Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Λοιπόν...για να μην παρεξηγηθώ κιόλας προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ όσο και αν μου άρεσε ο έτσι της φίλης μου. Υπάρχουν όμως και κοπελιές που δεν τις νοιάζει ούτε τι θα γίνει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν τους έκαναν το ίδιο με τον δικό τους φίλο δεν θα τους άρεσε σίγουρα.Πως θα παρεις κατι που δεν σου ανηκει ?
Πως θα αισθανεσαι μετα εφοσον θα ξερεις οτι χωρισες ενα ζευγαρι ?
Θα σου αρεσε να στο κανουν εσενα ?
Δεν σας καταλαβαινω πως σκεφτοσαστε ετσι.....
Ποτε δεν θα μπορουσα να διανοηθω να ΚΛΕΨΩ απο καποιον το ταιρι του .....
Το θεωρω παρα πολυ ασχημο αυτο ...
Απο την αλλη το (δηθεν) ταιρι του εαν θα ερχοταν μαζι μου θα ηξερα τι σκατα ειναι .....
Λοιπόν...για να μην παρεξηγηθώ κιόλας προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ όσο και αν μου άρεσε ο έτσι της φίλης μου. Υπάρχουν όμως και κοπελιές που δεν τις νοιάζει ούτε τι θα γίνει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν τους έκαναν το ίδιο με τον δικό τους φίλο δεν θα τους άρεσε σίγουρα.
καλα κανεις. μη διαννοεισαι οτι θα κλεψεις ταιρι η θα ερθει μαζι σου το δηθεν ταιρι του. δε το διαννοειται καμια.
Δίκιο έχεις, δεν είναι όλες και όλοι το ίδιο. Δεν έγινα συγκεκριμένη πριν...σόρι.Τωρα μιλας σωστα...
Απλα πριν τσουβαλιαζες και ΔΕΝ ειναι ολοι και ολες ετσι...
Δίκιο έχεις, δεν είναι όλες και όλοι το ίδιο. Δεν έγινα συγκεκριμένη πριν...σόρι.
Άντε κλάψε στο κυλοτάκι της κλώνας!
![]()
Λοιπόν...για να μην παρεξηγηθώ κιόλας προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ όσο και αν μου άρεσε ο έτσι της φίλης μου. Υπάρχουν όμως και κοπελιές που δεν τις νοιάζει ούτε τι θα γίνει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν τους έκαναν το ίδιο με τον δικό τους φίλο δεν θα τους άρεσε σίγουρα.
o ετσι της φιλης σου??
:S
ψαλτης? Γαρδελης? Παγκρατη? Φινου?![]()
απο που εισαι;Δίκιο έχεις, δεν είναι όλες και όλοι το ίδιο. Δεν έγινα συγκεκριμένη πριν...σόρι.
Δεν είμαι από Ελλάδα.... ;)απο που εισαι;
αλλα;Δεν είμαι από Ελλάδα.... ;)
Από κάπου γύρω από την Ελλάδα...
συγχωριανη του αρκανς
ενταξει κλαιν,....που ζεις;αθηνα;Από κάπου γύρω από την Ελλάδα...
(Ακριβώς από που δεν λέω..είναι και το μόνο που δεν θέλω να πω δηλαδή)
ε...δεν ειναι κακο αυτοΑπό κάπου γύρω από την Ελλάδα...
(Ακριβώς από που δεν λέω..είναι και το μόνο που δεν θέλω να πω δηλαδή)
κατσε εσυ...μην βιαζεσαι.....συγχωριανη του αρκανς
Εκτός Ελλάδας είμαι άρα δεν είμαι από Αθήνα.ενταξει κλαιν,....που ζεις;αθηνα;
α..ειμαστε μακριαΕκτός Ελλάδας είμαι άρα δεν είμαι από Αθήνα.
Ας πάει και το παλιάμπελο άντε...από Κύπρο είμαι και συγκεκριμένα Λευκωσία.
εσυ εκτος απο το να μας καυλωνεις ξερεις τιποτα αλλο παρεπιπτωντος γουσταρω να κουντησω τον βιλλο μου σε κυπριαΕκτός Ελλάδας είμαι άρα δεν είμαι από Αθήνα.
Ας πάει και το παλιάμπελο άντε...από Κύπρο είμαι και συγκεκριμένα Λευκωσία.