Νέα

Εύα Λάσκαρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 523K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γουστάρετε την Εύα Λάσκαρη;

• Ναι

Ψήφοι: 834 82,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 174 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.008

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2585%25CC%2581%25CF%2580%25CE%25B1.png
 :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ψηλε εδειξες τωρα ποιος ειναι το αφεντικο :grin:..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και μετά από τόσο σπαμ, πάρτε κι ένα οφ τόπικ :2funny:
URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ πιστεύω ότι οι υπόλοιπες ζηλεύουν την Αμανίτα, επειδή είναι η μόνη που δίνει κώλο...
Αυτη  μπορει να δινει τον κωλο το θεμα ειναι πως ακομα να βρεθει καποιο θυμα.  :2funny:

Διεθνης παρτολα το Ευακι μας.  :rockon:

Επισκέπτης
Μην ανησυχείς φίλος . Όλο και κανά πόδι τράγου θα βρεθεί και για μας  :rockon:
Μέχρι 20 ευρώ δίνω Αμανίτα. Έχω χρόνια εμπειρία στην πίσω πόρτα και θα μείνεις ευχαριστημένη. Για παραπάνω ούτε να το συζητάς! Θέμα αρχών βλέπεις.
Ούτε για τσάμπα ψήνομαι. Θα με κατηγορήσουν ότι κάνω καμάκι σε Ελλεϊνίδες μετά :huh:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μέχρι 20 ευρώ δίνω Αμανίτα. Έχω χρόνια εμπειρία στην πίσω πόρτα και θα μείνεις ευχαριστημένη. Για παραπάνω ούτε να το συζητάς! Θέμα αρχών βλέπεις.
Ούτε για τσάμπα ψήνομαι. Θα με κατηγορήσουν ότι κάνω καμάκι σε Ελλεινίδες μετά :huh:
Ασε τυπε μην μπλεκεις με αυτην.
Θα σου κολλαει στο thread για 2 χρονια λεγοντας οτι ειναι το Ροκαβλομωρο σου, και δεν θα την δεις ποτε ζωντανα.
Γιατι ειπαμε πως μερικοι εχουν γαματη ιντρενικη ζωη και δεν μπορουν να την χαλασουν.  :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Σοφή κίνηση το τατού στην κωλομερομέση μεριά. Τώρα την αναγνωρίζουμε και χωρίς να δούμε μούρη  :rockon:
ρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hormones and Behaviour, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες και πιο υγιείς όταν συζητούν τακτικά με τις φίλες τους, καθώς αυτές οι συζητήσεις αυξάνουν τα επίπεδα προγεστερόνης, της ορμόνης που μειώνει τα επίπεδα ανησυχίας και άγχους.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν που διεξήγαγαν τη μελέτη δήλωσαν ότι η προγεστερόνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη κοινωνικών δεσμών και αυξάνει την επιθυμία των γυναικών να βοηθήσουν άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ακόμη και με δικό τους κίνδυνο.

Μερικές από τις λειτουργίες της προγεστερόνης, που στις γυναίκες παράγεται από τις ωοθήκες, είναι ότι προετοιμάζει τη μήτρα για την κύηση, καταπολεμά τις λοιμώξεις και σταματά την υπερπαραγωγή οιστρογόνου, η οποία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.

Αν και οι επιστήμονες γνώριζαν ήδη ότι οι γυναίκες που επιθυμούν να αναπτύξουν δεσμούς με άλλα άτομα παρουσιάζουν υψηλότερα επίπεδα της ορμόνης, η παρούσα έρευνα είναι η πρώτη που δείχνει ότι το «κουτσομπολιό» και οι φιλικές συζητήσεις μπορούν να διεγείρουν την παραγωγή προγεστερόνης.

Όπως ανέφεραν οι ερευνητές, ο εντοπισμός των βιολογικών μηχανισμών που συνδέονται με την κοινωνική συμπεριφορά είναι σημαντικός, καθώς συμβάλλει στην κατανόηση των αιτίων που τα άτομα που διατηρούν στενές σχέσεις με άλλα άτομα είναι πιο υγιή και ζουν περισσότερο από εκείνα που είναι κοινωνικά απομονωμένα

Επισκέπτης
Θα σου κολλαει στο thread για 2 χρονια λεγοντας οτι ειναι το Ροκαβλομωρο σου, και δεν θα την δεις ποτε ζωντανα.
Γιατι ειπαμε πως μερικοι εχουν γαματη ιντρενικη ζωη και δεν μπορουν να την χαλασουν.  :2funny:
Δεν ξέρω τι γίνεται τύπε, αλλά εγώ την πάω την Αμανίτα επειδή μανουριάζει και λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους :rockon:
Μέχρι και στην επική μάχη με το ουάν χάντρεντ φορ με υποστήριξε!

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ειπαμε πως μερικοι εχουν γαματη ιντρενικη ζωη και δεν μπορουν να την χαλασουν.  :2funny:

Τώρα που θα πάρω σκύλο φιλάρα ποιος τον γαμεί το Ροκαβλέν. :grin:
Καμιά ράτσα εσύ που ξέρεις έχεις να προτίνεις? Ποιος σκύλος γαμεί πιο κάλα?

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hormones and Behaviour, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες και πιο υγιείς όταν συζητούν τακτικά με τις φίλες τους, καθώς αυτές οι συζητήσεις αυξάνουν τα επίπεδα προγεστερόνης, της ορμόνης που μειώνει τα επίπεδα ανησυχίας και άγχους.

Βοήθα με να γιάνω φιλενάδα  :'(

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Στα πρόλαβε  τα θέματα μου με το Λόπεζ η Βελβούλα και έχεις και άποψη?

Όπως και να'χει εγώ παρακαλάω για πούτσο το Λόπεζ και όχι ολόκληρο φόρουμ .

Επίσης Θα σου πω ρε τσουτσέκι ότι δεν το 'πες  μια φορά μόνο και στ'αρχίδια μας αν απάντησες στο Λάκη η στον τάδε μαλακάκη , η απάντηση σου είναι ξεφτύλα .

Α και απόψε όταν θα παρηγοριέστε με τη φιλενάδα , πείτε και τα λοιπά κουσομπολιά  πριβέ , μη και σας χαρακτηρίσουμε κατίνες και παλαβιάρες , γιατί έναν καημό (εσείς που δεν είστε κομπλεξικές βέβαια) για το ίματζ σας το'χετε.

Σάλτα και γαμήσου με κανά σαπάκι τώρα να ισιώσεις . Ούφο. Και μην ξεχάσεις να αναφέρεις τα χιλιάδες ποστ σου σαν ένδειξη γαματοσύνης σου.

Edit: Α και μη λες για την Αντιγόνη. Αυτή  έχει νιονιό και το παίζει βλάκας. (Εκνευριστική μπορεί να την πεις). Εσύ είσαι χειρότερη . Είσαι τέρμα ηλίθια και πας  να κάνεις την ξύπνια αλλά τραβάνε μια εμπλοκή  τα εγκεφαλικά σου νεύρα  και κάνεις κορδελάκια.

Το ότι παρακαλάς για την ψωλή του είναι ηλίου φαεινότερο δεν χρειάζεται να μου πει τίποτα καμία βέλβη όλοι το βλέπουμε.
Όσο για τα κουτσομπολιά προφανώς και τα συζητάμε, εδώ τα πμ με κουτσομπολιά πανε σύννεφο εγώ με την Βέλβη που έχουμε προσωπική σχέση δεν θα τα συζητούσαμε ?!
Τώρα για το ίματζ και ότι παρακαλάω πούτσες νταααααξ της φαντασίας όπως και πολλά άλλα για να πεις καμιά μαλακία μπας γεμίσεις το γελοίο ποστ σου ...

Και έλεος είσαι τραγική όπου φτύνω πας και γλείφεις για να δείξεις πόσο σκληρή και έξυπνη γκόμενα είσαι ... είσαι γυναικάκι και αυτό θα σε τρώει καλή μου, 30+ χρονών και κάθεσαι και κυνηγάς τα ποστς μου ... κακό πράγμα η εμμονή και η ζήλεια επίσης (και η ζήλεια όχι για μένα  ;) ) ....

Καλά το έντιτ όλα τα λεφτά διάβασες τις μαλακίες σου κ λες κάτσε να βρίσω λίγο γτ δεν φάνηκα πολύ κακιά  :2funny: .... just pathetic ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το ότι παρακαλάς για την ψωλή του μωρή σάπια είναι ηλίου φαεινότερο δεν χρειάζεται να μου πει τίποτα καμία βέλβη όλοι το βλέπουμε.
Όσο για τα κουτσομπολιά προφανώς και τα συζητάμε, εδώ τα πμ με κουτσομπολιά πανε σύννεφο εγώ με την Βέλβη που έχουμε προσωπική σχέση δεν θα τα συζητούσαμε ?!
Τώρα για το ίματζ και ότι παρακαλάω πούτσες νταααααξ της φαντασίας όπως και πολλά άλλα για να πεις καμιά μαλακία μπας γεμίσεις το γελοίο ποστ σου ...

Και έλεος είσαι τραγική όπου φτύνω πας και γλείφεις για να δείξεις πόσο σκληρή και έξυπνη γκόμενα είσαι ... είσαι γυναικάκι και αυτό θα σε τρώει καλή μου, 30+ χρονών και κάθεσαι και κυνηγάς τα ποστς μου ... κακό πράγμα η εμμονή και η ζήλεια επίσης (και η ζήλεια όχι για μένα  ;) ) ....

Καλά το έντιτ όλα τα λεφτά διάβασες τις μαλακίες σου κ λες κάτσε να βρίσω λίγο γτ δεν φάνηκα πολύ κακιά  :2funny: .... just pathetic ...
Τι κρίμα που είναι εκτός σύνδεσης για να απαντήσει. :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom