Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.247
- Πόντοι
- 3.656
δεν έκανα διακρίσεις σε όλες προσπάθησα να βάλω χέρι στο ταμείοΠοια απ' όλες??
Έχουμε πήξει στις επιτροπές...
Άσε που οι περισσότερες είναι για τον πουτσο
δεν έκανα διακρίσεις σε όλες προσπάθησα να βάλω χέρι στο ταμείοΠοια απ' όλες??
Έχουμε πήξει στις επιτροπές...
Άσε που οι περισσότερες είναι για τον πουτσο
Κάνα φλουρί σου έπεσε?δεν έκανα διακρίσεις σε όλες προσπάθησα να βάλω χέρι στο ταμείο
ναι γιατί το είχα βάλει εγώ ήξερα πιο κομμάτι θέλωΚάνα φλουρί σου έπεσε?
Ρυζογκοφρετα έκοψες?ναι γιατί το είχα βάλει εγώ ήξερα πιο κομμάτι θέλω
όχι κανονική βασιλόπιτα αλλά είχα δίπλα και ριζογκοφρέτες για τους πιο μύστεςΡυζογκοφρετα έκοψες?
Δε φταις εσύ...εμείς φταίμε που ανοίξαμε τα σύνορα και μπήκαν μέσα όλοι οι ανώμαλοι.όχι κανονική βασιλόπιτα αλλά είχα δίπλα και ριζογκοφρέτες για τους πιο μύστες
Είμαι τρίτης γενιάς εδώ γεννήθηκαΔε φταις εσύ...εμείς φταίμε που ανοίξαμε τα σύνορα και μπήκαν μέσα όλοι οι ανώμαλοι.
Ακόμα ανοιχτά είστε εδώ ?
Μεγάλη Βρετανία: Οι μετανάστες έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να διαπράξουν σεξουαλικά αδικήματα - «Πρώτοι» στην εγκληματικότητα οι Αλβανοί
Η βρετανική Telegraph δημοσιεύει στοιχεία για την παραβατικότητα στη χώρα βάσει πληθυσμού ανά εθνικότηταwww.protothema.gr
Πιό πάνω και από τους Κονγκολέζους ...
Μιλάμε για επαγγελματίες απατεώνες.
Ρε τον μαλακωκάβλη πότε θα σταμάτησε να κάνει κλώνους ο σοχοβιτς ??Είμαι βιγκαν τρώω μόνο αναρχιδα πουστρακια που κρύβονται σαν την Καρλότα και την μπουμπού
@karlotos ?@Boubookis πουστριγκο πάρε την φιλενάδα σού την @karlotos ελάτε με τον κωλο....μην κρυβόμαστε κορίτσια σύντομα θα είσαστε αντίπαλοι στον στίβο...
ΠΟΤΕ........ ορκισμενος μαλακαςΡε τον μαλακωκάβλη πότε θα σταμάτησε να κάνει κλώνους ο σοχοβιτς ??
Για πες μου ακόμα τη σύνταξη της μαμά τρώει ??ΠΟΤΕ........ ορκισμενος μαλακας
ε ναι περιμενεις να δουλεψει ποτεΓια πες μου ακόμα τη σύνταξη της μαμά τρώει ??
Εγώ ένα ξέρω την προηγούμενη φορά που είχαμε κλείσει ραντεβού στο μαγαζί σου δεν εμφανίστηκε κανένας τηγανίσανε τα αρχιδια τους φαίνεται.προσεχε αρχοντα γιατι αυτος λεει ειναι κρητικος και γαμαει φουλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε ναι περιμενεις να δουλεψει ποτε
ειχε τελειωσει το λαδι για αυτο δεν ηρθεΕγώ ένα ξέρω την προηγούμενη φορά που είχαμε κλείσει ραντεβού στο μαγαζί σου δεν εμφανίστηκε κανένας τηγανίσανε τα αρχιδια τους φαίνεται.