Νέα

Εξωσυζυγική σχέση ή ιερόδουλη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MR BIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ενω εαν εξελιχτει αυτος κ δεν το λεω προσωπικα ο οποιοσδηποτε σε τριφυλη ντουλαπα δεν υπαρχει προβλημα?
φυσικα και υπαρχει γιατι αν η γυναικα σου ειναι ωραια και συ γινεις πατσοκιλιας τοτε βρωμα η δουλεια....!τοτε θα αλλαξει και το θεμα του θρεντ για τις γυναικες που απατανε τους συντροφους τους...!

Επισκέπτης
ενω εαν εξελιχτει αυτος κ δεν το λεω προσωπικα ο οποιοσδηποτε σε τριφυλη ντουλαπα δεν υπαρχει προβλημα?

υπαρχει φυσικα.Ειναι αμοιβαιο.Αν ενας απο τους δυο γινει σαβουρης καλα θα φαει το κερατο και θα ειναι λογικο.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι καταλαβα οτι δεν το λες προσωπικα αλλα μερικοι φιλε μου ειναι τοσο ζωα που πανε με οποια τυχαια βρισουνε και μπροστα τους και παντρευονται απλα για να κανουνε οικογενεια παιδια η να χουνε καποιον σπιτι να τους περιμενει να τους μαγειρευειε-πλενει-σιδερωνει κλπ κλπ....απο την μια ειναι λογικο με το παραπανω που ειπα αν η γυναικα σου γινει σαν ζωο να την κερατωσεις και δεν σου προκαλει πλεον ερωτικη ελξη (εδω παμε σε αλλο θεμα για τις γυναικες και θα ξεφυγουμε πολυ) και αλλη φαση ναχεις μια γυναικα στα 40 που να περπαταει στο πεζοδρομιαο και να βλεπεις κεφαλια να γυρνανε...!τοτε να δεις....!

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:
1) παιδεία - μόρφωση
2) αυτογνωσία
3) να συνειδητοποιήσεις τι θες στη ζωή σου κτλ.
και αφορά και τους δύο. Ποιος νομίζεις ότι ασχολείται σήμερα με αυτά; Το μυαλό υπάρχει (?) μόνο ως διακοσμητικό.

Επισκέπτης
ναι καταλαβα οτι δεν το λες προσωπικα αλλα μερικοι φιλε μου ειναι τοσο ζωα που πανε με οποια τυχαια βρισουνε και μπροστα τους και παντρευονται απλα για να κανουνε οικογενεια παιδια η να χουνε καποιον σπιτι να τους περιμενει να τους μαγειρευειε-πλενει-σιδερωνει κλπ κλπ....απο την μια ειναι λογικο με το παραπανω που ειπα αν η γυναικα σου γινει σαν ζωο να την κερατωσεις και δεν σου προκαλει πλεον ερωτικη ελξη (εδω παμε σε αλλο θεμα για τις γυναικες και θα ξεφυγουμε πολυ) και αλλη φαση ναχεις μια γυναικα στα 40 που να περπαταει στο πεζοδρομιαο και να βλεπεις κεφαλια να γυρνανε...!τοτε να δεις....!

αυτο το ειπα λιγο παραπανω.ναι αλλα εμεις δεν αναφερομαστε σε ανθρωπους που δεν σκεφτονται.θεωρω οτι εδω μεσα για να ειναι καποιος κ να συζητα δεν ειναι κ τελειως λουμπεν.θα εχει φιλοσοφισει κ λιγο με τον εαυτο του για να συζηταει.

Επισκέπτης
Σε μια σχεση ειναι πολυ σημαντικο η εμφανιση και το καλο κρεβατι.Αυτο θα κρατησει την σχεση.Κακα τα ψεματα ετσι ειναι οσο και μερικοι να το αρνιουνται.
Πως να κρατησει μια σχεση οταν ο ενας απο τους δυο ειναι μεσα στο ξιγκι και ντρεπεσαι να τον κυκλοφορησεις εξω?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σε μια σχεση ειναι πολυ σημαντικο η εμφανιση και το καλο κρεβατι.Αυτο θα κρατησει την σχεση.Κακα τα ψεματα ετσι ειναι οσο και μερικοι να το αρνιουνται.
Πως να κρατησει μια σχεση οταν ο ενας απο τους δυο ειναι μεσα στο ξιγκι και ντρεπεσαι να τον κυκλοφορησεις εξω?

Δύσκολο και με ημερομηνία λήξης

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ε ετσι ειναι.Οσο καλη μορφωση και χρυση καρδια να εχει ο αλλος και δεν ξερω και γω τι προσοντα αμα δεν βλεπεται ε δεν μπορει να κρατησει μια σχεση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η αλήθεια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:
1) παιδεία - μόρφωση
2) αυτογνωσία
3) να συνειδητοποιήσεις τι θες στη ζωή σου κτλ.
και αφορά και τους δύο. Ποιος νομίζεις ότι ασχολείται σήμερα με αυτά; Το μυαλό υπάρχει (?) μόνο ως διακοσμητικό.
εμ καλα τα λες αλλα ελα που μερικοι ειναι οι αντρακλες οι παλιαντρες που δενουνε τον γαιδαρο και πανε και ξενοπηδανε δεξια και αριστερα και αφηνουνε την γυναικα τους και αρχιζει και περνει την κατω βολτα (σε πολλα θεματα)ισως να ειναι και αυτος ενας λογος που δεν προσεχει την εμφανιση της! αν την κανουνε να νιωθει ανεπιθυμητη...!εγω παντα ειμουνα της αποψης οτι παντα φταινε και οι 2 ΠΟΤΕ ο ενας μονο...!

Επισκέπτης
Δύσκολο και με ημερομηνία λήξης

εδω συζηταμε ΄΄για εξωσυζικη σχεση η ιεροδουλη΄΄ και αυτος μας μιλαει για τη ρωσσιδα που θελει να γαμαει.η ταπεινη μου γνωμη ειναι να απαντας στον συγκεκριμενο μονο εαν κατι που λεει σχετιζεται με το θεμα γιατι θα παει την συζητηση εκει που θελει αυτος

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εμ καλα τα λες αλλα ελα που μερικοι ειναι οι αντρακλες οι παλιαντρες που δενουνε τον γαιδαρο και πανε και ξενοπηδανε δεξια και αριστερα και αφηνουνε την γυναικα τους και αρχιζει και περνει την κατω βολτα (σε πολλα θεματα)ισως να ειναι και αυτος ενας λογος που δεν προσεχει την εμφανιση της! αν την κανουνε να νιωθει ανεπιθυμητη...!εγω παντα ειμουνα της αποψης οτι παντα φταινε και οι 2 ΠΟΤΕ ο ενας μονο...!

Ναι σ αυτό έχεις δίκιο. Γενικά σε μία σχέση (φιλική, ερωτική κτλ) μεταξύ δύο ανθρώπων, πάντα φταίνε και οι δύο όταν χαλάει.

Επισκέπτης
εδω συζηταμε ΄΄για εξωσυζικη σχεση η ιεροδουλη΄΄ και αυτος μας μιλαει για τη ρωσσιδα που θελει να γαμαει.η ταπεινη μου γνωμη ειναι να απαντας στον συγκεκριμενο μονο εαν κατι που λεει σχετιζεται με το θεμα γιατι θα παει την συζητηση εκει που θελει αυτος

Εσυ πας το θεμα οπου θελεις δηλαδη κατα διαλου παντα.Δεν ειπα για καμια Ρωσιδα που γαμαω.Ο πεινασμενος μου φαινετε καρβελια ονειρευετε...
Εδω λεμε για τους λογους που μπορει να φτασει καποιος στο κερατο και ανοιξε λιγο τα αυτια σου γιατι οπως σε κοβω ετσι η γυναικα σου θα σε εχει να φυλας τα παιδια οταν αυτη θα ειναι με κανεναν γκομενο εξω.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως εγώ θέλω να πω για εκείνους που δεν απατούν το σύντροφό τους, ό,τι είδους σχέση και να έχουν μεταξύ τους, ότι νιώθω σεβασμό απέναντί τους, τουλάχιστον ως προς αυτό το θέμα.

Επισκέπτης
Πάντως εγώ θέλω να πω για εκείνους που δεν απατούν το σύντροφό τους, ό,τι είδους σχέση και να έχουν μεταξύ τους, ότι νιώθω σεβασμό απέναντί τους, τουλάχιστον ως προς αυτό το θέμα.

συμφωνω κ το ιδιο πιστευω κ για τις γυναικες

Επισκέπτης
συμφωνω κ το ιδιο πιστευω κ για τις γυναικες

Θελω να σε δω οταν θα πιασεις καποτε την γυναικα σου με τον γκομενο τι θα πεις....Αυτη η ηθικολογια και η σεμνοτυφια που εχεις θα σου βγουν ξινα και στο λεω φιλικα!Ετσι οπως μιλας θα πιαστεις κοροιδο απο καμια Ελεινιδα που θα νομιζεις οτι ειναι ο ερωτας της ζωης σου και ηθικη κοπελα και θα κοιμασαι τον υπνο του δικαιου

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θελω να σε δω οταν θα πιασεις καποτε την γυναικα σου με τον γκομενο τι θα πεις....Αυτη η ηθικολογια και η σεμνοτυφια που εχεις θα σου βγουν ξινα και στο λεω φιλικα!Ετσι οπως μιλας θα πιαστεις κοροιδο απο καμια Ελεινιδα που θα νομιζεις οτι ειναι ο ερωτας της ζωης σου και ηθικη κοπελα και θα κοιμασαι τον υπνο του δικαιου

Το να λες ότι σέβεσαι κάποιον γι αυτό το λόγο που είπα εγώ δε σημαίνει πως κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Απλά επιλέγεις να το σέβεσαι γιατί σε εκφράζει!

Και να σου πω και κάτι; Θεωρώ ότι είναι μαγκιά πλέον και πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι που δεν το κάνουν οι περισσότεροι. Δηλαδή να κάνεις τη διαφορά. Γι αυτό το σέβομαι ακόμα περισσότερο.

Επισκέπτης
Το να λες ότι σέβεσαι κάποιον γι αυτό το λόγο που είπα εγώ δε σημαίνει πως κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Απλά επιλέγεις να το σέβεσαι γιατί σε εκφράζει!

Αλλο ενοουσα εγω.Οτι με τα μυαλα που εχει ο παραπανω θα φαει καποια στιγμη γερη φολα αθελα του.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παραπανω ειπες κατι για μορφωση....ελα που δεν το κατεχουν ολοι αυτο το σπορ.....!
αλλα λεει ι γιαγια μου αλλα ακουν τα αφτια μου....!

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Swinging babe....swinging....αυτος ο ψευτοπουριτανισμος θα μας φαει την σημερον ημερα...

Τελικά, εσύ, αν και μείζων σπασαρχίδω, επιτέλους το έπιασες το νόημα. Σου έκανε καλό η Βρετανία. Θύμισέ μου να σε παντρευτώ στο μέλλον.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ιεροδουλη, δεν το συζηταω καν.

Stories