amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
Μήπως πρέπει να βάλουμε και τον άγιο στο παιχνίδι??ε ναι περιμενεις να δουλεψει ποτε
Μήπως πρέπει να βάλουμε και τον άγιο στο παιχνίδι??ε ναι περιμενεις να δουλεψει ποτε
δες δες εδω να γελασειςΜήπως πρέπει να βάλουμε και τον άγιο στο παιχνίδι??
μεχρι πριν καποια χρονια τουλαχιστον το επαιζε αντρας ...τωρα ξερογλυφεται για φωτογραφιες -βιντεο αλλα και για σπαρταρισταΜη του πεις ό,τι θέλω να τον βάλω στα τέσσερα θα σου το πούμε μετά.
καλως τον ξεκωλιαρη......
Adrianna44335 πάλι γράφεις μαλακιες;
Στο έχω ξαναπεί ρε, το ότι είσαι μαγκούφης δεν σημαίνει ότι πρέπει να αυτοξεφτιλίζεσαι συνέχεια για να σου δίνουμε σημασία
Τι κάνει ρε η φιλενάδα σου η μπουρδελιάρα, την πάσαρες σε κανέναν γερακο;;
καλως τον ξεκωλιαρη
τωρα τωρα θα μας πεις ολο το παραμυθι πουστριγκο....
Θύμισέ μου μωρή Adrianna, ποιον αποκαλούσε "ο δαχτυλάκιας" η Σβετ κι η κολλητής τη Ντάρια???
τωρα τωρα θα μας πεις ολο το παραμυθι πουστριγκο....
ρε σοχακο ετοιμασου αυτη την φορα για πολυ γελιο μεχρι τα τσιμεντα θα γελανε με εσενα .....οτι παπαρια και να πεις δεν προκειτε να χαλασω το σκηνικο
Α, θυμήθηκα και η Αγγελική η φίλη της Βαλέριας έλεγε για "δαχτυλάκι" σε κάποιον πασίχοντρο
Ναι ρε αυτή που της έδειχνες ένα "σιδερικό" για να της πουλήσεις μούρη και μετά ούτε που την ξαναείδες ποτέ
ρε σοχακο ετοιμασου αυτη την φορα για πολυ γελιο μεχρι τα τσιμεντα θα γελανε με εσενα .....οτι παπαρια και να πεις δεν προκειτε να χαλασω το σκηνικο
esena ομως θα σε γαμησω εγω
Μωρή χοντρκώλα Adrianna ό,τι σκηνικο και να κάνεις, γαμημένος θα φύγεις
Μάλλον αυτό θέλεις και μου τρίβεσαι συνέχεια
Επειδή όμως δεν είναι του γούστου μου οι χοντρές πουστάρες θα αφήσω άλλους να σε γαμήσουν
esena ομως θα σε γαμησω εγω
στο ξαναειπα απο εδω και περα θα περπατας και θα κοιτας πισω σου
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
Με ό,τι ασχολήθηκες τα έκανες σκατά, στη ζωή σου
Εμένα μη μου κουνιέσαι γιατί γνωρίζω όλη τη σαπίλα σου, χοντροΤάσο
....και εσεις κυριε στο "μαγαζι"?!?!Εγώ ένα ξέρω την προηγούμενη φορά που είχαμε κλείσει ραντεβού στο μαγαζί σου δεν εμφανίστηκε κανένας τηγανίσανε τα αρχιδια τους φαίνεται.
στο ξαναειπα απο εδω και περα θα περπατας και θα κοιτας πισω σου
ΥΓ. τις φατσουλες ηλιθιε θα στις βαλω στον κωλο ,,,,,
μην μου το κανεις αυτο φοβηθηκα.......... εσυ εισαι ενα αναρχιδο πουστρακι
Για πλησίασε μωρή χοντροκοτάρα να δούμε πώς θα φύγεις???
Είσαι κυριολεκτικά, μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι
Τις απειλές σου αλλού, Τασούλη.
Εγώ δεν είμαι, ούτε Μάρτα, ούτε Ντάρια ούτε Αγγελική και λοιπές πουτάνες.
Κατάλαβες νταβατζάκο του κώλου;;;;