Νέα

Εξωσυζυγική σχέση ή ιερόδουλη ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MR BIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τελικά, εσύ, αν και μείζων σπασαρχίδω, επιτέλους το έπιασες το νόημα. Σου έκανε καλό η Βρετανία. Θύμισέ μου να σε παντρευτώ στο μέλλον.

Σιγα που περιμενα την αγγλια........χαχαχα
η υπενθυμιση θα γραφτει σε ποστ ιτ πανω στο ψυγειο....μη με λες ομως σπασαρχιδω πληγωνομαι.....

ρε παιδια να ρωτησω κατι εγω? για ποιο λογο εαν η αλλη γινει τριφυλλη ντουλαπα (ή ο αλλος) να τον κερατωσεις? απλα σηκω φυγε στην τελικη ή συζητησε το μαζι του εφοσον υπαρχουν ακομα αισθηματα......

τελος παντων εγω εμμενω στην αρχικη μου αποψη.......καλο ειναι το παστιτσιο καθε μερα αρκει να το συνοδευεις με διαφορετικα ορεκτικα και γαρνιτουρες :P :P :P :P

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Δεν εχει να κανει ιεροδουλη ή εξωσυγικη σχεση .

Καποιος για να ξεκινηση ενα τετοιο θεμα ,σημαινει οτι κατι του λειπει απο τον γαμο  του .
Η επαφη ? η επικοινωνια ? η κατανοηση ...κατι τελος παντων.
Αυτο και θα ψαξει να βρει .

Βεβαια μια παραλληλη σχεση ειναι καταστροφικη και ισοπεδοτικη .
Με ενεξελενχετες κιολας διαστασεις .

Το ποιο καλο απο ολα ειναι , δεν τον θες τον άλλον/αλλη ...χωριζεις και μετα ωριζεις μονο σου τι θα κανει, πως θα το κανεις και γιατι θα το κανεις .

Αυτα.......

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μερικές (ή τις περισσότερες) φορές δεν είναι εύκολο να χωρίσει κανείς. Υπάρχουν παιδιά, δάνεια κ.α. Δεν πιστεύω ότι μια εξωσυζυγική σχέση αναγκαστικά θα είναι καταστροφική, εφόσον υπάρξει ψυχραιμία και από τις δυο πλευρές.

Kavliara24

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μερικές (ή τις περισσότερες) φορές δεν είναι εύκολο να χωρίσει κανείς. Υπάρχουν παιδιά, δάνεια κ.α. Δεν πιστεύω ότι μια εξωσυζυγική σχέση αναγκαστικά θα είναι καταστροφική, εφόσον υπάρξει ψυχραιμία και από τις δυο πλευρές.

Συμφωνώ μαζί σου στο πρώτο μέρος...οτι είναι μερικες φορές δύσκολο να χωρίσει κάποιος, αλλά η εξωσυζυγική σχέση με τον καιρό μπορεί να "βάλει" και το συναίσθημα στη μέση και να τα χαλάσει όλα...ενώ μια τάνα πάντα θα είναι πιο ανώδυνη! Ακόμη και αν το μάθει η "κερατωμένη"...;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Όλες οι σχέσεις έχουν συναίσθημα. Απλά πρέπει κανείς να βάλει τη λιγική πάνω από το συναίσθημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom