Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φίλε είναι σίγουρο ότι είναι αυτοί...Εάν δεν είναι τότε κερνώ όλο το site στο Fever !
ακριβως το αντιθετο, τα πιρσινκ και τα τατουάζ της κατσαρίδας η συγκεκριμενη με τα γυαλακια ΔΕΝ τα ειχε ουτε εμοιαζε στην φατσα. απλα εχουν ολο κι ολο 2 κοινα στοιχεια, γυαλια και ηλικια κατω των 30. εγω εφυγα απογοητευμενος γιατι πηγα για να την πετυχω και τζαμπα φραγκα για εισοδο και 10 κοπελες με κυτταριτιδα οι 8 δεν ξαναπληρωνωφίλε ήμουν ο πρώτος που το ανέφερα και μάλιστα εγώ δεν την ήξερα από την πιάτσα. Δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο μας διαβεβαιώνεις ότι δεν είναι η ίδια αλλά εκτίθεσαι νομίζω. Το επιχείρημά σου ότι Σάββατο βράδυ δεν θα έπαιρνε ρεπό Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρό. Η Μαρία από τη Μενεμένη είναι αυτή που λέτε στην πιάτσα η κατσαρίδα και το ξέρουν όλοι μέσα στο μαγαζί και η ίδια Δεν νομίζω αν τη ρωτήσει κάποιος να το αρνηθεί.
Έτσι όπως το ανέφερες μου θυμίζει τη βλακεία που κάνουν κάποιες κοπέλες που δουλεύουν με ψεύτικο όνομα και μπορώ εγώ η οποιοσδήποτε πελάτης να πει : είδα μία κοπέλα στο τάδε μαγαζί που είναι Ολόιδια με τη γειτόνισσά μου την Ιωάννα για παράδειγμα ίδιο βυζί ίδια τατουάζ ίδια σκουλαρίκια Αλλά ρε γαμώτο την λένε Σοφία εκείνη!!!!
Σαν cheerleader έβγαινε με το ψευδώνυμο «Τιγράκι» ! Ξέχασα χθες μα ρωτήσω την Ρούλα που ήταν !Η πειραιωτίσσα η cheerleader που ανέφερες παραπάνω ήταν;Μήπως θυμάσαι και το ονομά της.
ακριβως το αντιθετο, τα πιρσινκ και τα τατουάζ της κατσαρίδας η συγκεκριμενη με τα γυαλακια ΔΕΝ τα ειχε ουτε εμοιαζε στην φατσα. απλα εχουν ολο κι ολο 2 κοινα στοιχεια, γυαλια και ηλικια κατω των 30. εγω εφυγα απογοητευμενος γιατι πηγα για να την πετυχω και τζαμπα φραγκα για εισοδο και 10 κοπελες με κυτταριτιδα οι 8 δεν ξαναπληρωνω
Περίεργη η σιγή στο forum για τα διαδραματισθέντα το βράδυ Σαββάτου 31/3 προς Κυριακή στο μαγαζί. Έγινε οργανωμένο «πέσιμο» της ελληνικής αστυνομίας. Πηγή πληροφόρησής μου είναι εργαζόμενη !
Εμπροσθοφυλακή ήταν ασφαλίτες που υποκρίθηκαν τους πελάτες και ο ένας μάλιστα «συνελήφθη» από συναδέρφους του πάνω στο «γλυκό». Η έρευνα αφορούσε κυρίως αδικήματα όπως μαστροπεία, νόμους περί ναρκωτικών, παράνομη παραμονή στην χώρα καθώς και σχετιζόμενα με το Ι.Κ.Α.
Στο «ντου» συμμετείχαν πάνω από δέκα ένστολοι και ασφαλίτες εκ των οποίων και μια γυναίκα με πολιτικά (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ) ! Ο σκοπός ύπαρξης αυτής ήταν να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα σε άνδρα stripper !
Ποινές : Δυσβάσταχτα πρόστιμα για τον κυρ Δημήτρη, δίμηνη ανάκληση της άδειας λειτουργίας, πρόστιμα και απελάσεις για κάποιες κοπέλες. Δεν ξέρω και για το ποινικό τμήμα της υπόθεσης που είναι πολύ σοβαρό εφόσον αφορά ναρκωτικά !
Η Ρούλα ήδη πήρε μεταγραφή για το Όνειρο όπου θα την ακολουθήσουν και κάποιες εργαζόμενες στο άμεσο μέλλον !
Πήγα και εγώ την Παρασκευή ! Ο θρυλικός ταμίας στην θέση του, Η Ρούλα στην μάρκα στο μπαρ, η ασύλληπτα βυζαρού Βαλέντίνα στο μπαρ, απουσίαζε η γεωργιανή Μαρία ! Καταγράφηκε η απουσία και του cult σερβιτόρου που κανονίζει τις πληρωμές για κοκό ! Πολλά μπάζα μα πάρα πολλά. Μαυρούλες γιόκ. Η πορνοστάρ του κ.... ήταν με «σταθερή» παρέα. Αυτά !