Φίλοι μου συμφωνώ απόλυτα σε όσα έχουν γραφτεί!Μου το είχε πει και ένας φίλος μου αρκετά μεγαλύτερος παλιότερα: "Η ελληνίδα θέλει τον γνωστό,τον συστημένο",και το πήρα αψήφιστα.Μετα κατάλαβα πόσο δίκιο είχε!
Εγώ πιστεύω οτι φυσικά και δεν είναι απόλυτο,αλλα ισχύει σε συντριπτικό ποσοστό.Αλλα λέω και το αλλο:ακόμα κι αυτές οι υπόλοιπες που γουστάρουν,με τον τρόπο ανατροφής εδω στην ελλάδα έχουν τόσο κομπλεξισμό που πλέον απορίπτουν όποιον τις πλησιάζει χωρίς να τον ξέρουν!Χωρίς βέβαια να μην αναγνωρίζω και τα δικά μας λάθη,που πολλες φορές φερόμαστε χυδαία,επιβεβαιώνωντάς τες.Φαύλος κύκλος δηλαδη...Γι'αυτό και πιστεύω οτι υπάρχει πάρα πολλή μοναξιά και αγαμία στίς γυναίκες,απλώς δεν φαίνεται σε μας γιατί οι γυναίκες είναι πιο εσωστρεφείς και κρυψίνες.
Το ΠΙΟ σημαντικο όμως που θέλω να πω με αυτή την ευκαιρία είναι το εξής,και είναι κάτι που μόλις το άκουσα μου άνοιξε ΠΟΛΥ τα μάτια για το τι γίνεται στην ελληνικη κοινωνία.
Πρίν περίπου ένα χρόνο σε νυχτερινή εκπομπή μικρού καναλιου,υπήρχε ένας ψυχολόγος,ψιλογνωστός αλλα μου διαφεύγει το ονομά του(φοράει γυαλιά,και έχει λίγο αραιά δόντια μπροστά),οπού ανέλυε γενικά τα σεξουαλικά της σημερινής ελληνικής κοινωνίας,και φτάνει στο να εξηγήσει γιατί παραπονιέται τόσος κόσμος για την αγαμία,ενώ οι έλληνες σαν λαός βγαίνει οτι κάνουμε σεξ.Ξέρετε τι είπε? ΟΤΙ ΕΝΑ 10% ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ 90%!!!!!!
Με λίγα λόγια ένας στούς δέκα έλληνες γαμάει και για τους δέκα!!
Αυτό τρελλάθηκα οταν το ακουσα γιατι συνηδητοποίησα ξαφνικά οτι είναι πέρα για πέρα αληθινό,γιατι το βλέπω και το καταλαβαίνω όπου κι αν κοιτ	
40;ξω σήμερα,είναι κάτι πού όλοι 'ξέραμε υποσυνήδητα",αλλα αυτός το είπε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!Ο τύπος μίλαγε με την εμπειρία χρόνων που είχε και με εκατοντάδες άτομα που τον επισκέπτονταν,όπως καταλαβαίνετε έχει μια πολυ κάλη εικόνα της νεοελληνικής κοινωνίας...
Ετσι παίζεται το παιχνίδι μάγκες!Και ξέρετε κάτι? Αυτο το 10% δεν ειναι οι ελεύθεροι,Αλλα οι δεσμευμένοι!!Μαλιστα: παντρεμένοι,αραββωνιασμένοι,άτομα με δεσμούς,κλπ!!Αυτοί εχουν πρόσβαση στίς γυναίκες,γιατι αυτές τους προτιμούν,με λίγα λόγια γαμούν ακόμα περισσότερο! Παιδια αυτό εμένα μου άλλαξε τρόπο σκέψης,ήταν αποκάλυψη!
Μετα από αυτο,είδα οτι δύο επιλογές έχουμε:η να κλαίμε τη μοίρα μας που είμαστε στο 90%,η να κάνουμε οτι χρειαστεί για να μπούμε σε αυτό το 10%(μπάς και κάποτε μεγαλώσει!!).Προσωπικά κι επειδή έχω επιλέξει να είμαι μαχητής,θα προτιμήσω το δευτερο..
Γι'αυτό και θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με το παλληκαρι που είπε οτι δεν θα σταματήσει αυτό που κάνει μέχρι να βρεθούν οι εναπομείναντες γυναίκες.Συναγωνιστές,αυτή είναι η λύση:να βγάζουμε τον άντρα που πραγματικά είμαστε,χωρις να ντρεπόμαστε γι'αυτό..Ετσι απλά κι ανεπιτίδευτα.Δεν είμαστε εμείς οι κομπλεξικοί,αφήστε τις να είναι αυτές αν το θέλουν.Οποια γουστάρει καλώς,οποια δεν,να πάει να γ@@@θει!Η επόμενη(γιατι οι γυναίκες ΕΙΝΑΙ ελαφρώς περισσότερες).Ελπίζω να συνέβαλα με αυτό στό θετικότερο τρόπο σκεψης όλων μας...Μην απογοητεύεστε ΠΟΤΕ!