Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ισχύει αλλά δε βαριέσαι
Πήρα κάποιες αρκετά χρήσιμες πληροφορές απ'εδώ, ανεξάρτητα απ'τα ψώνια που μέχρι και εδώ κράζουν η το παίζουν ξερόλες
Σ'αυτούς δεν απαντάω καν
προσωπικη εμπειρια:επειδη οι δικηγοροι ειναι λαμογια και κοιτανε την τσεπη τους..
ειχα ταλαιπωρηθει απο αρκετους δικηγορους και για μεγαλο χρονικο διαστημα,εστειλα πμ στον Αλεξ,μου ξεκαθαρισε το θεμα,μου εξηγησε 2 πραγματα,απευθυνθηκα σε δικηγορο οπου ζητησα συγκεκριμενα πραγματα και βρηκα ακρη..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
τύπε,τον έκανες και φίλο βλέπω ε?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τύπε,τον έκανες και φίλο βλέπω ε?
εννοειται!
αλλα πραγματικα αν δεν ηταν ο Αλεξ,θα περιφερομουν απο δικηγορο σε δικηγορο γιατι ειναι λαμογια και απατεωνες οι περισσοτεροι συναδελφοι του..
ευτυχως ο Αλεξ μου εξηγησε 2 πραγματα και ξεκαθαρισα την κατασταση.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εννοειται!
αλλα πραγματικα αν δεν ηταν ο Αλεξ,θα περιφερομουν απο δικηγορο σε δικηγορο γιατι ειναι λαμογια και απατεωνες οι περισσοτεροι συναδελφοι του..
ευτυχως ο Αλεξ μου εξηγησε 2 πραγματα και ξεκαθαρισα την κατασταση.
δικηγοροι σαν τον Αλεξ,σπανίζουν τύπε,να τα λέμε αυτα....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύποι, αν ο Άλεξ κάνει και φοβερά ξυλόγλυπτα, θα τον παραδεχθώ κι εγώ.  :rockon:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τελικά καταγγελία κάνεις μόνο όταν χρωστάει
Τώρα αφου δε χρωστάει πάμε κανονικά σε δικαστήρια  :-

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Να σου πω μεγάλε
Αυτό μου το είπε τώρα μόλις δικηγόρος
Αν ο τύπος είναι λάθος, πες μας εσύ που είσαι τόσο καλύτερος το σωστό αντι να κοπανιέσαι
Και ασε τις εξυπνάδες
Αν είσαι όντως δικηγόρος και μπορείς να βγάλεις τη νοικάρα απ'εκει πιο σύντομα, σου δίνουμε την υπόθεση και παίρνεις και την αμοιβή σου
Καλύτερο νομίζω απ'το να το παίζεις έξυπνος σε ένα φόρουμ επειδή δε σου έστειλα εγώ πμ!!!  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να σου πω μεγάλε
Αυτό μου το είπε τώρα μόλις δικηγόρος
Αν ο τύπος είναι λάθος, πες μας εσύ που είσαι τόσο καλύτερος το σωστό αντι να κοπανιέσαι
Και ασε τις εξυπνάδες
Αν είσαι όντως δικηγόρος και μπορείς να βγάλεις τη νοικάρα απ'εκει πιο σύντομα, σου δίνουμε την υπόθεση και παίρνεις και την αμοιβή σου
Καλύτερο νομίζω απ'το να το παίζεις έξυπνος σε ένα φόρουμ επειδή δε σου έστειλα εγώ πμ!!!  :jerking:

Δεν βλεπω πμ, δεν σου λεω τιποτα.
Μεινε με τον εγωισμο σου.

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν βλεπω πμ, δεν σου λεω τιποτα.
Μεινε με τον εγωισμο σου.

κανένας εγωισμός
απλά η στάση σου είναι αστεία, οπότε δε μπορώ να πάρω για σοβαρό επαγγελματία κάποιον  που είναι στο μπουδρέλα και μου λέει "στείλε μου πμ αν θες να σε βοηθήσω, αν δεν έχει πμ δε βοηθάω"
πολύ επαγγελματικό εκ μέρους σου

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
παιδιά όλα εδώ δημόσια για να σας κρίνουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
κανένας εγωισμός
απλά η στάση σου είναι αστεία, οπότε δε μπορώ να πάρω για σοβαρό επαγγελματία κάποιον  που είναι στο μπουδρέλα και μου λέει "στείλε μου πμ αν θες να σε βοηθήσω, αν δεν έχει πμ δε βοηθάω"
αυτο το οτι το επαγγελματικό του πράγματος το ψάχνεις στα bourdela ,με ξεπερναει!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κανένας εγωισμός
απλά η στάση σου είναι αστεία, οπότε δε μπορώ να πάρω για σοβαρό επαγγελματία κάποιον  που είναι στο μπουδρέλα και μου λέει "στείλε μου πμ αν θες να σε βοηθήσω, αν δεν έχει πμ δε βοηθάω"

Ενταξει χαρά μου, κανενα προβλημα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
αυτη θελει βοήθεια στην προκειμενη(ασε που τρολάρει το εχουμε πει)ο alex γιατι να ζητιανέψει?

Αυτό γράφω κι εγώ. Από την στιγμή που αυτή τον "γειώνει" κανονικά, ποιός λόγος υπάρχει για τον Άλεξ, όχι μόνον να εμπλέκεται ακόμα και να γράφει στο θέμα, αλλά να επιμένει να λάβει και π.μ., εκτός από εγωισμό;

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
κανένας εγωισμός
μηπως απλα δεν υπαρχει θεμα και μας δουλευεις?
σου εξηγησα πως εμενα με εχει σωσει δεκαδες φορες.
ουτε τον ξερω τον ανθρωπο,απο εδω εμαθα πως ειναι δικηγορος κ με καθοδηγησε σε πολλα νομικα ζητηματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom