φιλαρακο τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σουκ οι πουτανες ρε παιδια ειναι κατι ψευτικο εδω τωρα παντρεμενοι μπορειτε βα εχετε οποια θελετε κ πηγαινεται στις πουτανες.οι πουτανες ειναι για να μαθεις να γαμας κ για τις δυσκολες ωρες οταν εισαι πιτσιρικος κ δεν εχεις επιλογες στη ζωη σου κ να πειτε οτι πλεον οι πουτανες ειναι οι πουτανες που ηταν μουνια που τα βλεπαμε στα τρελα μας ονειρα.κατι κοριτσακια της διπλανης πορτας ειναι πλεον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξωσυζυγική σχέση ή ιερόδουλη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MR BIN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
για εξωσυζιγική σχέση με ιερόδουλη, ποια είναι η γνώμη σας;;
δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία και κατινιά...
εσυ εδωσες την καλυτερη λυση για την καταστροφη
Επισκέπτης
φιλαρακο τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου
για εξηγα για να τα ξεμπερδεψω
υπαρχει πιθανοτητα να σε καψουρευτει και να θελει να διαλυσει τον γαμο της και τον δικο σου για να σε παντρευτει εχουν δει πολλες τετοιες περιπτωσεις τα ματακια μαςεγω παντως θα εκανα εξωσυζηγικη σχεση μονο με παντρεμενη.ουτε να σου πριζει ταρχιδια ουτε τιποτα.συναντιομαστε πηδιομαστε και τελος στον αντρα σου στη γυναικα μου.ποιος ο λογος να ειμαι παντρεμενος και να κανω σχεση με αλλη?οι περισσοτερες παραμυθιαζονται οτι θα παρατησεις τη γυναικα σου και θα παντρευτεις αυτην οποτε και στα πριζουν περισσοτερο και μπορει να σε εκβιασουν κιολας.επικυνδινα πραγματα.γιαυτο πουτανες και παλι πουτανες.
μονο για πιτσιλισμα που λεει και ο πιτσι.για εξωσυζιγική σχέση με ιερόδουλη, ποια είναι η γνώμη σας;;
δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία και κατινιά...
μωρε ολα γινονται αλλα αυτο μου φαινεται λιγο σπανια περιπτωση.ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στη μεση μου φαινεται απιθανο.υπαρχει πιθανοτητα να σε καψουρευτει και να θελει να διαλυσει τον γαμο της και τον δικο σου για να σε παντρευτει εχουν δει πολλες τετοιες περιπτωσεις τα ματακια μας
μπαα τιποτα δεν ειναι απιθανο. συνεχεια γινονται τετοια ρε φιλε.μωρε ολα γινονται αλλα αυτο μου φαινεται λιγο σπανια περιπτωση.ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στη μεση μου φαινεται απιθανο.
υπαρχουν χιλιαδες λογοι και διαφορετικοι παραγοντες που οι αντρες μετα απο χρονια γαμου η μακροχρονιας σχεσης πανε σε μπουρδελα,c.g.,c.t. κ.λ.π. θα παρει ωρες να το αναλυσουμε αστο καλυτερα.για να καταλαβεις και εγω καποτε δεν φανταζομουν ποτε οτι θα πληρωνα για να πηδηξω ουτε ειχα ουτε εχω αναγκη απο μουνια να φανε και οι κοτες..για εξηγα για να τα ξεμπερδεψω
υπαρχουν χιλιαδες λογοι και διαφορετικοι παραγοντες που οι αντρες μετα απο χρονια γαμου η μακροχρονιας σχεσης πανε σε μπουρδελα,c.g.,c.t. κ.λ.π. θα παρει ωρες να το αναλυσουμε αστο καλυτερα.για να καταλαβεις και εγω καποτε δεν φανταζομουν ποτε οτι θα πληρωνα για να πηδηξω ουτε ειχα ουτε εχω αναγκη απο μουνια να φανε και οι κοτες..
εχεις δικιο .αλλα να σου πω πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο αντρων που παει με πουτανες δεν το κανει λογω ελλειψης γυναικας αλλα επειδη αναζηταει κατι γρηγορο και απλο.
πολυ πιθανο ειναι αν εχεις κανα γνωστο δικηγορο που ασχολειται με διαζυγια θα εκπλαγεις και το δραμα ειναι να εχετε και παιδια και να μεγαλωνεις εσυ τα παιδια του αλλου και ενας αλλος τα δικα σου σου δεν θα το ηθελα με τιποτα αυτομωρε ολα γινονται αλλα αυτο μου φαινεται λιγο σπανια περιπτωση.ειδικα αν υπαρχουν και παιδια στη μεση μου φαινεται απιθανο.
πραγματικα αυτο ειναι οτι χειροτερο.δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.πολυ πιθανο ειναι αν εχεις κανα γνωστο δικηγορο που ασχολειται με διαζυγια θα εκπλαγεις και το δραμα ειναι να εχετε και παιδια και να μεγαλωνεις εσυ τα παιδια του αλλου και ενας αλλος τα δικα σου σου δεν θα το ηθελα με τιποτα αυτο
+100000εχεις δικιο .αλλα να σου πω πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο αντρων που παει με πουτανες δεν το κανει λογω ελλειψης γυναικας αλλα επειδη αναζηταει κατι γρηγορο και απλο.
παληκαρια γιατι μπερδευεστε το thread αναφερει ξεκαθαρα εξωσυζυγικη σχεση η ιεροδουλη που σημαινει οτι υπαρχει γαμος η σχεση σοβαρη δεν εχει καμμια σχεση με "ελλειψη γυναικας" .αναφερεστε σε αλλη κατηγορια+100000
εγω οταν λεω ελληψη γυναικας εννοεω οτι οταν εχεις σχεση και πας με πουτανα πας οχι γιατι εχεις ελλειψη γυναικας(δηλαδη ξεπετας)αλλα θες κατι γρηγορο. αυτο λεω ρε αδερφεπαληκαρια γιατι μπερδευεστε το thread αναφερει ξεκαθαρα εξωσυζυγικη σχεση η ιεροδουλη που σημαινει οτι υπαρχει γαμος η σχεση σοβαρη δεν εχει καμμια σχεση με "ελλειψη γυναικας" .αναφερεστε σε αλλη κατηγορια
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Γεια σας συναγωνιστές και καλό βόλη το 2008.Στο θέμα μας τώρα αν είσασταν παντρεμένη οι και είστε τη θα προτιμούσατε να κάνετε μια σχέση η να πηγένατε σε μια ιερώδουλη?
Μας έβγαλε τα μάτια η ορθογραφία σου.Εντάξει είπαμε να κάνεις μερικά λαθάκια,αλλά έλεος.Να το διαβάσουμε θέλεις,πρόσεχε λίγο.
Τώρα στην ερώτησή σου,θα σου απαντήσω ιερόδουλη.Και αυτό διότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να σου ζητήσει σχέση,και να βρεθείς μπλεγμένος.Αν και το καλύτερο είναι να μην κάνεις τίποτα.Όταν παντρεύεσαι ξέρεις ότι θα γαμάς το ίδιο μουνί.
καθε μερα παστιτσιο ομως?????????Μας έβγαλε τα μάτια η ορθογραφία σου.Εντάξει είπαμε να κάνεις μερικά λαθάκια,αλλά έλεος.Να το διαβάσουμε θέλεις,πρόσεχε λίγο.
Τώρα στην ερώτησή σου,θα σου απαντήσω ιερόδουλη.Και αυτό διότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να σου ζητήσει σχέση,και να βρεθείς μπλεγμένος.Αν και το καλύτερο είναι να μην κάνεις τίποτα.Όταν παντρεύεσαι ξέρεις ότι θα γαμάς το ίδιο μουνί.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ε,τι να κάνεις;Εσύ θα γούσταρες η γυναίκα σου να γαμιέται με άλλον έστω κι επί πληρωμή;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Όταν παντρευτείς...τα ξαναλέμε...Μας έβγαλε τα μάτια η ορθογραφία σου.Εντάξει είπαμε να κάνεις μερικά λαθάκια,αλλά έλεος.Να το διαβάσουμε θέλεις,πρόσεχε λίγο.
οχι αλλα ρε αδερφε ειναι και αυτο το κωλογονιδιο του κερατωματος. αν ρωτησεις αυτους που το καναν κανεις δεν θα σου πει οτι το ηθελε πριν το κανειΕ,τι να κάνεις;Εσύ θα γούσταρες η γυναίκα σου να γαμιέται με άλλον έστω κι επί πληρωμή;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις