Νέα

Fever Studio For Men

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Εάν δεν είναι τότε κερνώ όλο το site στο Fever !

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.340
Πόντοι
736
Εάν δεν είναι τότε κερνώ όλο το site στο Fever !
φίλε είναι σίγουρο ότι είναι αυτοί...
Προφανώς και από το μαγαζί θέλουν να περάσουν ότι δεν είναι η κατσαρίδα όπως την λέτε γιατί νομίζω ότι θα ήταν ηλίθιο κάποιος που την γαμούσε με 20 30 ευρώ μέχρι πριν λίγο καιρό τώρα να δίνει 100

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Σημερινό-πρωινή επίσκεψη στο Fever με τα κάτωθι αποτελέσματα :
Στο μπαρ κλασσικά η Ρούλα, απούσα η Μαρία, η Βαλεντίνα 40+ και μια κοπέλα και ένας άλλος αγνώστων λοιπών στοιχείων
Στον αγώνα : Naomi μαύρη γαζέλα 3+ χρόνια στο μαγαζί. Kαρολίνα παλιά καραβάνα από Blue Iguana. Διάφορες νέες μια βουλγάρα πολύ καλή που έμπαινε συνέχεια για χορούς & sex και μια αθηναία που μου τρίβονταν λέγοντας ότι δεν μπορεί να φύγει αγάμητη από το μαγαζί μέρα Σάββατο !
Αρκετός κόσμος και μια top μουνάρα πελάτισσα (Μην ανησυχείτε το έχω κάνει το λάθος παλαιότερα). Highlight : Τα κοκόρια λαλούσαν κατά την έξοδο μάλλον από κοτέτσι μεταξύ Γιαννιτσών και Μοναστηρίου

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Η πειραιωτίσσα η cheerleader που ανέφερες παραπάνω ήταν;Μήπως θυμάσαι και το ονομά της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φίλε ήμουν ο πρώτος που το ανέφερα και μάλιστα εγώ δεν την ήξερα από την πιάτσα. Δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο μας διαβεβαιώνεις ότι δεν είναι η ίδια αλλά εκτίθεσαι νομίζω. Το επιχείρημά σου ότι Σάββατο βράδυ δεν θα έπαιρνε ρεπό Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρό. Η Μαρία από τη Μενεμένη είναι αυτή που λέτε στην πιάτσα η κατσαρίδα και το ξέρουν όλοι μέσα στο μαγαζί και η ίδια Δεν νομίζω αν τη ρωτήσει κάποιος να το αρνηθεί.

Έτσι όπως το ανέφερες μου θυμίζει τη βλακεία που κάνουν κάποιες κοπέλες που δουλεύουν με ψεύτικο όνομα και μπορώ εγώ η οποιοσδήποτε πελάτης να πει : είδα μία κοπέλα στο τάδε μαγαζί που είναι Ολόιδια με τη γειτόνισσά μου την Ιωάννα για παράδειγμα ίδιο βυζί ίδια τατουάζ ίδια σκουλαρίκια Αλλά ρε γαμώτο την λένε Σοφία εκείνη!!!!
ακριβως το αντιθετο, τα πιρσινκ και τα τατουάζ της κατσαρίδας η συγκεκριμενη με τα γυαλακια ΔΕΝ τα ειχε ουτε εμοιαζε στην φατσα. απλα εχουν ολο κι ολο 2 κοινα στοιχεια, γυαλια και ηλικια κατω των 30. εγω εφυγα απογοητευμενος γιατι πηγα για να την πετυχω και τζαμπα φραγκα για εισοδο και 10 κοπελες με κυτταριτιδα οι 8 δεν ξαναπληρωνω

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Η πειραιωτίσσα η cheerleader που ανέφερες παραπάνω ήταν;Μήπως θυμάσαι και το ονομά της.
Σαν cheerleader έβγαινε με το ψευδώνυμο «Τιγράκι» ! Ξέχασα χθες μα ρωτήσω την Ρούλα που ήταν !

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
ακριβως το αντιθετο, τα πιρσινκ και τα τατουάζ της κατσαρίδας η συγκεκριμενη με τα γυαλακια ΔΕΝ τα ειχε ουτε εμοιαζε στην φατσα. απλα εχουν ολο κι ολο 2 κοινα στοιχεια, γυαλια και ηλικια κατω των 30. εγω εφυγα απογοητευμενος γιατι πηγα για να την πετυχω και τζαμπα φραγκα για εισοδο και 10 κοπελες με κυτταριτιδα οι 8 δεν ξαναπληρωνω

Η κατσαρίδα είναι φίλε.
Με την ψωλή μου στο στόμα της μεγάλωσε θα την γνώριζα από χιλιόμετρα.
Έχει βάλει σιλικόνη.
Την πέτυχα και πριν 2 Σάββατα έξω από το fever την ώρα που θα έμπαινε για δουλειά και μιλήσαμε.

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Έχει αφαιρέσει όλα τα piercings ! Μπορεί να έχει πάει και σε ένα καινούριο μαγαζί tatoo erase στην πλατεία Ναυαρίνου !

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Σημερινή καταδρομική 04:00 - 05:00 λίγο πριν πετάξω για Αθήνα προς επένδυση κερδών στοιχήματος εθνικών ομάδων. Πολύ χοντρό μπαλαμούτι σε χορό στο prive (2x) με την πειραιώτισσα Αγγελική σε σημείου να ξεροχύσω αλλά δεν μας έπαιρναν τα ωράρια για hotel !
Μίλησα αρκετά και με την «star» Καταλίνα, η οποία τελικά δεν είναι fake, since she is fluent in english, η οποία ναχωρεί οσονούπω για Νορβγηγία (Bergen) για να τα αρπάξει χοντρά (100 € / 5 min χορός) !

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μνημονια μεχρι να παγωσει ο ηλιος

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Περίεργη η σιγή στο forum για τα διαδραματισθέντα το βράδυ Σαββάτου 31/3 προς Κυριακή στο μαγαζί. Έγινε οργανωμένο «πέσιμο» της ελληνικής αστυνομίας. Πηγή πληροφόρησής μου είναι εργαζόμενη !
Εμπροσθοφυλακή ήταν ασφαλίτες που υποκρίθηκαν τους πελάτες και ο ένας μάλιστα «συνελήφθη» από συναδέρφους του πάνω στο «γλυκό». Η έρευνα αφορούσε κυρίως αδικήματα όπως μαστροπεία, νόμους περί ναρκωτικών, παράνομη παραμονή στην χώρα καθώς και σχετιζόμενα με το Ι.Κ.Α.
Στο «ντου» συμμετείχαν πάνω από δέκα ένστολοι και ασφαλίτες εκ των οποίων και μια γυναίκα με πολιτικά (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ) ! Ο σκοπός ύπαρξης αυτής ήταν να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα σε άνδρα stripper !
Ποινές : Δυσβάσταχτα πρόστιμα για τον κυρ Δημήτρη, δίμηνη ανάκληση της άδειας λειτουργίας, πρόστιμα και απελάσεις για κάποιες κοπέλες. Δεν ξέρω και για το ποινικό τμήμα της υπόθεσης που είναι πολύ σοβαρό εφόσον αφορά ναρκωτικά !
Η Ρούλα ήδη πήρε μεταγραφή για το Όνειρο όπου θα την ακολουθήσουν και κάποιες εργαζόμενες στο άμεσο μέλλον !

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
Τι μαλακιες είναι αυτες? Ποια ναρκωτικά και τι απελάσεις ρε φίλε?κοιμήθηκες μπρούμυτα και σε πείραξε φαίνεται.. ότι να ναι..δεν παίζει τίποτα από αυτά τα κακοήθη σενάρια και οι πηγές σου είναι μακράν λανθασμένες.. Καλό θα ήταν πριν γράψουμε ότι μαλάκια μας πουν να την διασταυρώσουμε πρώτα ειδικά όταν αφορά τόσο σημαντικά θέματα.. για βίζιτα ήταν το θέμα ΚΑΘΑΡΆ όπως τόσες φορές τόσα χρόνια και σε τόσα μαγαζιά του είδους.. ΉΡΘΕ μια σφράγιση θα την εκτισουμε όσο μπορούμε θα την μειωσουμε και θα ξανανοιξουμε ..αυτά...Καλό Πάσχα καλη ανάσταση σε όλους και μέχρι να ξανανοιξουμε θα χαρούμε να σας δούμε στο όνειρο.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Περίεργη η σιγή στο forum για τα διαδραματισθέντα το βράδυ Σαββάτου 31/3 προς Κυριακή στο μαγαζί. Έγινε οργανωμένο «πέσιμο» της ελληνικής αστυνομίας. Πηγή πληροφόρησής μου είναι εργαζόμενη !
Εμπροσθοφυλακή ήταν ασφαλίτες που υποκρίθηκαν τους πελάτες και ο ένας μάλιστα «συνελήφθη» από συναδέρφους του πάνω στο «γλυκό». Η έρευνα αφορούσε κυρίως αδικήματα όπως μαστροπεία, νόμους περί ναρκωτικών, παράνομη παραμονή στην χώρα καθώς και σχετιζόμενα με το Ι.Κ.Α.
Στο «ντου» συμμετείχαν πάνω από δέκα ένστολοι και ασφαλίτες εκ των οποίων και μια γυναίκα με πολιτικά (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ) ! Ο σκοπός ύπαρξης αυτής ήταν να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα σε άνδρα stripper !
Ποινές : Δυσβάσταχτα πρόστιμα για τον κυρ Δημήτρη, δίμηνη ανάκληση της άδειας λειτουργίας, πρόστιμα και απελάσεις για κάποιες κοπέλες. Δεν ξέρω και για το ποινικό τμήμα της υπόθεσης που είναι πολύ σοβαρό εφόσον αφορά ναρκωτικά !
Η Ρούλα ήδη πήρε μεταγραφή για το Όνειρο όπου θα την ακολουθήσουν και κάποιες εργαζόμενες στο άμεσο μέλλον !

Όλα αυτά σ'αυτό το "Άγιο" μαγαζί???

Υ.γ ολα πληρώνονται σ'αυτη τη ζωή!!!

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
Τι λέει το μαγαζί άνοιξε;;;
Είδα κίνηση μεταμεσονύκτια έμπαιναν κάτι κοπέλες με συνοδεία μέσα και ομολογουμένως μία μελαχρινή που είδα καλά ήταν πολύ ωραία ...

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
Ανοίξαμε εχτες..θα χαρούμε να σας δούμε..  :heavymetalbig:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Εχει καμμια γνωστη καμμια εμφανιση αυτες τις μερες?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Επισκεψη στο εν λογω μαγαζι την παρασκευη .Εκτος απο τις 2 πορνοσταρ αλλες 5 εμφανισιακα απαραδεκτες .
Ειναι δυνατον σε αυτο το μαγαζι ,που οντως ειναι ισως το ωραιοτερο στην Θεσ/νικη να υπαρχει τετοια μπαζοθυελα ? .Εμφανισιακα μιλαω παντα

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Πήγα και εγώ την Παρασκευή ! Ο θρυλικός ταμίας στην θέση του, Η Ρούλα στην μάρκα στο μπαρ, η ασύλληπτα βυζαρού Βαλέντίνα στο μπαρ, απουσίαζε η γεωργιανή Μαρία ! Καταγράφηκε η απουσία και του cult σερβιτόρου που κανονίζει τις πληρωμές για κοκό ! Πολλά μπάζα μα πάρα πολλά. Μαυρούλες γιόκ. Η πορνοστάρ του κ.... ήταν με «σταθερή» παρέα. Αυτά !

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.340
Πόντοι
736
Πήγα και εγώ την Παρασκευή ! Ο θρυλικός ταμίας στην θέση του, Η Ρούλα στην μάρκα στο μπαρ, η ασύλληπτα βυζαρού Βαλέντίνα στο μπαρ, απουσίαζε η γεωργιανή Μαρία ! Καταγράφηκε η απουσία και του cult σερβιτόρου που κανονίζει τις πληρωμές για κοκό ! Πολλά μπάζα μα πάρα πολλά. Μαυρούλες γιόκ. Η πορνοστάρ του κ.... ήταν με «σταθερή» παρέα. Αυτά !

Ο θρυλικός ταμίας είναι η κορυφαία μορφή του μαγαζιού

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
περασαμε το σαββατο στα πλαισια εορτασμου....μια απογοητευση με πληρη απουσια απο κοπελες και σε αριθμο αλλα προπαντων σε ποιοτητα....φυσικα μετα το πεσιμο ολοι δαγκωμενοι και παιχνιδι μηδενικο λογω των συνθηκων...καταλαβαινω το να εισαι πλεον κουμπωμενος...αλλα η απουσια αριθμου απο κοπελες αλλα προπαντων ποιοτητας απο αυτες...μας εκανε να τα μαζεψουμε αρον αρον και σχδον απρακτοι...κριμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom