Νέα

Εξωσυζυγική σχέση ή ιερόδουλη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MR BIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καθε μερα παστιτσιο ομως?????????

υποτι8εται οταν παντρευεσαι δεσμευεσε και οφειλεις να εισαι ενταξει απεναντι στο ατομο αυτο.Για αυτο οταν καποιος/καποια παντρευετε πρεπει να ειναι σιγουρος οτι πηρε την σωστη/σωστο και τον ικανοποιει καλα στο κρεβατι.Αμα πραγματικα νιωθεις αισθηματα για το ατομο αυτο και μπορει να σε κανει πυραυλο στο κρεβατι πιος ο λογος να ψαχνεις για αλλου"φαγητο"? Τα "μα βαριεσαι υστερα απο καποιο καιρο το ιδιο μουνι κτλ"¨ειναι φτηνες δικαιολογιες και μαλακιες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
υποτι8εται οταν παντρευεσαι δεσμευεσε και οφειλεις να εισαι ενταξει απεναντι στο ατομο αυτο.Για αυτο οταν καποιος/καποια παντρευετε πρεπει να ειναι σιγουρος οτι πηρε την σωστη/σωστο και τον ικανοποιει καλα στο κρεβατι.Αμα πραγματικα νιωθεις αισθηματα για το ατομο αυτο και μπορει να σε κανει πυραυλο στο κρεβατι πιος ο λογος να ψαχνεις για αλλου"φαγητο"? Τα "μα βαριεσαι υστερα απο καποιο καιρο το ιδιο μουνι κτλ"¨ειναι φτηνες δικαιολογιες και μαλακιες.
ισως και να εχεις δικιο . εγω μιλαω καθαρα εκ θεωριας διοτι δεν ειμαι παντρεμενος. οποτε οι παντρεμενοι μαλλον ξερουν περισοτερα

Επισκέπτης
ισως και να εχεις δικιο . εγω μιλαω καθαρα εκ θεωριας διοτι δεν ειμαι παντρεμενος. οποτε οι παντρεμενοι μαλλον ξερουν περισοτερα

Οταν πραγματικα αγαπας καποιον τοτε δεν σου περναει καν η ιδεα ουτε και εχεις αναγκη να κερατωσεις.
Για αυτο βεβαια πριν παντρευεις πρεπει να εισαι σιγουρος οτι εκανες την σωστη επιλογη και οντως αγαπας τον αλλο και θα τα δωσεις ολα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Οταν πραγματικα αγαπας καποιον τοτε δεν σου περναει καν η ιδεα ουτε και εχεις αναγκη να κερατωσεις.
Για αυτο βεβαια πριν παντρευεις πρεπει να εισαι σιγουρος οτι εκανες την σωστη επιλογη και οντως αγαπας τον αλλο και θα τα δωσεις ολα.
να φανταστω οτι εισαι παντρεμενος/η και περιγραφεις το γαμοσ ου. γιατι αν ειναι ετσι τοτε μπραβο σου. αλλα δεν ειναι ολοι ετσι φανταζομαι

Επισκέπτης
να φανταστω οτι εισαι παντρεμενος/η και περιγραφεις το γαμοσ ου. γιατι αν ειναι ετσι τοτε μπραβο σου. αλλα δεν ειναι ολοι ετσι φανταζομαι

Το κακο φιλε ειναι οτι πολοι παντρευονται κανοντας αρκετους συμβιβασμους στον ανθρωπο που παιρνουν.Ο γαμος φιλε ομως δεν ειναι οικοπεδο.Δεν κανεις καμια υποχωρηση σε απαιτησεις ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι ευτυχισμενος.Αμα ειναι να μην παντρευεσε καθολου η αν δεν μενεις ικανοποιημενος απο τον γαμο σου καποια στιγμη να χωριζεις καθως πρεπει και οχι να τρεχεις στην ζουλα σαν τον κλεφτη στα μπουρδελα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το κακο φιλε ειναι οτι πολοι παντρευονται κανοντας αρκετους συμβιβασμους στον ανθρωπο που παιρνουν.Ο γαμος φιλε ομως δεν ειναι οικοπεδο.Δεν κανεις καμια υποχωρηση σε απαιτησεις ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι ευτυχισμενος.Αμα ειναι να μην παντρευεσε καθολου η αν δεν μενεις ικανοποιημενος απο τον γαμο σου καποια στιγμη να χωριζεις καθως πρεπει και οχι να τρεχεις στην ζουλα σαν τον κλεφτη στα μπουρδελα.
σα να μου τα λες καλα φιλαρακι. απλα το θεμα ειναι οτι αντε και το κανες αλλα τελικα δε σου αρεσει το παστιτσιο. τι κανεις?

Επισκέπτης
σα να μου τα λες καλα φιλαρακι. απλα το θεμα ειναι οτι αντε και το κανες αλλα τελικα δε σου αρεσει το παστιτσιο. τι κανεις?

Το αν ειναι καλο το παστιτσιο εχεις την ευκαιρεια και τον χρονο να βεβαιωθεις απο πριν.Αν για καποιο λογο παντως δεν την παλευεις στον γαμο αλλο και εχει στραβωσει κατι ας χωριζεις και μετα να κανεις οτι θελεις.Δεν το θεωρω αντρικιο και σωστο να τρεχεις στα μπουρδελα οταν εισαι παντρεμενος.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Όταν παντρευτείς...τα ξαναλέμε... :grin:

Σε διάσταση είμαι.Και μάλλον θα τα ξαναβρούμε με τη γυναίκα μου.Και το πρόβλημα δεν ήταν σεξουαλικό,αλλά άλλης φύσης που δε χρειάζεται να το πω.Όσο ήμασταν μαζί,δεν γάμησα άλλη.Τι να κάνουμε;Όλοι είμαστε διαφορετικοί...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που ειναι αρραβωνιασμενοι και κερατωνουν και σκεφτονται να παντρευτουν κι ολας....τι να λεμε τωρα...οπως ειπε και καποιος αλλος πιο πριν οταν ερχεται η στιγμη να παντρευτουμε ανοιγουμε καλα τα ματακια μας και φροντιζουμε να μην δινουμε σημασια σε εναν τομεα μονο (ειτε αυτος ειναι ο οικονομικος, ο σεξουαλικος, ο συναισθηματικος) αλλα να υπαρχει παντου ισορροπια αλλιως υπαρχουν προβληματα :)

και φυσικα μιλαω εκτος χορου εξ ου και μου φαινονται ολα τοοοοσο απλα :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εξωσυζυγική σχέση.....η μεγαλύτερη μαλακία.....αν δεν αντέχουμε τον γάμο ας μην παντρευόμαστε...στο φινάλε ας σεβαστούμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τον άλλο...τώρα αν δεν μας κάνει ο άλλος ασ χωρίσουμε και μετά ας κάνουμε ότι θέλουμε....παντρεύεσαι επειδή αγαπάς τον άλλο και όχι για πλάκα.....τώρα αν..λέμε αν πρέπει για τον Α ή Β λόγο να πάμε αλλόυ χίλιες φορές πουτάνα..πήδηξες τελείωσες..μια σχέση με γκόμενα έχει τον τεράστιο κίνδυνο να διαλύσεις το σπίτι σου άμα καψουρευτείς σαν μαλάκας......ΠΑΝΤΩΣ βάλε το μυαλό σου να δουλέψει πρωτού παντρευτείς...εννοείται ότι συμ[περιλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα......ΤΩΡΑ βρίστε με,κρεμαστε με,σφάξτε με εγώ τάπα και ευθύνη δεν έχω...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το γαμημένο μου τόκοψε....λοιπόν λέω ότι συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα...ΤΩΡΑ βρίστε με , κρεμάστε με , σφάξτε με εγώ τάπα και όποιος θέλει ακούει...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.869
Πόντοι
12.056
Ταλε...λες κοτσανες...παλι σε κλισεδακια επεσες.. :headbang: :headbang: :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γιατί ρε άλ?..η αλήθεια αυτή δεν είναι?..άλλο αν δεν μας συμφέρει να την παραδεχτούμε....εμένα τουλάχιστον αυτό είναι το πιστεύω μου.....πες με μαλάκα αλλά...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.869
Πόντοι
12.056
Oxi αγαπητε μου δεν σε λεω μαλακα...
Αλλα οταν καποιoν παυει να τον συγκινει το μουνι μετα τον γαμο, γαμησε τα...θα χασει και αυτο που εχει.Αυτο λεγετε ευνουχισμος,να προσπαθεισης να  κρυψεις τα κυνηγετικα σου ενστικτα.Οταν δειξεις οτι εισαι πιστος και δεδομενος παει το εχασες το παιχνιδι.καποια στιγμη θα βρεθεις απο κατω...
Ωραια αυτα που λες αλλα λιγο ρομαντικα μου ακουγονται....ισως στην δεκαετια του 70-80 να παιζανε αλλα τωρα χλωμο το βλεπω με ολλα αυτα που γινονται γυρω μας...

Γιαυτο...Fuck them All before they fuck you  :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Swinging babe....swinging....αυτος ο ψευτοπουριτανισμος θα μας φαει την σημερον ημερα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αλλα οταν καποιoν παυει να τον συγκινει το μουνι μετα τον γαμο, γαμησε τα...θα χασει και αυτο που εχει.Αυτο λεγετε ευνουχισμος,να προσπαθεισης να  κρυψεις τα κυνηγετικα σου ενστικτα.Οταν δειξεις οτι εισαι πιστος και δεδομενος παει το εχασες το παιχνιδι.καποια στιγμη θα βρεθεις απο κατω...
Ωραια αυτα που λες αλλα λιγο ρομαντικα μου ακουγονται....ισως στην δεκαετια του 70-80 να παιζανε αλλα τωρα χλωμο το βλεπω με ολλα αυτα που γινονται γυρω μας...

Πέστα αγόρι μου... :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

δεν παύει να με συγκινεί...πάντα μουνακιας ήμουνα αλλά...αν αγαπώ τον άνθρωπο πούχω δίπλα μου δεν γουστάρω να κάνω κάτι άλλο...ειδικά αν με ικανοποιεί απόλυτα...νοοτροπία ρε παιδί μου..εξάλλου θέλουμε να κ΄νουν το ίδιο και οι γυναίκες μας?...Ε?...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν παύει να με συγκινεί...πάντα μουνακιας ήμουνα αλλά...αν αγαπώ τον άνθρωπο πούχω δίπλα μου δεν γουστάρω να κάνω κάτι άλλο...ειδικά αν με ικανοποιεί απόλυτα...νοοτροπία ρε παιδί μου..εξάλλου θέλουμε να κ΄νουν το ίδιο και οι γυναίκες μας?...Ε?...
Δεν είπαμε ρε Ταλέ να κάνεις παράλληλη σχέση...όσο και να τον αγαπάς το σύντροφό σου αν σου τύχει μια ξεπέτα κατά 99% θα βάλεις το δαχτυλάκι σου στο μέλι!!! :grin: ειδικά αν κάποιος ήταν <<μουνάκιας>> σαν εργένης...όχι μόνο το δαχτυλάκι αλλά όλο το χέρι θα βάλει στο μέλι :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρέ όσο ήμουν παντρεμένος μούτυχαν περιπτώσεις και ο θεός ξέρει πως κρατήθηκα...ίσως επειδή αγαπούσα πολύ την γυναίκα μου...ίσως γιατί η σχέση μας ήταν ενος άλλου επιπέδου....τεσπα τώρα σαν ελεύθερος ..βούρ στα παλιά...λέμε τωρα... :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Οταν δειξεις οτι εισαι πιστος και δεδομενος παει το εχασες το παιχνιδι.καποια στιγμη θα βρεθεις απο κατω...

Συμφωνώ και επαυξάνω  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom