Νέα

Φίλοι-φίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
τι ηθελα και ειπα γιακοσμοθρεντ?
μπηκε ο κοσμογλυφτης και μοιραζει επαινους.
μπλιααααααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ?

Κοφτο επιτελους και σταματα να ασχολησαι μαζι μου συνεχως

με βλεπεις να ασχολουμαι με την παρτη σου ?

Ε ΚΟΦΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΑ  !!!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
αν ειναι καλο μουνι η φιλη τις δικια σου πεστην στα ισα μηπως και την γαμησεις.
αν κατσει να γαμηθει μαζι σου,ολα θα γινουν μελι γαλα να ξερεις.
αν δεν κατσει να γαμηθει και το πει στην γκομενα σου οτι τις την επεσες θα την βγαλεις τρελη,και εχεις και δικαιολογια καλη.αν δεν πει τιποτα να ξερεις μαλλον ολα καλα,ας την να σε βριζει και στα αρχιδια σου.

Πολυ αλλανιαρικο αυτο ..... δεν μου αρεσει καθολου
ας ξεκοψει στην κοπελα του να μην ακουει πολλα πολλα απο την φιλη της
και ας της ζητησει την γνωμη της να δει τι θα του πει ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ
και να την κοιταει στα ματια ....

ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδια....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Η καλη δικαιολογια δεν καταλαβαινω ποια ειναι...ηδη επηρεαζει τη σχεση των παιδιων, γιατι να πιστεψει τον δικο της μετα η γκομενα;

Φιλε μου απλα θα πιστεψει την καρδια της...
Τον λογο που δεθηκε με το παλικαρι της
Και φυσικα θα λαβει υποψιν τα οσα της ειπε ΜΙΑ ΦΟΡΑ η φιλη της
αλλα μεχρι εκει....

Θα κοιταξει να μιλησει με τον φιλο της και θα το λυσει το ζητημα
και οταν δει οτι η φιλη της ειναι λαθος απλα θα την κανει περα .......

Αυτα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ?

Κοφτο επιτελους και σταματα να ασχολησαι μαζι μου συνεχως

με βλεπεις να ασχολουμαι με την παρτη σου ?

Ε ΚΟΦΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΑ  !!!

σχολιαζω τα ποστπου βλεπω. Αν δεν θες να σχολιαζω τα ποστ του χρηστη σαχλαμπουχλα, να πεις στον χρηστη αυτον να μην ποσταρει.
Αν ποσταρει, θα σχολιαστει.

Παντως πανω απ ολα σε μια φιλια ο άλλος πρεπεινα ειναι [glow=red,2,300]ΑΝΘΡΩΠΟΣ[/glow]!  :2funny: :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
σας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?

τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..
Από την στιγμή που σε θάβει στην κοπέλα σου ένα σημαίνει...σε πάει με χίλια η κοπελιά...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο "πουτάνες" γινόμαστε άμα γουστάρουμε έναν άντρα. Μπορούμε να τον χωρίσουμε με τον τρόπο μας και να τον "πάρουμε" εμείς με όποια σημασία θέλεις να δώσεις στην λέξη "πάρουμε".

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Από την στιγμή που σε θάβει στην κοπέλα σου ένα σημαίνει...σε πάει με χίλια η κοπελιά...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο "πουτάνες" γινόμαστε άμα γουστάρουμε έναν άντρα. Μπορούμε να τον χωρίσουμε με τον τρόπο μας και να τον "πάρουμε" εμείς με όποια σημασία θέλεις να δώσεις στην λέξη "πάρουμε".

Νταξ αυτα τα ξερουμε
  επισης βλεπουμε το ποσο μαλακακος ειναι και ο πυροκαβλος
  μικρος ειναι,θα μαθει
  αλλα οσο δεν γαμοσταυριζει την "φιλη",πεφτει στα ματια της δικιας του

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
μπουρλοτοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φουρνελοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
826477_b.jpg

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
  Νταξ αυτα τα ξερουμε
  επισης βλεπουμε το ποσο μαλακακος ειναι και ο πυροκαβλος
  μικρος ειναι,θα μαθει
  αλλα οσο δεν γαμοσταυριζει την "φιλη",πεφτει στα ματια της δικιας του

Δεν με παίρνει να διαφωνήσω στο πρώτο που λες...στο 2ο όμως διαφωνώ. Αν το μάθει η κοπέλα του εκεί είναι που θα τον χωρίσει...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν με παίρνει να διαφωνήσω στο πρώτο που λες...στο 2ο όμως διαφωνώ. Αν το μάθει η κοπέλα του εκεί είναι που θα τον χωρίσει...

Ωρα της καλη
 να γαμιεται με την φιλη της τοτε,αν δεν της αρεσουν οι καθαρες φασεις
 Το θεμα δεν ειναι τι κανουν τα θηλυκα,το θεμα ειναι τι κανουν εκεινοι που θεωρουν τον εαυτο τους
 Αντρα
 Εφοσον του τα λεει ολα η κοπελλια του,πρεπει να αναλαβει και δραση,αλλιως ειναι κουφιο κοκκαλο
 και αρσενικο γατι (εφοσον εχει πουλακι)
 Αντρας ομως δεν ειναι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
του τα πα και γω ριτα.....να την γαμησει πρεπει για να ησυχασει...... :2funny: :2funny: :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μετα την 2η σελίδα το θέμα δεν διαβάζεται, το μόνο που μπορώ να πω,  τι ωραία ηλικία να εισαι γυρω στα 20 να ασχολεισαι με τετοιες σημαντικές μαλακειούλες που προς στιγμή νομίζεις ότι αυτά ειναι τα μοναδικά προβλήματα του κόσμόυ

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μετα την 2η σελίδα το θέμα δεν διαβάζεται, το μόνο που μπορώ να πω,  τι ωραία ηλικία να εισαι γυρω στα 20 να ασχολεισαι με τετοιες σημαντικές μαλακειούλες που προς στιγμή νομίζεις ότι αυτά ειναι τα μοναδικά προβλήματα του κόσμόυ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αγγιξες πολυ ευαισθητες χορδες με αυτη τη φραση!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν είσαι 20 ΜΟΝΟ αυτά είναι
άντε κι αν θα βάλεις καινούργια εξάτμιση στην πάπια  :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μεγαλη κουβεντα. νοσταλγω παντως εκεινες τις εποχες που οντως αυτα αποτελουσαν προβλημα για μενα.
αλλες ηλικιες , αλλες προτεραιότητες, γεγονός είναι ότι οφείλουμε όλοι να διατηρούμε μια ''παιδική'' ανεμελη θεωρηση των πραγματων καιτου κοσμου, γιατι αλλιως δεν παλευεται η κατάσταση. Ενα συνθημα στους τοιχους λεει ''Μοναδικό καταφύγιο τα παιδικά μας χρόνια''

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
μεγαλη κουβεντα. νοσταλγω παντως εκεινες τις εποχες που οντως αυτα αποτελουσαν προβλημα για μενα.

Πρώτα από όλα ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΩΣ ΣΚΈΨΗ , άλλά , μέ κάθε επιφύλαξη , λανθάνουσα ώς σύγκριση !!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?

τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..

αν ειναι γαμευσιμη γαμα την.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom