alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ουτε στην Χριστιανα τετοιο προμοταρισμα τύπε χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαμας το ειπες ρε τυπε..τετοιο προμοταρισμα στον αλεξ δεν εχω ξαναδει...
Ουτε στην Χριστιανα τετοιο προμοταρισμα τύπε χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαμας το ειπες ρε τυπε..τετοιο προμοταρισμα στον αλεξ δεν εχω ξαναδει...
Ένα γαμωεξώδικο είναι και αν δεν φύγει η γριά μία αγωγή απόδοσης μισθίου, σιγά μη χρειάζεται να αναλάβει ο Λυκουρέζος.
Ο τελευταίος αλκοολικός, αυτιστικός, χασοδίκης του πλανήτη μπορεί να τα κάνει με κλειστά μάτια την ώρα που χέζει, έλεος.
Μηπως πηγες ελαφρα ντυμενη και κοιταγανε τα μπουτια σουστον έναν μίλησα έμμεσα
στους άλλους δυο πήγα στα γραφεία τους κανονική επίσκεψη και μιλήσαμε εφ'όλης της ύλης
και σου λεω αν δε πιστεύεις πως όλοι είπαν άσχετα πράγματα μεταξύ τους, πάρε εσύ τηλ και ρώτα! στείλε μου πμ να δου δώσω το τηλ
εσυ το εγραψεςτο χαβά του ο άλλος
μας το ειπες ρε τυπε..τετοιο προμοταρισμα στον αλεξ δεν εχω ξαναδει...
Διαταγή αδελφέ, να το τονίσουμε αυτό, διότι θα έχουμε άλλες 25 σελίδες απορίες.
στον έναν μίλησα έμμεσα
στους άλλους δυο πήγα στα γραφεία τους κανονική επίσκεψη και μιλήσαμε εφ'όλης της ύλης
και σου λεω αν δε πιστεύεις πως όλοι είπαν άσχετα πράγματα μεταξύ τους, πάρε εσύ τηλ και ρώτα! στείλε μου πμ να δου δώσω το τηλ
Δοξα τω Θεω, νομιζω καταληξαμε ομορφα.δεν έχω άλλη ουσιαστική απορία
μια άκρη την έβγαλα
είπαμε καταγγελία και βγαίνει άμεσα κι ΑΝ δε βγει πάμε δικαστικά
αλλά όπως είπα και στον Άλεξ κανένας δικηγόρος που μίλησα δε μου πρότεινε αυτό που προτείνετε εσείς
και οι δύο είπαν να πάμε κατ ευθείαν δικαστικά , ο ένας είπε ότι θα πάμε δικαστικά επειδή πληρώνει κανονικά το νοίκι της, ο άλλος το παρουσιάσε πως αυτό είναι η μόνη λύση . και θα βγει μετά απο κανα χρόνο
επομένως λήγει το θέμα εδώ, σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας κι απ'εδώ και πέρα ψάχνω δικηγόρο που θα μπορεί να κάνει μια γαμω-καταγγελία!
σε τι?Δοξα τω Θεω, νομιζω καταληξαμε ομορφα.
Καλη τυχη.
Θυμαμαι τύπε καποτε που μου ειχαν αναθεσει να γραψω ενα εξωδικο, και πεντε μερες βαριομουνα και προτιμουσα να γραφω στο μπου, στο τελος μου ειπε ο πελατης "μηπως να το γραψω μονος μου, αργουμε" και του απαντησα "σε παρακαλω, ειναι και θεμα εμπνευσης" και δεν ξαναμιλησε.Τι εφ' όλης της ύλης μιλήσατε, τι χρώμα είναι το σαλόνι και αν τα είδη υγιεινής είναι ιταλικά;
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις, πας το μσθωτήριο και τελειώνεις.
Στο είπαμε πήγαινε βάλε μπροστά το εξώδικο και μας έλεγες για το ένα παιδί που σου είπε...
ΥΓ. Το εξώδικο θα μπορούσες να γράψεις και μόνη σου, αλλά άσε καλύτερα τζάμπα θα πληρώσεις τον επιμελητή.
Με εκεινο το συγγενικο προσωπο που απειλουσε, τι εκανες τελικα?
Και τότε σου εδωσα καποιες συμβουλες, δεν ξερω αν τις ακολουθησες (κατα τα αλλα μετα απο ενα μηνα ξεχασες οτι ειμαι δικηγορος, τελος παντων νο προμπλεμ).
Τύπε αν το εχει φανταστει ολο αυτο μονη της, τι να πω.σε τι?
Οικονομικα σφιξιματα?γιατί εδώ όσοι μου έδωσαν νομικές συμβουλές είναι δικηγόροι?
μου είπαν να φερω εισαγγελική παραγγελία για να τον πάνε στο τρελάδικο
κανένα μέλος της οικογένειας δε συμφώνησε οπότε το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν μήνυση
όπου εκεί θα χρειαζόμουν δικηγόρο
και επειδή ήξερα ότι θα χρειαστώ δικηγόρο για τη νοικάρα και δε θα μου έβγαιναν τα λεφτά, το άφησα
Μηπως πηγες ελαφρα ντυμενη και κοιταγανε τα μπουτια σου
Κι εμενα μου εχει τυχει να ερθει στο γραφειο καποια ημιγυμνη και να μην καταλαβαινω τι ρωταει
Αν δεν σου πηραν λεφτα για χρονοχρεωση, δεν γαμιεται.
Θα φυγει μωρε, σιγα. Το πολυ πολυ να της ζητησει λιγο χρονο παραπανω...Φαντάζομαι τι εχει να γινει αν δεν φυγει η γρια και πρεπει να κανεις αποβολή(εξωση δλδ)
Θυμαμαι τύπε καποτε που μου ειχαν αναθεσει να γραψω ενα εξωδικο, και πεντε μερες βαριομουνα και προτιμουσα να γραφω στο μπου, στο τελος μου ειπε ο πελατης "μηπως να το γραψω μονος μου, αργουμε" και του απαντησα "σε παρακαλω, ειναι και θεμα εμπνευσης" και δεν ξαναμιλησε.
τιποτα μην πεις...γυρνα στο νημα με τους μικροτσουτσουνους και γεροντεςΤύπε αν το εχει φανταστει ολο αυτο μονη της, τι να πω.
Μου εχουν κανει "εξωση" απο εκει τύπε εδω και καιρο...Και εφυγα κατοπιν της καταγγελιας...τιποτα μην πεις...γυρνα στο νημα με τους μικροτσουτσουνους και γεροντες
πλ αισιοδοξο σε βρίσκω...εδω χρωστανε 1 χρονο νοίκια και δεν φευγουν οικιοθελώς...θα φυγει η αλλη που δεν χρωσταει κιόλας...που ειναι και τρελονγκα οπως λεει η Μαριάννα...Θα φυγει μωρε, σιγα. Το πολυ πολυ να της ζητησει λιγο χρονο παραπανω...