Νέα

Εύα Λάσκαρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 530K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γουστάρετε την Εύα Λάσκαρη;

• Ναι

Ψήφοι: 835 82,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 174 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.009

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πάντως αποτελεί παράδοξο το πως δεν έχει μπλεχτεί ποτέ το όνομά της σε βίζιτες,σκάνδαλα κλπ....

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε αμανιτα μας εχεις ζαλισει μπαινεις και σχολιαζεις καθε φωτογραφια της
τι κομπλεξ ειναι αυτο ρε παιδακι μου ελεος πια αφηστε και κανα θεμα ησυχο
ξεκολλατε λιγο με τα κομπλεξ σας επιτελους

Κι εσένα τι σε έχουμε εδώ μέσα ρε τύπε, δερβέναγα? Κάνε τα παράπονα σου ,πάτα  τα ριπόρτ σου και μη μας ζαλίζεις τ'αρχίδια.

Στην τελική δε σου πα να συμμέριστείς την άποψη μου .  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Κι εσένα τι σε έχουμε εδώ μέσα ρε τύπε, δερβέναγα? Κάνε τα παράπονα σου ,πάτα  τα ριπόρτ σου και μη μας ζαλίζεις τ'αρχίδια.

Στην τελική δε σου πα να συμμέριστείς την άποψη μου .  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
εσυ μας εχεις ζαλισει τ' αρχιδια, αλλα δεν πειραζει, αρκει που υπαρχετε κ εσεις οι καλτ φυσιογνωμιες για να εχει ενδιαφερον το σαιτ
μουαχαχαχαχαχα

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσυ μας εχεις ζαλισει τ' αρχιδια, αλλα δεν πειραζει, αρκει που υπαρχετε κ εσεις οι καλτ φυσιογνωμιες για να εχει ενδιαφερον το σαιτ
μουαχαχαχαχαχα

μουαχαχα είδες που τελικά όλα τα χωνεύεις ρε τύπε? Τζάμπα το μανούριασμα , μουα χα χα - μουα χα χα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
35866_142817655728933_100000020993931_451338_2876097_n.jpg
ποία ή μελαχροινή κορασίς?

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
είναι κουίζ ή δεν ξέρεις πραγματικά?  :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Κι έλεγα μετά τα πιεμ δεν θα μας πει ότι είναι και φρέσκο κρέας?  :2funny: :2funny: :2funny:
Μ'αρεσει που με κρίνεις με βάση τις γεροντοκόρες φιλενάδες σου και νομίζεις ότι θα με τσιγκλίσεις με την ηλικία μου ρε καθηστερημένο. Και για να'χεις να λες και αργότερα κλέινω τριανταδύο σε τεσσερις μήνες. Σου επιτρέπω να το λες από τώρα  :2funny:
Επίσης για πε που φτύνεις ακριβώς , γιατί αν αναφέρεσαι στο Λάκη , νταξ μαλάκα , με καθυστερημένο μιλάω τόση ώρα και θα αρχίσω να νοιώθω και άσχημα δλδ.
Όσο για τα πιεμ σου που πάε σύνεφο  δικό σου θέμα. Εγώ ΄τι έχω να στο πώ στο φτύνω στα μούτρα και άμα σου αρεσει ψώλα. Αυτά τα πουστοκατινιά είναι δικά σας κολπάκια. Ασε που σας βρίσκω άκρως τραγικές να συζητάτε περί φ΄ρουμ και εκτός ίντερνετ. Άλλα ενδιαφέροντα δεν έχετε?
Και για τελος , γιατί πάλι θα μου απαντήσεις μολις βγω , πες και πόσα πιεμ έχεις ακριβώς για να δείξουμε  τον ανάλογο σεβασμό  :2funny:

Άντε τυχερή σε πέτυχα μέσα σήμερα ...

Δεν σε κρίνω με βάση καμιά, καθαρά από τα γεμάτα κομπλεξισμό ποστ .
Όπου ποστάρω τραβάς από πίσω και σου ξαναλέω ότι οι εμμονές κ η ζήλεια σου φαίνονται από μακριά, χαλάρωσε βρες κανά καλό γαμιά κ μη σε απασχολεί τόσο το θέμα της ηλικίας σου 

Όσο για τα πμ μου και των υπολοιπων γυναικών ναι είναι πάααααααααρα πολλά και θα το παραθέτω ως επιχείρημα στον κάθε μαλάκα Λάκη για να το βλέπουν όσοι τα έχουν στείλει κ να σκέφτονται 2 φορές πριν ποστάρουν 

Το τι συζητάω εγώ με την Βέλβη είναι δικιά μας δουλειά, εσύ πες στους φίλους σου -αν έχεις- ότι κυνηγάς την ιντερνετική περσόνα Βίλμα, παρακαλάς την ιντερνετική περσόνα Εκτωρ Λόπεζ και ότι ζηλεύεις την ιντερνετική περσόνα Βέλβη ...  :)

Αν θες απάντηση στο επόμενο ποστ σου φρόντησε να είναι καλό γτ βαριέμαι να απαντάω στις ασυναρτισίες σου  :)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

Όπου ποστάρω τραβάς από πίσω και σου ξαναλέω ότι οι εμμονές κ η ζήλεια σου φαίνονται από μακριά, χαλάρωσε βρες κανά καλό γαμιά κ μη σε απασχολεί τόσο το θέμα της ηλικίας σου 

Όσο για τα πμ μου και των υπολοιπων γυναικών ναι είναι πάααααααααρα πολλά και θα το παραθέτω ως επιχείρημα στον κάθε μαλάκα Λάκη για να το βλέπουν όσοι τα έχουν στείλει κ να σκέφτονται 2 φορές πριν ποστάρουν 

Το τι συζητάω εγώ με την Βέλβη είναι δικιά μας δουλειά, εσύ πες στους φίλους σου -αν έχεις- ότι κυνηγάς την ιντερνετική περσόνα Βίλμα, παρακαλάς την ιντερνετική περσόνα Εκτωρ Λόπεζ και ότι ζηλεύεις την ιντερνετική περσόνα Βέλβη ...  :)

Αν θες απάντηση στο επόμενο ποστ σου φρόντησε να είναι καλό γτ βαριέμαι να απαντάω στις ασυναρτισίες σου   :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eimaininja

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Like
2
Πόντοι
0

Αν θέλει καμιά σας να γνωριστούμε ας στείλει πμ δεν είμαι ιντερνετική περσόνα , είμαι πραγματικός νίντζα :2funny: :2funny: :2funny:

[move]:rockon: :rockon: :rockon: make love not war :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Το τι συζητάω εγώ με την Βέλβη είναι δικιά μας δουλειά, εσύ πες στους φίλους σου -αν έχεις- ότι κυνηγάς την ιντερνετική περσόνα Βίλμα, παρακαλάς την ιντερνετική περσόνα Εκτωρ Λόπεζ και ότι ζηλεύεις την ιντερνετική περσόνα Βέλβη ...  :)

Αν θες απάντηση στο επόμενο ποστ σου φρόντησε να είναι καλό γτ βαριέμαι να απαντάω στις ασυναρτισίες σου   :)

:2funny: :2funny: :2funny: Με μαθηματική ακρίβεια απαντάς σαν κομπλεξική ελλεηνιδούλα  :2funny:

Δλδ εσύ από τα ποστ μου ξέρεις αν  είμαι και αγάμητη? Μπορεί να είμαι κακογαμημένη , δεν το σκέφτηκες αυτό στόκε. Την επόμενη φορά διόρθωσε μου και κανά ορθογραφικό να νοιώσεις και γαμάουα .Εσύ που αν μη τι άλλο και καλογαμημένη εισαι και δεν κυνηγάς πούτσες και μανάρια εδώ μεσα.

Επίσης οι φίλοι μου έχουν καλύτερα πράματα να συζητάνε από πεντέξι άγνωστους σε ένα φόρουμ.
Αλλά μην πέφτεις στην παγίδα. Δεν έχω φίλους γιατί εσύ το κατάλαβες και αυτό από τα πόστ μου. Είσαι σαϊνι τελικά και έχεις και αμέτρητα πιεμ που θα ταπώσουν το Λάκη  :2funny: . Μιλάω με διάνοιες όχι μαλακίες.   :jerking:

Και για τέλος αν θες απαντάς αν θες ψοφάς κιόλας. Το ίδιο μου κάνει ζώον.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όσο για τις εμμονές , να υποθέσω ότι εσύ και η Βέλβι θέλετε άγριο ξέσκισμα από το Λάκη?
Γιατί δεν αφήνετε ποστ του να πέσει κάτω... :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom