Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τι εφ' όλης της ύλης μιλήσατε, τι χρώμα είναι το σαλόνι και αν τα είδη υγιεινής είναι ιταλικά;
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις, πας το μσθωτήριο και τελειώνεις.

Στο είπαμε πήγαινε βάλε μπροστά το εξώδικο και μας έλεγες για το ένα παιδί που σου είπε...

ΥΓ. Το εξώδικο θα μπορούσες να γράψεις και μόνη σου, αλλά άσε καλύτερα τζάμπα θα πληρώσεις τον επιμελητή.

μπράβο είσαι πολύ έξυπνος
σόρρι αν εσύ ξέρεις τα πάντα αλλά εμείς είχαμε απορίες
αν θα παίξει ρόλο στο δικαστηριο το ότι είναι ηλικιωμένη και δεν τη διώξουν
επίσης έχουν γίνει διάφορα γραφειοκρατικά μπερδέματα, το συμβόλαιο ήταν στο όνομα του άντρα της, αλλά χώρισαν και δε το αλλάξανε κλπ...
μου είπε επίσης ο δικηγόρος ότι καλό είναι να ισχυριστώ ότι παντρεύομαι και γι'αυτό θέλω το σπίτι (αυτο με κούφανε)
Το ποιά θα κάνει την αγωγή, αν θα την κάνει η επικαρπώτρια ή εγώ
Άλλα εντελώς βασικά, αν πληρώνει τακτικά το νοίκι της ή όχι
Ο δικηγόρος αυτός μας προετοίμαζε για κανονικά για δικαστήρια.
Βέβααι όταν φύγαμε είπαμε σιγά μη πάμε σ'αυτόν.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ρε τύπε, στους φίλους στέλνω ένα υπόδειγμα με email και το γράφουν μόνοι τους, το τσεκάρω για τα τυπικά και το κάνουν μόνοι τους, δεν παίρνει συνήθως πάνω από ένα απόγευμα και την άλλη μέρα επιδίδουν. Με την Μαριάννα έχουν περάσει 4 μέρες και τώρα κατάλαβε ότι πρέπει να ξεκινήσει με το εξώδικο.

Βάστα να φύγει η γριά, γιατί αλλιώς θα έχουμε ερωτήματα του στυλ "ο σουβλατζής της γειτονιάς μου, μου είπε να το πάω ποινικά για κατάληψη ξένης ιδιοκτησίας".

σε ταλαιπωρεί πολύ η βλακεία μου?
γιατί τότε μπαίνεις εδώ?  :think:

και να σημειώσω ότι απ'την αρχή κατέληξα σ'αυτά που είπε ο raopau
οι δικηγόροι όμως εξακολουθούν και λένε άλλα
είπα μια σελίδα πριν τέλος δε χρειάζομαι κάτι άλλο, απλά χρειάζομαι έναν καλό δικηγόρο
πήγαινε να κάνεις επίδειξη της εξυπνάδας σου αλλού

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Θυμαμαι πριν αρκετα χρονια που ειχα ενα θεμα με τον ιδιοκτητη που νοικιαζα, πηγα στον συλλογο ενοικιαστων και βρηκα εναν δικηγορο εκει πολυ διαβασμενο σε τετοια θεματα :grin: Οι τιμες πολυ λογικες και στο τελος ο ιδιοκτητης πηρε τα @@ μου...

Υπαρχει και αναλογος τετοιος των ιδιοκτητων και απο οσο ξερω κανει την ιδια δουλεια για οποιον ενδιαφερεται
www.pomida.gr/enimerosi/grafeia.htm]http://www.pomida.gr/enimerosi/grafeia.htm[/url]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Θυμαμαι πριν αρκετα χρονια που ειχα ενα θεμα με τον ιδιοκτητη που νοικιαζα, πηγα στον συλλογο ενοικιαστων και βρηκα εναν δικηγορο εκει πολυ διαβασμενο σε τετοια θεματα :grin: Οι τιμες πολυ λογικες και στο τελος ο ιδιοκτητης πηρε τα @@ μου...

Υπαρχει και αναλογος τετοιος των ιδιοκτητων και απο οσο ξερω κανει την ιδια δουλεια για οποιον ενδιαφερεται
www.pomida.gr/enimerosi/grafeia.htm]http://www.pomida.gr/enimerosi/grafeia.htm[/url]

θα το τσεκάρω θενκ γιου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Στην αρχή μπήκα για να βοηθήσω, σαν καλός χριστιανός και άνθρωπος.
Τώρα, το παραδέχομαι, μόνο κράξιμο.
Το οτι τωρα στο τελος μαθαμε οτι η γρια ΔΕΝ ειναι μισθωτρια αλλά ηταν ο αντρας της, το ειδες?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
σε ταλαιπωρεί πολύ η βλακεία μου?
γιατί τότε μπαίνεις εδώ?  :think:

και να σημειώσω ότι απ'την αρχή κατέληξα σ'αυτά που είπε ο raopau
οι δικηγόροι όμως εξακολουθούν και λένε άλλα
είπα μια σελίδα πριν τέλος δε χρειάζομαι κάτι άλλο, απλά χρειάζομαι έναν καλό δικηγόρο
πήγαινε να κάνεις επίδειξη της εξυπνάδας σου αλλού

Αν είχες καταλήξει σε αυτά που σου είχε πει ο Raopau, θα ζητούσες απευθείας ένα τηλέφωνο δικηγόρου (ή θα ρωτούσες κανέναν συγγενή σου για δικηγόρο).
Δεν θα καθόσουν να ξαναρωτάς επειδή σου είπαν διάφορα ο ένας και ο άλλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το αλλο πού το πας Μαριαννα?
Στο διπλανο θρεντ η Εριναλ δηλωσε οτι ετοιμαζεται να σε ξεχεσει που ζητας συμβουλες απο δω μεσα.

Αντε ξεμπερδεψε τωρα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το οτι τωρα στο τελος μαθαμε οτι η γρια ΔΕΝ ειναι μισθωτρια αλλά ηταν ο αντρας της, το ειδες?

Θα φαινόταν στο μισθωτήριο, αδελφέ. Τέσπα, βάστα να υπάρχει και έγκυρο μισθωτήριο, γιατί αλλιώς τελείωσε, μόνο νεκρή φεύγει η γριά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Θα φαινόταν στο μισθωτήριο, αδελφέ. Τέσπα, βάστα να υπάρχει και έγκυρο μισθωτήριο, γιατί αλλιώς τελείωσε, μόνο νεκρή φεύγει η γριά.
Σιγα. Το πολυ πολυ να της κάνει ασφαλιστικά νομης. Για ολα υπαρχουν λυσεις. Εδω ειμαστε εμεις.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σιγα. Το πολυ πολυ να της κάνει ασφαλιστικά νομης. Για ολα υπαρχουν λυσεις. Εδω ειμαστε εμεις.

Ναι αλλά ο όγδοος δικηγόρος που ρώτησε και το παιδί από το βουλκανιζατέρ της είπαν ότι πρέπει να πάει στο ΣτΕ...

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

ναι ο άντρας της είναι στο συμβόλαιο
αφοτου έφυγε πληρώνει αυτή χωρίς να έχουμε ανανεώσει
βέβαια ο άντρας της τη σιχαίνεται δε θα 'χει κανένα πρόβλημα να τη διώξουμε
αλλά η καταγγελία/εξώδικο κλπ θα πρέπει να γίνει σ'αυτόν? σ'αυτήν?
ένας μας είπε και στους δύο
καλά εμένα πιο πολύ η διάρκεια και το κόστος με ενδιαφέρουν

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
ε είσαι στόκος άνθρωπέ μου
το ότι μου είπες για το εξώδικο
και μετά σε ρωτάω για την έξωση δε σημαίνει ότι τα μπέρδεψα
για να στο πω απλά για να το καταλάβεις
Μου λες "Και που λες Μαριάννα η Maleficent έκανε αυτό κι αυτό..." κι εγώ σου απαντάω "ναι οκ και με την ωραία κοιμωμένη τι έγινε?"
ηλίθια ερώτηση τη στιγμή που το Point σου ήταν άλλο και δε σε ρώτησα τι παίζει?
ναι αυτό το δέχομαι
αλλά δε τα ταύτισα ποτέ αυτά τα δύο στο μυαλό μου, δεν είμαι πια και τόσο άσχετη, και καθόλου να μη ξέρεις απο νομικά, που δε ξέρω, είναι δύο έξεις με εντελώς διαφορετική ετυμολογία

μια και δεν είσαι άσχετη,όπως λες, μπορείς να μας δώσεις την ετυμολογία του φυσικού βυζιού και του πλαστικού αντίστοιχα?????

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Αν είχες καταλήξει σε αυτά που σου είχε πει ο Raopau, θα ζητούσες απευθείας ένα τηλέφωνο δικηγόρου (ή θα ρωτούσες κανέναν συγγενή σου για δικηγόρο).
Δεν θα καθόσουν να ξαναρωτάς επειδή σου είπαν διάφορα ο ένας και ο άλλος.

γιατί ο Raopau είναι δικηγόρος?
το ότι τη βρήκα λογική και πολύ βολική τη λύση που μου έδωσε δε σημαίνει πως θα σταματήσω να ψάχνομαι
και για νέα μηχανή όταν ψάχνω, ακούω τη γνώμη 10 φωτογράφων, διαβάζω 10 σαιτς και 10 κριτικές πριν καταλήξω
αλλά εξ αρχής κάτι μου κάνει κλικ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.816
Πόντοι
5.006
Δεν περναει απο το μυαλο σας οτι μπορει να θελω πραγματικα να βοηθησω?
γαμησε μας ρε κυρ αλεκο..και η ξεφτιλα εχει τα ορια της...αν ηθελες να βοηθησεις την ξεκωλιαρα, θα της εδινες μια απαντηση εδω στο θρεντ της...αλλα εσυ θες πμ μπας και γαμησεις... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το αλλο πού το πας Μαριαννα?
Στο διπλανο θρεντ η Εριναλ δηλωσε οτι ετοιμαζεται να σε ξεχεσει που ζητας συμβουλες απο δω μεσα.

Αντε ξεμπερδεψε τωρα.

γιατί? η πρώτη η η τελευταία είμαι?
ας με ξεχέσει την Εριναλ θα φοβηθω ?  :cheesy:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.878
Πόντοι
216
Μηπως πηγες ελαφρα ντυμενη και κοιταγανε τα μπουτια σου  :think:
Κι εμενα μου εχει τυχει να ερθει στο γραφειο καποια ημιγυμνη και να μην καταλαβαινω τι ρωταει  :2funny:

Αν δεν σου πηραν λεφτα για χρονοχρεωση, δεν γαμιεται.

κ εγω αυτο πιστευω εγινε ... γιατι ειναι πολυ απλη υποθεση ... καβλαντισανε εκει με το μαριαννακι κ τωρα την πληρωνετε εσεις εδω που δινετε εξηγησεις...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
γιατί ο Raopau είναι δικηγόρος?
το ότι τη βρήκα λογική και πολύ βολική τη λύση που μου έδωσε δε σημαίνει πως θα σταματήσω να ψάχνομαι
και για νέα μηχανή όταν ψάχνω, ακούω τη γνώμη 10 φωτογράφων, διαβάζω 10 σαιτς και 10 κριτικές πριν καταλήξω
αλλά εξ αρχής κάτι μου κάνει κλικ

Ναι είδαμε και τους άλλους που είναι δικηγόροι...
Ψάξου όσο θες, η γριά κάνει πάρτι σπίτι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom