Αφήστε τις γυφτισες και τα κασκαντεριλικια, μην πετατε ετσι τα χρηματα απο δω και απο κει χωρις να το χαιρεστε κιολας...
1.Πατε στην Ρόζα αξιζει και με το παραπάνω. Τα έχω ξαναγραψει και εγω και αλλοι. Η κοπέλα τα σπάει, πάτε πριν φυγει... Προφιλ της εδω
2.Επίσης έχει έρθει και η Ελένη η βυζαρου η ρωσιδα η ξανθιά. Οι φωτο που βαζει δεν ειναι πραγματικές, εχει περιττα κιλα αλλα φοβερες βυζαρες, ωραια γαλαζια ματια και ροζ ωραιο μουνακι. Προφιλ της εδωKaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Santorini
Browse listings and information of seller Santorinikanesex.com
3.Επίσης η Τζούλια αξίζει, προφιλ εδωΔουλευε στο μπουρδελο στην χανιοπορτα στην Αϊνικολιότη, δεν ξερω με τι ονομα. Πολυ συμπαθητικη κοπελα και πολυ καλη στην δουλεια της. Σέβεται τα χρηματα που δινεις.KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμοkanesex.com
Καλά γαμήσια σύντεκνοι!
Η νούμερο 2 και μόνο που βάζει fake foto παίρνει άκυρο ... και από ότι έχω διαβάσει παλιότερες κριτικές πρέπει να έχει πολλά πολλά περιττά ...
άρα είναι μόνο για λάτρης BBW