jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 3.506
αν πας καλα θα σου δωσουμε το στοιχειωμένο σπίτι στην Όλγαςπεταει το νήμα..θέλω ποσοστά..
περναει και το μετρο απο εκει
τυχερε
αν πας καλα θα σου δωσουμε το στοιχειωμένο σπίτι στην Όλγαςπεταει το νήμα..θέλω ποσοστά..
βρε αρισταρχε ολα τα στοιχειωμενα και τα φαντασματα ολα απο ανατολικα ειναιΣτην Καλαμαριά μετά την Αρετσού έχει ένα παλιό σπίτι εγκαταλειμμένο..έχει χρόνια που είχα περάσει, δε θυμάμαι ακριβώς..λένε ότι αν πας μια συγκεκριμένη ημερομηνία του Ιούλη, όχι κάθε χρόνο, αλλά το χρόνο πριν το δεύτερο δίσεκτο, μετά από ολική έκλειψη ηλίου, στις τρεις το βράδυ, το τοπίο αλλάζει, γυρνάς 60 με 70 χρόνια πίσω και βλέπεις από τα ανοιχτά παράθυρα τους ιδιοκτήτες να κάνουν όργια με φιλικά ζευγάρια ( swinger's, φάση)
Στην πλατεία Ευόσμου στο στενό πίσω από την εκκλησία, αν σταθείς σε ένα συγκεκριμένο σημείο κοιτάζοντας προς τον κεντρικό δρόμο, 5 Αυγούστου, στις 3 το βράδυ ανοίγει το χοροχρονικο συνεχές και βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στο παρκαρισμένο αμάξι ( δεκαετία 60).βρε αρισταρχε ολα τα στοιχειωμενα και τα φαντασματα ολα απο ανατολικα ειναι
απο εδω τα δυτικα της θεσ/νικης ουτε φαντασματα δεν εχουμε
βρε καλα μας λενε πλεμπα
αν πας τωρα, θα δεις ενα σωρο πιτσιρικια να τσιμπουκωνονται live...Στην πλατεία Ευόσμου στο στενό πίσω από την εκκλησία, αν σταθείς σε ένα συγκεκριμένο σημείο κοιτάζοντας προς τον κεντρικό δρόμο, 5 Αυγούστου, στις 3 το βράδυ ανοίγει το χοροχρονικο συνεχές και βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στο παρκαρισμένο αμάξι ( δεκαετία 60).
Γι'αυτό μας λένε ερωτική πόλη
Άνοιξαν οι πύλες μάλλοναν πας τωρα, θα δεις ενα σωρο πιτσιρικια να τσιμπουκωνονται live...
Άνοιξαν οι πύλες μάλλον
Man κάνα χωραφάκι που να μπορείς να δεις τους αριθμούς του Τζόκερ παίζει?Στη βίλλα καπαντζη ( κοντά στο κόκκινο σπίτι) , αρχές Δεκέμβρη ( δεν ξέρω ακριβή ημερομηνία) στις 3 το βράδυ αν πας μέσα στο οικόπεδο και σταθείς σε συγκεκριμένο σημείο, αλλάζει το τοπίο και βλέπεις μέσα από τα τζάμια μια δεξίωση, γλέντια, χοροί και τα λοιπά
Στη Βουρβουρού στη Χαλκιδική σε ένα βράχο στη παραλία ( δεν ξέρω ποιος είναι )αν κάτσεις 3 η ώρα το βράδυ στις 21 Μαρτίου ( εαρινή ισημερία) θα ψυθιρισει μια φωνή τα αποτελέσματα στο προ-πο.. το φάντασμα χρειάζεται up dateMan κάνα χωραφάκι που να μπορείς να δεις τους αριθμούς του Τζόκερ παίζει?
21 Δεκεμβριου21 Δεκεμβρίου.. Να ξέρετε ότι όλοι οι δαίμονες ερχοντε στη γη.. Πολύ επικίνδυνη νύχτα.. Όλες οι τελετές μαγείας γινοντε..
21 Δεκεμβρίου φίλε μπαίνει το δώρο Χριστουγέννων ....ίσως για αυτό...όλοι έχουν λεφτά και κάνουν μαλακίες21 Δεκεμβρίου.. Να ξέρετε ότι όλοι οι δαίμονες ερχοντε στη γη.. Πολύ επικίνδυνη νύχτα.. Όλες οι τελετές μαγείας γινοντε..
Ας μην ψηφίσουν καλύτερα, γιατί θα μεγαλώσει η διαφορά και θα έχουμε κλάματα πάλι21 Δεκεμβριου
ωραια
προλαβαινουν και να ψηφισουν
εχουμε κολλησει λιγο με τις ψηφοφοριες
Και κάτι για τα φαντάσματα του παρελθόντος