curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
ψηλε εδειξες τωρα ποιος ειναι το αφεντικο ..
http://[URL unfurl="true"]www.cella.com.br/blog/wp-content/uploads/2009/12/eva-laskari-34.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σοφή κίνηση το τατού στην κωλομερομέση μεριά. Τώρα την αναγνωρίζουμε και χωρίς να δούμε μούρη :headbang3:
Αυτη μπορει να δινει τον κωλο το θεμα ειναι πως ακομα να βρεθει καποιο θυμα.Εγώ πιστεύω ότι οι υπόλοιπες ζηλεύουν την Αμανίτα, επειδή είναι η μόνη που δίνει κώλο...
Διεθνης παρτολα το Ευακι μας.
Αυτη μπορει να δινει τον κωλο το θεμα ειναι πως ακομα να βρεθει καποιο θυμα.
Παρε κανενα μεγαλοσωμο σκυλο.Μην ανησυχείς φίλος . Όλο και κανά πόδι τράγου θα βρεθεί και για μας
Παρε κανενα μεγαλοσωμο σκυλο.
Θα κανεις και ενα ψυχικο.
Μέχρι 20 ευρώ δίνω Αμανίτα. Έχω χρόνια εμπειρία στην πίσω πόρτα και θα μείνεις ευχαριστημένη. Για παραπάνω ούτε να το συζητάς! Θέμα αρχών βλέπεις.Μην ανησυχείς φίλος . Όλο και κανά πόδι τράγου θα βρεθεί και για μας
Ασε τυπε μην μπλεκεις με αυτην.Μέχρι 20 ευρώ δίνω Αμανίτα. Έχω χρόνια εμπειρία στην πίσω πόρτα και θα μείνεις ευχαριστημένη. Για παραπάνω ούτε να το συζητάς! Θέμα αρχών βλέπεις.
Ούτε για τσάμπα ψήνομαι. Θα με κατηγορήσουν ότι κάνω καμάκι σε Ελλεινίδες μετά
ρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hormones and Behaviour, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες και πιο υγιείς όταν συζητούν τακτικά με τις φίλες τους, καθώς αυτές οι συζητήσεις αυξάνουν τα επίπεδα προγεστερόνης, της ορμόνης που μειώνει τα επίπεδα ανησυχίας και άγχους.Σοφή κίνηση το τατού στην κωλομερομέση μεριά. Τώρα την αναγνωρίζουμε και χωρίς να δούμε μούρη
Δεν ξέρω τι γίνεται τύπε, αλλά εγώ την πάω την Αμανίτα επειδή μανουριάζει και λέει τα πράγματα με τ' όνομά τουςΑσε τυπε μην μπλεκεις με αυτην.
Θα σου κολλαει στο thread για 2 χρονια λεγοντας οτι ειναι το Ροκαβλομωρο σου, και δεν θα την δεις ποτε ζωντανα.
Γιατι ειπαμε πως μερικοι εχουν γαματη ιντρενικη ζωη και δεν μπορουν να την χαλασουν.
Ασε τυπε μην μπλεκεις με αυτην.
Θα σου κολλαει στο thread για 2 χρονια λεγοντας οτι ειναι το Ροκαβλομωρο σου, και δεν θα την δεις ποτε ζωντανα.
Γιατι ειπαμε πως μερικοι εχουν γαματη ιντρενικη ζωη και δεν μπορουν να την χαλασουν.
ρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hormones and Behaviour, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες και πιο υγιείς όταν συζητούν τακτικά με τις φίλες τους, καθώς αυτές οι συζητήσεις αυξάνουν τα επίπεδα προγεστερόνης, της ορμόνης που μειώνει τα επίπεδα ανησυχίας και άγχους.
Στα πρόλαβε τα θέματα μου με το Λόπεζ η Βελβούλα και έχεις και άποψη?
Όπως και να'χει εγώ παρακαλάω για πούτσο το Λόπεζ και όχι ολόκληρο φόρουμ .
Επίσης Θα σου πω ρε τσουτσέκι ότι δεν το 'πες μια φορά μόνο και στ'αρχίδια μας αν απάντησες στο Λάκη η στον τάδε μαλακάκη , η απάντηση σου είναι ξεφτύλα .
Α και απόψε όταν θα παρηγοριέστε με τη φιλενάδα , πείτε και τα λοιπά κουσομπολιά πριβέ , μη και σας χαρακτηρίσουμε κατίνες και παλαβιάρες , γιατί έναν καημό (εσείς που δεν είστε κομπλεξικές βέβαια) για το ίματζ σας το'χετε.
Σάλτα και γαμήσου με κανά σαπάκι τώρα να ισιώσεις . Ούφο. Και μην ξεχάσεις να αναφέρεις τα χιλιάδες ποστ σου σαν ένδειξη γαματοσύνης σου.
Edit: Α και μη λες για την Αντιγόνη. Αυτή έχει νιονιό και το παίζει βλάκας. (Εκνευριστική μπορεί να την πεις). Εσύ είσαι χειρότερη . Είσαι τέρμα ηλίθια και πας να κάνεις την ξύπνια αλλά τραβάνε μια εμπλοκή τα εγκεφαλικά σου νεύρα και κάνεις κορδελάκια.
Τι κρίμα που είναι εκτός σύνδεσης για να απαντήσει. :'( :'( :'(Το ότι παρακαλάς για την ψωλή του μωρή σάπια είναι ηλίου φαεινότερο δεν χρειάζεται να μου πει τίποτα καμία βέλβη όλοι το βλέπουμε.
Όσο για τα κουτσομπολιά προφανώς και τα συζητάμε, εδώ τα πμ με κουτσομπολιά πανε σύννεφο εγώ με την Βέλβη που έχουμε προσωπική σχέση δεν θα τα συζητούσαμε ?!
Τώρα για το ίματζ και ότι παρακαλάω πούτσες νταααααξ της φαντασίας όπως και πολλά άλλα για να πεις καμιά μαλακία μπας γεμίσεις το γελοίο ποστ σου ...
Και έλεος είσαι τραγική όπου φτύνω πας και γλείφεις για να δείξεις πόσο σκληρή και έξυπνη γκόμενα είσαι ... είσαι γυναικάκι και αυτό θα σε τρώει καλή μου, 30+ χρονών και κάθεσαι και κυνηγάς τα ποστς μου ... κακό πράγμα η εμμονή και η ζήλεια επίσης (και η ζήλεια όχι για μένα ;) ) ....
Καλά το έντιτ όλα τα λεφτά διάβασες τις μαλακίες σου κ λες κάτσε να βρίσω λίγο γτ δεν φάνηκα πολύ κακιά .... just pathetic ...