Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εξακολουθώ να μην βλέπω κάτι κακό από εμένα το οποίο θα έπρεπε να τιμωρηθεί......όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι θα τρώνε μπαν,σαν τον τύπο. :grin:

Οι υπόλοιποι που με ξέρετε βράζετε από μέσα σας. :grin:
με αυτα που λες δεν χλευαζεις
υπονομευεις το κρατος τυπε :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
με αυτα που λες δεν χλευαζεις
υπονομευεις το κρατος τυπε :2funny: :2funny:
roufianos+%25282%2529.jpg
:grin:

Solun+capital+of+FYROM.JPG
:cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εντάξει τι να πεις :cheesy: Φταίει ο άλλος που δεν ξέρει και τον έβρισε για τους mod

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω καταλαβαινω ενα πραγμα.
Καποτε, εχανε η Εθνικη απο την Γιουγκοσλαβια και ημουνα αρρωστος δυο μερες.
Τωρα χανουμε απο τα Σκοπια και στα παπαρια μου.
Για πρωτη φορα δε, υπαρχουν φετος παικτες της Εθνικης που ΔΕΝ ξερω σε ποια ομαδα παιζουν (Βασιλειαδης, Μαυροειδης-ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?-, Ξανθοπουλος, Μπράμος).
Εγω μεγαλωσα και εχασα επαφη, ή μηπως πλεον το μπασκετ ειναι αδυνατο να συγκινησει τον κοσμο (ακομη και τους παικτες που παρατανε την Εθνικη)?
Και κατι ακομη. Η καταστροφη του μπασκετ ήταν τα 4 δεκαλεπτα. Πριν καλα καλα αρχισει, σταματαει. Εγω βαριεμαι πια τοσο πολυ να παρακολουθησω, που βλεπω μονο το τελευταιο δεκαλεπτο.
Εξαλλου ηταν αναμενομενο, αφου πλεον δεν υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα, να πεθανει και η εθνικη.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Εντάξει, κατεβήκαμε τελείως αποδεκατισμένοι.Ε, ας αποτύχουμε και σε ένα τουρνουά.Υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα.Η ομάδα είναι πολύ νέα και άπειρη.Καινούργιος προπονητής και πολλοί νέοι παίχτες που δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ ξανά μαζί.Καλά καλά δεν γνωριζόντουσταν καν.Η έλειψη συνοχής,ειδικά στην άμυνα,φαίνεται.Τώρα ότι και να κάνουμε δεν συμμαζεύεται σε δυο μέρες η ομάδα.Πάντως εγώ βλέπω κάποια καλά στοιχεία και στην φιλοσοφία και σε κάποιους παίχτες μεμονομένα.Ας ψηθούνε λιγάκι,να φάνε και καμιά κατραπακιά,για να επανέλθουν δριμύτεροι στο μέλλον.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
με σλουκα παπανικολαου μαυροειδη βασιλειαδη που πας,ακομα και ο κουφος καλος αλλα δεν μαρκαρει..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παιδιά η πραγμαυικότιτα είναι ότι αυτή η ομάδα δέν είναι γιά μεγάλα πράματα.
η απουσίες διαμαντίδη,παπαλουκά κλπ θά φανούν καί στά επόμενα παιχνίδια.
επίσης ζήσης φώτσης μπουρούσης είναι κουρασμένοι..
χρειάζετε νέο αίμα η εθνική ,
άς μήν περιμένουμε νά πρωταγωνιστούμε συνέχεια...

Επισκέπτης
ναι επαιζαν μια παραλαγη του φλεξ....συστημα ξεπερασμενο να φανταστεις αυτα τα συστηματα μας εκανε ο ηλιας στα παιδικοεφηβικα του πανιωνιου το 1992 που τον ειχα προπονητη....πρεπει να κανει ποιο πολλα plays κ να δωσει περισσοτερες ευκαιριες στον σλουκα κ στον κουφο....
Ψηλέ όλα τα συστήματα στο μπάσκετ είναι παραλλαγές κάποιον βασικών συστημάτων και το φλεξ είναι από τα παλαιότερα και βασικότερα .Φαίνεται ότι έχεις παίξει μπάσκετ και ξέρεις.Οπότε το ξεπερασμένο είναι άκυρο.
Ο Ζούρος έχει πολλά plays στο παιχνίδι του κι έχει βάλει και μερικά πολύ έξυπνα και ταιριαστά με τους παίχτες που διαθέτουμε.Το κύριο πρόβλημα της ομάδας είναι στην ατομική ικανότητα για δημιουργία που έχουν οι περισσότεροι παίχτες μας,στο να κάνουν φάσεις με την μπάλλα στο παρκέ δηλαδή.Πλην των 4 πλεημεηκερ,από το 2 έως το 4 δεν έχουμε ούτε έναν παίχτη να μπορεί να κάνει αξιοπρεπή ντρίπλα με την μπάλλα.Τα δε πλεημεηκερ μας είναι μέτρια στο τελείωμα φάσεων σε σετ παιχνίδι.Και λέω σε σετ παιχνίδι γιατί ο Καλάθης στον αιφνιδιασμό είναι καταπληκτικός.Όταν λοιπόν στερείσαι δημιουργικών γκαρντ,ο πιο καλός σου οργανωτής κάνει ένα σκασμό λάθη(σκατά ο Καλάθης σήμερα) πώς θα βγουν σωστά τα plays σου;Αν και σήμερα και φάσεις κάναμε,και σουτ ελεύθερα βγάλαμε και ριμπαουντ πήραμε αλλά ήμασταν τραγικά άστοχοι και πάντα ένα κλικ πιο αργοί στην άμυνα και νομίζω όχι τόσο πεινασμένοι όσο έπρεπε ,γι αυτό και μας γαμήσανε.Και επίσης δεν παίζουμε μόνοι μας.Οι Σκοπιανοί ήταν διαβασμένοι πολυ στην άμυνα,πήγαν στις επαφές όταν συμπληρώσαμε 4 φάουλ,είχαν καλύτερα ποσοστά σε λιγότερες μάλιστα επιθέσεις από μας,διαλέξανε να δίνουν βοήθεια στον ψηλό μας,όταν έπαιρνε σωστά τη μπάλλα,πράγμα που ειδικά με τον Κουφό μέσα έγινε σπάνια,ποντάροντας στην αστοχία μας,είχαν καλή καθοδήγηση από τον πάγκο τους και έξυπνη διαιτησία.
Έχει δρόμο το τουρνουα ακόμα,μην τα βάφουμε μαύρα.Παίξαμε πολύ άσχημα και χαζά σήμερα,,δε νομίζω με Μαυροβούνιο και Κροατία να είμαστε τόσο κακοί,τουλάχιστον αυτό εύχομαι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Εγω καταλαβαινω ενα πραγμα.
Καποτε, εχανε η Εθνικη απο την Γιουγκοσλαβια και ημουνα αρρωστος δυο μερες.
Τωρα χανουμε απο τα Σκοπια και στα παπαρια μου.
Για πρωτη φορα δε, υπαρχουν φετος παικτες της Εθνικης που ΔΕΝ ξερω σε ποια ομαδα παιζουν (Βασιλειαδης, Μαυροειδης-ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?-, Ξανθοπουλος, Μπράμος).
Εγω μεγαλωσα και εχασα επαφη, ή μηπως πλεον το μπασκετ ειναι αδυνατο να συγκινησει τον κοσμο (ακομη και τους παικτες που παρατανε την Εθνικη)?
Και κατι ακομη. Η καταστροφη του μπασκετ ήταν τα 4 δεκαλεπτα. Πριν καλα καλα αρχισει, σταματαει. Εγω βαριεμαι πια τοσο πολυ να παρακολουθησω, που βλεπω μονο το τελευταιο δεκαλεπτο.
Εξαλλου ηταν αναμενομενο, αφου πλεον δεν υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα, να πεθανει και η εθνικη.

