celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.054
- Πόντοι
- 6.056
Από ποια ταινία είναι το σκηνικό...??
3 και 33..οι δυνάμεις του κακού είναι στο απόγειο τόυς..αλλα τεσπα δεν το σινιστω σε. Κανένα. Πρεπει να έχεις ψυχραιμια για τέτοιες καταστάσεις.. Τέτοιες μαλακιες τις έκανα παλιά.. Και δεν θες να ξέρεις τι τραβάς για να τα διώξεις τα κακά πνεύματα.. Δεν φεύγουν εύκολα από ένα χώρο που τους καλεσανε
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως η σωστή ώρα είναι η ώρα Γκρίνουιτς.Χειμερινή είναι η σωστή ώρα
Eμπνευσμενο απο αληθινα γεγονοτα λογικαΑπό ποια ταινία είναι το σκηνικό...??
Για Ελλάδα εννοούσα, αλλά συμφωνώ για Γκρίνουιτς αφού όλοι αυτό έχουν ως αναφορά.Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως η σωστή ώρα είναι η ώρα Γκρίνουιτς.
Έλα πες ποια είναι, να την κατεβάσω...Eμπνευσμενο απο αληθινα γεγονοτα λογικα
Την UTC ακολουθούν ρε μαν.Χειμερινή είναι η σωστή ώρα
Λίγο κόμη Δράκουλα μου θυμίζει αλλά δε βαριέσαι...Iσως αυτη
Ολους τους τοιχους?Οχι καποιον συγκεκριμενα?Πχ αυτον που κοιταει στην Δυση?Αν χτυπησω κι αλλους καφεδες θα με παρει ο υπνος σε λιγοΛόγο κόμη Δράκουλα μου θυμίζει αλλά δε βαριέσαι...
Για χτύπα μερικούς σκέτους καφέδες και στις 3.33 ακριβώς χτύπα τους τοίχους 3 φορές και πες μας αύριο τι έγινε, ποιοι εμφανίστηκαν και τι είπατε.
Δε ξέρω, χτύπα και βλέπουμε.Ολους τους τοιχους?Οχι καποιον συγκεκριμενα?Πχ αυτον που κοιταει στην Δυση?Αν χτυπησω κι αλλους καφεδες θα με παρει ο υπνος σε λιγο
Πρέπει να πάρει χώμα από τρίστρατο, να το πετάξει πίσω του τρεις φορές, μετά να πάει σε τριόροφη οικοδομή, σε τριάρι διαμέρισμα και να χτυπήσει τρείς τοίχους χωρίς άνοιγμα από τρεις φορές.Λόγο κόμη Δράκουλα μου θυμίζει αλλά δε βαριέσαι...
Για χτύπα μερικούς σκέτους καφέδες και στις 3.33 ακριβώς χτύπα τους τοίχους 3 φορές και πες μας αύριο τι έγινε, ποιοι εμφανίστηκαν και τι είπατε.
Προσοχή ποιο τοίχο θα χτυπήσετε.
Με βάση τον προσανατολισμό του τοίχου, λογικά θα έρθει της ανάλογης εθνικότητας πνεύμα.
Οπότε επουδενί μην χτυπήσετε τοίχο νότιου προσανατολισμού, διότι θα εμφανιστεί βελζεβούλης από την Αφρική ,ως γνωστόν είναι οι πιο ζόρικοι.
Μαγγες της πουτανας γινεται με φαντασματα. Μου εχουν τυχει σκηνικα που πηγα να σαλταρω.
Εχουμε βγει για κυνηγι νυχτα, εχουμε αφησει το αμαξι στην αρχη του βουνου σε επαρχιακο δρομο, ασφαλτο. Μετα απο 4 ωρες καθως ξημερωνε γυριζουμε πισω να παρουμε το αμαξι να παμε σπιτια μας. Την περιοχη την ξερουμε καλα. Αρχιζει να ακουγεται ενα βουιτο σα να ερχεται καταιγιδα. Ο ουρανος ομως πεντακαθαρος.
Δεν μπορουσαμε να βρουμε το δρομο της επιστροφης προς το αμαξι. Γυρνουσαμε γυρω γυρω αλλα τζιφος.
Ενας απο την παρεα πιο εμπειρος καταλαβε πως ειναι καποιο φαντασμα γυρω μας που δεν θελει να φυγουμε απο το βουνο. Αρχισαμε να κανουμε το σταυρο μας να φυλαμε κατι σταυρουδακια που ειχαν καποιοι απο εμας ειπαμε και μια προσευχη και ξαφνου το βουιτο σταματησε. Μετα βρηκαμε και το αυτοκινητο. Μας πηρε πανω απο 2 ωρες να βγουμε απο το βουνο οταν αλλες φορες χρειαζομασταν μιση ωρα........