Νέα

Φαντάσματα-Στοιχειωμένα σπίτια-ιστορίες τρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.054
Πόντοι
6.056
:coffee::confused::confused::confused:
what-happened.gif

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
3 και 33..οι δυνάμεις του κακού είναι στο απόγειο τόυς..αλλα τεσπα δεν το σινιστω σε. Κανένα. Πρεπει να έχεις ψυχραιμια για τέτοιες καταστάσεις.. Τέτοιες μαλακιες τις έκανα παλιά.. Και δεν θες να ξέρεις τι τραβάς για να τα διώξεις τα κακά πνεύματα.. Δεν φεύγουν εύκολα από ένα χώρο που τους καλεσανε

Μπαχαλάκηδες που κάνουν κατάληψη σε κτίρια κύριε τύπε;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.047
Πόντοι
2.606

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.047
Πόντοι
2.606
Λίγο κόμη Δράκουλα μου θυμίζει αλλά δε βαριέσαι...:coffee::coffee::coffee:

Για χτύπα μερικούς σκέτους καφέδες και στις 3.33 ακριβώς χτύπα τους τοίχους 3 φορές και πες μας αύριο τι έγινε, ποιοι εμφανίστηκαν και τι είπατε.

Τελευταία τροποποίηση:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.054
Πόντοι
6.056
Λόγο κόμη Δράκουλα μου θυμίζει αλλά δε βαριέσαι...:coffee::coffee::coffee:

Για χτύπα μερικούς σκέτους καφέδες και στις 3.33 ακριβώς χτύπα τους τοίχους 3 φορές και πες μας αύριο τι έγινε, ποιοι εμφανίστηκαν και τι είπατε.
Ολους τους τοιχους?Οχι καποιον συγκεκριμενα?Πχ αυτον που κοιταει στην Δυση?Αν χτυπησω κι αλλους καφεδες θα με παρει ο υπνος σε λιγο:coffee::confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.047
Πόντοι
2.606
Ολους τους τοιχους?Οχι καποιον συγκεκριμενα?Πχ αυτον που κοιταει στην Δυση?Αν χτυπησω κι αλλους καφεδες θα με παρει ο υπνος σε λιγο:coffee::confused::confused::confused:
Δε ξέρω, χτύπα και βλέπουμε.
Αν δε πιάσει την επόμενη θα χτυπήσεις τους υπόλοιπους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Λόγο κόμη Δράκουλα μου θυμίζει αλλά δε βαριέσαι...:coffee::coffee::coffee:

Πρέπει να πάρει χώμα από τρίστρατο, να το πετάξει πίσω του τρεις φορές, μετά να πάει σε τριόροφη οικοδομή, σε τριάρι διαμέρισμα και να χτυπήσει τρείς τοίχους χωρίς άνοιγμα από τρεις φορές.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.047
Πόντοι
2.606
Πρέπει να πάρει χώμα από τρίστρατο, να το πετάξει πίσω του τρεις φορές, μετά να πάει σε τριόροφη οικοδομή, σε τριάρι διαμέρισμα και να χτυπήσει τρείς τοίχους χωρίς άνοιγμα από τρεις φορές.
@celebre ,έλα το βρήκαμε...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Για να φύγει το πνεύμα, πρέπει να κάψει τριάντα τρεις μουνότριχες από κοκκινομάλα παρθένα με φακίδες στα βυζιά και μετά να μου την φέρει για εξαγνισμό.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Προσοχή ποιο τοίχο θα χτυπήσετε.
Με βάση τον προσανατολισμό του τοίχου, λογικά θα έρθει της ανάλογης εθνικότητας πνεύμα.
Οπότε επουδενί μην χτυπήσετε τοίχο νότιου προσανατολισμού, διότι θα εμφανιστεί βελζεβούλης από την Αφρική ,ως γνωστόν είναι οι πιο ζόρικοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Προσοχή ποιο τοίχο θα χτυπήσετε.
Με βάση τον προσανατολισμό του τοίχου, λογικά θα έρθει της ανάλογης εθνικότητας πνεύμα.
Οπότε επουδενί μην χτυπήσετε τοίχο νότιου προσανατολισμού, διότι θα εμφανιστεί βελζεβούλης από την Αφρική ,ως γνωστόν είναι οι πιο ζόρικοι.

Σαφώς. Πάντα ανατολικό τοίχο για να έρχονται Κινέζοι που είναι μικροψώληδες.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
910
Πόντοι
81
Μαγγες της πουτανας γινεται με φαντασματα. Μου εχουν τυχει σκηνικα που πηγα να σαλταρω.
Εχουμε βγει για κυνηγι νυχτα, εχουμε αφησει το αμαξι στην αρχη του βουνου σε επαρχιακο δρομο, ασφαλτο. Μετα απο 4 ωρες καθως ξημερωνε γυριζουμε πισω να παρουμε το αμαξι να παμε σπιτια μας. Την περιοχη την ξερουμε καλα. Αρχιζει να ακουγεται ενα βουιτο σα να ερχεται καταιγιδα. Ο ουρανος ομως πεντακαθαρος.
Δεν μπορουσαμε να βρουμε το δρομο της επιστροφης προς το αμαξι. Γυρνουσαμε γυρω γυρω αλλα τζιφος.
Ενας απο την παρεα πιο εμπειρος καταλαβε πως ειναι καποιο φαντασμα γυρω μας που δεν θελει να φυγουμε απο το βουνο. Αρχισαμε να κανουμε το σταυρο μας να φυλαμε κατι σταυρουδακια που ειχαν καποιοι απο εμας ειπαμε και μια προσευχη και ξαφνου το βουιτο σταματησε. Μετα βρηκαμε και το αυτοκινητο. Μας πηρε πανω απο 2 ωρες να βγουμε απο το βουνο οταν αλλες φορες χρειαζομασταν μιση ωρα........

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Μαγγες της πουτανας γινεται με φαντασματα. Μου εχουν τυχει σκηνικα που πηγα να σαλταρω.
Εχουμε βγει για κυνηγι νυχτα, εχουμε αφησει το αμαξι στην αρχη του βουνου σε επαρχιακο δρομο, ασφαλτο. Μετα απο 4 ωρες καθως ξημερωνε γυριζουμε πισω να παρουμε το αμαξι να παμε σπιτια μας. Την περιοχη την ξερουμε καλα. Αρχιζει να ακουγεται ενα βουιτο σα να ερχεται καταιγιδα. Ο ουρανος ομως πεντακαθαρος.
Δεν μπορουσαμε να βρουμε το δρομο της επιστροφης προς το αμαξι. Γυρνουσαμε γυρω γυρω αλλα τζιφος.
Ενας απο την παρεα πιο εμπειρος καταλαβε πως ειναι καποιο φαντασμα γυρω μας που δεν θελει να φυγουμε απο το βουνο. Αρχισαμε να κανουμε το σταυρο μας να φυλαμε κατι σταυρουδακια που ειχαν καποιοι απο εμας ειπαμε και μια προσευχη και ξαφνου το βουιτο σταματησε. Μετα βρηκαμε και το αυτοκινητο. Μας πηρε πανω απο 2 ωρες να βγουμε απο το βουνο οταν αλλες φορες χρειαζομασταν μιση ωρα........

Εγώ αυτό το παθαίνω σε parking

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom