You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έξωση για ιδιοκατοίκηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 817
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ξαναδιαβασε προσεκτικα αυτα που σου εγραψα. Εχω απαντησει σε ολα αυτα.
Η μισθωση αοριστου χρονου καταγγελλεται ακομη κι αν πληρωνει ο αλλος, ελευθερα.
Θετεις προθεσμια 15 ημερων και πρεπει να φυγει.
βρε μια χαρα το διάβασα
αλλά το παιδί που μου στειλε λέει άλλα
γιατί?
ας μας πει και ο rambo
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ακριβως.Και αν δεν χρωσταει γινεται καταγγελία
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Καταλαβες γιατι επρεπε να τα λεμε κατ' ιδιαν? Γιατι τωρα θα πρεπει να αντικρούω και τον καθε ενα που θα θελει να παρεμβει.βρε μια χαρα το διάβασα
αλλά το παιδί που μου στειλε λέει άλλα
γιατί?
ας μας πει και ο rambo
rambo22
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2011
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
ναι το ιδιο λεμε...Ξαναδιαβασε προσεκτικα αυτα που σου εγραψα. Εχω απαντησει σε ολα αυτα.
Η μισθωση αοριστου χρονου καταγγελλεται ακομη κι αν πληρωνει ο αλλος, ελευθερα.
Θετεις προθεσμια 15 ημερων και πρεπει να φυγει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η Μαριαννα νομιζε οτι λες κατι διαφορετικο, οκ.ναι το ιδιο λεμε...
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Όχι, αν δεν χρωστάει και πληρώνει κανονικά δεν μπορείς να τον διώξεις και αν είναι και άντρας μισθωτής του δίνεις και κώλο.
έχει τελειώσει το συμβολαιο της
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καταλαβες γιατι επρεπε να τα λεμε κατ' ιδιαν? Γιατι τωρα θα πρεπει να αντικρούω και τον καθε ενα που θα θελει να παρεμβει.
είδες τι μου έγραψες στην αρχή του θέματος?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ενταξει, χιουμορ πηγα να κανω, το πηρες στραβα, πεσανε και διάφοροι απο διπλα, οκ ας ξεχασουμε την αρχη.είδες τι μου έγραψες στην αρχή του θέματος?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
609, 611 ΑΚ.Όχι, αν δεν χρωστάει και πληρώνει κανονικά δεν μπορείς να τον διώξεις και αν είναι και άντρας μισθωτής του δίνεις και κώλο.
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μαριαννα νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα, εσυ κανε το εξωδικο με καταγγελια και προθεσμια 15 ημερων για να φυγει, και αν αρνηθει το ξαναβλεπουμε. Ενα ενα τα βηματα για να μην γινεται και μπερδεμα.
έλα μου που δεν έχω βρει δικηγόρο που να μου ΄χει προτείνει καταγγελία
έχω άλλο ένα τηλ, θα παρω το απόγευμα
rambo22
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2011
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
αυτο με το συμβολαιο μην το λες και το ξαναλες...εχει γίνει αορίστου διάρκειας λεμεεεεε.......έχει τελειώσει το συμβολαιο της
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Θα το εκανα εγω αλλά καταλαβαινεις, ετσι?έλα μου που δεν έχω βρει δικηγόρο που να μου ΄χει προτείνει καταγγελία
έχω άλλο ένα τηλ, θα παρω το απόγευμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παλι το ιδιο λετεαυτο με το συμβολαιο μην το λες και το ξαναλες...εχει γίνει αορίστου διάρκειας λεμεεεεε.......
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
έχει τελειώσει το συμβολαιο της
Στα είπε ο Ράοπου, στα είπα εγώ, στα λέει και ο Άλεξ και τα πιάνεις με την τρίτη και αν (γιατί μπορεί να πεταχθεί και κανένας άλλος μαλάκας και να τα ξαναρωτήσεις κιόλας). Όχι τίποτα άλλο, μια χαρά σου τα είπε ο Άλεξ να στείλεις πιμι μπας και βρείτε άκρη και άρχισες τις μαλακίες σου... Αν είχες πάει σε δικηγόρο για το εξώδικο, θα είχες ήδη επιδώσει, τώρα όπως βλέπω τα πράγματα την γριά θα την βγάλουν από το σπίτι σου μόνο όταν πεθάνει.
Μια τελική συμβουλή διότι όντως είσαι χαζή, όπως λένε και οι υπόλοιποι, όταν πας επιτέλους σε δικηγόρο μην του πεις ότι ρώτησες και άλλους και τσεκάρισες αυτά που λέει, έστω και αν αυτό έκανες, γιατί μπορεί να σε πετάξει και κλοτσηδόν έξω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα μην πει οτι ρωτησε και στο μπου κομ ρε στριτ.Στα είπε ο Ράοπου, στα είπα εγώ, στα λέει και ο Άλεξ και τα πιάνεις με την τρίτη και αν (γιατί μπορεί να πεταχθεί και κανένας άλλος μαλάκας και να τα ξαναρωτήσεις κιόλας). Όχι τίποτα άλλο, μια χαρά σου τα είπε ο Άλεξ να στείλεις πιμι μπας και βρείτε άκρη και άρχισες τις μαλακίες σου... Αν είχες πάει σε δικηγόρο για το εξώδικο, θα είχες ήδη επιδώσει, τώρα όπως βλέπω τα πράγματα την γριά θα την βγάλουν από το σπίτι σου μόνο όταν πεθάνει.
Μια τελική συμβουλή διότι όντως είσαι χαζή, όπως λένε και οι υπόλοιποι, όταν πας επιτέλους σε δικηγόρο μην του πεις ότι ρώτησες και άλλους και τσεκάρισες αυτά που λέει, έστω και αν αυτό έκανες, γιατί μπορεί να σε πετάξει και κλοτσηδόν έξω.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
609, 611 ΑΚ.
Ρε παπάρα της τα έχω πει εδώ και 15 σελίδες, της είπα και για την σιωπηρή αναμίσθωση και για τον σπουδαίο λόγο κτλ, πρόκειται για μπετόβλακα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε δεν θελω να την δικαιολογησω, αλλά καμια φορα αυτα που σε εμας τους νομικους φαινονται απλα, για πολυ κοσμο ειναι περιπλοκα.Ρε παπάρα της τα έχω πει εδώ και 15 σελίδες, της είπα και για την σιωπηρή αναμίσθωση και για τον σπουδαίο λόγο κτλ, πρόκειται για μπετόβλακα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127