ε βέβαια ο παλερμο τα ξέρει καλύτερα και οι αποφάσεις των δικαστηρίων δεν τα ξέρουν
Η καθ' ης όμως, αν και έχει στην κατοχή της το ως άνω αυτοκίνητο,
έγινε υπερήμερη, μέχρι την κατάθεση της υπό κρίση αίτησης, ως προς την καταβολή μέρους της δόσης του Ιουλίου 2011 και των δόσεων από τον μήνα Αύγουστο 2011 έως και τον Νοέμβριο 2011, συνολικού ποσού 699,55 ευρώ. Μετά ταύτα η αιτούσα, με την υπό κρίση αίτηση, η οποία επιδόθηκε στην καθ' ης την 3.1.2012 (βλ. προσκομιζόμενη υπ. αριθμ. 94945Β/3.1.2012 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου ...),
κατήγγειλε τη σύμβαση και ασκώντας το διαπλαστικό δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πωλήσεως ζήτησε από την καθ ης το ως άνω αυτοκίνητο. Μετά ταύτα,
από τα παραπάνω συνάγεται ότι από την επομένη ημέρα της επίδοσης στην καθ ης της υπό κρίση αίτησης, ήτοι από 4.1.2012 αρχίζει η προθεσμία παραγραφής τυχόν ένδικης αξίωσης της αιτούσας από την παραπάνω αιτία, ε
φόσον έκτοτε η καθ ης, αρνούμενη να της αποδώσει το παραπάνω αυτοκίνητο το οποίο κατείχε χωρίς νόμιμη αιτία αφού με την προαναφερόμενη καταγγελία η μεταξύ αυτής και της αιτούσας σύμβαση λύθηκε, απέβαλε την αιτούσα από τη νομή της σε αυτό.
αποβολή απο νομή μετά απο καταγγελία. συνεπώς δεν συνάγεται ότι η αιτούσα διατηρεί Νομη
χωρις ρητη επιφυλαξη.. επειδη μου εβαλε την αποφαση που ειχε συμφωνηθει να παρακρατηθει κυριοτητα και νομη το λεω
Μην σου πω ότι ακομα και σε αυτη την περίπτωση αν περασει και ενα ετος χανει και την νομη λόγω παραγραφής
επιπλέον παρακρατηση κυριότητας σημαίνει ότι ιδιοκτήτης (μέχρι την εξόφληση τιμήματος και την άρση της παρακράτησης) ειναι αυτός που παρακράτησε κυριότητα . θεωρεις οτι ειναι αλλος ο κυριος ; Αν λοιπόν κάποιος είναι κύριος εξηγησε μου νομικα για ποιον λόγο δεν μπορω σε περίπτωση ατυχήματος να τον εναγω ως ιδιοκτητη και να ζητησω αποζημιωση απο αυτοκινητιστικο. τι ενστάσεις θα μου προβάλεις
ετσι για να γελάσουμε λιγάκι και με σενα και με τον παλερμο.
Ελπίζω τα χυσια να τα φχαριστηθεις και συ και ο παλερμο.