ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γιατι?
δε θα συνεννοηθουμε και να σου πω. εσενα σου φαινεται λογικο και απαραιτητο να ειναι ολοι κουραδες. εισαι μπλε πορνοπαπος σε καποια πραματα.
Γιατι?
Βρε τύπε μου, εχω παραδεχθει οτι ειμαι φλωρος και μπουχεσας και δεν θα εκανα ποτέ τετοιες μαγκιες, αλλά εξηγησε μου το σκεπτικο σου. Μπορει να καταλαβω. Πού ξερεις?δε θα συνεννοηθουμε και να σου πω. εσενα σου φαινεται λογικο και απαραιτητο να ειναι ολοι κουραδες. εισαι μπλε πορνοπαπος σε καποια πραματα.
Ο Σολωμος Σολωμου πηγε να κατεβασει τη σημαια, οχι ο Ισαακ. Ο Ισαακ λυντσαριστηκε.
Ομοίως θεωρουσα παντα την ενεργεια του Σολωμού ανευ ουσιας.
Ολα τα λεφτα στο βιντεο ειναι οι φωνες των φιλων του που λενε "που πας ρε μαλακα".
Και αν παρατηρησει κανενας, τρωει τη σφαιρα την ωρα που καταλαβαινει οτι δεν αντεχει να ανεβει ψηλοτερα.
Το πώς γραφεται η ιστορια καμια φορα ειναι πολυ ειρωνικο.
κακο σκυλί ψόφο δεν έχει .. λένε στο χωριό μου.
Τα εξυπνος, ομορφος, ειλικρινης και ρεαλιστης γιατι παραλειφθηκαν?άνανδρος, δειλός, κούφιος και χεστης.. ποσα αλλά ταλέντα θα μας δείξεις ;
Τα εξυπνος, ομορφος, ειλικρινης και ρεαλιστης γιατι παραλειφθηκαν?
:-*γιατι δεν ισχυουν
άνανδρος, δειλός, κούφιος και χεστης.. ποσα αλλά ταλέντα θα μας δείξεις ;
Η Ερι δεν ειναι αριστερη, ειπαμεο σολωμου ηταν ενας 24ωρος κοκαλομενος χασικλης. θα μπορουσε να παει να πεσει και απο γκρεμο την ιδια μερα. αυτη η μανια των αριστερων για μαρτυρες και ηρωες μας σπαει ταρχιδια.
Η Ερι δεν ειναι αριστερη, ειπαμε
καλα οπου φυσαει η ψωλη ειναι αυτη.
καρφωνεσαι τελευταίωςο σολωμου ηταν ενας 24ωρος κοκαλομενος χασικλης. θα μπορουσε να παει να πεσει και απο γκρεμο την ιδια μερα. αυτη η μανια των αριστερων για μαρτυρες και ηρωες μας σπαει ταρχιδια.
Αν τα ειχα γραψει εγω αυτα, μαλλον η απαντηση θα ηταν πιο αυστηρη.καρφωνεσαι τελευταίως
Αν τα ειχα γραψει εγω αυτα, μαλλον η απαντηση θα ηταν πιο αυστηρη.
ο λοπεζ γουσταρει ζοριλικια. δεν θα τον φτιάξω, ας βρει αλλου γιατρειά
Κούρτοβικ στάιλ τύπε??ναι μη με φτιαξεις. φτιαξε το μαλλι που εισαι σα φροσω
Αφού ανέβαινε με το τσιγάρο στο στόμα! Ο ήρωας του τσιγάρου!Ο Σολωμος Σολωμου πηγε να κατεβασει τη σημαια, οχι ο Ισαακ. Ο Ισαακ λυντσαριστηκε.
Ομοίως θεωρουσα παντα την ενεργεια του Σολωμού ανευ ουσιας.
Ολα τα λεφτα στο βιντεο ειναι οι φωνες των φιλων του που λενε "που πας ρε μαλακα".
Και αν παρατηρησει κανενας, τρωει τη σφαιρα την ωρα που καταλαβαινει οτι δεν αντεχει να ανεβει ψηλοτερα.
Το πώς γραφεται η ιστορια καμια φορα ειναι πολυ ειρωνικο.
0+0=14