Rouleta επειδη βλεπω την απαντηση στο quote του φιλου πιο πανω, ηθελα να σε ρωτησω. Πιστευεις οτι γραφω αυτα που γραφω γιατι ειμαι τι; Στημενος; Ανταγωνιστης; Τρολ;
Ειμαι καποιος που εχω ερθει στο μαγαζι σας απο τοτε που ηταν ΣΟΛ, και οταν πηγε στο ΤΙΤΑΝ, και σε ολα του. Ευτυχως δεν ειμαι καποιος περιθωριακος τυπος που δεν εχω κυκλο και περιγυρο, αλλα οι κοπελες που εχετε τωρα μονο σε κατι τετοιους θα εχουν περαση. Τα μαγαζια σαν αυτα ειναι για να σου προσφερουν την ψευδαισθηση του παιχνιδιου, αν θελεις να πηδηξεις πας σε studio η με call girl και το κανεις καλυτερα, και φθηνοτερα. Οταν λοιπον πριν καποιο καιρο έιχατε κοπελες οπως οι Ρουμανες η Alexandra, η Καρινα, η Νικολ, και τοοοσες αλλες, κοπελες αντικειμενικα ομορφες, θελεις δε θελεις να το παραδεχτεις, ειστε σε παρακμη. Μπορει να μη σου αρεσει το πως ακουγεται, αλλα αυτη ειναι η ακριβης λεξη που περιγραφει την κατασταση. Μεσα στο μαγαζι σας κυκλοφορουν γυναικες με τα εσωρουχα που εξω δε θα γυρνουσε κανεις να τις κοιταξει.
Θα μου πεις κανουν ποτα, κανουν χορους, ναι. Παντα υπαρχουν καμμενοι που θα τα δωσουν, αλλα δε μπορει να στηριχθεις σε αυτους. Θα μου πεις οτι φερνουμε events, ωραια, καλα ειναι αυτα, αλλα με τις guests κανεις δε θα κανει "παιχνιδι" ουτε θα εχει επαναλαμβανομενη επισκεψη για αυτο.
Εγω δεν ειπα οτι πατε για φουντο, ευχομαι να κρατησετε χρονια. Αλλα αν με ΑΥΤΕΣ που δουλευουν το μαγαζι βγαινει, με ωραιες γυναικες θα χεστειτε στο ταληρο. Και να οντως χεζεστε στο ταληρο, εχετε τροπο να δελεασετε ΟΜΟΡΦΕΣ γυναικες να δουλεψουν στο μαγαζι σας.
αυτα απο μενα, φιλικα