thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
συγνωμη φιλε!γερναμε και ξεχναμε!τα χρονια πολλα μου!Μεταγραφή, εσύ είσαι κ έμπειρος παίκτης
συγνωμη φιλε!γερναμε και ξεχναμε!τα χρονια πολλα μου!Μεταγραφή, εσύ είσαι κ έμπειρος παίκτης
συγνωμη φιλε!γερναμε και ξεχναμε!τα χρονια πολλα μου!
μεταγραφη απο ποιο?νεο φρουτο η μεταγραφη?
Η πλάκα που έχουν αυτά τα πόστ είναι ότι η Εβίτα θα φτάσει 23-24 και εμείς θα την λέμε ακόμη 21 Grin
Κατά τα άλλα όντως ειναι η πιο καλή επιλογή αυτόν τον καιρό. Headbaning!
Ξέρω εγώ της σας λέω....ξέρω πολλά για την κορασίδα!
σε "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ...." δεν αντιδρα !!!!!Εύα, μπήκα πριν λίγο στο σάιτ του γραφείου σου, αλλά πέραν της πρώτης σελίδας μού φάνηκε ανενεργό (δεν προωθούμαι πουθενά, οπουδήποτε κι αν κάνω κλικ).
Καλώς τον κ. ληξίαρχο.
γιατρε χρονια πολλα. την καινουργια της παρεας την απολαυσες ????? αληθως προκειται περι της marian ως προαναφερεται ?????Καλά δεν χρειάζεται πρόσβαση σε ληξιαρχείο ούτε ικανότητες ντέτεκτιβ! Μια απλή αριθμητική πράξη για παιδιά της δευτέρας δημοτικού αρκεί.
"Το θρεντ άνοιξε το 2009 και η Εύα τότε εδήλωνε 21 ετών. Το 2013 πόσων χρονών είναι;"
Και "κουτσομπόλα" Χρύσα, δεν είναι ακόμα 26! ;)
γιατρε χρονια πολλα. την καινουργια της παρεας την απολαυσες ????? αληθως προκειται περι της marian ως προαναφερεται ?????
φυσικα και την ειχα τιμησει και πολυ ευχαριστημενος ημουν.Χρόνια πολλά και σε σένα.
Η καινούρια είναι προφανώς η "Μαριάν", αν δεν κάνω λάθος εγώ στην είχα συστήσει ως "Ράνια" προ ετών. Ήξερα πως από καιρό σκεφτόταν την ένταξή της στον "όμιλο". Φαίνεται πως τελικά το απεφάσισε.
"Crisis"!
Κατά τα λοιπά εδώ και κάποιους μήνες απέχω από το άθλημα και θέλω να πιστεύω πως το έχω σταματήσει οριστικά.
Και μεγάλωσα και χόρτασα...