Νέα

Εξωσυζυγική σχέση ή ιερόδουλη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MR BIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κ οι πουτανες ρε παιδια ειναι κατι ψευτικο εδω τωρα παντρεμενοι μπορειτε βα εχετε οποια θελετε κ πηγαινεται στις πουτανες.οι πουτανες ειναι για να μαθεις να γαμας κ για τις δυσκολες ωρες οταν εισαι πιτσιρικος κ δεν εχεις επιλογες στη ζωη σου κ να πειτε οτι πλεον οι πουτανες ειναι οι πουτανες που ηταν μουνια που τα βλεπαμε στα τρελα μας ονειρα.κατι κοριτσακια της διπλανης πορτας ειναι πλεον
  φιλαρακο τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως θα εκανα εξωσυζηγικη σχεση μονο με παντρεμενη.ουτε να σου πριζει ταρχιδια ουτε τιποτα.συναντιομαστε πηδιομαστε και τελος στον αντρα σου στη γυναικα μου.ποιος ο λογος να ειμαι παντρεμενος και να κανω σχεση με αλλη?οι περισσοτερες παραμυθιαζονται οτι θα παρατησεις τη γυναικα σου και θα παντρευτεις αυτην οποτε και στα πριζουν περισσοτερο και μπορει να σε εκβιασουν κιολας.επικυνδινα πραγματα.γιαυτο πουτανες και παλι πουτανες.
υπαρχει πιθανοτητα να  σε καψουρευτει και να θελει να διαλυσει τον γαμο της και τον δικο σου για να σε παντρευτει εχουν δει πολλες τετοιες περιπτωσεις τα ματακια μας

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
υπαρχει πιθανοτητα να  σε καψουρευτει και να θελει να διαλυσει τον γαμο της και τον δικο σου για να σε παντρευτει εχουν δει πολλες τετοιες περιπτωσεις τα ματακια μας
μωρε ολα γινονται αλλα αυτο μου φαινεται λιγο σπανια περιπτωση.ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στη μεση μου φαινεται απιθανο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μωρε ολα γινονται αλλα αυτο μου φαινεται λιγο σπανια περιπτωση.ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στη μεση μου φαινεται απιθανο.
μπαα τιποτα δεν ειναι απιθανο. συνεχεια γινονται τετοια ρε φιλε.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για εξηγα για να τα ξεμπερδεψω
υπαρχουν χιλιαδες λογοι και διαφορετικοι παραγοντες που οι αντρες μετα απο χρονια γαμου η μακροχρονιας σχεσης πανε σε μπουρδελα,c.g.,c.t. κ.λ.π. θα παρει ωρες να το αναλυσουμε αστο καλυτερα.για να καταλαβεις και εγω καποτε δεν φανταζομουν ποτε οτι θα πληρωνα για να πηδηξω ουτε ειχα ουτε εχω αναγκη απο μουνια να φανε και οι κοτες..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
υπαρχουν χιλιαδες λογοι και διαφορετικοι παραγοντες που οι αντρες μετα απο χρονια γαμου η μακροχρονιας σχεσης πανε σε μπουρδελα,c.g.,c.t. κ.λ.π. θα παρει ωρες να το αναλυσουμε αστο καλυτερα.για να καταλαβεις και εγω καποτε δεν φανταζομουν ποτε οτι θα πληρωνα για να πηδηξω ουτε ειχα ουτε εχω αναγκη απο μουνια να φανε και οι κοτες..

εχεις δικιο .αλλα να σου πω πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο αντρων που παει με πουτανες δεν το κανει λογω ελλειψης γυναικας αλλα επειδη αναζηταει κατι γρηγορο και απλο.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πολυ πιθανο ειναι αν εχεις κανα γνωστο δικηγορο που ασχολειται με διαζυγια θα εκπλαγεις και το δραμα ειναι να εχετε και παιδια και να μεγαλωνεις εσυ τα παιδια του αλλου και ενας αλλος τα δικα σου σου δεν θα το ηθελα με τιποτα αυτο

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πολυ πιθανο ειναι αν εχεις κανα γνωστο δικηγορο που ασχολειται με διαζυγια θα εκπλαγεις και το δραμα ειναι να εχετε και παιδια και να μεγαλωνεις εσυ τα παιδια του αλλου και ενας αλλος τα δικα σου σου δεν θα το ηθελα με τιποτα αυτο
πραγματικα αυτο ειναι οτι χειροτερο.δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.

OP
OP
M

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο .αλλα να σου πω πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο αντρων που παει με πουτανες δεν το κανει λογω ελλειψης γυναικας αλλα επειδη αναζηταει κατι γρηγορο και απλο.
                                                                                                      +100000

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλύτερα με ιερόδουλη γιατί δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Δείτε άλλωστε τι έπαθε ο Πασχάλης. Το άρθρο στο Ποντίκι είναι πολύ ενδιαφέρον. 

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
                                                                                                      +100000
παληκαρια γιατι μπερδευεστε το thread αναφερει ξεκαθαρα εξωσυζυγικη σχεση η ιεροδουλη που σημαινει οτι υπαρχει γαμος η σχεση σοβαρη δεν εχει καμμια σχεση με "ελλειψη γυναικας"  .αναφερεστε σε αλλη κατηγορια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παληκαρια γιατι μπερδευεστε το thread αναφερει ξεκαθαρα εξωσυζυγικη σχεση η ιεροδουλη που σημαινει οτι υπαρχει γαμος η σχεση σοβαρη δεν εχει καμμια σχεση με "ελλειψη γυναικας"  .αναφερεστε σε αλλη κατηγορια
εγω οταν λεω ελληψη γυναικας εννοεω οτι οταν εχεις σχεση και πας με πουτανα πας οχι γιατι εχεις ελλειψη γυναικας(δηλαδη ξεπετας)αλλα θες κατι γρηγορο. αυτο λεω ρε αδερφε

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Γεια σας συναγωνιστές και καλό βόλη το 2008.Στο θέμα μας τώρα αν είσασταν παντρεμένη οι και είστε τη θα προτιμούσατε να κάνετε μια σχέση η να πηγένατε σε μια ιερώδουλη?

Μας έβγαλε τα μάτια η ορθογραφία σου.Εντάξει είπαμε να κάνεις μερικά λαθάκια,αλλά έλεος.Να το διαβάσουμε θέλεις,πρόσεχε λίγο.

Τώρα στην ερώτησή σου,θα σου απαντήσω ιερόδουλη.Και αυτό διότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να σου ζητήσει σχέση,και να βρεθείς μπλεγμένος.Αν και το καλύτερο είναι να μην κάνεις τίποτα.Όταν παντρεύεσαι ξέρεις ότι θα γαμάς το ίδιο μουνί.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μας έβγαλε τα μάτια η ορθογραφία σου.Εντάξει είπαμε να κάνεις μερικά λαθάκια,αλλά έλεος.Να το διαβάσουμε θέλεις,πρόσεχε λίγο.

Τώρα στην ερώτησή σου,θα σου απαντήσω ιερόδουλη.Και αυτό διότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να σου ζητήσει σχέση,και να βρεθείς μπλεγμένος.Αν και το καλύτερο είναι να μην κάνεις τίποτα.Όταν παντρεύεσαι ξέρεις ότι θα γαμάς το ίδιο μουνί.
καθε μερα παστιτσιο ομως?????????

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ε,τι να κάνεις;Εσύ θα γούσταρες η γυναίκα σου να γαμιέται με άλλον έστω κι επί πληρωμή;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Όταν παντρευτείς...τα ξαναλέμε... :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ε,τι να κάνεις;Εσύ θα γούσταρες η γυναίκα σου να γαμιέται με άλλον έστω κι επί πληρωμή;
οχι αλλα ρε αδερφε ειναι και αυτο το κωλογονιδιο του κερατωματος. αν ρωτησεις αυτους που το καναν κανεις δεν θα σου πει οτι το ηθελε πριν το κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom