγώ πάλι θεό θα τον έβλεπα.
και όταν μου τα έλεγαν δεν άκουγα, και ακόμα πιστεύω ότι ήταν τεράστια μαλακία πρώτον δικιά μου που τους έδωσα δικαίωμα να ανακατευτούν, και δεύτερον δικιά τους που δεν άντεχαν να μην πουν τη γνώμη τους.
δεν είχαν δίκιο, το ότι ήταν μαλάκας δεν είχε καμία σχέση με το λόγο που πίστευαν οι κατινάρες.
και εγώ έχω κάνει τέτοιες κατινιές βέβαια, απλώς έμαθα να το βουλώνω. όσο ζούμε μαθαίνουμε.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ευγε νέα μου!!!!ναι, και ό,τι κι αν μου έλεγαν εγώ πάλι θεό θα τον έβλεπα.
και όταν μου τα έλεγαν δεν άκουγα, και ακόμα πιστεύω ότι ήταν τεράστια μαλακία πρώτον δικιά μου που τους έδωσα δικαίωμα να ανακατευτούν, και δεύτερον δικιά τους που δεν άντεχαν να μην πουν τη γνώμη τους.
δεν είχαν δίκιο, το ότι ήταν μαλάκας δεν είχε καμία σχέση με το λόγο που πίστευαν οι κατινάρες.
και εγώ έχω κάνει τέτοιες κατινιές βέβαια, απλώς έμαθα να το βουλώνω. όσο ζούμε μαθαίνουμε.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
και φυσικα..
αεροβολακηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Να βάλεις αυτό στην υπογραφή τώρα που έβγαλες το αεροβολακηηηηηη και με στενοχώρησες....
σαφώς ρε συ, άμα η άλλη έχει μυαλό θα το πιασει με τη μια.
Να μου πεις άμα είχε μυαλο θα το 'πιανε με την καμία αλλά τεσπα
Άμα έχεις μυαλό μυρίζεσαι διάφορα. Και το θέμα για μένα δεν είναι να τα μυριστείς. Άμα γουστάρεις να είσαι με κάποια/ον κάποιος λόγος υπάρχει. Δεν πα να είναι σκατάς/σκατένια. Εσύ κάτι βλέπεις. Μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να μη χωνεύω την γκόμενα φίλου μου αλλά να θεωρώ ότι ταιριάζουν. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Αν ερωτηθείς, απαντάς διακριτικά.
Κατά τ'άλλα, τέσπα όπως είπες κι εσύ....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οκ...ο καθενας οπως γουσταρει.εγω παντως θα ηθελα ο κολλητος/η μου αν δει κατι ασχημο να μου το πει.ναι, και ό,τι κι αν μου έλεγαν εγώ πάλι θεό θα τον έβλεπα.
μια φορα και χωρις να κανει τον μπατσο.και να με πριζει.
μια φορα.
αν δε μου το ελεγε θα χαλιομουν.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
οκ...ο καθενας οπως γουσταρει.εγω παντως θα ηθελα ο κολλητος/η μου αν δει κατι ασχημο να μου το πει.
μια φορα και χωρις να κανει τον μπατσο.και να με πριζει.
μια φορα.
αν δε μου το ελεγε θα χαλιομουν.
εδώ σου λέω κάθε μέρα πιπίλισμα με έντονο θάψιμο σε βαθμό υποτίμησης...
απο χαρακτήρα...μέχρι εμφάνιση και ότι άλλο θες..μ έχει γαμήσει εντελώς όμως...και μου ρχεται η άλλη κάθε μέρα φουρκισμένη και μαλώνουμε..
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Καλυτερα να εχεις εναν φιλο αξιολογο...παρα πολλους και ασημαντους!
[/move]
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Να βάλεις αυτό στην υπογραφή τώρα που έβγαλες το αεροβολακηηηηηη και με στενοχώρησες....![]()
την αλλαξα.
απορω που ασχολεισαι ακομα.εδώ σου λέω κάθε μέρα πιπίλισμα με έντονο θάψιμο σε βαθμό υποτίμησης...
απο χαρακτήρα...μέχρι εμφάνιση και ότι άλλο θες..μ έχει γαμήσει εντελώς όμως...και μου ρχεται η άλλη κάθε μέρα φουρκισμένη και μαλώνουμε..
ξεκοψε το στην κοπελα σου.
στα της σχεσης σας δεν εμπλεκεται κανεις,τελος.-
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
να σου πω?περα απο την πλακα...εδώ σου λέω κάθε μέρα πιπίλισμα με έντονο θάψιμο σε βαθμό υποτίμησης...
θα αφησω στην ακρη την εκδοχη να ειναι η φιλη απλα καριολα ζηλιαρα και η γκομενα σου τριμπαζο με αι κιου γλυκοπατατας...
τι της λεει ετσι ωστε να "φουρκιζετε "η δικαι σου;;;
που να μαθαινε οτι ποσταρεις το πεος σου σε φορουμ γ μπουρδελα...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
ενδείξεις ξενδείξεις, δεν είναι θέμα της φίλης.
άμα τον δει να πηδάει άλλη, άντε να το πει. σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλώς βγάζει την κατινιά της με πρόσχημα το καλό της φίλης της.
αν κάτι δε σου πάει καλά με τον γκόμενο/την γκόμενα των φίλων σου κάνεις τουμπεκί και όταν είναι θα δει ο άλλος από μόνος του τι δεν πάει καλά. αν αρέσει στον άλλον η δικιά μας γνώμη δεν έχει απολύτως καμία σημασία.
αλλά είπαμε, αυτά τα μαθαίνεις άμα ξεπεράσεις τα 25-26 ΚΑΙ εγκεφαλικά
Εγώ τότε δε θα το 'λεγα
Αλλα σε περιπτώσεις πχ που "μιλάει παραπάνω απ' ότι πρέπει" τότε μάλλον πρέπει να προειδοποιήσεις με οποιαδήποτε τρόπο(όχι κατινίστικο) γιατί είναι σα να αδιαφορείς. Πιστεύω έτσι θα το βλέπω κι όταν περάσω κι εγκαφαλικά τη μαγική ηλικία των 26
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Εγώ τότε δε θα το 'λεγα
Αλλα σε περιπτώσεις πχ που "μιλάει παραπάνω απ' ότι πρέπει" τότε μάλλον πρέπει να προειδοποιήσεις με οποιαδήποτε τρόπο(όχι κατινίστικο) γιατί είναι σα να αδιαφορείς. Πιστεύω έτσι θα το βλέπω κι όταν περάσω κι εγκαφαλικά τη μαγική ηλικία των 26(σα γκευ γράφω σήμερα ή μου φαίνεται;)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
την αλλαξα.![]()
![]()
απορω που ασχολεισαι ακομα.
ξεκοψε το στην κοπελα σου.
στα της σχεσης σας δεν εμπλεκεται κανεις,τελος.-
εδώ είναι το θέμα...αυτό της έχω πει και με έχει διαβεβαιώσει ότι δεν επηρεάζεται και ότι μ αγαπάει.Έλα όμως που μετά το πιπίλισμα αλλάζει συμπεριφορά και μόλις ταα μαθαίνω κι εγώ τσιτώνομαι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 31K