The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
O Aϊ Βασιλης ηρθε,καποιο μπερδεμα ειπε,παιχτηκε λαθος με τις γραμμες
Είστε σίγουρος; Διότι οι τα τελώνια μεταμφιέζονται. Έτσι πούστεψε ο Σέσκουλος.
O Aϊ Βασιλης ηρθε,καποιο μπερδεμα ειπε,παιχτηκε λαθος με τις γραμμες
Κοιτα φιλε, αν καποιος εχει καποιο φυλαχτο διαβασμενο ή ειναι καθαρος χωρις αμαρτιες, νηστευει και πηγαινει συχνα στην εκκλησια, τοτε τα φαντασματα δεν μπορουν να τον βλαψουν. Βασικα ουτε τον πλησιαζουν εκτος αν θελουν κατι να ζητησουν. π.χ. μια βοηθεια. Αλλα ποιος απο εμας τους πορνους ειναι χωρις αμαρτιες ? Οποτε καλο ειναι να εχουμε σταυρο, φυλακτο και να ξερουμε καμια προσευχη. Και φυσικα οσο μπορουμε αποφευγουμε στοιχειωμενα μερηΑφού είναι Άγιος καλέ, τι να του κλάσει το φάντασμα;
Kαπου το πας εσυ τωρα.Είστε σίγουρος; Διότι οι τα τελώνια μεταμφιέζονται. Έτσι πούστεψε ο Σέσκουλος.
Τυπε και μενα δεν με πλησιαζουν,οχι γιατι κανω τα παραπανω αλλα γιατι αποφευγουν τις κακες παρεες λενεΚοιτα φιλε, αν καποιος εχει καποιο φυλαχτο διαβασμενο ή ειναι καθαρος χωρις αμαρτιες, νηστευει και πηγαινει συχνα στην εκκλησια, τοτε τα φαντασματα δεν μπορουν να τον βλαψουν. Βασικα ουτε τον πλησιαζουν εκτος αν θελουν κατι να ζητησουν. π.χ. μια βοηθεια. Αλλα ποιος απο εμας τους πορνους ειναι χωρις αμαρτιες ? Οποτε καλο ειναι να εχουμε σταυρο, φυλακτο και να ξερουμε καμια προσευχη. Και φυσικα οσο μπορουμε αποφευγουμε στοιχειωμενα μερη
Απόλυτος τι όμως;Μιλουσα με καλοφτιαγμενο γκιλφ... και μου ειπε οτι την ενοχλει συνεχεια ενα φαντασμα...
την χουφτωνει,την τσιμπαει και διαφορα τετοια....
καποια στιγμη της εμφανιστηκε και αυτη ρωτησε το φαντασμα "ποιος εισαι"...
και το φαντασμα απαντησε....
"Ειμαι ο Απολυτος".....
Αυτή στο είπε ότι εμφανίστηκε ο Απόλυτος; φίλε , περίμενε να της πεις ότι εσύ είσαι πιο απόλυτος και θα την σκίσεις κι εσύ ψαρωνες και έτριβες τι φυλαχτό σου.Μιλουσα με καλοφτιαγμενο γκιλφ... και μου ειπε οτι την ενοχλει συνεχεια ενα φαντασμα...
την χουφτωνει,την τσιμπαει και διαφορα τετοια....
καποια στιγμη της εμφανιστηκε και αυτη ρωτησε το φαντασμα "ποιος εισαι"...
και το φαντασμα απαντησε....
"Ειμαι ο Απολυτος".....
Στοιχειωμένες κωλοτρυπίδες να αποφεύγουμε τύπε;Κοιτα φιλε, αν καποιος εχει καποιο φυλαχτο διαβασμενο ή ειναι καθαρος χωρις αμαρτιες, νηστευει και πηγαινει συχνα στην εκκλησια, τοτε τα φαντασματα δεν μπορουν να τον βλαψουν. Βασικα ουτε τον πλησιαζουν εκτος αν θελουν κατι να ζητησουν. π.χ. μια βοηθεια. Αλλα ποιος απο εμας τους πορνους ειναι χωρις αμαρτιες ? Οποτε καλο ειναι να εχουμε σταυρο, φυλακτο και να ξερουμε καμια προσευχη. Και φυσικα οσο μπορουμε αποφευγουμε στοιχειωμενα μερη
Kαπου το πας εσυ τωρα.
Νταμιαν;Εδώ πιστεύετε απατεώνες τύπου Νταμιαν..
Δεν θα πιστεύατε σε φαντάσματα και ξωτικά...
Νταμιαν;
Αυτός που είναι σε μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων και ντύνεται σαν τον συγχωρεμένο τον Φλωρινιώτη;Ένας τύπος που κάνει και καλά εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη.
Αυτός ο είναι ο Νταμιαν;
Σοβαρά τώρα;Μου έχουνε κάνει παλιά εξορκισμό στον πάτερ Δαμασκηνό στον Λυκαβηττό.
Μαθητής γυμνασίου.
Από τότε είμαι κοντά στην εκκλησία..
Αν βγάλεις την τελευταία χιουμοριστική σειρά,ναι.Σοβαρά τώρα;
Τρολαρεις;Αν βγάλεις την τελευταία χιουμοριστική σειρά,ναι.
Καθόλου όμως.Τρολαρεις;