gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
η μπουμπ....ποσταρει σαν νταλικιερης.....Υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που δεν κρύβει έναν ρομαντισμό μέσα της?
η μπουμπ....ποσταρει σαν νταλικιερης.....Υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που δεν κρύβει έναν ρομαντισμό μέσα της?
Καλέ γυναίκα είναι? Εγώ για άντρα την έκοψα....σόρι μπουμπ...η μπουμπ....ποσταρει σαν νταλικιερης.....
ειδες που τα λεω σωστα;Καλέ γυναίκα είναι? Εγώ για άντρα την έκοψα....σόρι μπουμπ...
όλη η κύπρος στο Site
φτιάξτε bourdela.cy
αν τον εβλεπες να εισαι σιγουρη οτι δεν θα μπορουσες να του αντισταθεις
Καλέ γυναίκα είναι? Εγώ για άντρα την έκοψα....σόρι μπουμπ...
όοοοχι, όοοοχι, καλά λέει, καλά λέει, δε θα έρθετε τώρα οι κυπραίες να μας καπελώσετε, άιντε, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμεραγιατι ρε ? τη γωνιτσα σου πιασαμε?
Που χαθηκες εσυ παρεπιπτοντως?
woooooooooooooohooooooooooo ψωλαρα μου εσυ! χαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑτι σόρι μωρή αλαφροϊσκιωτη, εγώ σου έλεγα ότι αν έχεις το μνι ξυρισμένο γραμμούλα δε θα δεις την απίθανη ψωλάρα μου
όοοοχι, όοοοχι, καλά λέει, καλά λέει, δε θα έρθετε τώρα οι κυπραίες να μας καπελώσετε, άιντε, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα
wooohoooo φιλινάδα λέμεεε![]()
Με μπέρδεψε δηλαδή?...τι σόρι μωρή αλαφροϊσκιωτη, εγώ σου έλεγα ότι αν έχεις το μνι ξυρισμένο γραμμούλα δε θα δεις την απίθανη ψωλάρα μου![]()
γιατι ρε ? τη γωνιτσα σου πιασαμε?
Που χαθηκες εσυ παρεπιπτοντως?
σας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?
τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..
Υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που δεν κρύβει έναν ρομαντισμό μέσα της?
Δεν έδωσαν τυχαία στο πεντακοσάρικο το ρομαντικό μωβ-ροζουλί χρώμα.
το διακοσαρικο γιατι ειναι κοκκινο ρε φιλε? ειναι η γυναικα στις μερες της?
Όχι,στο κόκκινο συνήθως θέλει αλλαγή το cartridge στον εκτυπωτή του ρουμάνου παραχαράκτη αλλά σου λέει δεν γαμιέται ... σάμπως βλέπουν συχνά διακοσάρι για να το προσέξουν?
Για ποιο νόμισμα μιλάμε?
Δεν πρεπει να εχεις δει διακοσαρικο![]()
![]()
![]()