με αυτή εδώ έχει πάει κανείς?
ΤΡΑΒΕΛΙ ΡΕ ΦΙΛΕ
Η φωτογραφια 10 χρονια πριν, και σκυλοβρωμαει πρεπει να ειχε να κανει μπανιο κανα 2ημερο, οταν ειχα παει.Συναγωνιστές, αυτό το κορίτσι το έχει συναντήσει κανείς;
Επειδή έχω έρθει Ηράκλειο για επαγγελματικό σκοπό και θα μείνω στην περιοχή της Αμμουδάρας, παίζει τίποτα καλό στην περιοχή;
Ευχαριστώ
Η φωτογραφια 10 χρονια πριν, και σκυλοβρωμαει πρεπει να ειχε να κανει μπανιο κανα 2ημερο, οταν ειχα παει.Συναγωνιστές, αυτό το κορίτσι το έχει συναντήσει κανείς;
Επειδή έχω έρθει Ηράκλειο για επαγγελματικό σκοπό και θα μείνω στην περιοχή της Αμμουδάρας, παίζει τίποτα καλό στην περιοχή;
Ευχαριστώ
Πήγα ατην ρενατα-κρήτη οι φοτο δεν είναι δίκες της η είναι παλιές είναι κοντά 100 κιλά και τα βυζιά κρέμονται, δεν δίνει κωλο με τίποτα αλλά με ξενέρωσε που βιαζόταν μου έλεγε τελείωνε κε μου όχι σε ότι πρότεινα, κρέμας το 70αρι
Συνάντηση με Ρενάτα το πρωί. Bbw, όπως λέει και ένας συναγωνιστής παραπάνω και εγώ ως λάτρης της κατηγορίας, έσπευσα να την τιμήσω. Δεν μπορώ να πω κάτι για την εμφάνιση της καθώς ήταν οτι περίμενα να συναντήσω. Πήρα το πρόγραμμα με το ελεύθερο τσιμπούκι και τελείωμα στο στόμα με κόστος 70€. Ακριβά εννοείται. Δεν έφερε αντιρρήσεις στο που θα έβαζα τα χέρια μου. Έχω όμως να πω καλά λόγια για την καθαριότητα της καθώς και την απαίτηση της για την καθαριότητα στη δική μου περιοχή. Γενικά ευγενική και πρόσχαρη. Λογικά θα την ξανατιμησω.
Οχι μη με προτιμήσεις.Καλημέρα στην παρέα. Τελικά η Ρενάτα αξίζει;
Περίοδο έχεις; Τραγικά νεύρα.Να σε τιμήσουμε θέλουμε και μας αποπαίρνεις.Και σύμφωνα με τον κατάλογο που εσύ η ίδια έδωσες στο σύνολο είναι 55 ευρώ, σου άφησα 60. Το 70 γράφτηκε εκ παραδρομής αφού το 6 με το 7 είναι δίπλα δίπλα στο πληκτρολόγιο.Οχι μη με προτιμήσεις.Καλημέρα στην παρέα. Τελικά η Ρενάτα αξίζει;
Περίοδο έχεις; Τραγικά νεύρα.Να σε τιμήσουμε θέλουμε και μας αποπαίρνεις.Και σύμφωνα με τον κατάλογο που εσύ η ίδια έδωσες στο σύνολο είναι 55 ευρώ, σου άφησα 60. Το 70 γράφτηκε εκ παραδρομής αφού το 6 με το 7 είναι δίπλα δίπλα στο πληκτρολόγιο.Οχι μη με προτιμήσεις.Καλημέρα στην παρέα. Τελικά η Ρενάτα αξίζει;
Προσωπικα δεν την ξερω τη Ρενάτα, ουτε ειμαι απο Ηρακλειο, αλλα παιδια:
1) το να λεει σε πελατη της οτι ειχε μικρη πουτσα και ειναι ασχετος στο σεξ και να το δημοσιευει εδω ΚΑΙ
2) να δημοσιευει εδω περα συνήθειες , πρακτικές και συμπεριφορες πελατων της, δηλαδή δικές μας
ειναι ικανος λογος για να μην ξαναπατησει ποτέ κανενας στο περβαζι της κυρίας.
Το σαιτ εχει φτιαχτει για τους μπουρδελιαρηδες, δηλαδη εμας και να κανουμε κριτικες κλπ σχολια - πληροφορίες για τις πουτάνες μας που τοσο τις αγαπαμε οσο ασχημες επιδοσεις και αν εχουν - οχι για να κανουν κριτικες οι κυριες ΣΤΟΥΣ μπουρδελιαρηδες και να μας την λενε και από πάνω.
η Ρενάτα προφανώς δεν καταλαβαίνει ότι ΤΗΝ πληρώνουν όσοι την δοκίμασαν, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
Όταν πληρώσει και αυτη (και νομίσει ότι έπεσε σε φόλα) τότε ας γράψει τις εντυπώσεις της και την συμπεριφορα που αντιμετώπισε στο σεξ.
και να μη μας απαντησει εγραψε οσα αδιανοητα εγραψε επειδη καποιος την εβγαλε απ οτα ρουχα της ή την αδίκησε σε κριτικη ή εγραψε ανακρίβειες κλπ. Θα μπορούσε να γράψει ευγενικά και όμορφα τι ψεμα ειπώθηκε και να διορθώσει τις λάθος εντυπώσεις, χωρίς να σχολιάζει το πουλί του πελάτη της ή το πόσο αδέξιος στο δαχτύλιασμα είναι.
ΑΑΑΑΑμα πια, γιατι (όπως και η αδικη κριτικη) έτσι και η αγένεια έχει και τα όρια της...
Νευρίασα και ας μη με νοιαζει τίποτα από το συγκεκριμένο θέμα...