- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Εσύ δασκάλα και αυτή με strap on μαθητής???
Όπως τον φτιάχνει τον καθένα.
Κουκιά τρώς, κουκιά μαρτυράς...
Εσύ δασκάλα και αυτή με strap on μαθητής???
εγω παντως θα το παιξω μαθητης αδιαβαστος και φυσικα θα περιμενω την τιμωρια μου...
Στα @@ μαςεγω παντως θα το παιξω μαθητης αδιαβαστος και φυσικα θα περιμενω την τιμωρια μου...
Στα @@ μας και πάλιπραγματι η ευα ειναι πολυ απασχολημενη αλλα τουπε δεν εχει σε καμια περιπτωση... εγω της τηλ τη τριτη και εκλεισα για σημερα το βραδυ... αποκλειετε παντως να την πετυχουμε free την ιδια μερα... και λογικο το βρισκω τοσο καβλα που ειναι... αυριο θα σας πω εντυπωσεις...
ΕΓΡΑΨΕΣ αχχαχαχαχαεγω της εχω ζητησει να ντυθει αυτη ανεξαρτητη (αματερ) πουτανα και γω κραχτης με το αζημιωτο.
Αλλα μου'πε φτανει πια, πολλες φορες φορεμενο
δε προκειτε να ξανασχοληθω με αυτο το θεμα... ελεος κουραστηκα... γουσταρω να λεω την αποψη μου και να ανταλασσω πληροφοριες με αλλους που ενδιαφερονται... κραχτης δεν ειμαι και δοξα το θεο βγαζω αρκετα λεφτουδακια απο τη δουλεια μου... αν δε γουσταρετε σχολια μη τα διαβαζετε και σταματηστε να βλεπετε παντου κραχτες... τελευταια φορα απολογουμε. μηπως σας ενοχλει κατι? ειναι κακο που εχω αδυναμια στην εβιτα... ελεος ελεος...εγω της εχω ζητησει να ντυθει αυτη ανεξαρτητη (αματερ) πουτανα και γω κραχτης με το αζημιωτο.
Αλλα μου'πε φτανει πια, πολλες φορες φορεμενο
δε προκειτε να ξανασχοληθω με αυτο το θεμα... ελεος κουραστηκα... γουσταρω να λεω την αποψη μου και να ανταλασσω πληροφοριες με αλλους που ενδιαφερονται... κραχτης δεν ειμαι και δοξα το θεο βγαζω αρκετα λεφτουδακια απο τη δουλεια μου... αν δε γουσταρετε σχολια μη τα διαβαζετε και σταματηστε να βλεπετε παντου κραχτες... τελευταια φορα απολογουμε. μηπως σας ενοχλει κατι? ειναι κακο που εχω αδυναμια στην εβιτα... ελεος ελεος...
αυτο που βλεπω ειναι οτι εγω και μερικοι αλλοι περναμε καλα και ανταλαζουμε τις αποψεις μας και αλλοι καθονται σπιτι τους παρεα με το λαπ-τοπ τους και απλως κατακρινουν... καλα να περνατε παιδια,,,
αυτο που βλεπω ειναι οτι εγω και μερικοι αλλοι περναμε καλα και ανταλαζουμε τις αποψεις μας και αλλοι καθονται σπιτι τους παρεα με το λαπ-τοπ τους και απλως κατακρινουν... καλα να περνατε παιδια,,,
Όπως τον φτιάχνει τον καθένα.
Κουκιά τρώς, κουκιά μαρτυράς...
Μη μασάς ρε φίλε, τουλάχιστον δεν είμαστε off topic!
Για της αποψης σου φιλε να τα λες μέσω pm εαν θελεις.Οχι να μας ζαλήζεις συνεχεια τα @@ με το τι θα κανεις απόψε εσυ.Το κατάλαβες? Σαλτα και γαργαλίσου εσυ και καποια παπαγαλάκια...Αιντε. Α και μην ξεχνιόμαστε Στα @@ μας για μια ακομη φορα.αυτο που βλεπω ειναι οτι εγω και μερικοι αλλοι περναμε καλα και ανταλαζουμε τις αποψεις μας και αλλοι καθονται σπιτι τους παρεα με το λαπ-τοπ τους και απλως κατακρινουν... καλα να περνατε παιδια,,,
φιλε μου δε νομιζω πως η ευα και η καθε ευα χρειαζεται διαφημιση απο μενα η απο σενα... για καθε κοριτσι διαφημηση ειναι η δουλεια της... οσο για το βλακοφατσα ειλικρινα δε θα δωσω συνεχεια. προσπαθω να κραταω τη συνομιλια μας σε ενα καλο επιπεδο ενημερωσης και ανταλλαγης αποψεων... τωρα τι κολλιματα τραβατε καποιοι δε γνωριζω και τι συμφεροντα εξυπηρετειτε... παντως με την νοοτροπια σας αποτρεπετε οποιον θελει να γραψει τη γνωμη του με το φοβο οτι θα παρεξηγηθει η προθεση του... ειχα την εντυπωση πως εχουμε ελευθερια λογου τουλαχιστον... μου φενετε εσεις θελετε να γινετε νταβατζηδες του σιτε...δεν ειπα κατι για σενα αδερφε...ισα ισα εσυ εχεις τη βλακοφατσα του τσαμπα διαφημιση, το αποκλειω να παιρνεις ουτε τσιχλα ;)
Και επειδη εσυ εισαι αγαπούλης τι θα γίνει θα πρέπει να διαβάζω συνεχεια την καυλα σου με την ΚΑΡΙΟΛΑ αντε ρε γαμήσου και εσυ και οι υπολοιποι αγαπούληδες εδω μεσα.Θα διαβάζουμε τα σχόλια και όποια θέλουμε θα τα κράζουμε.Εαν δεν σαρέσει τα post σου και σε άλλο forumδε προκειτε να ξανασχοληθω με αυτο το θεμα... ελεος κουραστηκα... γουσταρω να λεω την αποψη μου και να ανταλασσω πληροφοριες με αλλους που ενδιαφερονται... κραχτης δεν ειμαι και δοξα το θεο βγαζω αρκετα λεφτουδακια απο τη δουλεια μου... αν δε γουσταρετε σχολια μη τα διαβαζετε και σταματηστε να βλεπετε παντου κραχτες... τελευταια φορα απολογουμε. μηπως σας ενοχλει κατι? ειναι κακο που εχω αδυναμια στην εβιτα... ελεος ελεος...
Λοιπον τα συμφεροντα μας εδω παπαρα ειναι να υπάρχει σωστή ενημέρωση προς ολους και οχι spam διαφήμησει για να οικονομάνε κάποιοι το καταλαβες?Ναι ρε ειμαστε νταβάδες του site για την σωστη ενημερωση και σε νεα θεματα που παίζουν και το κάνουμε τσάμπα που το κακό? Εσυ μας έχεις ζαλήσει τα @@ με την αγάπη σου για την τσούλα τραβα πες τα με pm τη με νοιαζει εμενα και κάποιους εδω μέσα η καψούρα σου εαν ειναι καψούρα.φιλε μου δε νομιζω πως η ευα και η καθε ευα χρειαζεται διαφημιση απο μενα η απο σενα... για καθε κοριτσι διαφημηση ειναι η δουλεια της... οσο για το βλακοφατσα ειλικρινα δε θα δωσω συνεχεια. προσπαθω να κραταω τη συνομιλια μας σε ενα καλο επιπεδο ενημερωσης και ανταλλαγης αποψεων... τωρα τι κολλιματα τραβατε καποιοι δε γνωριζω και τι συμφεροντα εξυπηρετειτε... παντως με την νοοτροπια σας αποτρεπετε οποιον θελει να γραψει τη γνωμη του με το φοβο οτι θα παρεξηγηθει η προθεση του... ειχα την εντυπωση πως εχουμε ελευθερια λογου τουλαχιστον... μου φενετε εσεις θελετε να γινετε νταβατζηδες του σιτε...
Μας εμπνέουν τα λαμόγια και οι νταβάδες.Η Εβίτα δεν έχω ιδέα αν είναι καλή αλλά το topic της γαμάει!
Πολύ ενδιαφέρον, έρωτες, μίση, προσβολές...
Γιατί ειδικά εδώ όμως ρε παιδιά??? Σας εμπνέει η κοπέλα?