Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
24
Πόντοι
0
Και αν δεν χρωσταει γινεται καταγγελία :idiot:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ξαναδιαβασε προσεκτικα αυτα που σου εγραψα. Εχω απαντησει σε ολα αυτα.
Η μισθωση αοριστου χρονου καταγγελλεται ακομη κι αν πληρωνει ο αλλος, ελευθερα.
Θετεις προθεσμια 15 ημερων και πρεπει να φυγει.

βρε μια χαρα το διάβασα
αλλά το παιδί που μου στειλε λέει άλλα
γιατί?
ας μας πει και ο rambo

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
βρε μια χαρα το διάβασα
αλλά το παιδί που μου στειλε λέει άλλα
γιατί?
ας μας πει και ο rambo
Καταλαβες γιατι επρεπε να τα λεμε κατ' ιδιαν? Γιατι τωρα θα πρεπει να αντικρούω και τον καθε ενα που θα θελει να παρεμβει.

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
24
Πόντοι
0
Ξαναδιαβασε προσεκτικα αυτα που σου εγραψα. Εχω απαντησει σε ολα αυτα.
Η μισθωση αοριστου χρονου καταγγελλεται ακομη κι αν πληρωνει ο αλλος, ελευθερα.
Θετεις προθεσμια 15 ημερων και πρεπει να φυγει.
ναι το ιδιο λεμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μαριαννα νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα, εσυ κανε το εξωδικο με καταγγελια και προθεσμια 15 ημερων για να φυγει, και αν αρνηθει το ξαναβλεπουμε. Ενα ενα τα βηματα για να μην γινεται και μπερδεμα.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μαριαννα νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα, εσυ κανε το εξωδικο με καταγγελια και προθεσμια 15 ημερων για να φυγει, και αν αρνηθει το ξαναβλεπουμε. Ενα ενα τα βηματα για να μην γινεται και μπερδεμα.

έλα μου που δεν έχω βρει δικηγόρο που να μου ΄χει προτείνει καταγγελία
έχω άλλο ένα τηλ, θα παρω το απόγευμα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
έχει τελειώσει το συμβολαιο της

Στα είπε ο Ράοπου, στα είπα εγώ, στα λέει και ο Άλεξ και τα πιάνεις με την τρίτη και αν (γιατί μπορεί να πεταχθεί και κανένας άλλος μαλάκας και να τα ξαναρωτήσεις κιόλας). Όχι τίποτα άλλο, μια χαρά σου τα είπε ο Άλεξ να στείλεις πιμι μπας και βρείτε άκρη και άρχισες τις μαλακίες σου... Αν είχες πάει σε δικηγόρο για το εξώδικο, θα είχες ήδη επιδώσει, τώρα όπως βλέπω τα πράγματα την γριά θα την βγάλουν από το σπίτι σου μόνο όταν πεθάνει.

Μια τελική συμβουλή διότι όντως είσαι χαζή, όπως λένε και οι υπόλοιποι, όταν πας επιτέλους σε δικηγόρο μην του πεις ότι ρώτησες και άλλους και τσεκάρισες αυτά που λέει, έστω και αν αυτό έκανες, γιατί μπορεί να σε πετάξει και κλοτσηδόν έξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στα είπε ο Ράοπου, στα είπα εγώ, στα λέει και ο Άλεξ και τα πιάνεις με την τρίτη και αν (γιατί μπορεί να πεταχθεί και κανένας άλλος μαλάκας και να τα ξαναρωτήσεις κιόλας). Όχι τίποτα άλλο, μια χαρά σου τα είπε ο Άλεξ να στείλεις πιμι μπας και βρείτε άκρη και άρχισες τις μαλακίες σου... Αν είχες πάει σε δικηγόρο για το εξώδικο, θα είχες ήδη επιδώσει, τώρα όπως βλέπω τα πράγματα την γριά θα την βγάλουν από το σπίτι σου μόνο όταν πεθάνει.

Μια τελική συμβουλή διότι όντως είσαι χαζή, όπως λένε και οι υπόλοιποι, όταν πας επιτέλους σε δικηγόρο μην του πεις ότι ρώτησες και άλλους και τσεκάρισες αυτά που λέει, έστω και αν αυτό έκανες, γιατί μπορεί να σε πετάξει και κλοτσηδόν έξω.
Σιγα μην πει οτι ρωτησε και στο μπου κομ ρε στριτ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε παπάρα της τα έχω πει εδώ και 15 σελίδες, της είπα και για την σιωπηρή αναμίσθωση και για τον σπουδαίο λόγο κτλ, πρόκειται για μπετόβλακα.
Ρε τύπε δεν θελω να την δικαιολογησω, αλλά καμια φορα αυτα που σε εμας τους νομικους φαινονται απλα, για πολυ κοσμο ειναι περιπλοκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom