gaidouri
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 785
- Πόντοι
- 81
Η Χριστίνα είναι, άλλο προφίλ
Την επισκέφτηκε κανείς τελικά να μας πει?
Η Χριστίνα είναι, άλλο προφίλ
Την επισκέφτηκε κανείς τελικά να μας πει?
Εγω επισκέφτηκα πριν λιγες μερες την Χριστίνα, η οποία ειναι ευγενική , καθαρή και με αρκετα καλή συμμετοχή. 40αρα, ψηλή, νταρντάνα, με κανονικό σωμα σε κιλά.
Εγω επισκέφτηκα πριν λιγες μερες την Χριστίνα, η οποία ειναι ευγενική , καθαρή και με αρκετα καλή συμμετοχή. 40αρα, ψηλή, νταρντάνα, με κανονικό σωμα σε κιλά.
Τιμή ... πρόγραμμα ... χώρος ?
Πήγα πριν λίγι καιρό που είχαν έρθει σε studio στην Αμμουδάρα.. Η Μελίνα είναι καθαρό τσιγγανάκι με πεσμένα βυζιά.. Με το που τη βλέπω της λέω ¨που είναι η άλλη κοπέλα;¨ και μου απαντάει..¨άστην αυτη.. αν φτιαχτώ και βάλω σουτιέν ,ζαρτιέρες και τακούνια θα πάθεις πλάκα¨.. τι να πω;; έφυγα σφαίρα.. Και κάτι άλλο.. ενω είχαμε κανονίσει ραντεβού, όταν έφτασα δεν σήκωνε τηλέφωνο.. περίμενα κανα 10λεπτο και την ξαναπήρα.. το σήκωσε, άνοιξε και μπήκα στο δωμάτιο.. μια μπόχα! ξέστρωτο κρεβάτι και ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο πάτωμα! Είχε μπάσει άλλον μέσα και για αυτό η καθυσ΄τερηση.. ότι προλάβει! ΜΑΚΡΙΑ!αν καποιος τιμιος συναγωνιστης παει σε αυτες τις καινουργιες ευα μελινα η τις παρει και τις 2 ας πει κριτικες παιδια να ξερουμε τι γινεται ! μην ειστε μονοφαγαδες κακα περναει οποιος μονοτρωει!
αν θες να πετάξεις τα λεφτά σου πήγαινε. όπως την βλέπεις στην φωτό, αλλά του "άντε να τελειώνουμε". παλιότερα πριν πάρει τα κιλά ήταν πιο ενεργή. 60Tην εχει παρει κανεις? Δωστε πληροφοριες.
όπως τα είπε εδω ο συναγωνιστής. κ εγώ έφυγα μόλις την είδα απο κοντάΠήγα πριν λίγι καιρό που είχαν έρθει σε studio στην Αμμουδάρα.. Η Μελίνα είναι καθαρό τσιγγανάκι με πεσμένα βυζιά.. Με το που τη βλέπω της λέω ¨που είναι η άλλη κοπέλα;¨ και μου απαντάει..¨άστην αυτη.. αν φτιαχτώ και βάλω σουτιέν ,ζαρτιέρες και τακούνια θα πάθεις πλάκα¨.. τι να πω;; έφυγα σφαίρα.. Και κάτι άλλο.. ενω είχαμε κανονίσει ραντεβού, όταν έφτασα δεν σήκωνε τηλέφωνο.. περίμενα κανα 10λεπτο και την ξαναπήρα.. το σήκωσε, άνοιξε και μπήκα στο δωμάτιο.. μια μπόχα! ξέστρωτο κρεβάτι και ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο πάτωμα! Είχε μπάσει άλλον μέσα και για αυτό η καθυσ΄τερηση.. ότι προλάβει! ΜΑΚΡΙΑ!αν καποιος τιμιος συναγωνιστης παει σε αυτες τις καινουργιες ευα μελινα η τις παρει και τις 2 ας πει κριτικες παιδια να ξερουμε τι γινεται ! μην ειστε μονοφαγαδες κακα περναει οποιος μονοτρωει!
αν θες να πετάξεις τα λεφτά σου πήγαινε. όπως την βλέπεις στην φωτό, αλλά του "άντε να τελειώνουμε". παλιότερα πριν πάρει τα κιλά ήταν πιο ενεργή. 60Tην εχει παρει κανεις? Δωστε πληροφοριες.
Καλησπέρα ! Ξέρουμε αν η Ροζα είναι ακόμα Ηρακλειο ;