ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλα με αντρα διπλα μου (οχι φιλο) δεν ειμαι και η επιτομη του κουλ
ετσι, επανεφερε μας στη πραγματικοτητα ξενερωτο ον.
καλα με αντρα διπλα μου (οχι φιλο) δεν ειμαι και η επιτομη του κουλ
ετσι, επανεφερε μας στη πραγματικοτητα ξενερωτο ον.
η ριτα τα λεει καλυτερα, τραβα διπλα
αν κι ο πετρος τα λεει ακομα καλυτερα
α παρατα με ρε με τις φιδιες
ε το πα οτι ο πετρος ειν καλυτερος!
Από την στιγμή που σε θάβει στην κοπέλα σου ένα σημαίνει...σε πάει με χίλια η κοπελιά...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο "πουτάνες" γινόμαστε άμα γουστάρουμε έναν άντρα. Μπορούμε να τον χωρίσουμε με τον τρόπο μας και να τον "πάρουμε" εμείς με όποια σημασία θέλεις να δώσεις στην λέξη "πάρουμε".
μη τσουβαλιαζεις και μην ισοπεδωνεις τα παντα... ;) ;) ;)Από την στιγμή που σε θάβει στην κοπέλα σου ένα σημαίνει...σε πάει με χίλια η κοπελιά...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο "πουτάνες" γινόμαστε άμα γουστάρουμε έναν άντρα. Μπορούμε να τον χωρίσουμε με τον τρόπο μας και να τον "πάρουμε" εμείς με όποια σημασία θέλεις να δώσεις στην λέξη "πάρουμε".
συνηθως στις παραλιες κωλους βλεπουμε γενικα....μη τσουβαλιαζεις και μην ισοπεδωνεις τα παντα... ;) ;) ;)
βελβυ:και γω ειδα ΤΟΝ ΚΩΛΟ στην παραλια!!!!αλλα ειχε και το υπολοιπο!!!ποδαρες κοιλια γαματη,...φατσα απλα γαμισαμπλ...
κορμαρα!!!την χαζευαμε ολη την ωρα....
και το μανουλι διπλα της με τουθς κοιλιακους γ σκακι...
βελβυ:και γω ειδα ΤΟΝ ΚΩΛΟ στην παραλια!!!!αλλα ειχε και το υπολοιπο!!!ποδαρες κοιλια γαματη,...φατσα απλα γαμισαμπλ...
??? δηλαδή γουστάριζες αυτή???? έχουμε τέτοιες τάσεις???η δικια μου ειχε μονο κωλο. αλλα εφτανε και περισσευε
ναι κι ο γκομενος της χτιστος ηταν, ωραιο τεμαχιακι, αλλα αυτη ηταν καλυτερη..
Ποτε δεν θα μπορουσα να διανοηθω να ΚΛΕΨΩ απο καποιον το ταιρι του .....
Το θεωρω παρα πολυ ασχημο αυτο ...
Απο την αλλη το (δηθεν) ταιρι του εαν θα ερχοταν μαζι μου θα ηξερα τι σκατα ειναι .....
καλα κανεις. μη διαννοεισαι οτι θα κλεψεις ταιρι η θα ερθει μαζι σου το δηθεν ταιρι του. δε το διαννοειται καμια.
??? δηλαδή γουστάριζες αυτή???? έχουμε τέτοιες τάσεις???
μη τσουβαλιαζεις και μην ισοπεδωνεις τα παντα... ;) ;) ;)