αυτό για τα 4 δεκάλεπτα είναι λίγο άσχετο... η διάρκεια έμεινε ίδια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ας τα κάνουν και 40 μονόλεπτα βρε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και γιατι να μην το κανουν ενα 40λεπτο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παιδιά η πραγμαυικότιτα είναι ότι αυτή η ομάδα δέν είναι γιά μεγάλα πράματα.
η απουσίες διαμαντίδη,παπαλουκά κλπ θά φανούν καί στά επόμενα παιχνίδια.
επίσης ζήσης φώτσης μπουρούσης είναι κουρασμένοι..
χρειάζετε νέο αίμα η εθνική ,
άς μήν περιμένουμε νά πρωταγωνιστούμε συνέχεια...
Η Εθνικη ελπιδων πού ειναι?
Πού ειναι ο Παπανικολαου, ο Σλουκας, ο Μπογρης και ολοι αυτοι που προπερσι εδιναν τοσες υποσχεσεις?
Πηραν τη μεταγραφουλα και το ριξανε στα γκομενιλικια και στη φιγουρα?
Και τωρα τραβιομαστε με κατι Ξανθοπουλους και κατι Μαυροειδηδες?
Ο Μπογρης ειδικα, αντι να κοιταξει να φτιαξει την καριερα του, παει και τραβιεται με την Κοκκινου. Ηθελα να ηξερα, γονεις δεν εχει να του αστραψουν καμια σφαλιαρα να ισιωσει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και γιατι να μην το κανουν ενα 40λεπτο?
Το ποδοσφαιρο εχει 2 ημιχρονα.
Γιατι το μπασκετ να εχει 4? Στο κατω κατω, μετα την πρωτη και την τριτη περιοδο δεν εχει καν διακοπη!
Εγω θυμαμαι μια χαρα παρακολουθουσαμε τα 2 εικοσαλεπτα παλιοτερα.
Τωρα γαμηθηκε.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Η Εθνικη ελπιδων πού ειναι?
Πού ειναι ο Παπανικολαου, ο Σλουκας, ο Μπογρης και ολοι αυτοι που προπερσι εδιναν τοσες υποσχεσεις?
Πηραν τη μεταγραφουλα και το ριξανε στα γκομενιλικια και στη φιγουρα?
Και τωρα τραβιομαστε με κατι Ξανθοπουλους και κατι Μαυροειδηδες?
Ο Μπογρης ειδικα, αντι να κοιταξει να φτιαξει την καριερα του, παει και τραβιεται με την Κοκκινου. Ηθελα να ηξερα, γονεις δεν εχει να του αστραψουν καμια σφαλιαρα να ισιωσει?

+1000

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το καναμ κ καλα στα προτυπα του nba οπου υπαρχουν 4 12λεπτα..
12λεπτα ναι! Εστω!
Αλλά πού να παιξουνε 48 λεπτα στην Ευρωπη.
Ειναι πολυ κουρασμενοι και παρατανε και την Εθνικη κιολας απο την κουραση.
Φαινεται ο Νοβιτσκι με 80 ματς ΝΒΑ ειναι πιο ξεκουραστος απο τα δικα μας τα λουλουδια.
Δεν μπορω να μην πω κατι για τον Διαμαντιδη.
Γιατι παρατησε την Εθνικη στα 30? Εχει καποιο προβλημα? Ειναι τραυματιας? Τι σκατα?
Ενα βυτιοφορο φαρμακα παιρνουν πια, και στα 29 ειναι τεζαρισμενοι?
Ο Γκαλης γιατι επαιζε ως τα 35, ο Φασουλας ως τα 36 και ο Γιαννακης ως τα 38?
Οι τωρινοι τι διαολο, γυαλινοι ειναι? Αυτος ο Αλβερτης ας πουμε, γιατι εγινε βετερανος στα 32 ποτέ μου δεν καταλαβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom