Εγω έλω να πω, πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αν αυτές που μπαίνουν ως γυναίκες, πρέπει σώνει και καλα να διαπιστώσουμε το φύλο τους (η να εξακριβώσουμε αν είναι "μπαζόλες" ή όχι!)
Εγω βλέπω αυτα που γράφουν! Αυτο με ενδιαφέρει!
Και αναλόγως βγάζω συμπεράσματα, όπως και για κάθε μέλος!
Προσωπικά μερικές απο τις κοπέλες που έχω, απο αυτα τα λίγα, γνωρίσει διαδικτυακά απο το φορουμ, πιστεύω είναι φοβερά τυπάκια! (συμπεριλαμβανομένης και της προλαλησάσης)
Αν είναι και "τρελα καυλάκια" εμφανησιακά ..ακόμα καλύτερα! Αλλά αυτό είναι σχετικό - και αδιάφορο - σε ένα σαιτ που όλοι καλυπτόμαστε απο την ανωνυμία!
εγω δε συμφωνω οτι δεν πρεπει να ξερεις το φυλο τους
γιατι αλλιως ειναι να ακους απο εναν αντρα "που εισαι ρε μαλακα" και "στ' αρχιδια μου"
Αλλιως ειναι να το ακους απο μια γυναικα..
Κ αλλιως ειναι να ακους καποιες φρασεις απο αδερφες, γκευ, τραβελια.
Δεν ειναι ρατσιστικο το θεμα, ειναι θεμα συνεννοησης.
Και το κομπλεξ δεν το εχουμε εμεις, αλλα αυτοι που φοβουνται να αποκαλυψουν τον πραγματικο τους ευατο και νιωθουν ανασφαλεια. Αυτοι φοβουνται να εκδηλωθουν. Κ αυτο μπορει να συμβαινει γιατι μια ζωη τους εκριναν και φοβουνται να μην κριθουν για αυτο που νιωθουν.
Προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα ουτε με τους γκευ, ουτε με τα τραβελια.
Θεμα εχω με τους πουστηδες που κυκλοφορουν και το φωναζουν οτι ειναι πουσταρια.
Απο κει και περα ο καθενας κανει ο, τι γουσταρει στο κρεββατι του κ ειναι ελευθερος να πραττει, μεχρι εκει που ξεκινα η δικη μας ελευθερια και ο σεβασμος.
Υ.Γ. Εχετε γαμησει ολα τα θεματα, ασχετα και μη, με τις κοντρες σας, νυσαφι πια. Φερεστε λες και ειστε στο σαλονι του σπιτιου σας και αντε το πολυ πολυ να σας ακουσει η γειτονισσα που ειναι και αγαμητη, γι' αυτο σας κρινει.