The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Εγώ αυτό το παθαίνω σε parking
Καλά να πάθετε! Ποιος σασ είπε να πάτε για κυνήγι σε parking.
Εγώ αυτό το παθαίνω σε parking
Καλά να πάθετε! Ποιος σασ είπε να πάτε για κυνήγι σε parking.
Πρασινοκέφαλες;Είναι πέρασμα από πάπιες τύπε
Όχι, οι άλλες, οι αμερικάνικες, με το ναυτικό καπέλοΠρασινοκέφαλες;
Αυτές είναι χήνες.Σαν του Νιλς Χολγκερσεν
Ναβουχοδονόσορα, εσύ έχεις χτυπήσει ποτέ 3 φορές, πόρτα μπουρδέλα στις 3.33 το πρωί;Δείτε εδώ κάτι μαλακες.
Πάνε σε ένα άσχετο ερείπιο κ λένε στοιχειωμένο.
Όχι ότι πήγαν για τη δηθενιά αλλά λέμε τώρα.
Μαγγες της πουτανας γινεται με φαντασματα. Μου εχουν τυχει σκηνικα που πηγα να σαλταρω.
Εχουμε βγει για κυνηγι νυχτα, εχουμε αφησει το αμαξι στην αρχη του βουνου σε επαρχιακο δρομο, ασφαλτο. Μετα απο 4 ωρες καθως ξημερωνε γυριζουμε πισω να παρουμε το αμαξι να παμε σπιτια μας. Την περιοχη την ξερουμε καλα. Αρχιζει να ακουγεται ενα βουιτο σα να ερχεται καταιγιδα. Ο ουρανος ομως πεντακαθαρος.
Δεν μπορουσαμε να βρουμε το δρομο της επιστροφης προς το αμαξι. Γυρνουσαμε γυρω γυρω αλλα τζιφος.
Ενας απο την παρεα πιο εμπειρος καταλαβε πως ειναι καποιο φαντασμα γυρω μας που δεν θελει να φυγουμε απο το βουνο. Αρχισαμε να κανουμε το σταυρο μας να φυλαμε κατι σταυρουδακια που ειχαν καποιοι απο εμας ειπαμε και μια προσευχη και ξαφνου το βουιτο σταματησε. Μετα βρηκαμε και το αυτοκινητο. Μας πηρε πανω απο 2 ωρες να βγουμε απο το βουνο οταν αλλες φορες χρειαζομασταν μιση ωρα........
Αν τον έχω μαζί μου σε εξορκισμό αυτόν τον λεβεντομαλάκα που μιλάει, θα χέσει δίχρωμες γομολάστιχες.
Εδώ έχουμε τριμάλακες.
Σι καπιτάν.Ναβουχοδονόσορα, εσύ έχεις χτυπήσει ποτέ 3 φορές, πόρτα μπουρδέλα στις 3.33 το πρωί;
Για κυνήγι πήγαν κύριε. Όχι για χόρτα.μηπως ειχατε παει σε κανενα τετοιο βουνο τυπε γι αυτο δεν βρισκατε το αμαξι μετα?