apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τυποι αυτον τον μαυροειδη που τον βρηκαμε
Τι φταιει και αυτος ο Μαυροςρε τυποι αυτον τον μαυροειδη που τον βρηκαμε
Τεσπα, λίγη σημασία έχει. Τσάμπα ήττα.
Το θέμα είναι ότι πήγε για μπάνιο ο ssaftakaighamisou.
Λοιπόν, καλό Σαββατόβραδο σε όλες και όλους!
τυπε ο παπαζολης δεν χρειαζεται μπανΕνώ ο παπαζόλης που προκαλέι για βρίσιμο (όσους δεν τον ξέρουν) είναι καλύτερος.
Καλός είσαι και εσύ.
Σε άλλη χώρα - αυτή που ανήκει ο κώλος του - θα τον είχαν μπανάρει και θα τον είχε αναλάβει ο Χουρδούκ
Άχου το παραπονιάρικο!!!!Ενώ ο παπαζόλης που προκαλέι για βρίσιμο (όσους δεν τον ξέρουν) είναι καλύτερος.
Καλός είσαι και εσύ.
Σε άλλη χώρα - αυτή που ανήκει ο κώλος του - θα τον είχαν μπανάρει και θα τον είχε αναλάβει ο Χουρδούκ
τυπε το καλυτερο ηταν το εξης
Ξεχυλιζει απο ταλεντο αυτη η εθνικη ,χρονια ειχα να δω να χανεται η μπαλα :S
3 στα 103 τριποντα
Άχου το παραπονιάρικο!!!!
Τα παιδια κανουν οτι μπορουν,τοσο ξερουν τοσο μπορουν,αν ειχες ενα Γιαννακη στο παγκο παιξεις αμυνα θα ηταν καλυτερατυπε το καλυτερο ηταν το εξης
στην επιθεση μας
ενας κατεβαζε την μπαλα
3 παιχτες ηταν σε ακτινα 3 μετρων παραλληλα ο ενας με τον αλλον και αλληλοσκριναρονταν :o
και μετα απο 10-15 δευτερ που γινονταν αυτο αυτος που ειχε την μπαλα κοιταγε μπας και περασει καμια πασα προς τα μεσα ή εκανε σουτ της απελπισιας :S
δεν το εχω ξαναδει ποτέ αυτο το κολπο
και αυτο ειναι εργο ζουρου
ναι επαιζαν μια παραλαγη του φλεξ....συστημα ξεπερασμενο να φανταστεις αυτα τα συστηματα μας εκανε ο ηλιας στα παιδικοεφηβικα του πανιωνιου το 1992 που τον ειχα προπονητη....πρεπει να κανει ποιο πολλα plays κ να δωσει περισσοτερες ευκαιριες στον σλουκα κ στον κουφο....τυπε το καλυτερο ηταν το εξης
στην επιθεση μας
ενας κατεβαζε την μπαλα
3 παιχτες ηταν σε ακτινα 3 μετρων παραλληλα ο ενας με τον αλλον και αλληλοσκριναρονταν :o
και μετα απο 10-15 δευτερ που γινονταν αυτο αυτος που ειχε την μπαλα κοιταγε μπας και περασει καμια πασα προς τα μεσα ή εκανε σουτ της απελπισιας :S
δεν το εχω ξαναδει ποτέ αυτο το κολπο
και αυτο ειναι εργο ζουρου
τυπε εγω δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει τετοιο συστημα ποτέναι επαιζαν μια παραλαγη του φλεξ....συστημα ξεπερασμενο να φανταστεις αυτα τα συστηματα μας εκανε ο ηλιας στα παιδικοεφηβικα του πανιωνιου το 1992 που τον ειχα προπονητη....πρεπει να κανει ποιο πολλα plays κ να δωσει περισσοτερες ευκαιριες στον σλουκα κ στον κουφο....
ναι επαιζαν μια παραλαγη του φλεξ....συστημα ξεπερασμενο να φανταστεις αυτα τα συστηματα μας εκανε ο ηλιας στα παιδικοεφηβικα του πανιωνιου το 1992 που τον ειχα προπονητη....πρεπει να κανει ποιο πολλα plays κ να δωσει περισσοτερες ευκαιριες στον σλουκα κ στον κουφο....
ναι σιγουρα οπως σε αυτη την ομαδα δεν θα εκαναν συμμετοχη παιχτες οπως ο βασιλιαδης , μαυροειδης , ξανθοπουλος , αν υπηρχαν περπερογλου σπανουλης μπουλντοζας κλπΦίλε σέβομαι απόλυτα την γνώμη σου αλλά για μένα παίχτης basket που να λέγεται Σλούκας δεν υπάρχει....
Είναι που δεν παραπονιέσαι...άχου!!!Tύπε δε παραπονιέμαι για σένα. Έτσι και αλλιώς αν σου βρίζουν τη μάνα και γελάς είσαι κάτω από τα σκατά.
Οι mod δεν κρατούν ίσες αποστάσεις στον εκνευρισμό κάποιου μόλις έχασε η Εθνική
Είναι που δεν παραπονιέσαι...άχου!!!
Συγγνώμη αλλά γιατί πρέπει να δώσω σημασία στον κάθε αξιολύπητο που βρίζει μανάδες πίσω από το pc;;;
Απλά δεν υπάρχει.
Άντε κ τον έβριζα και;;;
Εξακολουθώ να μην βλέπω κάτι κακό από εμένα το οποίο θα έπρεπε να τιμωρηθεί......όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι θα τρώνε μπαν,σαν τον τύπο.Κοίτα να δεις. Μπαίνεις σε ένα Ελληνικό site, μόλις έχασε η Εθνική και χλευάζεις. Άμα οι Mod δεν καταλαβαίνουν ότι εσύ προκαλείς το πρόβλημα και δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με τη μαλακιά που σε δέρνει ...
χασανε τα κρισιμα ριμπαουντ οι μαυροβουνιοιΠάντως βλέποντας τώρα το Κροατία - Μαυροβούνιο είμαι της γνώμης ότι αν δεν παίξουμε καλύτερο basket δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....