Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι αυτον τον μαυροειδη που τον βρηκαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τεσπα, λίγη σημασία έχει. Τσάμπα ήττα.

Το θέμα είναι ότι πήγε για μπάνιο ο ssaftakaighamisou.

Λοιπόν, καλό Σαββατόβραδο σε όλες και όλους!

Ενώ ο παπαζόλης που προκαλέι για βρίσιμο (όσους δεν τον ξέρουν) είναι καλύτερος.
Καλός είσαι και εσύ.
Σε άλλη χώρα - αυτή που ανήκει ο κώλος του :cheesy: - θα τον είχαν μπανάρει και θα τον είχε αναλάβει ο Χουρδούκ :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενώ ο παπαζόλης που προκαλέι για βρίσιμο (όσους δεν τον ξέρουν) είναι καλύτερος.
Καλός είσαι και εσύ.
Σε άλλη χώρα - αυτή που ανήκει ο κώλος του :cheesy: - θα τον είχαν μπανάρει και θα τον είχε αναλάβει ο Χουρδούκ :cheesy:
τυπε ο παπαζολης δεν χρειαζεται μπαν
χανει το password απτα νικ του μονος του :2funny:
ειναι μορφη λεμε :rockon:

Επισκέπτης
Καλός είσαι και εσύ.
Άχου το παραπονιάρικο!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:
Ξεχυλιζει απο ταλεντο αυτη η εθνικη ,χρονια ειχα να δω να χανεται η μπαλα  :S
3 στα 103 τριποντα :grin:
τυπε το καλυτερο ηταν το εξης
στην επιθεση μας
ενας κατεβαζε την μπαλα
3 παιχτες ηταν σε ακτινα 3 μετρων παραλληλα ο ενας με τον αλλον και αλληλοσκριναρονταν :o
και μετα απο 10-15 δευτερ που γινονταν αυτο αυτος που ειχε την μπαλα κοιταγε μπας και περασει καμια πασα προς τα μεσα ή εκανε σουτ της απελπισιας :S
δεν το εχω ξαναδει ποτέ αυτο το κολπο
και αυτο ειναι εργο ζουρου :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άχου το παραπονιάρικο!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Tύπε δε παραπονιέμαι για σένα. Έτσι και αλλιώς αν σου βρίζουν τη μάνα και γελάς είσαι κάτω από τα σκατά.
Οι mod δεν κρατούν ίσες αποστάσεις στον εκνευρισμό κάποιου μόλις έχασε η Εθνική

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
στην επιθεση μας
ενας κατεβαζε την μπαλα
3 παιχτες ηταν σε ακτινα 3 μετρων παραλληλα ο ενας με τον αλλον και αλληλοσκριναρονταν :o
και μετα απο 10-15 δευτερ που γινονταν αυτο αυτος που ειχε την μπαλα κοιταγε μπας και περασει καμια πασα προς τα μεσα ή εκανε σουτ της απελπισιας :S
Τα παιδια κανουν οτι μπορουν,τοσο ξερουν τοσο μπορουν,αν ειχες ενα Γιαννακη στο παγκο παιξεις αμυνα θα ηταν καλυτερα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.071
Πόντοι
46.232
στην επιθεση μας
ενας κατεβαζε την μπαλα
ναι επαιζαν μια παραλαγη του φλεξ....συστημα ξεπερασμενο να φανταστεις αυτα τα συστηματα μας εκανε ο ηλιας στα παιδικοεφηβικα του πανιωνιου το 1992 που τον ειχα προπονητη....πρεπει να κανει ποιο πολλα plays κ να δωσει περισσοτερες ευκαιριες στον σλουκα κ στον κουφο....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι επαιζαν μια παραλαγη του φλεξ....συστημα ξεπερασμενο να φανταστεις αυτα τα συστηματα μας εκανε ο ηλιας στα παιδικοεφηβικα του πανιωνιου το 1992 που τον ειχα προπονητη....πρεπει να κανει ποιο πολλα plays κ να δωσει περισσοτερες ευκαιριες στον σλουκα κ στον κουφο....
τυπε εγω δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει τετοιο συστημα ποτέ
λες να ειδε τον ζελικο που κανει παντα ενα σκριν και να ειπε ο ηλιας:
ας κανω εγω 3 για να εχω τριπλασιο ποσοστο επιτυχιας? :2funny: :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παντως το προβλημα δεν ειναι αυτοι που παιζουν αλλα αυτοι που δεν παιζουν..Το καθε κωλοπαιδι νεοπλουτο που σταματαει απο την εθνικη απο τα 31 επειδη τα οικονομισε ενω βλεπεις το Νοβιτσκι με 100 παιχνιδια απο το νβα να σκειζεται και την εθνικη Ισπανιας να εχει σηκωσει τα παντα και να κατεβαινει εδω και 6 χρονια πληρης..

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

Φίλε σέβομαι απόλυτα την γνώμη σου αλλά για μένα παίχτης basket που να λέγεται Σλούκας δεν υπάρχει....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.071
Πόντοι
46.232
Φίλε σέβομαι απόλυτα την γνώμη σου αλλά για μένα παίχτης basket που να λέγεται Σλούκας δεν υπάρχει....
ναι σιγουρα οπως σε αυτη την ομαδα δεν θα εκαναν συμμετοχη παιχτες οπως ο βασιλιαδης , μαυροειδης , ξανθοπουλος , αν υπηρχαν περπερογλου σπανουλης μπουλντοζας κλπ
αλλα τωρα αυτους εχουμε κ δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε γι αυτο μιλαω απο αυτους που παιζουν τωρα....κ εσυ δικιο εχεις ,το θεμα ειναι μια ηττα να μην μας διαλυσει
μπας κ πετυχουμε τον μεγαλο στοχο που ειναι η ολυμπιαδα....

Επισκέπτης
Tύπε δε παραπονιέμαι για σένα. Έτσι και αλλιώς αν σου βρίζουν τη μάνα και γελάς είσαι κάτω από τα σκατά.
Οι mod δεν κρατούν ίσες αποστάσεις στον εκνευρισμό κάποιου μόλις έχασε η Εθνική
Είναι που δεν παραπονιέσαι...άχου!!! :cheesy:

Συγγνώμη αλλά γιατί πρέπει να δώσω σημασία στον κάθε αξιολύπητο που βρίζει μανάδες πίσω από το pc;;;
Απλά δεν υπάρχει.
Άντε κ τον έβριζα και;;;

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Πάντως βλέποντας τώρα το Κροατία - Μαυροβούνιο είμαι της γνώμης ότι αν δεν παίξουμε καλύτερο basket δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι που δεν παραπονιέσαι...άχου!!! :cheesy:

Συγγνώμη αλλά γιατί πρέπει να δώσω σημασία στον κάθε αξιολύπητο που βρίζει μανάδες πίσω από το pc;;;
Απλά δεν υπάρχει.
Άντε κ τον έβριζα και;;;

Κοίτα να δεις. Μπαίνεις σε ένα Ελληνικό site, μόλις έχασε η Εθνική και χλευάζεις. Άμα οι Mod δεν καταλαβαίνουν ότι εσύ προκαλείς το πρόβλημα και δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι :cheesy: με τη μαλακιά που σε δέρνει :cheesy: ...

Επισκέπτης
Κοίτα να δεις. Μπαίνεις σε ένα Ελληνικό site, μόλις έχασε η Εθνική και χλευάζεις. Άμα οι Mod δεν καταλαβαίνουν ότι εσύ προκαλείς το πρόβλημα και δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι :cheesy: με τη μαλακιά που σε δέρνει :cheesy: ...
Εξακολουθώ να μην βλέπω κάτι κακό από εμένα το οποίο θα έπρεπε να τιμωρηθεί......όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι θα τρώνε μπαν,σαν τον τύπο. :grin:

Οι υπόλοιποι που με ξέρετε βράζετε από μέσα σας. :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντως βλέποντας τώρα το Κροατία - Μαυροβούνιο είμαι της γνώμης ότι αν δεν παίξουμε καλύτερο basket δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....
χασανε τα κρισιμα ριμπαουντ οι μαυροβουνιοι
σε μια φαση τους πηραν 3 συνεχομενα :S
ρε ο πεκοβιτς πως εγινε ετσι?σαν τον βογλη ειναι
μονο η αναμπελ λειπει να της δωσει μυγδαλα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom