Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δε ξερω μαν,εγω ξερω τι συναντησα στην περιπτοση μου...τωρα νομικος δεν ειμαι ούτε ειδικός σε αυτα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 28e5579.jpg
    28e5579.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• maxresdefault-820x420.jpg
    maxresdefault-820x420.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 13

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ηλίθιος είσαι άνθρωπέ μου?
είπαμε της το λέμε απ'τον Ιούνιο
και είπαμε πως εννοείται πως θα της δώσουμε προθεσμία
όσο για το έτσι επειδή μου καύλωσε, δε ξέρεις τους λόγους, και ούτε σου οφείλω εξηγήσεις ειδικά με τον τρόπο που μιλάς
συρε και γαμήσου αμορφωτη!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
όχι πληρώνει δε πληρώνει μπορώ να τη διώξω εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο της
και οι 3 δικηγοροι που μίλησα αυτό μου είπαν
το να την αποζημιώσω κιόλας είναι αστείο που λες, πρώτη φορά το ακούω
αλλά λογικό όταν ανοίγεις ένα θέμα να πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του
καλα τωρα σοβαρά,ρωτάς 3 δικηγορους και τελικά απευθυνεσαι στο bourdela???
μαλαάκα πρέπει να είσαι τέρμα χαζή!!δεν ελιχα αμφιβολία αλλά δεν φταιες εσυ,φταίνε και οι άλλοι που σου απαντανε!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
11 σελιδες για ενα πουτσονοικι χαχααχ βαλε το σκυλι εκει να σου κανει ενα γλυφομουνι να ξελαμπικαρεις
τύπε δεν έχει καν φίλους,τι σε κάνει να πιστευεις οτι έχει γκόμενο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καλα τωρα σοβαρά,ρωτάς 3 δικηγορους και τελικά απευθυνεσαι στο bourdela???
μαλαάκα πρέπει να είσαι τέρμα χαζή!!δεν ελιχα αμφιβολία αλλά δεν φταιες εσυ,φταίνε και οι άλλοι που σου απαντανε!
Της εχουν απαντησει ό,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις, παει και επισκεπτεται δικηγορους, ακουει εδω μεσα το καθε τρολ, ενω η λυση ηταν πολυ απλη.
Και της την ειπα.

Να μου στειλει ενα πμ με το προβλημα που αντιμετωπιζει για να την κατευθυνω.
Υπερισχυσε ο εγωισμος της να μην στειλει.
Κανενα προβλημα.
Τωρα διασκεδαζω βλεποντας τι μπούρδες της λενε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686

Μάγκες, η αγωγή κατατίθεται είτε στο Ειρηνοδικείο, είτε στο Πρωτοδικείο, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου μισθώματος  (έως 450 € μίσθωμα υπάγεται στην αρμοδιότητα του Ειρηνοδικείου)

Στο Ειρηνοδικείο μπορείτε να προσφύγετε ΧΩΡΙΣ δικηγόρο !  :rockon: :rockon:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Της εχουν απαντησει ό,τι μαλακια μπορεις να φανταστεις, παει και επισκεπτεται δικηγορους, ακουει εδω μεσα το καθε τρολ, ενω η λυση ηταν πολυ απλη.
Και της την ειπα.

Να μου στειλει ενα πμ με το προβλημα που αντιμετωπιζει για να την κατευθυνω.
Υπερισχυσε ο εγωισμος της να μην στειλει.
Κανενα προβλημα.
Τωρα διασκεδαζω βλεποντας τι μπούρδες της λενε.
καταλαβε το και εσυ!θελω να είσαι ξύπνιος σε αυτα!
ΔΕΝ υπαρχει θέμα ενοικιαστη και σπιτιου!
τα εβγαλε απο το κεφαλι της,θελει να ασχολουνται μαζι της με καθε τροπο,ΔΕΝ εχει φιλους και παρέες και αναλώνεται στο bourdela να τονωθει ο εγωισμός της!
Πιστευεις οτι ρωτησε 3 δικηγορους για να διωξει την νοικάρισσα και δεν βρήκε άκρη?Δηλαδη σε δύσκολες περιπτώσεις πόσους θα ρώταγε?
Σκέψου οτι ειναι 25 26 χρονων πόσο σκατα ειναι δεν ξερω και βάζει εκεινη δικηγορους ταχα μου,οι γονεις της ουτε που ασχολουνται!
ΔΕΝ υπαρχει θεμα να λυσεις,μια τρολια θα σου στειλει και οι απαντησεις σου θα πηγαινουν στον βροντο!!
Ξυπνηστε!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε, λες να το κάνει για να μας δείξει ότι έχει προίκα;

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Μάγκες, η αγωγή κατατίθεται είτε στο Ειρηνοδικείο, είτε στο Πρωτοδικείο, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου μισθώματος  (έως 450 € μίσθωμα υπάγεται στην αρμοδιότητα του Ειρηνοδικείου)

Στο Ειρηνοδικείο μπορείτε να προσφύγετε ΧΩΡΙΣ δικηγόρο !  :rockon: :rockon:

Εντάξει φίλε, δεν είναι τόσο απλό το θέμα διότι και χωρίς δικηγόρο να πας στο Ειρηνοδικείο κάποιος πρέπει προηγουμένως να σου συντάξει το δικόγραφο (π.χ. την αγωγή, τη διαταγή κλπ.). Αν έχεις δικαστήριο και πας χωρίς δικηγόρο, κατά κανόνα, είσαι χαμένος από χέρι. Αυτά για να μην παραμυθιάζεστε και να μην θεωρείτε ότι όλα είναι απλά.
Από εκεί και πέρα διάβασα τα σχόλια και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα με τους εκπροσώπους του δικηγορικού κλάδου. Μια υπόθεση καθημερινή, πραγματικά ''υπόθεση ρουτίνας'', την κάνατε κακούργημα. Αντί να απλοποιήσετε τα πράγματα, τα κάνατε πιο περίπλοκα. Λυπάμαι πολύ!

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εντάξει φίλε, δεν είναι τόσο απλό το θέμα διότι και χωρίς δικηγόρο να πας στο Ειρηνοδικείο κάποιος πρέπει προηγουμένως να σου συντάξει το δικόγραφο (π.χ. την αγωγή, τη διαταγή κλπ.). Αν έχεις δικαστήριο και πας χωρίς δικηγόρο, κατά κανόνα, είσαι χαμένος από χέρι. Αυτά για να μην παραμυθιάζεστε και να μην θεωρείτε ότι όλα είναι απλά.
Από εκεί και πέρα διάβασα τα σχόλια και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα με τους εκπροσώπους του δικηγορικού κλάδου. Μια υπόθεση καθημερινή, πραγματικά ''υπόθεση ρουτίνας'', την κάνατε κακούργημα. Αντί να απλοποιήσετε τα πράγματα, τα κάνατε πιο περίπλοκα. Λυπάμαι πολύ!

Ισχύει αλλά δε βαριέσαι
Πήρα κάποιες αρκετά χρήσιμες πληροφορές απ'εδώ, ανεξάρτητα απ'τα ψώνια που μέχρι και εδώ κράζουν η το παίζουν ξερόλες
Σ'αυτούς δεν απαντάω καν

Επισκέπτης
εισαι σιγουρη πως δεν σε συμφερει το γαμησι ? ισως αν τον νιωσεις βαθια στο κωλαρακι να σου αρεσει...

σινονοματε κυκλοφορι φιμι οτι διαθετι κολοτριπιδα σπογκο και ρουφα το χισι αριστα,ξερις τιποτα;
καλα αφου ινε τοσο μουναρα τι κανι εδο μεσα;εγο ας πουμε ιμε βαρος 280 κιλα υψος 1,20 και μυριζο σαρδελα
ενο ι πουτσα μου ινε 4 ποντους σε στισι.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
σινονοματε κυκλοφορι φιμι οτι διαθετι κολοτριπιδα σπογκο και ρουφα το χισι αριστα,ξερις τιποτα;
καλα αφου ινε τοσο μουναρα τι κανι εδο μεσα;εγο ας πουμε ιμε βαρος 280 κιλα υψος 1,20 και μυριζο σαρδελα
ενο ι πουτσα μου ινε 4 ποντους σε στισι.
εχω απαντησει στο τι κανει εδω μεσα...διαβασε τύπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom