Νέα

Πρωκτική σφήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.536
Πόντοι
27.261
Με τέτοιες ψυχικές διαταραχές που έχει ο τύπος πιστεύεις δεν μπορεί να κάνει και την Αλεξία;
Μπες ρωτα την Αλεξία στο θέμα της πως καθαρίζει τον κωλο της να δούμε άμα είναι αυτός ...πιστεύω θα καρφωθεί !
εχουμε πει κατι αερολογιες και εχουμε κανει και χαβαλε με αλεξια.
και δημοσια και σε πμ.
δεν τηνε ξερω γιατι ειναι σαλονικα, ενω εγω αθηνα.
οπως σου ειπα, ο τροπος γραφης δε μοιαζει.
αλλα θα τη ρωτησω να δω μιας και το ειπες χαχαχαχαχα
σιγουρα θα της εχει στειλει πμ ο "εξυπνος" για να θαψει αλλους και αλλα κατινιστικα που κανει.
τα γραφω δημοσια να τα δει ο "εξυπνος" πολυκλωνος απο το σαΛΟνικα, αλλα και να δω τι θα μου απαντησει η αλεξια :angel:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
και δημοσια και σε πμ.
σιγουρα θα της εχει στειλει πμ ο "εξυπνος" για να θαψει αλλους και αλλα κατινιστικα που κανει.
τα γραφω δημοσια να τα δει ο "εξυπνος" πολυκλωνος απο το σαΛΟνικα, αλλα και να δω τι θα μου απαντησει η αλεξια :angel:
Το προφίλ Αλεξία ανέφερε ότι ήπιανε και καφέ με τον πολυκλωνο προχθές ...τι άλλο θες για απόδειξη;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.536
Πόντοι
27.261
Το προφίλ Αλεξία ανέφερε ότι ήπιανε και καφέ με τον πολυκλωνο προχθές ...τι άλλο θες για απόδειξη;
ωπααα, αυτα ειναι.
βαλε και ενα ποστ ετσι για το ιστορικο της υποθεσης.
και θα το μελετησω πολυ σχολαστικα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
ωπααα, αυτα ειναι.
βαλε και ενα ποστ ετσι για το ιστορικο της υποθεσης.
και θα το μελετησω πολυ σχολαστικα.
Βαριέμαι να το ψάξω αλλά άμα μπεις στο θέμα της θα το βρεις μόνος σου και το αναφέρει καθαρά ,πριν καμιά εβδομάδα σίγουρα

Arislol

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
377
Πόντοι
21
και δημοσια και σε πμ.

Για να καταλαβει ολο το σαιτ (σε περιπτωση που δεν καταλαβε ακομα) το ποσο ελεεινος εισαι, δεν εχεις μιλησει ποτε με την αλεξια παρα μονο με ενα μηνυμα στο οποιο - παλι - μιλουσες για μενα με υστερικο και υποτιμητικο τροπο. Δεν ειναι η μονη κοπελα την οποια εχεις ενοχλησει για μενα και δεν ειναι η μονη που γελαει με την καταντια σου. Οταν ερθει η ωρα και μονο τοτε, οταν επιλεξω εγω, θα δικαστεις. Μεχρι τοτε προλαβαινεις να σωθεις και απλα να μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου. Εισαι επισημα και ανεπισημα οτι πιο γελοιο εχω δει και πιστεψε με εχω δει πολλα εδω μεσα. Εχεις εμμονη μαζι μου και καλα θα κανεις να το κοιταξεις γιατι με βλεπεις ακομα και στον υπνο σου. Δε στο λεω για πλακα, στο λεω σοβαρα οτι αρχιζεις και χανεις επαφη με την πραγματικοτητα. Αυτα.

ΥΣ, και μην την ξαναενοχλησεις με αυτον τον γλοιωδη ψευτομαγκικο τροπο σου. Ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις στην ηλικια σου. Εγω ως μελος προσφερω και βοηθαω παιδια και δημοσια και σε πμ, απο θεματα υγειας, προσωπικα εως τον χωρο της βιζιτας. Παρε παραδειγμα και προσφερε αντι να "κανεις χαβαλε". Δεν κανεις χαβαλε. Χαβαλε κανουμε εμεις στο νημα του σπαμ, εσενα σε σιχαινεται και σε αγνοει ολο το σαιτ. Στην απελπιδα προσπαθεια σου να γινεις "καποιος" καταφερες να γινεις το μεγαλυτερο ρεζιλι. Συγχαρητηρια. Απο μενα δε θα ξαναεχεις μηνυμα / παραθεση γιατι δε θα σταματησεις ποτε να κουραζεις. Παρε απο αυτο το ποστ οτι καταλαβαινεις και πραξε αναλογως.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Επιβεβαιωνω οτι εχει γαμησει ωραια μουνια , αλλα αφ' ενος γιατι τους αγοραζει ολη την οικοσκευη ( 2 περιπτωσεις που ξερω ) , αφ' ετερου ταζει περασματακια στην τελεοραση
σοβαρα τωρα? ποια απελπισμενη παει με τυπο 200 κιλα μη τρελαθουμε,υπαρχουν τυποι που ειναι ωραιοι και κανουν και αυτα που λες(αγορασμα οικοσκευης και περασματακια στη τηλεοραση) γιατι να πανε με τον θεοχοντρο ασχημο?υπαρχουν τυποι με λεφτα σα του σταροβα και περισσοτερα και ωραιοι εε τα ωραια μουνια με εκεινους θα πανε και οχι με τον σταροβα,ο σταροβας το πολυ πολυ να γαμησει καμια 200 κιλα σα αυτον και πολυ του ειναι.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.616
Πόντοι
22.886
Και με το κλυσμα ρε παιδιά τι γινεται μπαίνετε έτσι χωρίς και ότι γίνει η την λέτε να κάνει πρώτου μπειτε μεσα..επειδή την πάτησα 2 φορές χωρίς κλυσμα από τότε χωρίς δεν μπαίνω
Έφαγες πραλινα ?
Food Candy GIF by River Street Sweets

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.536
Πόντοι
27.261
Για να καταλαβει ολο το σαιτ (σε περιπτωση που δεν καταλαβε ακομα) το ποσο ελεεινος εισαι, δεν εχεις μιλησει ποτε με την αλεξια παρα μονο με ενα μηνυμα στο οποιο - παλι - μιλουσες για μενα με υστερικο και υποτιμητικο τροπο. Δεν ειναι η μονη κοπελα την οποια εχεις ενοχλησει για μενα και δεν ειναι η μονη που γελαει με την καταντια σου. Οταν ερθει η ωρα και μονο τοτε, οταν επιλεξω εγω, θα δικαστεις. Μεχρι τοτε προλαβαινεις να σωθεις και απλα να μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου. Εισαι επισημα και ανεπισημα οτι πιο γελοιο εχω δει και πιστεψε με εχω δει πολλα εδω μεσα. Εχεις εμμονη μαζι μου και καλα θα κανεις να το κοιταξεις γιατι με βλεπεις ακομα και στον υπνο σου. Δε στο λεω για πλακα, στο λεω σοβαρα οτι αρχιζεις και χανεις επαφη με την πραγματικοτητα. Αυτα.

ΥΣ, και μην την ξαναενοχλησεις με αυτον τον γλοιωδη ψευτομαγκικο τροπο σου. Ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις στην ηλικια σου. Εγω ως μελος προσφερω και βοηθαω παιδια και δημοσια και σε πμ, απο θεματα υγειας, προσωπικα εως τον χωρο της βιζιτας. Παρε παραδειγμα και προσφερε αντι να "κανεις χαβαλε". Δεν κανεις χαβαλε. Χαβαλε κανουμε εμεις στο νημα του σπαμ, εσενα σε σιχαινεται και σε αγνοει ολο το σαιτ. Στην απελπιδα προσπαθεια σου να γινεις "καποιος" καταφερες να γινεις το μεγαλυτερο ρεζιλι. Συγχαρητηρια. Απο μενα δε θα ξαναεχεις μηνυμα / παραθεση γιατι δε θα σταματησεις ποτε να κουραζεις. Παρε απο αυτο το ποστ οτι καταλαβαινεις και πραξε αναλογως.
χαχαχαχα α ρε ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΟ.

κατσε να κανω ενα ταγκακι την @Alexia9090 για να δουμε τι θα μας πει και αυτη και ασε μετα να τσεκαρουμε, τι συμπερασματα θα βγουνε γυφτο.
την εμμονη και ολα τα αλλα σεντονατα φυκια που γραφεις καθε φορα, για να ξαλαφρωσεις την ξεχειλωμενη κωλοτρουπιδα σου... ξερεις που πανε εεεε ???
εκει που σου βαζουν τα στραπον τα τραβελια που σε πηδανε ΑΚΑΠΟΤΑ στο ρεξ.
@jormakka
@Ewakki
@reinblue
@nimesulide
@Cock bearer
@Παναγιωτης Π
@Arislol

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Τι σφήνες και φλωρικα πράγματα είναι αυτά ρε;
Μετά απορεί η μισή Ελλάδα γιατί τους ξενογαμιεται η γυναίκα...
Βάλε λίγο σάλιο με δάχτυλο να πάρει μπρος και μπες ..
Παιχνιδακια ,σφήνες και μαλακίες ...και μετά βλέπεις δύο μέτρα μουνι να γαμιεται με ότι βρει μπροστά του !
Εγώ πάντως δεν έχω δει υποτακτική να γαμιέται με ό,τι βρει μπροστά της. Και όλες φοράνε μια σφήνα, 8 με 10 ώρες τη μέρα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.816
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως δεν έχω δει υποτακτική να γαμιέται με ό,τι βρει μπροστά της. Και όλες φοράνε μια σφήνα, 8 με 10 ώρες τη μέρα.
Άσε ρε φίλε τώρα που περπατάνε και με την σφηνα στον κωλο 10 ώρες.
Γελάνε οι αυτοαποκαλούμενες αφέντρες με αυτές τις βλακείες και υποτακτικές..
Λέγεται δεν φτάνω να ικανοποιήσω και στρέφομαι σε βοηθήματα ..
Καταλάβετε το επιτέλους

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Άσε ρε φίλε τώρα που περπατάνε και με την σφηνα στον κωλο 10 ώρες.
Γελάνε οι αυτοαποκαλούμενες αφέντρες με αυτές τις βλακείες και υποτακτικές..
Λέγεται δεν φτάνω να ικανοποιήσω και στρέφομαι σε βοηθήματα ..
Καταλάβετε το επιτέλους
Φίλε μου, δεν ξέρεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.205
Πόντοι
25.467
Γιατί να ξοδεύεστε;

Χάθηκαν τα πατροπαράδοτα τα αγγούρια τα Καλυβιώτικα;

Επιλέξτε μέγεθος, και αν ζορίσεστε δεν πάει χαμένο! Το κόβετε μια σαλάτα και δροσίζεστε!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Γιατί να ξοδεύεστε;

Επιλέξτε μέγεθος, και αν ζορίσεστε δεν πάει χαμένο! Το κόβετε μια σαλάτα και δροσίζεστε!
Να μην πάει κατευθείαν στα αγγούρια τυπε, ας ξεκινήσει πρώτα απο κανα καροτακι.

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Γιατί να ξοδεύεστε;

Αρκεί να μην το κόψουν φέτες εξ αρχής, γιατί ο κωλος δεν είναι κουμπαράς.

Alexia9090

Call-Girl
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Like
12.234
Έχασα πολλά επεισόδια σήμερα βλέπω :confused:

Alexia9090

Call-Girl
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Like
12.234
Λοιπόν ξέρω τον τζορμακα είναι καλό πολύ καλό παιδί ευγενικό με τρόπους και εμφανίσιμος
Ο κύριος παπαφιλιπος μου έστειλε ένα περίεργο μήνυμα που δεν έκανα τον κόπο να ασχοληθώ περισσότερο και το σημαντικότερο
Δεν αφορά κανεναν με ποιόν πάω για καφέ
Δίπλα φιλακιααα αγάπες μου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.536
Πόντοι
27.261
Λοιπόν ξέρω τον τζορμακα είναι καλό πολύ καλό παιδί ευγενικό με τρόπους και εμφανίσιμος
Ο κύριος παπαφιλιπος μου έστειλε ένα περίεργο μήνυμα που δεν έκανα τον κόπο να ασχοληθώ περισσότερο και το σημαντικότερο
Δεν αφορά κανεναν με ποιόν πάω για καφέ
Δίπλα φιλακιααα αγάπες μου
και τι περιεργο μηνυμα σου εστειλα ακριβως ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom