Νέα

Φίλοι-φίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλέ γυναίκα είναι? Εγώ για άντρα την έκοψα....σόρι μπουμπ...

τι σόρι μωρή αλαφροϊσκιωτη, εγώ σου έλεγα ότι αν έχεις το μνι ξυρισμένο γραμμούλα δε θα δεις την απίθανη ψωλάρα μου  :2funny:

γιατι ρε ? τη γωνιτσα σου πιασαμε?

Που χαθηκες εσυ παρεπιπτοντως?
όοοοχι, όοοοχι, καλά λέει, καλά λέει, δε θα έρθετε τώρα οι κυπραίες να μας καπελώσετε, άιντε, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα  :s&m_1:

wooohoooo φιλινάδα λέμεεε  :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
αλλαξε η μερα σημερα δεν γαμω ειναι τριτη

Επισκέπτης
τι σόρι μωρή αλαφροϊσκιωτη, εγώ σου έλεγα ότι αν έχεις το μνι ξυρισμένο γραμμούλα δε θα δεις την απίθανη ψωλάρα μου  :2funny:

όοοοχι, όοοοχι, καλά λέει, καλά λέει, δε θα έρθετε τώρα οι κυπραίες να μας καπελώσετε, άιντε, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα  :s&m_1:

wooohoooo φιλινάδα λέμεεε  :rockon:
woooooooooooooohooooooooooo ψωλαρα μου εσυ! χαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Με μπέρδεψε δηλαδή?... :huh:
Με βρήκατε νέα και ψαρωμενή...και με δουλεύετε? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
σας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?

τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..

Ρε φίλε μήπως μας πουλάς φίδια;;;
154629189449490e2e3fd01.gif

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
το διακοσαρικο γιατι ειναι κοκκινο ρε φιλε? ειναι η γυναικα στις μερες της?

Όχι,στο κόκκινο συνήθως θέλει αλλαγή το cartridge στον εκτυπωτή του ρουμάνου παραχαράκτη αλλά σου λέει δεν γαμιέται ... σάμπως βλέπουν συχνά διακοσάρι για να το προσέξουν?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όχι,στο κόκκινο συνήθως θέλει αλλαγή το cartridge στον εκτυπωτή του ρουμάνου παραχαράκτη αλλά σου λέει δεν γαμιέται ... σάμπως βλέπουν συχνά διακοσάρι για να το προσέξουν?

ρε παιχτη δικιο εχεις, οτι ναναι χρωμα του εβαλα αχαχαχαχαχαχαχα.

υ.γ. πως φαινεται ο φτωχομπινες... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom