Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 486
Και τι έγινε τότε;Καθόλου όμως.
Και τι έγινε τότε;Καθόλου όμως.
Βαριέμαι να γράφω,αν βρω χρόνο άλλη στιγμή.Και τι έγινε τότε;
Και τι έγινε τότε;
Πες ρε μουνι οτι σκεφτεσαι Κυριακατικο νημα κι ασε τα παραμυθιαΒαριέμαι να γράφω,αν βρω χρόνο άλλη στιγμή.
The truth is out there...Επίσης όσοι είστε από τη Θεσσαλονίκη κάντε μια μικρή επίσκεψη στο στοιχειωμένο στη Καλαμαριά. Δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει η ιστορία που ακούγεται αλλά όντως το μέρος βγάζει μια πάρα πολύ σκοτεινή ενέργεια.
Την Μεγάλη εβδομάδα συγκεκριμένα...Πες ρε μουνι οτι σκεφτεσαι Κυριακατικο νημα κι ασε τα παραμυθια
Όπου υπάρχουν σανατόρια και γενικά τόποι που έχουν γίνει σφαγές κτλ, είναι στοιχειωμένα.Επίσης όσοι είστε από τη Θεσσαλονίκη κάντε μια μικρή επίσκεψη στο στοιχειωμένο στη Καλαμαριά. Δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει η ιστορία που ακούγεται αλλά όντως το μέρος βγάζει μια πάρα πολύ σκοτεινή ενέργεια.
Και το Όνομα αυτου... Σερ Τάκης Λεμονής.Σιγουρα αυτός ο γενναιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει προπονητής του γαύρου κοντα στο Μάρτη ....τόσο τον βλέπω να κάθεται αυτόν ο απίθανος που ειρθε χαχαχαχα
Ναι αν οι κωλοτρυπίδες έχουν αράχνες.Στοιχειωμένες κωλοτρυπίδες να αποφεύγουμε τύπε;
ητανε βαζελος το μουνι..ειδαν και αποειδαν οι δικοι του, να τον συνετισουν να γλυτωσουν την ντροπη, ως τελευταια λυση βρηκαν τον εξορκισμο...Τρολαρεις;
Εγώ ταξίδευα νύχτα κάθε βράδυ. Πάντα έβαζα ένα ραδιοφωνικό και άκουγα μια συγκεκριμένη εκπομπή.
Εκείνο το βράδυ δεν ακουγόταν καθόλου καλά το ραδιόφωνο όλο παράσιτα. Στο τέλος χάθηκε τελείως το σήμα.
Σταματάω στην ερημιά σε ένα πάρκινγκ κατά περίεργο τρόπο είχε πέσει στο σημείο πολύ η θερμοκρασία.
Κατουραω ενώ είχα ένα ανατριχιασμα στην σπονδυλική στήλη. Γυρνάω προς το αυτοκίνητο και τι να δω.
Μου είχαν κλέψει την κεραία από το αυτοκίνητο, για αυτό δεν έπιανε καλά το ραδιόφωνο........
Στοιχειωμένες κωλοτρυπίδες να αποφεύγουμε τύπε;
Μάγκες τώρα τελευταία πετυχαίνω παντού μια πρώην μου συγχωρεμενη,ακόμα κ στη γαμιστρωνα..για τέτοια φαντάσματα μιλάτε;;;
Δε το συζητάω καν γτ μπορεί να σκάσει πάλι από το πουθενά κ έχω ξεχάσει τον φουστωτο θάμνο σπιτιΓια δωσε λεπτομέρειες τύπε.
Έχεις δυνατό θέμα.
Οι κεραίες πως μπαίνουν στην συζήτηση; τι κεραίες; τηλεόρασης; ραδιοφωνικές; σαν κι αυτές που έχουν τα ufo στο κεφάλι τους ;Γισ τα στοιχειωμένα σπίτια.. Μπορούμε να πάμε...αλλα. Θελει να μην κάνουμε σαν χαζοί.. Μπαίνεις. Μεσα με σεβασμό.. Λες τι πρόθεση έχεις στα πνεύματα. Μιλας σοβαρά χωρίς κοροιδια
Λες μπορώ να κάτσω 5 λεπτά? Ξερω ότι το σπίτι είναι δικο σας. Θα φύγω σε λίγο.. Αν είσαι οκ δεν θα έχεις θέματα ούτε πονοκέφαλο ούτε εφιάλτες.. Τα εγκαταλειμενα σπίτια κατοικούν τε από πνευμτσ
. Ειδικά αυτά που. Είμαι σε. Ερημίτες και αυτα που πέθανε κόσμος μέσα.. Και αυτά που. Είναι κοντά σε. Κεραίες... Εγω εχω επισκεφτεί στοιχειωμένο σπίτι πάνω από δέκα φορές ολομόναχος.. Δεν είχα πρόβλημα.
Νοιώθεις. Όμως τη παρουσία.. Επίσης με ένα απλό. Κινητό εύκολα γράφεις περίεργες φωνές θορύβους μουσική..θελει πόλη προσοχή το χόμπι αυτό.. Γιατί να ξέρετε ότι τα πνευματα αυτά είναι κακα..δεν θα σας κάνουν κακο όμως αν πάτε με σεβασμο. Και χωρίς να προκαλειτε