Νέα

Φαινόμενο «Παρέα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
συμφωνω και επαυξανω...!!
+1000
και το συμπερασμα ποιο ειναι απο τα παραπανω λεγομενα..??
οτι τα ωρεα παιδια εχουνε προβλημα με τις γκομενες...!!(να βρουνε γκομενες)
βεβεα ο ωρεος ποτε δεν χανεται..!!

Βέβαια...παίρνει και καμιά προίκα :rockon: :rockon: :rockon:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε μαγκες οι γκομενες θελουν φτυσιμο και αγριο γαμησι για να γουσταρουν παρτε το χαμπαρι.δεν θελουν αγαπουλεσ και ερωτες ξυπνατε ρεεεε....θελουν γαμησια σαν τις πορνοσταρ ετσι να ξυπνανε τα πρωτογονα ενστικτα μεσα τους

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ρε μαγκες οι γκομενες θελουν φτυσιμο και αγριο γαμησι για να γουσταρουν παρτε το χαμπαρι.δεν θελουν αγαπουλεσ και ερωτες ξυπνατε ρεεεε....θελουν γαμησια σαν τις πορνοσταρ ετσι να ξυπνανε τα πρωτογονα ενστικτα μεσα τους
Έτσι πιστεύω κι εγώ...είχα γράψει σε άλλο thread ότι είναι λίγο μαζόχες επειδή γουστάρουν παραδόξως μια 'άσχημη' συμπεριφορά προς αυτές.....μάλλον επειδή αντικρούεται με τον καλομαθησμό τους.

Αλλά οι περισσότερες θέλουν κάτι το ενδιάμεσο...και αγάπες και φτύσιμο...τι να πεις...δεν βγάζεις άκρη..

Γι'αυτό ορμάτε στα πουτανίδια!

Επισκέπτης
Εσείς το γνωρίζετε το φαινόμενο ''Παρέα".
Αυτό δηλαδή που έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις γυναίκες της εποχής μας.
Θα το πω απλά πως σκέφτονται οι γυναίκες:
''Ποιός είναι αυτός;; Είναι στη Παρέα μου;; Αν ναι,μπορεί κάτι να κάνω μαζί του. Αν όχι,άστο καλύτερα!!!

Και τι παρατηρούμε;;;

Κάτι μουνάρες με κάτι μπάζα ή και το αντίθετο.
Μέση λύση σπάνια παρατηρείται,είτε από σύμπτωση είτε από ανθρώπους πιο κοινωνικούς και πιο ανοιχτούς.

Αν προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια εξαρχής 90% να μην κάνεις τίποτα.
Αν τη γνωρίσεις μέσα από παρέα και κάνεις το ίδιο παίζετε και να σε παρακαλάει ακόμα.

Μου έχει τύχει να ρωτήσω γκόμενα τι πρέπει να κάνω για να γνωριστούμε καλύτερα και μου απάντησε:
Μπες στη παρέα μου.

Μακάρι να ήταν πιο απελευθερωμένες οι γυναίκες γιατί δεν μου αρέσει να δεσμεύομαι με όποια μου αρέσει και θέλω να περάσω καλά.

Δύσκολες εποχές, τουλάχιστον το σεξ μπορούσε να ήταν δωρεάν.

Kοίτα να δεις φίλε μου, ΟΛΕΣ οι γυναίκες (και όταν λέω όλες το εννοώ, ουδεμία εξαίρεση) έχουν τις ανασφάλειές τους. ʼλλες περισσότερες, άλλες λιγότερες. Γι' αυτό και προτιμούν να το δίνουν σε κάποιον που έχουν "συστάσεις", που τον ξέρουν. Και με έναν άγνωστο, αν κάνουν το τεράστιο βήμα και τον αφήσουν να τις πλησιάσει, θα θέλουν να μάθουν όσα πιο πολλά γίνεται για αυτόν πρώτα. Δείτε το και από εσάς. Τι σας ρωτάει μια γκόμενα όταν δεν σας ξέρει... που μένετε, πόσο χρονών είστε, τι δουλειά κάνετε, που συχνάζετε... Αυτές οι κλασσικές ερωτήσεις δεν είναι?

Την λογική πίσω από αυτό δεν την γνωρίζω, οπότε μην με ρωτήσεις γιατί! Απλά έτσι είναι τα πράγματα. Διαφωνείς? :)

wtf

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΑΙΡΩ οσα ειπα πιο πανω.Ειχατε δικιο ολοι σας.Ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ.Πουτανες ΓΥΝΑΙΚΕΣ(καμια δεν εξαιρειται)
Ειστε ολες για ανελεητο πουτσο και λατζα.
ευτυχως που υπαρχουν παρεες για να βρισκεις πολλα μαζεμενα ατομα να τα δερνεις....(συνεχιζεται)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω ξέρω οτι με όποια παρθένα τα έφτιαχνα μετά απο 1 χρόνο η παρεά της την έκανε να ΜΟΥ ΠΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Γεια σας παιδιά αυτο το θέμα που αναλύεται εδω με εχει επηρεάσει παρά πολυ ψυχολογικά. Θα παραθέσω κι εγω τις εμπειριές και τις απόψεις μου σε παραγραφους.
- 2 γκόμενες είχα στην ζωή μου (παρότι 29 ετών) τη μια την γνω΄ρισα μέσω της ξαδερφης μου και την άλλη απο φίλο. Επιβεβαιώνεται δηλαδή τα οσα λένε οι προλαλισαντες για την "παρέα" και πως πρέπει να έχεις κοινωνικό κύκλο για να βρεις γκόμενα
- κανα δυο φορές που τόλμησα να κάνω καμάκι οι γκόμενες με προασβάλανε, για αυτο το και δεν κανω ποτέ, δεν έχει νόημα αν οι πιθανότητες να ανταποκριθεί η γκόμενα είναι 1%   
- Τα παλιά χρόνια "επαιζε" καμάκι παιδιά. Ο θείος μου ο οποίος είναι μεγάλος μουνάκιας την δεκαετία του 1970 άφηνε την γκόμενα στο σπίτι της και μέχρι να γυρίσει στο δικό του έκανε καμάκι σε άλλη στον δρόμο. την έριχνε  και την πηγαινε σε μια γκαρσονιέρα που είχε για πήδημα! (το γεγονός είναι 100% αληθινό μου το λένε οι γονείς μου) 
- Επειδή οι παρέες που εχω είναι λίγες και αποτελούνται απο μπακούρια δεν μπορώ με τιποτα να βρω γκόμενα, το πρόβλημα δεν οφείλεται στην αδυναμία μου να ρίξω μια αλλά στην παντελή έλλειψη κοινωνικών επαφών με γυναικες (μονο στην δουλεια συναναστρέφομε με γυναικες)
- Εργάζομαι σε κεντρική υπηρεσία τράπεζας και σας διαβεβαιώ πως πολλές 35αρες +  είναι ανύπαντρες (παραδόξως είναι και όμορφες) αυτό επιβεβαιώνει πως υπαρχει σεξουαλικό πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κιαυτό το "φαινόμενο παρέα" ρε παιδια, δυσκολεύει τα πράγματα, γιατί μια γκόμενα μπορεί να  καλύπτει (εντάξει, όχι εξ ολοκλήρου) την ανάγκη της για συντροφικότητα, και να μένει για πολύ καιρό χωρίς να πολυψάχνει τα  γκομενικά...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε μάγκες, δεν πολυκαταλαβαίνω...
Υπάρχει τίποτα κακό στο να γνωρίζεις γκόμενες μέσω γνωστών και φίλων; Δηλαδή αν σε ένα πάρτυ/ μάζωξη κάποιος φέρει κάποια και εγώ κάνω το κονέ, μου δώσει/ δώσω τηλέφωνο και παιχτεί σκηνικό κάνω κάτι λάθος;
Ή υπάρχει άγραφος νόμος που λέει ότι αν δεν κάνεις καμάκι σε άγνωστη στο μπαρ, στο δρόμο, στην παραλία δεν μετρά ως κατάκτηση;
Και για ποιες παρέες μιλάτε;
Εκτός του ότι οι περισσότερες ΕΝΗΛΙΚΕΣ κοπέλες δεν έχουν παρέα υπό τη μορφή διμοιρίας, όπως πχ στο γυμνάσιο- λύκειο αλλά δυο - τρεις κολλητές και κανά κολλητό για ... ειδικό σύμβουλο, άπαξ και πιάσουν γκόμενο ξεκόβουν λιγότερο ή περισσότερο από τις όποιες συναναστροφές τους...
Τώρα αν η γκόμενα κάποιου θεωρεί δεδομένο ότι σε κάθε έξοδό της με αυτόν της πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως και από τη χοντρή κολλητή της, δυο ξαδέλφες, έναν gay φίλο της και έναν που είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά αυτή τον βλέπει φιλικά και η γκόμενα αυτή έχει κλείσει τα 19-20 (και πολλά λέω) , ε, τότε πέσατε στην περίπτωση και το πρόβλημα είναι αλλού...

Και σε τελική ανάλυση, ναι, χρειάζεται και λίγο δημόσιες σχέσεις και λίγη κοινωνικότητα για να πιάσεις γκόμενα...Ο καιρός που τις χτυπούσαμε στο κεφάλι με το ρόπαλο και τις κουβαλούσαμε στην σπηλιά έχει δυστυχώς παρέλθει...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]Και σε τελική ανάλυση, ναι, χρειάζεται και λίγο δημόσιες σχέσεις και λίγη κοινωνικότητα για να πιάσεις γκόμενα...Ο καιρός που τις χτυπούσαμε στο κεφάλι με το ρόπαλο και τις κουβαλούσαμε στην σπηλιά έχει δυστυχώς παρέλθει... [/size]

Να προσθέσω και να δώσω έμφαση:

[size=14pt]ΝΑΙ, δυστυχώς!!![/size]

Επισκέπτης
Να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για τις γυναίκες της παρέας....

Συνημμένα

• Multiuse.JPG
    Multiuse.JPG
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 20

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
οι γυναίκες ακολουθούνε την καρδια τους,αγάπες και μαλακιες
ΕΓΩ προισωπικά ακολουθω τον πουτσο μου.είμαι 25 χρωνων.4 γκόμενες,2 της μίας βαρδυας και πολ΄λά μπουρδέλα.και οι τεσεριςβ γκομενες κατσανε εναν μηνα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω παντως παω πολυ συχνα για καμακι και δεν εχω  δει αλλους σαν εμενα να προσπαθουν, ειναι ολοι κλεισμενοι στο φαινομενο παρεα και αστα να πανε, καποια στιγμη ειχα ανοιξει προσφατα και ενα θρεντ με ονομασια επιχειρηση δον ζουαν στο οποιο δεν ειδα κανεναν σας να θελει να προσπαθησει, να γινει καλυτερος, να γυμνασει την επιδεξιοτητα του στο καμακι και τα σχετικα.

να θυμαστε ολα θελουν τροπο και οχι κοπο.

Επισκέπτης
Θέλουνε και κόπο. Γιατί είναι δυσκολο να βρεις σημερα μια καλη κοπέλα που να σε καταλαβαίνει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θέλουνε και κόπο. Γιατί είναι δύσκολο να βρεις σήμερα μια καλή κοπέλα που να σε καταλαβαίνει

φίλε μου το δύσκολο δεν είναι να βρεις κοπέλα που να σε καταλαβαίνει αλλά το δύσκολο είναι αυτό που κάνεις με την κοπέλα να μην μάθει όλος ο κόσμος(δλδ αυτή να μην το διαλαλεί).
Εγώ την έπεσα σε μία που είχε την παρέα της και τώρα όλες οι φίλες της  με κοιτάνε περίεργα και δεν μου πολύ μιλάνε. από την μια στον πούτσο μου αλλά από την άλλη λες γιατί να ξέρει η κάθε άσχετη αυτό που κάνεις. Γι' αυτό το λόγο οι γκόμενες είναι χαζές ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ... κατά τα άλλα εγώ φαίνομαι ο μαλάκας τώρα χωρίς να έχω κάνει τίποτα κακό και ουσιαστικό.

Υ.Γ. αυτό το thrend πρέπει να το διαβάσει κάθε Ελληνίδα μεταξύ 17-24 γιατί μερικές μπορεί μεν να έχουν φύγει από τις μανούλες τους αλλά δεν παύουν να τις βρίσκουν στα πρόσωπα αυτών των φίλων τους... που στο κάτω κάτω αυτές είναι που 'ναι για τον πούτσο (οι φίλες) αλλά το παίζουν και professional από πάνω.

Αυτά είχα να πω και κάποιος να μας φωτίσει γιατί πηγαίνουμε συνέχεια κατά διαόλου...

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οι άνθρωποί που δεν αγγίζονται από τέτοιου είδους θέματα και είναι και άντρες, είναι αυτοί που έχουν δέσει το γαιδαρό τους και έχουν αποσυρθεί από το παιχνίδι.
Τώρα, αν είσαι άντρας (που σημαίνει κυνηγός) δηλώσεις παραίτηση από το
παιχνίδι και ενδώσεις αποκλειστικά στο φαινόμενό παρέα, θα είσαι ή πολύ ανασφαλής και επιζητάς μόνο τα σίγουρα ή ΄πάρα πολύ ερωτευμένος.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Οι άνθρωποί που δεν αγγίζονται από τέτοιου είδους θέματα και είναι και άντρες, είναι αυτοί που έχουν δέσει το γαιδαρό τους και έχουν αποσυρθεί από το παιχνίδι.
Τώρα, αν είσαι άντρας (που σημαίνει κυνηγός) δηλώσεις παραίτηση από το
παιχνίδι και ενδώσεις αποκλειστικά στο φαινόμενό παρέα, θα είσαι ή πολύ ανασφαλής και επιζητάς μόνο τα σίγουρα ή ΄πάρα πολύ ερωτευμένος.

Χαρτινε , γιατι ασχολεισε τοσο πολυ με το γφακελο "παρεα"?
Γραψε τους εκαι που ξερεις και κοιτα να κανεις εσυ το παιχνιδι σου!
Σωστα τα παραπανω που γραφε, αλλα ποσταρε και στα καμακια!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εχουν κ άποψη για ζωη και σχέσεις οι 'φίλες' με τις 43 αποτυχημένες σχέσεις..
και μάλιστα εχει βαρύτητα και η αποψη τους...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και βλέπεις την υποτίθεται κλασάτη ή ξύπνια ή καλλιεργημένη γκόμενα να περιμένει από τη μπαζούλα, αστοιχείωτη, βλαμμένη και προβληματική φίλη της να της πει σε ποιόν θα ανοίξει τα πόδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom