Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αυτό θα πει γυναικείο ξεκατίνιασμα
Αυτό θα πει 30+ κομπλεξική ελλεινίδα ... μιλάμε για ορισμό όχι αστεία
αυτό θα πει γυναικείο ξεκατίνιασμα
Εγώ πάντως την παντρεύομαι,έχει προίκα δύο μίνι-μάρκετ.Αυτό θα πει 30+ κομπλεξική ελλεινίδα ... μιλάμε για ορισμό όχι αστεία
Ναι πρέπει να το μάθω αυτό είναι η αλήθεια.....σε καλα ποστα ??
Ναι πρέπει να το μάθω αυτό είναι η αλήθεια.....
Κι εσυ τι κανεις?Τι κρίμα που είναι εκτός σύνδεσης για να απαντήσει. :'( :'( :'(
Ντάξει ρε μια σελίδα πίσω είναι,λογικά όταν μπει θα το πιάσει από εκεί που το άφησε.Κι εσυ τι κανεις?
Δεν την ενημερωσες ηδη με πμ για το περιεχομενο του ποσταρισματος?
Αχ θα σε μαλωσω...
Ντάξει ρε μια σελίδα πίσω είναι,λογικά όταν μπει θα το πιάσει από εκεί που το άφησε.
Αν όχι θα φροντίσω σαν καλό παιδί που'μαι.... 0
Εννοείτα φίλτατε,με ενδιαφέρει πάνω από όλο ο εσωτερικός πλούτος κάποιας.Ετσι ετσι....μην αφηνειs να παει χαμενη μια τοσο πλουσ....ομορφη γυναικα
Εννοείτα φίλτατε,με ενδιαφέρει πάνω από όλο ο εσωτερικός πλούτος κάποιας.
Τα pm τις μάραναν τύπεαυτό θα πει γυναικείο ξεκατίνιασμα
Το γαμήσατε το thread...
Και όσο σκέφτομαι ότι αντί για
η φάση είναι κάπως έτσι
ξενερώνω ακόμη περισσότερο με την πάρτη σας.
Υπάρχει κάποιος από αυτούς με τα χιλιάδες posts που να πει υπεύθυνα ότι κάποια από τις γυναίκες
του forum θα έπιανε στην πιάτσα πάνω από 20άρικο;
Γιατί για μπαζόλες τις κόβω..
Το ότι παρακαλάς για την ψωλή του είναι ηλίου φαεινότερο δεν χρειάζεται να μου πει τίποτα καμία βέλβη όλοι το βλέπουμε.
Όσο για τα κουτσομπολιά προφανώς και τα συζητάμε, εδώ τα πμ με κουτσομπολιά πανε σύννεφο εγώ με την Βέλβη που έχουμε προσωπική σχέση δεν θα τα συζητούσαμε ?!
Τώρα για το ίματζ και ότι παρακαλάω πούτσες νταααααξ της φαντασίας όπως και πολλά άλλα για να πεις καμιά μαλακία μπας γεμίσεις το γελοίο ποστ σου ...
Και έλεος είσαι τραγική όπου φτύνω πας και γλείφεις για να δείξεις πόσο σκληρή και έξυπνη γκόμενα είσαι ... είσαι γυναικάκι και αυτό θα σε τρώει καλή μου, 30+ χρονών και κάθεσαι και κυνηγάς τα ποστς μου ... κακό πράγμα η εμμονή και η ζήλεια επίσης (και η ζήλεια όχι για μένα ;) ) ....
Καλά το έντιτ όλα τα λεφτά διάβασες τις μαλακίες σου κ λες κάτσε να βρίσω λίγο γτ δεν φάνηκα πολύ κακιά .... just pathetic ...
Εγώ πάντως την παντρεύομαι,έχει προίκα δύο μίνι-μάρκετ.
ρε αμανιτα μας εχεις ζαλισει μπαινεις και σχολιαζεις καθε φωτογραφια τηςΑ ναι καλή και η Λάσκαρη. Έχει και καλύτερες σαφώς , αλλά άσχημη δε τη λες.