Νέα

Φαινόμενο «Παρέα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή έχω ακούσει κατά καιρούς ότι το διαβάζουν και γυναίκες το site έχω να τους πω κάτι:

Υπουλες γυναίκες που κατασκοπεύεται αντρικες συζητήσεις ακούστε με προσεχτικά:
''Αν δε σκέφτεστε τον εαυτό σας και έχετε αυτή την κομπλεξική συμπεριφορά,
σκεφτείτε λίγο το μουνί σας.Τι σας φταίει το καημένο που είναι τόσο πεινασμένο και δεν το ΄τάιζετε.
Χαρείτε λίγο τη ζωή,γιατί σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε!!!!
Και μεις όλοι οι άντρες θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε,
τα καβλιά μας στη διάθεσή σας!!!!!! ''

Ευχαριστώ

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Χάρτινε έγραψες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δε πιστέυω ότι υπάρχουν πεινασμένες γυναίκες στην εποχή μας. Πεινασμένους άντρες ξέρω πολλούς

Επισκέπτης
Χάρτινε έγραψες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δε πιστέυω ότι υπάρχουν πεινασμένες γυναίκες στην εποχή μας. Πεινασμένους άντρες ξέρω πολλούς

Ρε φίλε αυτο που λες δεν στέκει από στατιστικής άποψης. Ανδρες-γυναίκες είναι 50% - 50% στον πληθυσμό. Οπότε αν υπάρχει ένα ποσοστό πεινασμένων ανδρών του αντιστοιχεί ένα ίδιο ποσοστό πεινασμένων γυναικών. Εγώ γνωρίζω πολλές περιπτώσεις γυναικών που σε μεγάλη ηλικία παραμένουν παρθένες επειδή δεν έχουν βρει τον "σωστό" (η μαλακία τους φταίει βέβαια). ʼποψη μου επιβεβαιώνει και ο ειδικός, ο ξάδελφός μου ο γυναικολόγος που έχει δει πολλές γεροντοπαρθένες.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
:sunglasses: Φίλοι μου συμφωνώ απόλυτα σε όσα έχουν γραφτεί!Μου το είχε πει και ένας φίλος μου  αρκετά μεγαλύτερος παλιότερα: "Η ελληνίδα θέλει τον γνωστό,τον συστημένο",και το πήρα αψήφιστα.Μετα κατάλαβα πόσο δίκιο είχε!
Εγώ πιστεύω οτι φυσικά και δεν είναι απόλυτο,αλλα ισχύει σε συντριπτικό ποσοστό.Αλλα λέω και το αλλο:ακόμα κι αυτές οι υπόλοιπες που γουστάρουν,με τον τρόπο ανατροφής εδω στην ελλάδα έχουν τόσο κομπλεξισμό που πλέον απορίπτουν όποιον τις πλησιάζει χωρίς να τον ξέρουν!Χωρίς βέβαια να μην αναγνωρίζω και τα δικά μας λάθη,που πολλες φορές φερόμαστε χυδαία,επιβεβαιώνωντάς τες.Φαύλος κύκλος δηλαδη...Γι'αυτό και πιστεύω οτι υπάρχει πάρα πολλή μοναξιά και αγαμία στίς γυναίκες,απλώς δεν φαίνεται σε μας γιατί οι γυναίκες είναι πιο εσωστρεφείς και κρυψίνες.
Το ΠΙΟ σημαντικο όμως που θέλω να πω με αυτή την ευκαιρία είναι το εξής,και είναι κάτι που μόλις το άκουσα μου άνοιξε ΠΟΛΥ τα μάτια για το τι γίνεται στην ελληνικη κοινωνία.
Πρίν περίπου ένα χρόνο σε νυχτερινή εκπομπή μικρού καναλιου,υπήρχε ένας ψυχολόγος,ψιλογνωστός αλλα μου διαφεύγει το ονομά του(φοράει γυαλιά,και έχει λίγο αραιά δόντια μπροστά),οπού ανέλυε γενικά τα σεξουαλικά της σημερινής ελληνικής κοινωνίας,και φτάνει στο να εξηγήσει γιατί παραπονιέται τόσος κόσμος για την αγαμία,ενώ οι έλληνες σαν λαός βγαίνει οτι κάνουμε σεξ.Ξέρετε τι είπε? ΟΤΙ ΕΝΑ 10% ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ 90%!!!!!! :headbang: Με λίγα λόγια ένας στούς δέκα έλληνες γαμάει και για τους δέκα!!
Αυτό τρελλάθηκα οταν το ακουσα γιατι συνηδητοποίησα ξαφνικά οτι είναι πέρα για πέρα αληθινό,γιατι το βλέπω και το καταλαβαίνω όπου κι αν κοιτ&#9
40;ξω σήμερα,είναι κάτι πού όλοι 'ξέραμε υποσυνήδητα",αλλα αυτός το είπε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!Ο τύπος μίλαγε με την εμπειρία χρόνων που είχε και με εκατοντάδες άτομα που τον επισκέπτονταν,όπως καταλαβαίνετε έχει μια πολυ κάλη εικόνα της νεοελληνικής κοινωνίας...
Ετσι παίζεται το παιχνίδι μάγκες!Και ξέρετε κάτι? Αυτο το 10% δεν ειναι οι ελεύθεροι,Αλλα οι δεσμευμένοι!!Μαλιστα: παντρεμένοι,αραββωνιασμένοι,άτομα με δεσμούς,κλπ!!Αυτοί εχουν πρόσβαση στίς γυναίκες,γιατι αυτές τους προτιμούν,με λίγα λόγια γαμούν ακόμα περισσότερο! Παιδια αυτό εμένα μου άλλαξε τρόπο σκέψης,ήταν αποκάλυψη!
Μετα από αυτο,είδα οτι δύο επιλογές έχουμε:η να κλαίμε τη μοίρα μας που είμαστε στο 90%,η να κάνουμε οτι χρειαστεί για να μπούμε σε αυτό το 10%(μπάς και κάποτε μεγαλώσει!!).Προσωπικά κι επειδή έχω επιλέξει να είμαι μαχητής,θα προτιμήσω το δευτερο.. :sunglasses:
Γι'αυτό και θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με το παλληκαρι που είπε οτι δεν θα σταματήσει αυτό που κάνει μέχρι να βρεθούν οι εναπομείναντες γυναίκες.Συναγωνιστές,αυτή είναι η λύση:να βγάζουμε τον άντρα που πραγματικά είμαστε,χωρις να ντρεπόμαστε γι'αυτό..Ετσι απλά κι ανεπιτίδευτα.Δεν είμαστε εμείς οι κομπλεξικοί,αφήστε τις να είναι αυτές αν το θέλουν.Οποια γουστάρει καλώς,οποια δεν,να πάει να γ@@@θει!Η επόμενη(γιατι οι γυναίκες ΕΙΝΑΙ ελαφρώς περισσότερες).Ελπίζω να συνέβαλα με αυτό στό θετικότερο τρόπο σκεψης όλων μας...Μην απογοητεύεστε ΠΟΤΕ! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
θέλουν κάποιον συστημένο ή της παρέας για να νιώθουν ασφάλεια τρόπον τινά

θα ξέρουν με πόσες έχει πάει, πόσο πιθανό είναι να έχει αρπάξει κανένα αφροδίσιο, τι καπνό φουμάρει, θα ξέρει ήδη από πριν πολλά για αυτόν, το χαρακτήρα του, το background, ενώ με τον ξεκάρφωτο θα ψιλιάζεται μήπως της λέει ψέμματα, θα συζητά γιαυτόν με τις φίλες της και εκείνες θα ξέρουν για ποιον μιλάει και έτσι θα τη συμβουλεύουν καλύτερα, δεν θα μπορεί να εξαφανιστεί ανά πάσα στιγμή μιας και είναι της παρέας, κτλ κτλ

χίλιοι δυο λόγοι υπάρχουν

το να μην θέλει κάποιος να κάνει σχέση με άτομο της παρέας είναι στη συντριπτική πλειοψηφία άνδρας και όχι γυναίκα

θέλει να έχει την ευχέρεια να ξεκόψει πλήρως, τον διεγείρει το άγνωστο, δεν θέλει να γίνει βούκινο στην παρέα για το πόσο τον έχει, αν χύνει γρήγορα και άλλες μαλακίες που συζητάνε οι καριόλες μεταξύ τους κτλ κτλ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Βασικά άδικα σπαταλάτε το σάλιο σας. Ό,τι αφορά την γυναικία φύση και τον γυναικίο τρόπο σκέψης είναι κάτι το οποίο αδυνατούμε να κατανοήσουμε και δέν συμβαδίζει με την λέξη λογική.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Για το ποσοστο 10% - 90% δεν έχετε να πείτε ΤΙΠΟΤΑ???
:headbang: *P

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Βασικά άδικα σπαταλάτε το σάλιο σας. Ό,τι αφορά την γυναικία φύση και τον γυναικίο τρόπο σκέψης είναι κάτι το οποίο αδυνατούμε να κατανοήσουμε και δέν συμβαδίζει με την λέξη λογική.

+1

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
gkomenios με εκφράζεις στο 99%.
Μόλις μίλησες για το 90% - 10%  έμεινα άναυδος.
Μπορώ να σου πω ότι εκνευρίστηκα και λίγο.
Ξέρεις γιατί.Δεν ανέχομαι αυτή την άδικη μοιρασία.Ο καθένας μας δεν πρέπει να την ανέχετε.
Για μένα gkomenie αυτό το ποσοστό μου δίνει χίλιους λόγους παραπάνω να συνεχίσω αυτό που στην εποχή μας έχει σχεδόν πεθάνει.
ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
:thumbsup: Σωστός,Xartine! Ετσι είναι φίλε μου,κι αυτή ακριβώς που προτείνεις είναι η λύση.Για να παραφράσω και το γνωστό τραγούδι του Πανούση: 'Καμακώνετε γιατί χανόμαστε'!!! :grin: :grin: :grin:
Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνουμε αμφότεροι καμμιά προσπάθεια να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το άλλο φύλλο.Εμείς είμαστε πιό οπτικοί από τις γυναίκες κι έτσι το πρώτο πράγμα που θα μας έρθει στο μυαλό όταν θα δούμε μια ωραία γυναίκα θα είναι φυσικά το πήδημα,πως να τό κάνουμε,αφού είναι στη φύση μας.Στο χέρι τους είναι να μας κάνουν να τίς δούμε διαφορετικά!Aυτό δεν έχουν καταλάβει οι ηλήθιες,και δέν έχουν καταλάβει τί μπορούν να κάνουν με έναν άντρα φέρoντας του όμορφα κι ωραία.Ιδίως με τούς σημερινούς άντρες που απ'οτι βλέπω γύρω μου είμαστε μια χαρά παιδιά κι όχι όπως ας πούμε πρίν 40 χρόνια που δεν τολμούσαν να πούνε κουβέντα!
Τι να πώ,μόνο αυτό συναγωνιστές:ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΑΚΙ..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ας μη τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες. Ένας βασικός παράγοντας ανταπόκρισης στο καμάκι είναι όπως ανάφερε κάποιος συνομιλητής πιο πριν κατά πόσο νοιώθει ασφάλεια όταν γνωρίσει κάποιον από φλερτ. Παίζουν σημαντικό ρόλο και οι κολλητές  που σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ χαμούρες. Αυτό γιατί υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός αναμεταξύ τους (λυκοφιλίες) και ιδού η απόδειξη: σπάνια θα δείτε σε γυναικοπαρεα δυο θεομουνα μαζί. Για να επανέρθω αν πρόκυψη μια γνωριμία από καμάκι  τότε η υποψήφια γκόμενα θα ακούσει σχόλια από τις φίλες του είδους: Τρελάθηκες τι κάνεις, είναι άγνωστος, που τον ξέρεις, πως θα σου βγει, κινδυνεύεις, μείνε μακριά του, και ένα σωρό άλλες τέτοιες μαλακίες. Με το σκεπτικό καλύτερα και οι δυο μόνες να συμπάσχουμε παρά εσύ με γκόμενο κι εγώ μπακουρω.   

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ενα εχω να πω.οι γυναικες εχουν χασει τον αυθορμητισμο,την γλυκαδα και την ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ τους.ενα τεραστιο ποσοστο στο δρομο κυκλοφορουνε με κατω τα κεφαλια χωρις να κλεψουν ουτε μια ματια λες και θα τις βιασουμε,λες και ειναι κακο πραγμα το φλερτ και το βλεμμα......μακρυ μαλλι,φουστες και χαμογελα εχουν αντικατασταθει απο <<καρφακια>>,τζιν και ανεκφραστα βλεματα προσπαθωντας να συμβαδισουν με την καθε ταση μοδας του καθε ανωμαλου παρακμιακου σχεδιαστη και καραγκιοζη που βγαινει στην τηλεοραση προσπαθωντας να λανσαρει το υφακι που του επιβαλλουν....με λιγα λογια ελλειψη προσωπικοτητας ,ανασφαλεια,αντικοινωνικοτητα,φοβος για σχεσεις ερωτα και σεξ.......και ετσι ολες το εχουν ριξει στον καταναλωτισμο...επισης μην ξεχναμε οτι το πρωτο πραγμα που πουλαει στα sex-shops ειναι οι δονητες........

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αυτό που λέτε κάποιοι περί προτίμησης παρέας θα σας το ξαναπώ...ΔΕΝ είναι απόλυτο. Αφορά μόνο την περίπτωση που κάθε γυναίκα βλέπει έναν άντρα ως υποψήφιος χοντρομαλ....α που θα την παντρευτεί και άρα θέλει να κάνει σοβαρή κατάσταση. Και εκεί βέβαια αν δε σιγουρευτεί 100% δεν τον παρουσιάζει δεξιά-αριστερά αλλά μόλις γίνει τον διαφημίζει ακόμα και στις συμμαθήτριες της που είχε να τις δει πριν 20 χρόνια. Αλλά για όσες θέλουν απλά να ξεσκιστούν το κάνουν εκτός "παρέας" (όχι 100% αλλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό).
Όσο αφορά για τα παραδείγματα συναγωνιστή που κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας, προφανώς καταλαβαίνεις φίλε μου ότι με αυτό που λες έρχεσαι στα δικά μου λόγια. Αν και δε ξέρω κατά πόσο αυτοί οι γάμοι είναι ευτυχισμένοι και επιτυχιμένοι όταν βασίζονται απλά στην ιδέα ενός σίγουρου και μέτριου εικαστικού ζευγαριού που απλά θέλει την ασφάλεια μιας οικογένειας. Συνήθως σπάνια υπάρχει έρωτας σε τέτοιες φάσεις, συνήθως εκεί καταλήγουν αποτυχημένες περιπτώσεις ερωτικών απογοητεύσεων ή ελλιπών κοινωνικών κύκλων χωρίς όμως και αυτό να είναι απόλυτο. Και όπως πολύ σωστά ένας άλλος συναγωνιστής είπε της γυναίκας τη ψυχή δεν τη μαθαίνεις ποτέ. Μόνο που ο ποιητής έχει ξεχάσει να πει ότι αυτό αφορά τους άντρες...Πιθανόν κάποιο άλλο είδος να τις καταλαβαίνει. Οχι όμως εμεις γιατί ίσως και να μη θέλουμε... ;)

potemhnlespote

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολλα ειπωθηκαν και εδω και στο τμημα για το καμακι αλλα προφανως κανενας δεν ενδιαφερεται να ακουσει το γιατι ολα αυτα τα "κακα" με τις γυναικες. Ισως επειδη η απαντηση ειναι αρκετα σκληρη για οσους πρεπει να απαντησουν και στους αλλους και στον εαυτο τους.
Ποιος ειναι αυτος που θελει την κορη του την αδελφη του κτλ παρθενα και να γνωρισει ενα καλο παιδι για γαμο κτλ? Οι γυναικες; Η μηπως εμεις οι αντρες, η μαλλον εμεις οι μπαμπαδες, η οι αδελφοι, η οι μαμαδες, η οι γειτονες;
Εαν εγω τολμουσα να επαναλαβω αυτα που εχω πει στα παιδια μου δημοσια θα με λεγανε τουλαχιστον μαστρωπο, ανωμαλο, αρρωστο και .....και....και..... αστε το καλυτερα.
Εμεις δινουμε αρχες εμεις ζηταμε νομους ηθικες και αξιες. Οταν αυτες οριζονται απο οποιαδηποτε αρχη, οικογενειακη, κοινωνικη κτλ τοτε εμεις δεν φταιμε και φταινε ολοι οι αλλοι;
Δεν ειναι απολυτα υποκριτικο;
Εαν καποιος την "επεφτε" στην κοπελα καποιου και τις ελεγε οτιδηποτε "σχετικο" με αυτα που ειπατε καποιοι ποιο πριν εσεις πως θα αντιδρουσατε;
Με βαση αυτα που λετε εδω η αυτα που ξερουμε ολοι και δεν χρειαζεται να τα πω εδω;
Οσο για τους χαρακτηρισμους για τις γυναικες και τις συμπεριφορες τους, μονο σαν ταμπελακια μπορω να τα δεχτω.
Ειμαι 50 χρονων πλεον και δεν θυμαμαι ποτε καμμια γυναικα ουτε να με εβρισε, καμακι η οχι, ουτε να με προδωσε, η να μου φερθηκε "σκαρτα".
Φυσικα δεν τις παντρευτηκα ολες αν αυτο πιστευετε οτι ηταν ο λογος.
Ομως μηπως ο καθε ανθρωπος συμπεριφερεται οπως του συμπεριφερονται;
Δεν ειμαι ουτε ο Μπραντ Πητ ουτε κατι αντιστοιχο. Ειμαι 50αρης με κοιλιτσα, και μαλλον οτιδηποτε αλλο εκτος απο τον γκομενο που θα ηθελε καποια πολυ μικροτερης ηλικιας.
Το ιδιο ισχυει και για τους γνωστους μου (συνομηλικους λιγο πολυ)
Εχουμε κανει δεσμους με πολυ μικροτερες μας και πολυ καλυτερες μας χωρις ποτε να κρυψουμε οτι ειμαστε παντρεμμενοι και οτι εχουμε παιδια. Σε καθε περιπτωση απλα ακουσαμε ενα οχι η ενα ναι με πολυ πολιτισμενο τροπο. Ακριβως οπως φερθηκαμε.
Οσο για τις παρεες; Μαλλον αποτελουν την αμυνα εναντι των τυπων που τα ξερουν ολα κια τα κανουν ολα καλυτερα απο οποιονδηποτε.
οσο για το εξωτερικο, εχω ζησει σε ΗΠΑ, Βρεττανια, Γερμανια, Βραζιλια, Βελγιο, ΟΛλλανδια, Ιταλια, Ισπανια, Κινα, Ταιβαν, Ρωσσια (ΣΟβιετικη) και συνεχιζω λογω δουλιας δυστυχως.
για τομηστε να πειτε σε βραζιλιανα που προσωπικα τις θεωρω τις ομορφοτερες γυναικες του κοσμου οτι εχετε ελευθερη σχεση και με καποια αλλη...... Αφηστε το καλυτερα.
Ο καθενας αναγκαζει τον αλλον να του συμπεριφερθει αναλογα εκτος και αν ο αλλος ειναι τελειως φρηκ!
Οι γυναικες καλα ειναι και καλα κανουν.
Προσαρμοστικαν, οπως λεει ο Δραβινος και ειναι φυσιολογικο. Οτιδηποτε αλλο θα ηταν παραλογο μιας και το αποτελεσμα δεν νομιζω οτι δικαιωνει οποιαδηποτε αλλη θεωρια.
Καλα οσα υποστηριζεται παιδια αλλα καλυτερα εξεταστε τα αιτια και τα αποτελεσματα αν φυσικα θελετε να καταληξετε σε ποιο σωστα συμπερασματα.
Αν δεν το κανετε ετσι απλα θα μεινει ενα ακομα θεμα με διαοφρετικες αποψεις που εξαρτωνται απο το ποσα "κακα" βρηκαν καποιον στην εφηβεια του. Ομως οποιοσδηποτε ψυχιατρος θα σας πει οτι το να κρινεις "εξ' ιδιων τα αλλοτρια" καθε αλλο παρα ιδανικο η σωστο ειναι.
Δεν τα λεω με σκοπο να προσβαλω κανεναν. Αν καποιος τα δει διαφορετικα ζηταω προκαταβολικα συγνωμη γιατι δεν ηταν αυτη η προθεση μου σε καμμια περιπτωση

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κύριε ''potemhnlespote'' η απάντηση μου σε αυτά που ειπώσατε παραπάνω είναι πολύ απλή.
Το καμάκι δεν ήταν πάντα έτσι.

Κάντε τη σύγκριση σε όλα τα επίπεδα......

Καμάκι δεκαετιας του 80'  -   Σημερινό καμάκι

(Γαρδέλης-Ψάλτης)  ;)

Διάφοροι γνωστοί και συγγενεις μου, επαγγελματίες στο καμάκι μου έχουν πει τα καλύτερα για την εποχή αυτή.
Καμία σχέση με 2006.
Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοι, οι ουσία είναι ότι το ωραίο και αγνό καμάκι πέθανε.

Ηρθαν μετά από πολλά χρόνια στην επιφάνεια τα ''προξενειά'' και τα φαινόμενα ''παρέα''. :)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι ασχολείστε όλοι με τισ παρακμιακές Ελληνίδες δεν έχω καταλάβει....
Τι να το κανω γω να γνωρισω απο παρεα γκομενα.Κατα πασα πιθανότητα μπαζο θα είναι γιατι ποσες παρεες να εχω -που εχω πολλες ωστε να βρω την ελευθερη, ομορφη προθυμη ... .Στατιστικα θα πέσεις στο μπαζο η στη προβληματικια.Λιγεσ λυσεις εχει ο τροποσ παρέα...

Προσωπικα το ξαναειπα ΜΙΚΡΕΣ 17-21 max.Ακόμα παίζουν δε ψαχνουν απο παρέα .ΓΙατι? γιατι δε ψαχνουν ΓΑΜΠΡΟ.Η παρεα διασφαλίζει οτι αν βγει "σκαρτο" το πραμα θα χω καππου να ριξω το φτεξιμο...

Γενικά αυτη η χώρα δε σου δινει πολλες επιλογες πουθενά ειτε σε γκομενα ειτε σε εργασια ειτε ειτε.... .

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ενα εχω να πω.οι γυναικες εχουν χασει τον αυθορμητισμο,την γλυκαδα και την ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ τους.ενα τεραστιο ποσοστο στο δρομο κυκλοφορουνε με κατω τα κεφαλια χωρις να κλεψουν ουτε μια ματια λες και θα τις βιασουμε,λες και ειναι κακο πραγμα το φλερτ και το βλεμμα......μακρυ μαλλι,φουστες και χαμογελα εχουν αντικατασταθει απο <<καρφακια>>,τζιν και ανεκφραστα βλεματα προσπαθωντας να συμβαδισουν με την καθε ταση μοδας του καθε ανωμαλου παρακμιακου σχεδιαστη και καραγκιοζη που βγαινει στην τηλεοραση προσπαθωντας να λανσαρει το υφακι που του επιβαλλουν....με λιγα λογια ελλειψη προσωπικοτητας ,ανασφαλεια,αντικοινωνικοτητα,φοβος για σχεσεις ερωτα και σεξ.......και ετσι ολες το εχουν ριξει στον καταναλωτισμο...επισης μην ξεχναμε οτι το πρωτο πραγμα που πουλαει στα sex-shops ειναι οι δονητες........

+1, γαλανομάτη...Έχω βαρεθεί ρε παιδιά, το δρόμο, στα καφέ, παντού, γκόμενες με άδεια βλέμματα, που κοιτούν χωρίς να βλέπουν, που δεν παίζουν, που δε γελούν, που δε σε ιντριγκάρουν να "παίξεις" μαζί τους, σχεδόν... νεκρές. Αμφιβάλλω ακόμα και αν παίζουν με δονητές, παιδιά, πολλές έχουν βγάλει το sex απ' το μυαλό τους, μιλάμε για ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΖΟΜΠΙ:idiot: :idiot: :idiot:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Εχουνε φαει το χαπι της ισοτητας/χειραφέτησης κλπ  οι γκομενες,
και ενας θεος ξερει ποτε θα συνερθουνε  ...  +1

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θέλουν κάποιον συστημένο ή της παρέας για να νιώθουν ασφάλεια τρόπον τινά

θα ξέρουν με πόσες έχει πάει, πόσο πιθανό είναι να έχει αρπάξει κανένα αφροδίσιο, τι καπνό φουμάρει, θα ξέρει ήδη από πριν πολλά για αυτόν, το χαρακτήρα του, το background, ενώ με τον ξεκάρφωτο θα ψιλιάζεται μήπως της λέει ψέμματα, θα συζητά γιαυτόν με τις φίλες της και εκείνες θα ξέρουν για ποιον μιλάει και έτσι θα τη συμβουλεύουν καλύτερα, δεν θα μπορεί να εξαφανιστεί ανά πάσα στιγμή μιας και είναι της παρέας, κτλ κτλ

χίλιοι δυο λόγοι υπάρχουν

το να μην θέλει κάποιος να κάνει σχέση με άτομο της παρέας είναι στη συντριπτική πλειοψηφία άνδρας και όχι γυναίκα

θέλει να έχει την ευχέρεια να ξεκόψει πλήρως, τον διεγείρει το άγνωστο, δεν θέλει να γίνει βούκινο στην παρέα για το πόσο τον έχει, αν χύνει γρήγορα και άλλες μαλακίες που συζητάνε οι καριόλες μεταξύ τους κτλ κτλ
Συναγωνιστή αν δεν έχουν από μόνες τους κριτήριο και νιώθουν ασφαλείς με όποιον τους κάνει η κάθε φίλη πάσα χ3σ3 μέσα...Δεν αξίζει και τον κόπο..Πάντως είναι γεγονός ότι για να <<τυλίξεις>>
μία καλή γκόμενα πρέπει να περάσεις από κριτική επιτροπή... :headbang: :headbang:

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και για να μη λεμε οτι φταει το κακο καμακι κτλ κτλ αναφερω δυο περιστατικα

1ον μια ντυμενη φωκιονος προκλητικοτατα ελεγε στο συνοδο -θυμα της (ημουνα στο διπλανο τραπέζι και ειχα στησει αφτί).Βεβαια ντυνομαι ετσι ειμαι χαλια ψυχολογικα και τα βλεματα που συγκεντρονω με φτιαχνουνε οχι οτι θα εκανα κατι με αγνωστο!!!!!Αντε καντε σεισ καμακι μετα αν η αλλη εχει τετοια στεγανα.Και γυριστε σπιτι και πειτε καλα τα πηγα μου χαμογέλασε μου εδωσε κινητο -αλλα δε βγηκαμε ποτε κτλ

2ον Στο εξωτερικο μου την εχουν πεσει οι γυναικες που τους άρεσα!!! Χυμα! Σαν ισος προσ ισο μου αρεσεις σου αρεσω αν ναι παμε παραπερα.Ανετες καταστασεις οχι ψαχνω για αυτοπεποιθηση-γαμπρο .Εχω δει τα καλυτερα για αυτο κρινω τα χειροτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom