Πήγα χθες στο μαγαζί μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω αποτοξίνωσης
4 καινούρια κορίτσια μία Βουλγαρα,μία Ρουμάνα,μία Ρωσσίδα και μία Ελληνίδα... Αν έλεγα ανέκδοτο θα'βαζα και μία πόντια αλλά ευτυχώς από τέτοιες μπουχτισαμε...
Η βουλγαρα Σαντρα πολύ τσαχπινα με πεταχτό κωλαρακι είπαμε στα πεταχτά δύο κουβέντες την έπιασα και τον κώλο αλλά έφυγε δεν έκατσε να γνωριστούμε
Η Ρουμάνα Καταλίνα όμως τελευταία στιγμή μου πήρε το μυαλό...μελαχρινή με αρχοντικό στήσιμο και κλασσική ομορφιά φορούσε μαύρο φόρεμα που δε μπορούσα να δω τίποτα και αρχικά τη θεώρησα και ξενερωτη.. Πολύ ευγενική όμως και γλυκομιλητη αλλά την πρώτη φορά την εδιωξα.
Αλλά μετά αργά που μου ξαναηρθε την πηρα για έναν χορό και όταν έβγαλε το φόρεμα και μου τουρλωσε το κωλαρακι μες τη μούρη έπαθα πλάκα... Βελουδινο ολοστρογγυλο και πεταχτό να μη χορταινεις να το βλέπεις και να το πιάνεις, επίσης βυζι πολύ καλό πλαστικό με πεταχτη ρώγα... Μοσχοβολουσε από πάνω μέχρι κάτω το μωρό μες το νάζι και τη γλύκα
Ενδύκνειται για τρυφερους αγαπουληδες
Από κει και πέρα για όσους έχουν να πάνε καιρό στο μαγαζί οι περισσότερες παλιές κοπέλες έχουν φύγει μεταξύ αυτών δυστυχώς και η Χαρούλα με την οποία είχαμε στενή γνωριμία πριν ένα μήνα και τη συμπάθησα πολύ.
Οι νταρντανούλες Νάταλι και Νίνα παραμένουν όμως οι οποίες είναι καλές περιπτώσεις η μεν πρώτη πιο έμπειρη και επαγγελματίας και η δεύτερη για πιο αγαπουλίστικες καταστάσεις