Μπερδεμένο πολύ. Γενικά έχω καταλάβει ότι ο νόμος έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο γι αυτές τις περιπτώσεις έτσι ώστε να είναι ευνοική η εξελιξη για όλους. Πχ αν έχεις φέσι, δε σε πετάνε έτσι απλά έξω, αυτη την στοιχειώδη ανθρωπιά την καλύπτει ο νόμος νιώθω, απο κει και πέρα σε γενικές γραμμές πιστεύω το 90% δείχνει κατανόηση. Απλά πρέπει να σκεφτείς ότι ή έχει απηυδήσει και αυτό γίνεται καιρό και έχουν πρηστεί τα αρχίδια του γτ όσο και να το κάνεις αυτό είτε είναι 2 ευρώ είτε είναι 400, ο καθένας αναζητά μια σταθερότητα στα πάντα, ή τα λεφτά τα παίρνει κάποιος που τα έχει τρελή ανάγκη μιας και δε πρέπει να ξεχνάμε ζούμε σε πολύ δύσκολη εποχή.
Εγώ να μην κρυφτώ. Ιντερνετ, ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα είναι ΤΕΡΜΑ φουσκωμένα. Όταν λέμε τέρμα 300 ευρώ κοινόχρηστα, νερό δεν έχω πάει ποτέ να πληρώσω 3 χρόνια δε ξέρω γτ δε το κόβουν χαχα, ίντερνετ όταν φτάνει ο κόμος στο χτένι κάνω μια σούμα και πάω και το πληρώνω, όπως και το ρεύμα. Τα κοινόχρηστα θα δώσω ένα 100σταρι αύριο. Κι απ τον άλλο μήνα άλλο ενα. Γενικώς μπουρδέλο λίγο αλλά πούτσα μου. Αλλά το νοίκι όπως και να χει ο κόσμος να χαλάσει κάθε 1η του μηνός, (καλή ώρα αυριο πρωί) τα βάζω μπαμ στην ώρα τους για να νιώθω πρώτα εγώ καλά και μετά όλα τα άλλα.
Επίσης ποια ανθρωπιά μιλάς. Αθήνα κιόλας; Λολ. Βάρα το κεφάλι σου στο τοίχο. Άνθρωπο έχω μαζέψει απ το δρόμο τον τάισα τον πότισα και γύρισε να με κλέψει μέσα στο σπίτι μου και πήγα να βγω και ο μαλάκας στο τέλος. Τι μου λες;