Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
κάτσε να σου πω τι έχω που δεν έχεις και δεν πρόκειται να αποκτήσεις
οικογενεια,φίλους (καλούς),χρήματα,δουλειά και πούτσα μεγάλη!
Αυτα ειναι 5 πράγματα που δεν πρόκειται να αποκτήσεις ποτέ!
ζωάδι είσαι,όπως σε αποκάλεσε ο ΄φιλος απο πάνω!

τώρα μου έκανες τη μούρη κρέας
και μόνο το ότι προσπαθείς να αποδείξεις σ'εμένα τι έχεις είναι λυπηρό  :-

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.127
Πόντοι
25.467
Δεν περναει απο το μυαλο σας οτι μπορει να θελω πραγματικα να βοηθησω?

Εσείς δηλαδή όταν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε , από αλτρουισμό και μόνον (εικοτολογώ), θέτετε όρους;

Και ερωτώ γιατί έχω την εντύπωση πως όποιος εποθυμεί παραγματικά να βοηθήσει, το κάμνει άνευ όρων και λοιπών ανταλλαγμάτων.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
πίσω απ'τον υπολογιστή μου με φέικ νικ κι εγώ είμαι Σαουδάραβας
γαμάω τη Δούκισσα Νομικού
και σε λίγο θα πεταχτώ με το ιδιοτικό μου τζετ μέχρι τη Χαβάη να αγοράσω μερικά πούρα γιατί μου τελείωσαν  :sunglasses: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τα "ουσιώδη" είναι τα ίδια που λέτε, λέτε, λέτε, λέτε και ξαναλέτε μονίμως εδώ μέσα
ε όσο να 'ναι...  :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:
Μην νομιζεις, δεν περιμενουμε απαντηση. Αυτα τα ερωτηματα πρεπει να τα θεσεις στο καταλληλο ατομο.
Σε κανεναν ψυχολογο πχ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
πίσω απ'τον υπολογιστή μου με φέικ νικ κι εγώ είμαι Σαουδάραβας
γαμάω τη Δούκισσα Νομικού
και σε λίγο θα πεταχτώ με το ιδιοτικό μου τζετ μέχρι τη Χαβάη να αγοράσω μερικά πούρα γιατί μου τελείωσαν  :sunglasses: :2funny:
ε ναι γιατι είναι γνωστή η Χαβάη για τα πούρα της!!

Επισκέπτης
τώρα μου έκανες τη μούρη κρέας
και μόνο το ότι προσπαθείς να αποδείξεις σ'εμένα τι έχεις είναι λυπηρό  :-

αγαπιτι μουμια εχεις πολα ποστ αλα δεν εχις ενιμεροσις κε κριτικες.

ι μαλον....

δεν θα μπορεσις ποτε να εχις ενιμεροσις κε κριτικες.οχι οτι κατι τρεχι αλα ινε απολιτο αφτο στις μουμιες.

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ε ναι γιατι είναι γνωστή η Χαβάη για τα πούρα της!!
ναι, έχει πρωτεύουσα την Κούβα  :cheesy:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα νήματα όλοι μπορούν να τα διαβάσουν και να πουν τη γνώμη τους, πράγμα που δε μπορει να γίνει με τα πμ (μονο δυο τα διαβάζουν)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.127
Πόντοι
25.467
τα "ουσιώδη" είναι τα ίδια που λέτε, λέτε, λέτε, λέτε και ξαναλέτε μονίμως εδώ μέσα
ε όσο να 'ναι...  :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:

Λαμπρά!!!

Εφόσον λοιπόν  :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: ποιός ο λόγος που συνεχίζετε να συμμετέχετε ενεργά στον παρόντα;

Μηπως κι εσείς ως "περίληψη γυναίκας" επιθυμείτε λάβετε την προσοχή και την επιβεβαίωση που σας λείπουν;

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εσείς δηλαδή όταν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε , από αλτρουισμό και μόνον (εικοτολογώ), θέτετε όρους;

Και ερωτώ γιατί έχω την εντύπωση πως όποιος εποθυμεί παραγματικά να βοηθήσει, το κάμνει άνευ όρων και λοιπών ανταλλαγμάτων.

όχι κάνεις λάθος
μονο με πμ

Α και που εισαι Μαριαννα?
Με χαλασε που ενω ξερεις οτι ειμαι δικηγορος δεν με ρωτησες με πμ για το θεμα αλλά ανοιξες θρεντ, και γι αυτο δεν προκειται να σου δωσω καμια συμβουλη.

Σημαινει οτι δεν βλεπω πμ αρα η συζητηση τελειωνει. Καλο βραδυ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Λοιπον, αντε γιατι καταντησε αηδία το πραγμα και βλεπω οτι βρισκουν ευκαιρια και διαφοροι περαστικοι να κάνουν επιδειξη εμπαθειας.

Η μισθωση λοιπον ειναι αστικη. Σπιτι ενοικιαστηκε, οχι καταστημα. Οκ ως εδω?
Αρα δεν μιλαμε για "ιδιοχρησεις" και διαφορα αλλα που ταιριαζουν στην εμπορικη μισθωση.

Ο χρονος της μισθωσης εληξε, αλλά η νοικαρισσα δεν εφυγε. Αντιθετως ΕΜΕΙΝΕ, χωρις δικη σου εναντίωση. Και εξακολουθει να πληρωνει.
Αυτο συμφωνα με την διαταξη του αρθρου 611 του Αστικου Κωδικα (σιωπηρη αναμισθωση), σημαινει οτι η μισθωση εγινε ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Οι μισθωσεις αοριστης διαρκειας, καταγγελλονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ακομη κι αν πληρωνει κανονικα ο αλλος. Το μονο που χρειαζεται ειναι να τηρηθει μια προθεσμια απο την καταγγελια (που γινεται με εξωδικο) και η οποια ειναι 15 ημερες στην περιπτωση που το μισθωμα καταβαλλεται σε μηνιαια βαση. Αυτα τα λεει το αρθρο 609 του Αστικου Κωδικα.

Αφου περασει το 15ημερο, οφειλει να φυγει.
Αν δεν φυγει, εχεις δικαιωμα να προσφυγεις στα δικαστηρια και να ζητησεις την αποδοση του σπιτιου, ειτε με αγωγη, ειτε με διαταγή αποδοσης μισθιου ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ.

Το θεμα της "ιδιοκατοικησης" δεν ανακατευεται πουθενα και ΚΑΚΩΣ εχει γινει μερος της συζητησης.

Η διαταγή αποδοσης μισθίου βγαίνει πολυ γρηγορα.
Αν το μισθωμα ειναι κατω απο 600 ευρω, πας στο ειρηνοδικειο. Αν ειναι πανω απο 600 ευρω, πας στο πρωτοδικειο.

Δεν μπορω να αναλαβω την υποθεση, γιατι θελω να διαφυλαξω την ανωνυμια μου.

Πες τα αυτα στο δικηγορο σου και καλη τύχη.
Καλο απογευμα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
και να τα θέσω εγώ τα ερωτήματα σε ψυχολόγο, εσάς τι σας αφορά η απάντηση?
αφου είσαι εδω και εκτίθεσαι θα τα ακούσεις!
το να σε κοροϊδεουν σχεδόν όλοι και εσυ να συνεχίσεις να βρίσκεσαι εδω κατι σημαινει  :uglystupid:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
αγαπιτι μουμια εχεις πολα ποστ αλα δεν εχις ενιμεροσις κε κριτικες.

ι μαλον....

δεν θα μπορεσις ποτε να εχις ενιμεροσις κε κριτικες.οχι οτι κατι τρεχι αλα ινε απολιτο αφτο στις μουμιες.

γαμάνε οι μούμιες!!!

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Λαμπρά!!!

Εφόσον λοιπόν  :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: ποιός ο λόγος που συνεχίζετε να συμμετέχετε ενεργά στον παρόντα;

Μηπως κι εσείς ως "περίληψη γυναίκας" επιθυμείτε λάβετε την προσοχή και την επιβεβαίωση που σας λείπουν;

σε ποιόν παρόντα? νήμα? σάιτ?
εσείς βλεπετε να λαμβάνω τη προσοχή που αρμόζει σε μια γυναίκα ώστε να μπορείτε να πείτε "α μπαίνει για τα κοπλιμέντα και για να της ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση"
Και στη τελική, με τίποτα άλλο δεν έχετε να ασχοληθείτε περαν του λόγου που μπαίνω εγώ εδώ μέσα
Χρόνια σαας βασανίζει αυτό
Ασχοληθείτε και με κάτι αλλο

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
σε ποιόν παρόντα? νήμα? σάιτ?
εσείς βλεπετε να λαμβάνω τη προσοχή που αρμόζει σε μια γυναίκα ώστε να μπορείτε να πείτε "α μπαίνει για τα κοπλιμέντα και για να της ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση"
Και στη τελική, με τίποτα άλλο δεν έχετε να ασχοληθείτε περαν του λόγου που μπαίνω εγώ εδώ μέσα
Χρόνια σαας βασανίζει αυτό
Ασχοληθείτε και με κάτι αλλο
μια σοβαρή γυναίκα ΔΕΝ μπαίνει εδω....
με αυτό πορευόμαστε και έχουμε ως αρχή!
πόσο άλλωστε εσυ που πετας και τα μαργαριτάρια και μας διασκεδάζεις!

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
26
Πόντοι
0
Λοιπον, αντε γιατι καταντησε αηδία το πραγμα και βλεπω οτι βρισκουν ευκαιρια και διαφοροι περαστικοι να κάνουν επιδειξη εμπαθειας.

Η μισθωση λοιπον ειναι αστικη. Σπιτι ενοικιαστηκε, οχι καταστημα. Οκ ως εδω?
Αρα δεν μιλαμε για "ιδιοχρησεις" και διαφορα αλλα που ταιριαζουν στην εμπορικη μισθωση.

Ο χρονος της μισθωσης εληξε, αλλά η νοικαρισσα δεν εφυγε. Αντιθετως ΕΜΕΙΝΕ, χωρις δικη σου εναντίωση. Και εξακολουθει να πληρωνει.
Αυτο συμφωνα με την διαταξη του αρθρου 611 του Αστικου Κωδικα (σιωπηρη αναμισθωση), σημαινει οτι η μισθωση εγινε ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Οι μισθωσεις αοριστης διαρκειας, καταγγελλονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ακομη κι αν πληρωνει κανονικα ο αλλος. Το μονο που χρειαζεται ειναι να τηρηθει μια προθεσμια απο την καταγγελια (που γινεται με εξωδικο) και η οποια ειναι 15 ημερες στην περιπτωση που το μισθωμα καταβαλλεται σε μηνιαια βαση. Αυτα τα λεει το αρθρο 609 του Αστικου Κωδικα.

Αφου περασει το 15ημερο, οφειλει να φυγει.
Αν δεν φυγει, εχεις δικαιωμα να προσφυγεις στα δικαστηρια και να ζητησεις την αποδοση του σπιτιου, ειτε με αγωγη, ειτε με διαταγή αποδοσης μισθιου ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ.

Το θεμα της "ιδιοκατοικησης" δεν ανακατευεται πουθενα και ΚΑΚΩΣ εχει γινει μερος της συζητησης.

Η διαταγή αποδοσης μισθίου βγαίνει πολυ γρηγορα.
Αν το μισθωμα ειναι κατω απο 600 ευρω, πας στο ειρηνοδικειο. Αν ειναι πανω απο 600 ευρω, πας στο πρωτοδικειο.

Δεν μπορω να αναλαβω την υποθεση, γιατι θελω να διαφυλαξω την ανωνυμια μου.

Πες τα αυτα στο δικηγορο σου και καλη τύχη.
Καλο απογευμα.
Έτσι ειναι...κανενας λογος για αγωγές...νομιζω ομως οταν καταγγελεις την μισθωση δεν πρεπει να πληρωσεις και 2 ενοικια ως αποζημίωση????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom