Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Δε ξερω μαν,εγω ξερω τι συναντησα στην περιπτοση μου...τωρα νομικος δεν ειμαι ούτε ειδικός σε αυτα...
Περνα εξω τότε,ποιος σε αφησε να μπεις; >Δε ξερω μαν,εγω ξερω τι συναντησα στην περιπτοση μου...τωρα νομικος δεν ειμαι ούτε ειδικός σε αυτα...
;)Περνα εξω τότε,ποιος σε αφησε να μπεις; >
Δε ξερω μαν,εγω ξερω τι συναντησα στην περιπτοση μου...τωρα νομικος δεν ειμαι ούτε ειδικός σε αυτα...
συρε και γαμήσου αμορφωτη!!!ηλίθιος είσαι άνθρωπέ μου?
είπαμε της το λέμε απ'τον Ιούνιο
και είπαμε πως εννοείται πως θα της δώσουμε προθεσμία
όσο για το έτσι επειδή μου καύλωσε, δε ξέρεις τους λόγους, και ούτε σου οφείλω εξηγήσεις ειδικά με τον τρόπο που μιλάς
καλα τωρα σοβαρά,ρωτάς 3 δικηγορους και τελικά απευθυνεσαι στο bourdela???όχι πληρώνει δε πληρώνει μπορώ να τη διώξω εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο της
και οι 3 δικηγοροι που μίλησα αυτό μου είπαν
το να την αποζημιώσω κιόλας είναι αστείο που λες, πρώτη φορά το ακούω
αλλά λογικό όταν ανοίγεις ένα θέμα να πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του
τύπε δεν έχει καν φίλους,τι σε κάνει να πιστευεις οτι έχει γκόμενο?11 σελιδες για ενα πουτσονοικι χαχααχ βαλε το σκυλι εκει να σου κανει ενα γλυφομουνι να ξελαμπικαρεις
Της εχουν απαντησει ό,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις, παει και επισκεπτεται δικηγορους, ακουει εδω μεσα το καθε τρολ, ενω η λυση ηταν πολυ απλη.καλα τωρα σοβαρά,ρωτάς 3 δικηγορους και τελικά απευθυνεσαι στο bourdela???
μαλαάκα πρέπει να είσαι τέρμα χαζή!!δεν ελιχα αμφιβολία αλλά δεν φταιες εσυ,φταίνε και οι άλλοι που σου απαντανε!
καταλαβε το και εσυ!θελω να είσαι ξύπνιος σε αυτα!Της εχουν απαντησει ό,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις, παει και επισκεπτεται δικηγορους, ακουει εδω μεσα το καθε τρολ, ενω η λυση ηταν πολυ απλη.
Και της την ειπα.
Να μου στειλει ενα πμ με το προβλημα που αντιμετωπιζει για να την κατευθυνω.
Υπερισχυσε ο εγωισμος της να μην στειλει.
Κανενα προβλημα.
Τωρα διασκεδαζω βλεποντας τι μπούρδες της λενε.
εξηγησα τους λόγους που το κάνει...Τύπε, λες να το κάνει για να μας δείξει ότι έχει προίκα;
έχει σκυλο λέει... ποιος μιλησε για γκομενο...τύπε δεν έχει καν φίλους,τι σε κάνει να πιστευεις οτι έχει γκόμενο?
Μάγκες, η αγωγή κατατίθεται είτε στο Ειρηνοδικείο, είτε στο Πρωτοδικείο, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου μισθώματος (έως 450 € μίσθωμα υπάγεται στην αρμοδιότητα του Ειρηνοδικείου)
Στο Ειρηνοδικείο μπορείτε να προσφύγετε ΧΩΡΙΣ δικηγόρο !
Εντάξει φίλε, δεν είναι τόσο απλό το θέμα διότι και χωρίς δικηγόρο να πας στο Ειρηνοδικείο κάποιος πρέπει προηγουμένως να σου συντάξει το δικόγραφο (π.χ. την αγωγή, τη διαταγή κλπ.). Αν έχεις δικαστήριο και πας χωρίς δικηγόρο, κατά κανόνα, είσαι χαμένος από χέρι. Αυτά για να μην παραμυθιάζεστε και να μην θεωρείτε ότι όλα είναι απλά.
Από εκεί και πέρα διάβασα τα σχόλια και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα με τους εκπροσώπους του δικηγορικού κλάδου. Μια υπόθεση καθημερινή, πραγματικά ''υπόθεση ρουτίνας'', την κάνατε κακούργημα. Αντί να απλοποιήσετε τα πράγματα, τα κάνατε πιο περίπλοκα. Λυπάμαι πολύ!
εισαι σιγουρη πως δεν σε συμφερει το γαμησι ? ισως αν τον νιωσεις βαθια στο κωλαρακι να σου αρεσει...
εχω απαντησει στο τι κανει εδω μεσα...διαβασε τύπε!σινονοματε κυκλοφορι φιμι οτι διαθετι κολοτριπιδα σπογκο και ρουφα το χισι αριστα,ξερις τιποτα;
καλα αφου ινε τοσο μουναρα τι κανι εδο μεσα;εγο ας πουμε ιμε βαρος 280 κιλα υψος 1,20 και μυριζο σαρδελα
ενο ι πουτσα μου ινε 4 ποντους σε στισι.
εχω απαντησει στο τι κανει εδω μεσα...διαβασε τύπε!
ολα γνοστα απο τιν αρχι,δεν χριαζοταν η σωστι <στανταρ> σιμβολι σου.