Νέα

εξοφληση με γραμματεια (συναλλαγματικες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα artemismatsas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τιποτα πια δεν ειναι καλο δειγμα φερεγγυοτητας εκτος απο την εξωφληση κασερι ή πιστωτικης καρτας , τα μισα μετρητα ειναι ενα καλο 50% εκπτωση ..

Εχω κυνηγησει εγω φερεγγυους του τα μισα μπροστα μετρητα και τα αλλα επιταγες και γραμματια να φαν και οι κοτες ..

Δυστυχως αυτη την στιγμη μονο το μετρητο μετραει , περνεις καλυτερη τιμη και καθαριζεις και εσυ και αυτος με εννοιες

ε αν δεν υπαρχει μετρητο και θες να προχωρησεις, καλυτερα να κυνηγας παρα να σε κυνηγανε

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Οποτε μακρια για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο , πες του να δανειστει απο οπου βρει αυτος και να στα δωσει και ας πασαρει σε αυτους τα γραμματια  , για να κοιμασαι τα βραδυα στο λεω.

+1 (εκτος από το μαγκικο)

Παλια πήγαιναν στον εμπορο ο αγοραστης και ο πωλητης για να κανει ο εμπορος τα διαδικαστικα με τις παρακρατησεις και να δωσει αυτος το δάνειο.

Τωρα οι μονοι εμποροι με μετρητα ειναι οι σωματέμποροι .

Ζητα 500 κατοσταρικα στο χερι και ασε καποιον αλλον να κανει ταπετσαρία τα γραμματια .

ΥΓ τα γραμματια νομικά εχουν μεγαλυτερο βαρος απο την επιταγή . Πρακτικα ομως αμα σκασουν τρως τι ιδιο μεγεθος σε φεσι
URL]]

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
+1 (εκτος από το μαγκικο)

Παλια πήγαιναν στον εμπορο ο αγοραστης και ο πωλητης για να κανει ο εμπορος τα διαδικαστικα με τις παρακρατησεις και να δωσει αυτος το δάνειο.

Τωρα οι μονοι εμποροι με μετρητα ειναι οι σωματέμποροι .

Ζητα 500 κατοσταρικα στο χερι και ασε καποιον αλλον να κανει ταπετσαρία τα γραμματια .

ΥΓ τα γραμματια νομικά εχουν μεγαλυτερο βαρος απο την επιταγή . Πρακτικα ομως αμα σκασουν τρως τι ιδιο μεγεθος σε φεσι http://[URL unfurl="true"]www.downundertv.net/images/smilies/fez.gif[/img[/URL]]
[/quote]

με τα γραμματια εκδιδεται εντολη πληρωμης, εχεις δικαιωμα για κατασχεση, μπαινει οποιος δεν τα πληρωσει στον Τειρεσια, οποιος παιζει με την υπομονη στου οποιου το ονομα τα εχει εκδωσει καλο ειναι να μην το παρακανει.  Μαζι με συμφωνητικο ομως εχεις πιο πολυ το κεφαλι σου ησυχο, στην ουσια ειναι  δανειζει ο πωλητης το ποσο στον αγοραστη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μάλλον καλύτερα τα ξέρει ο παλέρμο :2on1:

ε βέβαια ο παλερμο τα ξέρει καλύτερα και οι αποφάσεις των δικαστηρίων δεν τα ξέρουν

Η καθ' ης όμως, αν και έχει στην κατοχή της το ως άνω αυτοκίνητο, έγινε υπερήμερη, μέχρι την κατάθεση της υπό κρίση αίτησης, ως προς την καταβολή μέρους της δόσης του Ιουλίου 2011 και των δόσεων από τον μήνα Αύγουστο 2011 έως και τον Νοέμβριο 2011, συνολικού ποσού 699,55 ευρώ. Μετά ταύτα η αιτούσα, με την υπό κρίση αίτηση, η οποία επιδόθηκε στην καθ' ης την 3.1.2012 (βλ. προσκομιζόμενη υπ. αριθμ. 94945Β/3.1.2012 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου ...), κατήγγειλε τη σύμβαση και ασκώντας το διαπλαστικό δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πωλήσεως ζήτησε από την καθ ης το ως άνω αυτοκίνητο. Μετά ταύτα, από τα παραπάνω συνάγεται ότι από την επομένη ημέρα της επίδοσης στην καθ ης της υπό κρίση αίτησης, ήτοι από 4.1.2012 αρχίζει η προθεσμία παραγραφής τυχόν ένδικης αξίωσης της αιτούσας από την παραπάνω αιτία, εφόσον έκτοτε η καθ ης, αρνούμενη να της αποδώσει το παραπάνω αυτοκίνητο το οποίο κατείχε χωρίς νόμιμη αιτία αφού με την προαναφερόμενη καταγγελία η μεταξύ αυτής και της αιτούσας σύμβαση λύθηκε, απέβαλε την αιτούσα από τη νομή της σε αυτό.

αποβολή απο νομή μετά απο καταγγελία. συνεπώς δεν συνάγεται ότι η αιτούσα διατηρεί Νομη χωρις ρητη επιφυλαξη..  επειδη μου εβαλε την αποφαση που ειχε συμφωνηθει να παρακρατηθει κυριοτητα και νομη το λεω
Μην σου πω ότι ακομα και σε αυτη την περίπτωση αν περασει και ενα ετος χανει και την νομη λόγω παραγραφής  :tooth:

επιπλέον παρακρατηση κυριότητας σημαίνει ότι ιδιοκτήτης (μέχρι την εξόφληση τιμήματος και την άρση της παρακράτησης) ειναι αυτός που παρακράτησε κυριότητα . θεωρεις οτι ειναι αλλος ο κυριος ; Αν λοιπόν κάποιος είναι κύριος εξηγησε μου νομικα για ποιον λόγο δεν μπορω σε περίπτωση ατυχήματος να τον εναγω ως ιδιοκτητη και να ζητησω αποζημιωση απο αυτοκινητιστικο. τι ενστάσεις θα μου προβάλεις   :grin: ετσι για να γελάσουμε λιγάκι και με σενα και με τον παλερμο. :grin:

Ελπίζω τα χυσια να τα φχαριστηθεις και συ και ο παλερμο.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πάλι αλλαξες αβαταρι εσυ? Σταθεροποιησου βρε παιδι μου κάπου  :boobies:

Ο προηγουμενος φίλος που ανεφερε τον Τειρεσια ως μέσο πιεσης , να πω οτι ειναι τουλαχιστον αστείο. Πλέων πιο πολλοι ειναι γραμμενοι στον Τειρεσια παρά αγραφτοι. :2funny: Ασε που είτε εισαι καθαρός , ειτες <<μαυρισμένος>> , δανειο απο τραπεζα πια δεν παιρνεις ουτε με σφαιρες. Λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ουτε στις τραπεζες.  :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πάλι αλλαξες αβαταρι εσυ? Σταθεροποιησου βρε παιδι μου κάπου  :boobies:

Ο προηγουμενος φίλος που ανεφερε τον Τειρεσια ως μέσο πιεσης , να πω οτι ειναι τουλαχιστον αστείο. Πλέων πιο πολλοι ειναι γραμμενοι στον Τειρεσια παρά αγραφτοι. :2funny: Ασε που είτε εισαι καθαρός , ειτες <<μαυρισμένος>> , δανειο απο τραπεζα πια δεν παιρνεις ουτε με σφαιρες. Λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ουτε στις τραπεζες.  :sunglasses:

γενικως ολα στο χερι. δεν υπαρχει εξασφαλιση με συναλλαγματικές  και ακομα και με επιταγες. εκτος αν θες να εισαι στο ρισκο..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ε βέβαια ο παλερμο τα ξέρει καλύτερα και οι αποφάσεις των δικαστηρίων δεν τα ξέρουν

Η καθ' ης όμως, αν και έχει στην κατοχή της το ως άνω αυτοκίνητο, έγινε υπερήμερη, μέχρι την κατάθεση της υπό κρίση αίτησης, ως προς την καταβολή μέρους της δόσης του Ιουλίου 2011 και των δόσεων από τον μήνα Αύγουστο 2011 έως και τον Νοέμβριο 2011, συνολικού ποσού 699,55 ευρώ. Μετά ταύτα η αιτούσα, με την υπό κρίση αίτηση, η οποία επιδόθηκε στην καθ' ης την 3.1.2012 (βλ. προσκομιζόμενη υπ. αριθμ. 94945Β/3.1.2012 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου ...), κατήγγειλε τη σύμβαση και ασκώντας το διαπλαστικό δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πωλήσεως ζήτησε από την καθ ης το ως άνω αυτοκίνητο. Μετά ταύτα, από τα παραπάνω συνάγεται ότι από την επομένη ημέρα της επίδοσης στην καθ ης της υπό κρίση αίτησης, ήτοι από 4.1.2012 αρχίζει η προθεσμία παραγραφής τυχόν ένδικης αξίωσης της αιτούσας από την παραπάνω αιτία, εφόσον έκτοτε η καθ ης, αρνούμενη να της αποδώσει το παραπάνω αυτοκίνητο το οποίο κατείχε χωρίς νόμιμη αιτία αφού με την προαναφερόμενη καταγγελία η μεταξύ αυτής και της αιτούσας σύμβαση λύθηκε, απέβαλε την αιτούσα από τη νομή της σε αυτό.

αποβολή απο νομή μετά απο καταγγελία. συνεπώς δεν συνάγεται ότι η αιτούσα διατηρεί Νομη χωρις ρητη επιφυλαξη..  επειδη μου εβαλε την αποφαση που ειχε συμφωνηθει να παρακρατηθει κυριοτητα και νομη το λεω
Μην σου πω ότι ακομα και σε αυτη την περίπτωση αν περασει και ενα ετος χανει και την νομη λόγω παραγραφής  :tooth:

επιπλέον παρακρατηση κυριότητας σημαίνει ότι ιδιοκτήτης (μέχρι την εξόφληση τιμήματος και την άρση της παρακράτησης) ειναι αυτός που παρακράτησε κυριότητα . θεωρεις οτι ειναι αλλος ο κυριος ; Αν λοιπόν κάποιος είναι κύριος εξηγησε μου νομικα για ποιον λόγο δεν μπορω σε περίπτωση ατυχήματος να τον εναγω ως ιδιοκτητη και να ζητησω αποζημιωση απο αυτοκινητιστικο. τι ενστάσεις θα μου προβάλεις   :grin: ετσι για να γελάσουμε λιγάκι και με σενα και με τον παλερμο. :grin:

Ελπίζω τα χυσια να τα φχαριστηθεις και συ και ο παλερμο.

εσύ έλεγες ότι στην παρακράτηση κυριότητας ο πωλητής δεν παραμένει νομέας, όμως είναι λάθος, ο αγοραστής γίνεται μόνο κάτοχος όπως είπε ο παλέρμος

στο άλλο με τα αυτοκινητικά νομίζω έχει άδικο, λογικά ισχύει αυτό που λες

επίσης έγραψες κάποια ακατάληπτα που δεν έβγαλα νόημα :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσύ έλεγες ότι στην παρακράτηση κυριότητας ο πωλητής δεν παραμένει νομέας, όμως είναι λάθος, ο αγοραστής γίνεται μόνο κάτοχος όπως είπε ο παλέρμος

στο άλλο με τα αυτοκινητικά νομίζω έχει άδικο, λογικά ισχύει αυτό που λες

επίσης έγραψες κάποια ακατάληπτα που δεν έβγαλα νόημα :grin:

εγω ειπα και λεω και θα λεω οτι στην παρακρατηση κυριοτητας κατοχη και νομη αποκτα ο αγοραστης που νεμεται το αυτοκινητο και το κατεχει

ΝΟΜΗ = η φυσική εξουσία ενός προσώπου επάνω σε κινητό ή σε ακίνητο πράγμα, με τη θέληση να το έχει δικό του (χωρίς η θέλησή του να στηρίζεται πάντοτε σε πραγματικό δικαίωμα)· (πρβ. κατοχή, κυριότητα). οιονεί ~, η άσκηση από κπ. συγκεκριμένων δικαιωμάτων σαν να ήταν δικαιούχος.

χυσια απο παντου..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγω ειπα και λεω και θα λεω οτι στην παρακρατηση κυριοτητας κατοχη και νομη αποκτα ο αγοραστης που νεμεται το αυτοκινητο και το κατεχει

δεν ισχύει αυτό θα εκτεθείς :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Πες το μου και μεθαύριο. και απάντησέ μου και σε αυτό. Ποιος έχει την νομή αν δεν την έχει ο αγοραστής. Και απο πότε αρχίζει η παραγραφή της . θα χαρώ πολύ να μάθω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες το μου και μεθαύριο. και απάντησέ μου και σε αυτό. Ποιος έχει την νομή αν δεν την έχει ο αγοραστής. Και απο πότε αρχίζει η παραγραφή της . θα χαρώ πολύ να μάθω

Aυτη στο αβαταρ σου μοιαζει με μια πρωην  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom