Καλημέρα, λοιπόν επίσκεψη καθημερινή για να είμαστε πιο χαλαρά σχετικά αργά 1.00 με 2.00. Είσοδος κλασικά 10,00€ και ο γάτος ανέλαβε να μας τακτοποιήσει άμεσα στο μπάρ μιας και άνοιξε χώρο για μας.
Στο μπάρ σταθερή αξία η Ρούλα μας καθώς και 2 ακόμη μωρά όμορφα ντυμένα. Το γεγονός ότι έχει την Ρούλα το μαγαζί είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Σε κάθε παραγγελία μας ρωτούσε όχι μία αλλά δύο φορές για επιβεβαίωση, θα μου πεις σιγά τα αυγά αλλά με αυτό το τρόπο αποφεύγεις τις παρεξηγήσεις και είσαι σίγουρος για το τελικό ποσό.
Στο δια ταύτα απο κοπέλες μέτρησα περίπου 10 (μαζί με τις μαυρούλες) οι πιο πολλές παλιές γνωστές στους θαμώνες του μαγαζιού, η αδυναμία μου η Λία ήταν απασχολημένη και δεν ήρθε...
για την Νόρα που ρωτάει κάποιος παραπάνω δεν την είδα μπορεί να είχε και ρεπό, κεράσαμε τρία ποτάκια και καθίσαμε περίπου 1 με 1,5 ώρα στην οποία και είδαμε και 2-3 show. Αυτή που ξεχώρισε φυσικά ήταν μια Ρωσίδα που έκανε και χορό και πραγματικά η κοπέλα είναι σε άλλο επίπεδο, περίπου 20 με 25, ήρθε και στη παρέα μας και κάθισε στο φίλο και πραγματικά όση ώρα ήταν εκεί την χάζευα και εγώ (stefan για σένα τα γράφω). Επίσης μια μαυρούλα ακόμη στην πίστα έδωσε ρέστα (παρότι δεν με τραβάνε) το κορμί της ήταν απίστευτο !!! Πέρασαν αρκετές κοπέλες (όχι όλες) αλλά όλες ήταν σωστά ελαφρά ντυμένες! ΔΕΝ την παλεύω να πάω σε τέτοιο μαγαζί και να μου είναι η άλλη ντυμένη σαν κρεμμύδι και να πιάνεις μπούτι πάνω απο το παλτό!!! εδώ λοιπόν η φάση είναι πιο νεγκλιζέ οπότε και όλα καλά. Εκεί λοιπόν βρήκαμε και την Τζένη μαζί με την ξαδέρφη της (που αναφέρετε στο διπλανό θρέντ) και θυμηθήκαμε τα παλιά. Ακόμη η Μαρτίνα ήταν ευχάριστη έκπληξη μιας και είναι πολύ ευχάριστη παρέα ειδικά τώρα με την καινούργια προσθήκη
. Σαφώς το μαγαζί χρειάζεται μια ανανέωση με νέες κοπέλες ειδικά αν κάποιος απο τους παλιούς θυμάται τα Ρουμανάκια που είχε τότε πραγματικά η σύγκριση είναι σκληρή. :'(
Τα ποτά καθαρά στο ίδιο επίπεδο με τα συνοδευτικά δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.
Τώρα για ακόμη μιά φορά θα πούμε ότι στα μαγαζιά αυτά δεν πάμε για να καρφώσουμε, το έχουμε πει πολλές φορές δεν μας βοηθάει ούτε ο χώρος ούτε η ώρα ούτε γενικά το κλίμα. Νταξ πάνω στην καύλα όλοι μας λυγίσαμε αλλά στις προσφερόμενες τιμές δεν νομίζω ότι αξίζει για μένα. Εξαίρεση αποτελούν φυσικά τα βράδια με τις guest όπου εκεί φυσικά είναι άλλη κατηγορία και φυσικά αλλάζουν τα δεδομένα.