Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ένα γαμωεξώδικο είναι και αν δεν φύγει η γριά μία αγωγή απόδοσης μισθίου, σιγά μη χρειάζεται να αναλάβει ο Λυκουρέζος.

Ο τελευταίος αλκοολικός, αυτιστικός, χασοδίκης του πλανήτη μπορεί να τα κάνει με κλειστά μάτια την ώρα που χέζει, έλεος.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μιλαμε για την μαριανα,τι περιμενες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
στον έναν μίλησα έμμεσα
στους άλλους δυο πήγα στα γραφεία τους κανονική επίσκεψη και μιλήσαμε εφ'όλης της ύλης
και σου λεω αν δε πιστεύεις πως όλοι είπαν άσχετα πράγματα μεταξύ τους, πάρε εσύ τηλ και ρώτα! στείλε μου πμ να δου δώσω το τηλ
Μηπως πηγες ελαφρα ντυμενη και κοιταγανε τα μπουτια σου  :think:
Κι εμενα μου εχει τυχει να ερθει στο γραφειο καποια ημιγυμνη και να μην καταλαβαινω τι ρωταει  :2funny:

Αν δεν σου πηραν λεφτα για χρονοχρεωση, δεν γαμιεται.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μας το ειπες ρε τυπε..τετοιο προμοταρισμα στον αλεξ δεν εχω ξαναδει...

δεν προμοταρω βρε αδελφε!
εγω ημουν σε απελπιστικη φαση και δεν εβλεπα πουθενα φως..
για να βοηθησω το γραφω.
σιγα μην περιμενε εμενα ο Αλεξ για προμοταρισμα..

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Διαταγή αδελφέ, να το τονίσουμε αυτό, διότι θα έχουμε άλλες 25 σελίδες απορίες.

δεν έχω άλλη ουσιαστική απορία
μια άκρη την έβγαλα
είπαμε καταγγελία και βγαίνει άμεσα κι ΑΝ δε βγει πάμε δικαστικά
αλλά όπως είπα και στον Άλεξ κανένας δικηγόρος που μίλησα δε μου πρότεινε αυτό που προτείνετε εσείς
και οι δύο είπαν να πάμε κατ ευθείαν δικαστικά , ο ένας είπε ότι θα πάμε δικαστικά επειδή πληρώνει κανονικά το νοίκι της, ο άλλος το παρουσιάσε πως αυτό είναι η μόνη λύση . και θα βγει μετά απο κανα χρόνο

επομένως λήγει το θέμα εδώ, σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας κι απ'εδώ και πέρα ψάχνω δικηγόρο που θα μπορεί να κάνει μια γαμω-καταγγελία!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
στον έναν μίλησα έμμεσα
στους άλλους δυο πήγα στα γραφεία τους κανονική επίσκεψη και μιλήσαμε εφ'όλης της ύλης
και σου λεω αν δε πιστεύεις πως όλοι είπαν άσχετα πράγματα μεταξύ τους, πάρε εσύ τηλ και ρώτα! στείλε μου πμ να δου δώσω το τηλ

Τι εφ' όλης της ύλης μιλήσατε, τι χρώμα είναι το σαλόνι και αν τα είδη υγιεινής είναι ιταλικά;
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις, πας το μσθωτήριο και τελειώνεις.

Στο είπαμε πήγαινε βάλε μπροστά το εξώδικο και μας έλεγες για το ένα παιδί που σου είπε...

ΥΓ. Το εξώδικο θα μπορούσες να γράψεις και μόνη σου, αλλά άσε καλύτερα τζάμπα θα πληρώσεις τον επιμελητή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν έχω άλλη ουσιαστική απορία
μια άκρη την έβγαλα
είπαμε καταγγελία και βγαίνει άμεσα κι ΑΝ δε βγει πάμε δικαστικά
αλλά όπως είπα και στον Άλεξ κανένας δικηγόρος που μίλησα δε μου πρότεινε αυτό που προτείνετε εσείς
και οι δύο είπαν να πάμε κατ ευθείαν δικαστικά , ο ένας είπε ότι θα πάμε δικαστικά επειδή πληρώνει κανονικά το νοίκι της, ο άλλος το παρουσιάσε πως αυτό είναι η μόνη λύση . και θα βγει μετά απο κανα χρόνο

επομένως λήγει το θέμα εδώ, σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας κι απ'εδώ και πέρα ψάχνω δικηγόρο που θα μπορεί να κάνει μια γαμω-καταγγελία!
Δοξα τω Θεω, νομιζω καταληξαμε ομορφα.
Καλη τυχη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι εφ' όλης της ύλης μιλήσατε, τι χρώμα είναι το σαλόνι και αν τα είδη υγιεινής είναι ιταλικά;
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις, πας το μσθωτήριο και τελειώνεις.

Στο είπαμε πήγαινε βάλε μπροστά το εξώδικο και μας έλεγες για το ένα παιδί που σου είπε...

ΥΓ. Το εξώδικο θα μπορούσες να γράψεις και μόνη σου, αλλά άσε καλύτερα τζάμπα θα πληρώσεις τον επιμελητή.
Θυμαμαι τύπε καποτε που μου ειχαν αναθεσει να γραψω ενα εξωδικο, και πεντε μερες βαριομουνα και προτιμουσα να γραφω στο μπου, στο τελος μου ειπε ο πελατης "μηπως να το γραψω μονος μου, αργουμε" και του απαντησα "σε παρακαλω, ειναι και θεμα εμπνευσης" και δεν ξαναμιλησε.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Με εκεινο το συγγενικο προσωπο που απειλουσε, τι εκανες τελικα?
Και τότε σου εδωσα καποιες συμβουλες, δεν ξερω αν τις ακολουθησες (κατα τα αλλα μετα απο ενα μηνα ξεχασες οτι ειμαι δικηγορος, τελος παντων νο προμπλεμ).

γιατί εδώ όσοι μου έδωσαν νομικές συμβουλές είναι δικηγόροι?  :think:
μου είπαν να φερω εισαγγελική παραγγελία για να τον πάνε στο τρελάδικο
κανένα μέλος της οικογένειας δε συμφώνησε οπότε το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν μήνυση
όπου εκεί θα χρειαζόμουν δικηγόρο
και επειδή ήξερα ότι θα χρειαστώ δικηγόρο για τη νοικάρα και δε θα μου έβγαιναν τα λεφτά, το άφησα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
γιατί εδώ όσοι μου έδωσαν νομικές συμβουλές είναι δικηγόροι?  :think:
μου είπαν να φερω εισαγγελική παραγγελία για να τον πάνε στο τρελάδικο
κανένα μέλος της οικογένειας δε συμφώνησε οπότε το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν μήνυση
όπου εκεί θα χρειαζόμουν δικηγόρο
και επειδή ήξερα ότι θα χρειαστώ δικηγόρο για τη νοικάρα και δε θα μου έβγαιναν τα λεφτά, το άφησα
Οικονομικα σφιξιματα?

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μηπως πηγες ελαφρα ντυμενη και κοιταγανε τα μπουτια σου  :think:
Κι εμενα μου εχει τυχει να ερθει στο γραφειο καποια ημιγυμνη και να μην καταλαβαινω τι ρωταει  :2funny:

Αν δεν σου πηραν λεφτα για χρονοχρεωση, δεν γαμιεται.

οχι

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
24
Πόντοι
0
Φαντάζομαι τι εχει να γινει αν δεν φυγει η γρια και πρεπει να κανεις αποβολή(εξωση δλδ) :P :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φαντάζομαι τι εχει να γινει αν δεν φυγει η γρια και πρεπει να κανεις αποβολή(εξωση δλδ) :P :2funny:
Θα φυγει μωρε, σιγα. Το πολυ πολυ να της ζητησει λιγο χρονο παραπανω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θυμαμαι τύπε καποτε που μου ειχαν αναθεσει να γραψω ενα εξωδικο, και πεντε μερες βαριομουνα και προτιμουσα να γραφω στο μπου, στο τελος μου ειπε ο πελατης "μηπως να το γραψω μονος μου, αργουμε" και του απαντησα "σε παρακαλω, ειναι και θεμα εμπνευσης" και δεν ξαναμιλησε.

Ρε τύπε, στους φίλους στέλνω ένα υπόδειγμα με email και το γράφουν μόνοι τους, το τσεκάρω για τα τυπικά και το κάνουν μόνοι τους, δεν παίρνει συνήθως πάνω από ένα απόγευμα και την άλλη μέρα επιδίδουν. Με την Μαριάννα έχουν περάσει 4 μέρες και τώρα κατάλαβε ότι πρέπει να ξεκινήσει με το εξώδικο.

Βάστα να φύγει η γριά, γιατί αλλιώς θα έχουμε ερωτήματα του στυλ "ο σουβλατζής της γειτονιάς μου, μου είπε να το πάω ποινικά για κατάληψη ξένης ιδιοκτησίας".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τιποτα μην πεις...γυρνα στο νημα με τους μικροτσουτσουνους και γεροντες
Μου εχουν κανει "εξωση" απο εκει τύπε εδω και καιρο...Και εφυγα κατοπιν της καταγγελιας...

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
24
Πόντοι
0
Θα φυγει μωρε, σιγα. Το πολυ πολυ να της ζητησει λιγο χρονο παραπανω...
πλ αισιοδοξο σε βρίσκω...εδω χρωστανε 1 χρονο νοίκια και δεν φευγουν οικιοθελώς...θα φυγει η αλλη που δεν χρωσταει κιόλας...που ειναι και τρελονγκα οπως λεει η Μαριάννα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom