You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έξωση από σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 150
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Για πες μου την άποψη σου...Η εξοφληση δεν ειναι λογος ανακοπής κατά της διαταγης αποδοσης μισθιου
Επαγγελματικό ακίνητο με μισθιο Α πόσο και μισθωτηριο 9+3 έτη, πωλείται το ακίνητο μετά 4 χρόνια και ο νέος ιδιοκτήτης απαιτεί αύξηση Α επί 3 λόγω αλλαγής του οικονομικού κλίματος και πάει δικαστικά αφού ο μισθωτής αρνήθηκε να δώσει μετά από νομικές συμβουλές το παραμικρό πόσο πλέον του συμφωνημένου.
Εγώ του είπα πως θεωρώ δύσκολο να πετύχει αύξηση δικαστικά μιας και η επιχείρηση του ήταν κλειστή για μεγάλα χρονικά διαστήματα εξαιτίας της καραντίνας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Κατ' αρχην, η αλλαγη ιδιοκτησιας απο μονη της, δεν αποτελει λογο μεταβολης του μισθωματος, ειτε προς τα πανω, ειτε προς τα κατω. Ο νεος ιδιοκτητης υπεισερχεται στα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις του προηγουμενου ιδιοκτητη, ως νεος εκμισθωτης.Για πες μου την άποψη σου...
Επαγγελματικό ακίνητο με μισθιο Α πόσο και μισθωτηριο 9+3 έτη, πωλείται το ακίνητο μετά 4 χρόνια και ο νέος ιδιοκτήτης απαιτεί αύξηση Α επί 3 λόγω αλλαγής του οικονομικού κλίματος και πάει δικαστικά αφού ο μισθωτής αρνήθηκε να δώσει μετά από νομικές συμβουλές το παραμικρό πόσο πλέον του συμφωνημένου.
Εγώ του είπα πως θεωρώ δύσκολο να πετύχει αύξηση δικαστικά μιας και η επιχείρηση του ήταν κλειστή για μεγάλα χρονικά διαστήματα εξαιτίας της καραντίνας.
Αρα, το οποιοδηποτε αίτημα για μεταβολη του μισθωματος, θα εχει τοσες πιθανοτητες να ικανοποιηθει, οσο και αν το ειχε κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Δηλαδη εχει ελπιδες να ικανοποιηθει ΜΟΝΟ αν υπαρχει καποια σοβαρη μεταβολη των συνθηκών, που εδω προφανως δεν υπαρχει. Αντιθετως μαλιστα, το τελευταιο χρονικο διαστημα με την οικονομικη δυσπραγία λόγω πανδημιας, μαλλον μειωση θα δικαιολογουσε και οχι αυξηση. Αρα καλα του απαντησες.
komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 206
Λοιπον παιδες για να μιλάμε σοβαρά, το δεν εχω να δωσω για ενοικιο το ακουω κυριος απο ανθρωπους που τρωνε τα λεφτα τους σε αλλα πραγματα, τζογο κουμαρια ποτα ξενυχτια αυτοκινητα κλπ.
Ομως τα πραγματικα σου προβλήματα ξεκινουν οταν αρχιζει να βρεχεται το κεφαλι σου σε ενα παγκακι.
Επίσης επειδη πολλοι λενε εξυπναδες εδω μεσα, ενας λογος που πηγαν τα ενοικια στα υψη ειναι αυτος, πολλοι ιδιοκτητες κρατανε κλειστα τα σπιτια τους και δεν τα νοικιαζουν γιατι τρωνε φεσι απο ενοικιαστες αλλα πρεπει να πληρωσουν την εφορια τους! Οποτε ο ιδιοκτητης ειναι σαν κερατας και δαρμενος. Ετσι δημιουργειται μια τεχνιτη κριση σπιτια αδεια υπαρχουν αλλα δεν θελουν να τα ενοικιασουν οι ιδιοκτητες τους, οσοι τα ενοικιαζουν ζητανε την μανα και τον πατερα τους γιατι σου λεει φεσι θα με αφησει και θα βαλω απο αυτα που πηρα.
Στην τελική αν καποιος δεν εχει λεφτα να δωσει για ενοικιο ας ξεκινησει να δουλευει στον αγοραιο ερωτα ενα 30αρι την ημερα θα το βγαλει ευκολα οποτε 1000 τον μηνα θα πληρωσει και το ενοικιο του και ολα του.
Ομως τα πραγματικα σου προβλήματα ξεκινουν οταν αρχιζει να βρεχεται το κεφαλι σου σε ενα παγκακι.
Επίσης επειδη πολλοι λενε εξυπναδες εδω μεσα, ενας λογος που πηγαν τα ενοικια στα υψη ειναι αυτος, πολλοι ιδιοκτητες κρατανε κλειστα τα σπιτια τους και δεν τα νοικιαζουν γιατι τρωνε φεσι απο ενοικιαστες αλλα πρεπει να πληρωσουν την εφορια τους! Οποτε ο ιδιοκτητης ειναι σαν κερατας και δαρμενος. Ετσι δημιουργειται μια τεχνιτη κριση σπιτια αδεια υπαρχουν αλλα δεν θελουν να τα ενοικιασουν οι ιδιοκτητες τους, οσοι τα ενοικιαζουν ζητανε την μανα και τον πατερα τους γιατι σου λεει φεσι θα με αφησει και θα βαλω απο αυτα που πηρα.
Στην τελική αν καποιος δεν εχει λεφτα να δωσει για ενοικιο ας ξεκινησει να δουλευει στον αγοραιο ερωτα ενα 30αρι την ημερα θα το βγαλει ευκολα οποτε 1000 τον μηνα θα πληρωσει και το ενοικιο του και ολα του.
θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Λοιπον παιδες για να μιλάμε σοβαρά, το δεν εχω να δωσω για ενοικιο το ακουω κυριος απο ανθρωπους που τρωνε τα λεφτα τους σε αλλα πραγματα, τζογο κουμαρια ποτα ξενυχτια αυτοκινητα κλπ.
Στην αρχη φυσικα μονος του
και αν πανε καλα τα πραγματα και ανοιξουν οι δουλειες
θα προσλαβει και κοπελα
Παιδια εγω εχω φαει φεσι 8000 απο μαγαζι που ειχα.
Οταν βγηκε ο κυριος συνταξιουχος πλεον ειχε γραψει τα παντα στα παιδια του. Η δισταγη πληρωμης δε κατασχει τη συνταξη οποτε αναγκαστηκαμε να πουλησουμε το μαγαζι για να μαζεψουμε τα χρεη και να μεινει κατι
Οταν βγηκε ο κυριος συνταξιουχος πλεον ειχε γραψει τα παντα στα παιδια του. Η δισταγη πληρωμης δε κατασχει τη συνταξη οποτε αναγκαστηκαμε να πουλησουμε το μαγαζι για να μαζεψουμε τα χρεη και να μεινει κατι
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 1.446
Τι λες ρε φιλε επαθες τετοια ζημια γιατι δεν τον κυνηγησες πιο νωρις και αφησες να παει το ποσο το πολυΠαιδια εγω εχω φαει φεσι 8000 απο μαγαζι που ειχα.
Διαγραμμένο μέλος 219151
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
σε αυτην την περιπτωση δε γινοταν να "κυνηγήσεις" τον εκάστοτε κληρονομο,στην προκειμενη τα παιδια του?Παιδια εγω εχω φαει φεσι 8000 απο μαγαζι που ειχα.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Αν δώσει και κώλο, το αγοράζει κιόλας, αντί να το νοικιάζει, γιατί να πληρώνει ενοίκο;Λοιπον παιδες για να μιλάμε σοβαρά, το δεν εχω να δωσω για ενοικιο το ακουω κυριος απο ανθρωπους που τρωνε τα λεφτα τους σε αλλα πραγματα, τζογο κουμαρια ποτα ξενυχτια αυτοκινητα κλπ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι δεν του κανατε αγωγη καταδολιευσης δανειστων, ωστε να ανατραπει η μεταβιβαση στα παιδια του και να κατασχεσετε την περιουσια αυτη?Παιδια εγω εχω φαει φεσι 8000 απο μαγαζι που ειχα.
komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 206
φιλε μου ας δωσει οτι θελει απλα να πληρωνει το ενοικιο..Αν δώσει και κώλο, το αγοράζει κιόλας, αντί να το νοικιάζει, γιατί να πληρώνει ενοίκο;
Πάντως σε μερικές χωρες τις Ευρώπης οπως π.χ. η Ιρλανδια πολλες κοπέλες απο π.χ. την Βραζιλια κοιμουνται με αλλους με ανταλλαγμα απλα να μενουν στο σπιτι τους.. Υπάρχει και εφαρμογη για αυτο και γνωστος μου ειχε παρει δεν ξερω και εγω ποσες κοπελες ετσι, οποτε γιατι οχι και εδω;
Δεν ειναι τοσο απλο τα ειχε μεταβιβασει χρονια πριν
Και γενικα αν κανει εφεση σε τρεναρει 6 μηνες συνολικα
Βαλε και τη δεη κ το νερο που πρπει να τα πληρωσεις και να τα διεκδικησεις δικαστικα...
Και θα μου πεις γιατι τα πληρωσες αφου ειναι στο ονομα του.. ελα που απο τα χρεη βγαλαν το ρολοι οποτε δε μπορουσα να το πουλησω
Συν οτι τα τελη του δημου ειναι σε αυτους τους λογαριασμους. Οποτε για να βγαλεις ΤΑΠ πρεπει να πληρωσεις.. αλλιως δε πουλας το ακινητο...
Και γενικα αν κανει εφεση σε τρεναρει 6 μηνες συνολικα
Βαλε και τη δεη κ το νερο που πρπει να τα πληρωσεις και να τα διεκδικησεις δικαστικα...
Και θα μου πεις γιατι τα πληρωσες αφου ειναι στο ονομα του.. ελα που απο τα χρεη βγαλαν το ρολοι οποτε δε μπορουσα να το πουλησω
Συν οτι τα τελη του δημου ειναι σε αυτους τους λογαριασμους. Οποτε για να βγαλεις ΤΑΠ πρεπει να πληρωσεις.. αλλιως δε πουλας το ακινητο...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.159
- Πόντοι
- 3.346
Μην γραφετε μλκιες. Το χρεος μεταβιβαζεται στα παιδια αν υπαρχουν..μετα παει στα αδερφια αν υπαρχουν,μετα στους γονεις αν υπαρχουν και φτανει μεχρι και τα ξαδερφια...κανεις δεν γλιτωνει απο τα χρεη απλα μεταβιβαζοντας κατι.. το πληρωνουν οι αλλοι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι μεταβιβαζεται το χρεος στα παιδια? Κανενας δεν ειπε οτι ο γερος πεθανε.Μην γραφετε μλκιες. Το χρεος μεταβιβαζεται στα παιδια αν υπαρχουν..μετα παει στα αδερφια αν υπαρχουν,μετα στους γονεις αν υπαρχουν και φτανει μεχρι και τα ξαδερφια...κανεις δεν γλιτωνει απο τα χρεη απλα μεταβιβαζοντας κατι.. το πληρωνουν οι αλλοι.
Και ναι, μην σοκαρεσαι, αν μεταβιβασεις την περιουσια σου, ναι μεν δεν γλυτωνεις απο τα χρεη, αλλά αν δεν ανατρεψει ο πιστωτης την μεταβιβαση, δεν μπορει να ικανοποιηθει απο πουθενα και φυσικα ΔΕΝ μπορει να τα ζητησει απο τα παιδια του οφειλετη. Πού σου ηρθε αυτο?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.159
- Πόντοι
- 3.346
Eιπα εγω οτι πεθανε κανενας? λεω οτι δεν γλιτωνεις το χρεος..απλα το παιρνει καποιος αλλος. Εσυ μπερδευεσαι με την διαθηκη Αλλο πραγμα εκει.Γιατι μεταβιβαζεται το χρεος στα παιδια? Κανενας δεν ειπε οτι ο γερος πεθανε.
Και ναι, μην σοκαρεσαι, αν μεταβιβασεις την περιουσια σου, ναι μεν δεν γλυτωνεις απο τα χρεη, αλλά αν δεν ανατρεψει ο πιστωτης την μεταβιβαση, δεν μπορει να ικανοποιηθει απο πουθενα και φυσικα ΔΕΝ μπορει να τα ζητησει απο τα παιδια του οφειλετη. Πού σου ηρθε αυτο?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.159
- Πόντοι
- 3.346
Αυτο πεστο στον αλεξ..γινεται οταν παιθανει καποιος και εχει χρεη στο ονομα του..τοτε αυτοματα τα παιρνουν συγγενικα προσωπα και μετα αυτοι κανουν αποποιηση.Μπορεί να κανει αποποιηση κληρονομιάς να πληρώσει 800 ευρώ νομικά παράβολα για να γλυτώσει τα χρέη ... καθε σπιτι πριν το κληρονομισεις η το παρεις θες αναλυση SWOT
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.159
- Πόντοι
- 3.346
Με λιγα λογια αρνουνται την κληρονομια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος "παιρνει" το χρεος? Τι ειναι αυτα που λες?Eιπα εγω οτι πεθανε κανενας? λεω οτι δεν γλιτωνεις το χρεος..απλα το παιρνει καποιος αλλος. Εσυ μπερδευεσαι με την διαθηκη Αλλο πραγμα εκει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΤιποταKι αν αρνηθούν την κληρονομιά τι γίνονται τα χρέη;
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
μωρε φίλε όλα καλά, αλλά ξέρεις τι γίνεται; θα βρεθεί κανένας καμιά μέρα με δίκανο και θα σε πυροβολήσει και ξέρεις τι θα πει; και ο Τζόκερ πυροβολάει με το πιστόλι όποιον γουστάρει γιατί όχι και εδώ; και ξέρεις εγώ είμαι υπερ της ελευθερίας των απόψεων όλη πρέπει να έχουν μια άποψη για κάθε θέμα και εσύ ειδικά αλλά δίνω δίκιο και σε εσένα και στον Τζόκερ γιατί να μην έχει άποψη δηλαδή;;;;.......φιλε μου ας δωσει οτι θελει απλα να πληρωνει το ενοικιο..
Πάντως σε μερικές χωρες τις Ευρώπης οπως π.χ. η Ιρλανδια πολλες κοπέλες απο π.χ. την Βραζιλια κοιμουνται με αλλους με ανταλλαγμα απλα να μενουν στο σπιτι τους.. Υπάρχει και εφαρμογη για αυτο και γνωστος μου ειχε παρει δεν ξερω και εγω ποσες κοπελες ετσι, οποτε γιατι οχι και εδω;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 817
- Εμφανίσεις