Νέα

Φαινόμενο «Παρέα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαρεσουν οι μυξοπαρθένες που δεν το εχουν κάνει ουτε με ασβό,που δινουν και συμβουλές στις αλλες για σέξ..
πχ μην τελειώσει στο στόμα σου..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το κυριότερο είναι ότι αυτές τις συμβουλεύουν να το παίζουν δύσκολες και μία κρύο μία ζέστη, για να βγάλουν τα δικά τους απωθημένα εναντίον των ανδρών που δε γουστάρουν να τις πηδήξουν.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οι άνθρωποί που δεν αγγίζονται από τέτοιου είδους θέματα και είναι και άντρες, είναι αυτοί που έχουν δέσει το γαιδαρό τους και έχουν αποσυρθεί από το παιχνίδι.
Τώρα, αν είσαι άντρας (που σημαίνει κυνηγός) δηλώσεις παραίτηση από το
παιχνίδι και ενδώσεις αποκλειστικά στο φαινόμενό παρέα, θα είσαι ή πολύ ανασφαλής και επιζητάς μόνο τα σίγουρα ή ΄πάρα πολύ ερωτευμένος.

φυσικά και δεν έχω σκοπό να σταματήσω αυτό θα σημαίνει ήττα... απλώς μου δίνει περισσότερα κίνητρα για να συνεχίσω. όσο πιο δύσκολο τόσο και πιο γλυκό :P :P :P

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝΑΙΡΩ οσα ειπα πιο πανω.Ειχατε δικιο ολοι σας.Ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ.Πουτανες ΓΥΝΑΙΚΕΣ(καμια δεν εξαιρειται)
Ειστε ολες για ανελεητο πουτσο και λατζα.
ευτυχως που υπαρχουν παρεες για να βρισκεις πολλα μαζεμενα ατομα να τα δερνεις....(συνεχιζεται)
Πάλι λάθος .Οι γενικεύσεις ειναι επικυνδινες. Το λεω εγω που τα σέρνω στην πελιοψηφία των Ελληνίδων αλλα εχω γνωρίσει στα τοοοσα χρόνια και 2 Ελληνίδες άψογες.Με φρόντιζαν, ενδιαφέρονταν για το τι γίνεται στην κοινωνία ,ήταν ΑΝΕΤΕΣ οχι μονο στο sex αλλα στο που θα παμε τι θα κάνουμε κτλ. Γενικά μην είσαι επιθετικός -εγω τουλάχιστον ετσι κανω, απλός προσεχτικός μπας και βρεις καμια εξαίρεση

Επισκέπτης
συναγωνιστές τα ελληνικά site γνωριμιών δεν είναι καν να τα πλησιάζεις το να βρεις κάτι εκεί μέσα είναι σαν να ψάχνεις ψήλους στα άχυρα.
ζήτημα σε όλα τα ελληνικά site γνωριμιών όπως το παρέα και όλα τα άλλα να βρεις 4 μα 5 γυναίκες  που να αξίζει τον κόπο να αρχίσεις μια επικοινωνία  και για όλα το θέμα είναι η έλλειψη ερωτικής και σεξουαλικής παιδείας των Ελληνίδων.
οι περισσότερες μέσα είναι δημόσιοι υπάλληλοι και μπαίνουν μέσα ιδικά τις ώρες δουλειάς και μέσα από εκεί προσπαθούν να βγάλουν όλα τους τα απωθημένα και τι είναι αυτό που έκανε τον άντρα τους και δεν τις πήδηξε το προηγούμενο βράδυ. 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ετσι ακριβώς για τα σαιτ..
παντως μαγκες ΜΗΝ υποτιματε το θεμα ΠΑΡΕΑ..
οτι θελει η κολλητη της κανει η σημερινη ελληνίδα..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ετσι ακριβώς για τα σαιτ..
παντως μαγκες ΜΗΝ υποτιματε το θεμα ΠΑΡΕΑ..
οτι θελει η κολλητη της κανει η σημερινη ελληνίδα..

Πάντα συνέβαινε αυτό από ότι... θυμάμαι :2funny: . Και όχι μόνο για τις Ελληνίδες

Επισκέπτης
Πάντα συνέβαινε αυτό από ότι... θυμάμαι :2funny: . Και όχι μόνο για τις Ελληνίδες
εγώ ρε συναγωνιστές μπαίνω και σε ελληνικά site αλλά και σε site από την Βουλγαρία και έμπαινα και σε ένα site από  Ουκρανία και Ρωσία το οποίο είναι όμως ελληνικό site των εκεί ομογενών και μιλάμε η μέρα με την νύχτα με τα δικά μας.
Στο παρέα έχω εντοπίσει μερικές Βουλγάρες και Ρωσίδες και έχω καβατζάρει οι δικές μας η μια θα σου ζητήσει για να βγει μαζί σου το σταθερό σου τηλέφωνο και ένα σωρό μαλακίες λες και αν θα πάνε για καφέ θα βγούνε με κανέναν μανιακό και η περισσότερες που θα σου κάνουν ραντεβού  γρήγορα θα είναι κάτι μπάζα που βάζουν ηλικία 10 με 15 χρόνια μικρότερη από αυτή που είναι η τα κιλά τους θα αντιστοιχούν στο βάρος ανύψωσης ασανσέρ 5 ατόμων πολύ λίγες είναι αυτές που είναι σωστές και γρήγορα όμως χάνονται από μέσα γιατί απλά βρίσκουν αυτό που γουστάρουν.     

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μια χαρά όλα αυτά, αλλά βάλε τις τελείες, γιατί για να τις βάλω εγώ πέρασαν 5'

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
:sunglasses: Φίλοι μου συμφωνώ απόλυτα σε όσα έχουν γραφτεί!Μου το είχε πει και ένας φίλος μου  αρκετά μεγαλύτερος παλιότερα: "Η ελληνίδα θέλει τον γνωστό,τον συστημένο",και το πήρα αψήφιστα.Μετα κατάλαβα πόσο δίκιο είχε!
Εγώ πιστεύω οτι φυσικά και δεν είναι απόλυτο,αλλα ισχύει σε συντριπτικό ποσοστό.Αλλα λέω και το αλλο:ακόμα κι αυτές οι υπόλοιπες που γουστάρουν,με τον τρόπο ανατροφής εδω στην ελλάδα έχουν τόσο κομπλεξισμό που πλέον απορίπτουν όποιον τις πλησιάζει χωρίς να τον ξέρουν!Χωρίς βέβαια να μην αναγνωρίζω και τα δικά μας λάθη,που πολλες φορές φερόμαστε χυδαία,επιβεβαιώνωντάς τες.Φαύλος κύκλος δηλαδη...Γι'αυτό και πιστεύω οτι υπάρχει πάρα πολλή μοναξιά και αγαμία στίς γυναίκες,απλώς δεν φαίνεται σε μας γιατί οι γυναίκες είναι πιο εσωστρεφείς και κρυψίνες.
Το ΠΙΟ σημαντικο όμως που θέλω να πω με αυτή την ευκαιρία είναι το εξής,και είναι κάτι που μόλις το άκουσα μου άνοιξε ΠΟΛΥ τα μάτια για το τι γίνεται στην ελληνικη κοινωνία.
Πρίν περίπου ένα χρόνο σε νυχτερινή εκπομπή μικρού καναλιου,υπήρχε ένας ψυχολόγος,ψιλογνωστός αλλα μου διαφεύγει το ονομά του(φοράει γυαλιά,και έχει λίγο αραιά δόντια μπροστά),οπού ανέλυε γενικά τα σεξουαλικά της σημερινής ελληνικής κοινωνίας,και φτάνει στο να εξηγήσει γιατί παραπονιέται τόσος κόσμος για την αγαμία,ενώ οι έλληνες σαν λαός βγαίνει οτι κάνουμε σεξ.Ξέρετε τι είπε? ΟΤΙ ΕΝΑ 10% ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ 90%!!!!!! :headbang: Με λίγα λόγια ένας στούς δέκα έλληνες γαμάει και για τους δέκα!!
Αυτό τρελλάθηκα οταν το ακουσα γιατι συνηδητοποίησα ξαφνικά οτι είναι πέρα για πέρα αληθινό,γιατι το βλέπω και το καταλαβαίνω όπου κι αν κοιτ
40;ξω σήμερα,είναι κάτι πού όλοι 'ξέραμε υποσυνήδητα",αλλα αυτός το είπε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!Ο τύπος μίλαγε με την εμπειρία χρόνων που είχε και με εκατοντάδες άτομα που τον επισκέπτονταν,όπως καταλαβαίνετε έχει μια πολυ κάλη εικόνα της νεοελληνικής κοινωνίας...
Ετσι παίζεται το παιχνίδι μάγκες!Και ξέρετε κάτι? Αυτο το 10% δεν ειναι οι ελεύθεροι,Αλλα οι δεσμευμένοι!!Μαλιστα: παντρεμένοι,αραββωνιασμένοι,άτομα με δεσμούς,κλπ!!Αυτοί εχουν πρόσβαση στίς γυναίκες,γιατι αυτές τους προτιμούν,με λίγα λόγια γαμούν ακόμα περισσότερο! Παιδια αυτό εμένα μου άλλαξε τρόπο σκέψης,ήταν αποκάλυψη!
Μετα από αυτο,είδα οτι δύο επιλογές έχουμε:η να κλαίμε τη μοίρα μας που είμαστε στο 90%,η να κάνουμε οτι χρειαστεί για να μπούμε σε αυτό το 10%(μπάς και κάποτε μεγαλώσει!!).Προσωπικά κι επειδή έχω επιλέξει να είμαι μαχητής,θα προτιμήσω το δευτερο.. :sunglasses:
Γι'αυτό και θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με το παλληκαρι που είπε οτι δεν θα σταματήσει αυτό που κάνει μέχρι να βρεθούν οι εναπομείναντες γυναίκες.Συναγωνιστές,αυτή είναι η λύση:να βγάζουμε τον άντρα που πραγματικά είμαστε,χωρις να ντρεπόμαστε γι'αυτό..Ετσι απλά κι ανεπιτίδευτα.Δεν είμαστε εμείς οι κομπλεξικοί,αφήστε τις να είναι αυτές αν το θέλουν.Οποια γουστάρει καλώς,οποια δεν,να πάει να γ@@@θει!Η επόμενη(γιατι οι γυναίκες ΕΙΝΑΙ ελαφρώς περισσότερες).Ελπίζω να συνέβαλα με αυτό στό θετικότερο τρόπο σκεψης όλων μας...Μην απογοητεύεστε ΠΟΤΕ! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Φίλοι μου παραθέτω αυτό το post μου απο άλλο θρεντ που όμως σχετίζεται άμεσα με το παρών θέμα και με το παραπάνω post του φίλου, ώστε ν ανοιχθεί συζήτηση επ αυτού.

Aγαπητέ συναγωνιστή, πολύ εύκολα θα αποδείξω τη λάθος θέση σου.
Αποκλείεται η συμβολή των υψηλών εισοδηματικών στρωμάτων στον αστρονομικό τζίρο της πορνείας στην ελλάδα να είναι η μερίδα του λέοντος.Καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Το κατα κεφαλήν εισόδημα μιας κοινωνιας δε λεει τιποτα, αν δεν ξερεις το πόσο δικαια διανέμεται το εισόδημα στον πληθυσμο της.Απλο παραδειγμα.Εστω μια κοινωνια 10 ατομων, η οποια παραγει 10 φραντζολες ψωμι.Ανεξαρτήτως αν εγω δωσω σε καθε εναν απο μια φρ. ή αν δωσω και τις δεκα σε ενα ατομο και οι υπόλοιποι πεθαίνουν της πείνας (π.χ. η κοινωνια της Μαριας Αντουανέτας,Γαλλική Επανάσταση κ.τλ.)το κατα κεφαλήν εισόδημα παραμένει ένα προς ένα.
Η αναλογία με τις γκόμενες στην ελλάδα είναι προφανής.Μια μικρή μειοψηφία ελλήνων αντρών πηδάει (είτε κατα καιρούς ειτε συστηματικά)στο βαθμό που θα έπρεπε να πηδάνε όλοι οι άντρες μαζί. Δηλαδή π.χ ενα 30% των αντρών, πηδάει όσο θα έπρεπε να πηδάει και το υπόλοιπο 70% (βγάζουμε τους gay εννοείται).
Οι λόγοι για αυτή την παθολογική κατάσταση είναι πολλοί,φυσικά ο βασικότερος είναι οτι οι ελληνίδες εχουν περιορίσει το target group τους σε μια συγκεκριμένη μειοψηφία αντρών που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια(μαντεψε ποια). Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της μειοψηφίας θα μπορούσα να πω π.χ. τον Μικρούτσικο, ή τον Σεφερλή, ή τον ΛΕ-ΠΑ, που ενώ είναι σα γαμώ την πουτάνα μου εμφανισιακά και το ποιόν τους μάλλον αξιοκαταφρόνητο, γαμάνε και αλλάζουν μουνάρες αβέρτα, τη στιγμή που ο νορμάλ εως εμφανίσημος,μέσος ελληνας, φαίνεται οτι πρέπει να δώσει αγώνα για να του κάτσει έστω και μια μέτρια(από καθε άποψη)γκόμενα.Χαρακτηριστική απόδειξη του παραπάνω, αποτελεί η φρικτή κατάσταση του ότι ακόμη και τα μπάζα σε αυτόν τον τοπο έχουν παρει ψηλά τον αμανε.

Αφού λοιπόν η μειοψηφία αυτή απολαμβάνει τη μερίδα του λέοντος, βάσει λογικής, αποκλείεται να ξοδεύει για πουτάνες πολύ, αφού εκ των πραγμάτων γαμάει πολύ και πολλές, τζάμπα.
Αρα τα 2 δις,προέρχονται απο την αγαμια της πλειοψηφίας (δεν μιλάω με καμιά εμπάθεια,το χεις καταλάβει αυτό ως τώρα ελπίζω)που δε βρίσκει, ή σπάνια βρίσκει, ή όταν βρίσκει είναι εφήμερο, επειδή βρέθηκε ο επόμενος τύπος που έναι φορεας υψηλότερου κοινωνικού-οικονομικού status.

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της μειοψηφίας θα μπορούσα να πω π.χ. τον Μικρούτσικο, ή τον Σεφερλή, ή τον ΛΕ-ΠΑ, που ενώ είναι σα γαμώ την πουτάνα μου εμφανισιακά και το ποιόν τους μάλλον αξιοκαταφρόνητο, γαμάνε και αλλάζουν μουνάρες αβέρτα, τη στιγμή που ο νορμάλ εως εμφανίσημος,μέσος ελληνας, φαίνεται οτι πρέπει να δώσει αγώνα για να του κάτσει έστω και μια μέτρια(από καθε άποψη)
Αυτό δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει για τι γίνεται, αλλά είναι πολύ απλό!
Αυτοί οι τύποι ξέρουν πως να γαμάνε το μυαλό μιας γυναίκας.
Αν γαμίσεις το μυαλό οι άμυνες πέφτουν.Οι γυναίκες λειτουργούν πάνω απόλα με το συναίσθημα.Δώσε συναίσθημα, βάλε και λίγο την τέχνη σου που έχεις αποκτήσει από το καμάκι, και μετά βγες έξω αχτένιστος με φόρμες και τα λέμε.(σχήμα-λόγου).

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τι λετε ρε παλικαρια, ποιοι ξερουν να γαμανε το μυαλο μιας γυναικας?

Ο μικρουτσικος και ο Λε Πα?

Μην τρελαθουμε εντελως.

Αν δειτε ποιες γαμανε, ολες ειναι στον κυκλο τους, τιποτα νεο αναδεικνυομενα αστερια, τραγουδιστριες, μοντελα και λοιπες καριολες. Σιγα που θελουν πολλη δουλεια αυτες για να γαμηθουν η να ειναι γκομενες η να παντρευτουν τους εν λογω μαλακες. ( εκτος του σεφερλη που ειναι γαμω τα παιδια :cheesy: ). Μαρουλι, υποσχεσεις για δουλειες κτλ κτλ να τους προσφερουν, και να το νερο στο αυλακι.

Επισκέπτης
Αυτό δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει για τι γίνεται, αλλά είναι πολύ απλό!
Αυτοί οι τύποι ξέρουν πως να γαμάνε το μυαλό μιας γυναίκας.
Αν γαμίσεις το μυαλό οι άμυνες πέφτουν.Οι γυναίκες λειτουργούν πάνω απόλα με το συναίσθημα.Δώσε συναίσθημα, βάλε και λίγο την τέχνη σου που έχεις αποκτήσει από το καμάκι, και μετά βγες έξω αχτένιστος με φόρμες και τα λέμε.(σχήμα-λόγου).
απλά βρε φίλε αυτά τα άτομα εκμεταλλεύονται το ψώνιο των γυναικών στο να γίνουν σταρ οπότε όχι μόνο ενδίδουν σε άτομα όπως αυτοί οι τρεις αλλά και σε κάτι χούφταλα που απλά από πλευράς χρήματος κινούνται μέσα στον χώρο του σταρ σύστεμ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
απλά βρε φίλε αυτά τα άτομα εκμεταλλεύονται το ψώνιο των γυναικών στο να γίνουν σταρ οπότε όχι μόνο ενδίδουν σε άτομα όπως αυτοί οι τρεις αλλά και σε κάτι χούφταλα που απλά από πλευράς χρήματος κινούνται μέσα στον χώρο του σταρ σύστεμ.

:thumbsup:

Ολα ( και ολες/ολοι ) εχουν την τιμη τους ;)

Απλα αυτες ειναι αρκετα φτηνες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom