koutalianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά τώρα όλες οι φωτό είναι ανεβασμένες και τις βλέπουμε μια χαρά...
¨εχει τιμήσει κανείς από εδώ την κορασίς...... ?
Μπαα.
κανενας
Παιδιά τώρα όλες οι φωτό είναι ανεβασμένες και τις βλέπουμε μια χαρά...
ποσο μα ποσο τρομπες ειναι μερικοι ρε πουστη μουΠαιδιά τώρα όλες οι φωτό είναι ανεβασμένες και τις βλέπουμε μια χαρά...
ξερεις.. δεν ειναι κακο να μην εχουν ολοι την ιδια ποσοτικα ενασχοληση, ειτε με το σαιτ ειτε με τον αγοραιο..ποσο μα ποσο τρομπες ειναι μερικοι ρε πουστη μου
μπιλυ τα λογια σου χανεις. στο ελλαντα ειμαστε..ρε μαγκες παντως πως τα καταφερνουμε παντα και κανουμε μαγκιορες τις γκομενες ειτε ειναι πουτανες η οχι ειναι φαινομενο
προσπαθησα να την κλεισω 3-4 φορες μετα απο αυτα που διαβαζω και εχω φτυσει αιμα
τον σημιτη πιο ευκολα τον εβρισκα για να φαμε κανενα ψαρακι
νταξ ειναι μπυζι το κοριτσι αλλα χαλαρωστε λιγο γιατι εχει και ενα τουπεδακι που ειναι για πολλα σουτ με κουτουπιε και αυτο το απεκτησε γιατι πεφτει πολυ σαλιο
χαλαρωστε λιγο και μην σαλιαριζετε πολυ γιατι μιλαμε για πουτανες
και μετα αναρωτιομαστε γιατι οι ελληνιδες εχουν γινει οπως εχουν γινει
πολυ σαλιο κοφτε κατι
τα μουνια στον πλανητη ειναι οσες και οι πουτσες μπορει και παραπανω δεν ειναι σαν τα διαμαντια
κλεισεμου ενα 2ωρακι να του χυσω τις ελιες..τον σημιτη πιο ευκολα τον εβρισκα για να φαμε κανενα ψαρακι
καλα το ειπε ο ιερεας παρακατω λοιπονεδω αλλοι βαλανε και μεγαλα μεσα τριτους για να λυθει η παρεξηγησις και να δουλεψει αφιλοκερδως η πενα ξανα
το πασοκ ειναι σαν την θαλασσακλεισεμου ενα 2ωρακι να του χυσω τις ελιες..
Θα σου έλεγα ποιος ειμαι αλλα αστο προς το παρον.Αμεσως ετρεξαν οι νταβάδες να υποστιριξουν το τσουλάκη ρε δεν γαμιεσται λεω εγω αιντε λαμογιαώπα μεγάλε χαλαρώσε!αν δεν έχεις μυρωδιά από σελίδες καλύτερα να μην το αγγίζεις!εμένα πριν έδειχνε το κείμενο αλλά δεν έδειχνε φωτό.τώρα δείχνει και κείμενο και μερικές φωτό.προφανώς αυτός/αυτή που έχει στήσει το site κάνει κάποιες εργασίες και αντί να το βγάλει τελείως off το κάνει σταδιακά.δεν κατάλαβα...ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις την άποψη του καθένα από εμάς!Για χαλαρώστε λίγο εδώ μέσα!
ετσιιιιιιιιιιιιι..πραγματι η ευα ειναι πολυ απασχολημενη αλλα τουπε δεν εχει σε καμια περιπτωση... εγω της τηλ τη τριτη και εκλεισα για σημερα το βραδυ... αποκλειετε παντως να την πετυχουμε free την ιδια μερα... και λογικο το βρισκω τοσο καβλα που ειναι... αυριο θα σας πω εντυπωσεις...
αυτα ειναι..Εγώ πάντως ένα μήνα το πάλευα. Αλλά έχει τρελή φωτογένεια από πίσω και γι'αυτό επέμεινα!
φιλε μου dem δε θα απογοητευτεις... μαλιστα με επηρεασες με αυτα που σου αρεσουν και σημερα της εχω ζητησει να ντυθει δασκαλα και εγω μαθητης...Εγώ πάντως ένα μήνα το πάλευα. Αλλά έχει τρελή φωτογένεια από πίσω και γι'αυτό επέμεινα!
φιλε μου dem δε θα απογοητευτεις... μαλιστα με επηρεασες με αυτα που σου αρεσουν και σημερα της εχω ζητησει να ντυθει δασκαλα και εγω μαθητης...
To ανάποδο είναι καλύτερο σενάριο
φιλε μου dem δε θα απογοητευτεις... μαλιστα με επηρεασες με αυτα που σου αρεσουν και σημερα της εχω ζητησει να ντυθει δασκαλα και εγω μαθητης...