Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ετσι ειναι πραγματι , μεγαλη διαφορα.
γενικα οι μολδαβες λογω των δυο γλωσσων που μιλανε εχουν πλεονεκτημα , ειναι οι μονες απο το μπλοκ που μπορουνε να πανε και να ζησουν/δουλεψουν ανετα απο την Μοσχα μεχρι την Μαδριτη
το δίγλωσσο στα σχολεία έχει σταματήσει νομίζω στη μολδαβία, κάνουν ακόμα ρωσικά?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
γενικα οι μολδαβες λογω των δυο γλωσσων που μιλανε εχουν πλεονεκτημα , ειναι οι μονες απο το μπλοκ που μπορουνε να πανε και να ζησουν/δουλεψουν ανετα απο την Μοσχα μεχρι την Μαδριτη

Αυτοί που μαθαίνουν πιο εύκολα άλλες γλώσσες είναι οι Αλβανοί.
Εγώ πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το πόσο γρήγορα (και αρκετά καλά ως ένα βαθμό) μάθαιναν οι Αλβανοί να μιλάνε τη δεκαετία του 90, που κάποιους από αυτούς τους ζούσα από κοντά λόγω δουλειάς.
Τους βγάζω το καπέλο σε αυτό.
Κάποιος είχε πει σε μία συζήτηση ότι οφείλεται στη δομή της Αλβανικής γλώσσας και τον μεγάλο αριθμό φθόγγων που έχει.
Ας μας διαφωτίσει ο Sokol.Ndreu ή αν υπάρχει κάποιος γνώστης της γλωσσολογίας

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Στο πρότζεκτ «πορνοτουρισμός+εργασία» πρέπει να δούμε κάποια σημεία:

-αν θα υπάρχει σταθερό εισόδημα (στάνταρ εργοδότης / πελατεία) και μας μένει μόνο η μετακίνηση από τόπο σε τόπο ή αν θέλουμε την τοπική εργασιακή εμπειρία, πράγμα που είναι ταλαιπωρία, αλλά διευρύνει το βιογραφικό. Στη δεύτερη περίπτωση συνήθως εμπλέκεται και το θέμα γλώσσας, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόστο.

-αν πάμε για ατομική περιπέτεια ή θέλουμε να βρούμε μία κοινότητα που μπορεί να είναι εθνική (πχ Έλληνες), επαγγελματική (πχ ιντερνετικοί νομάδες) ή κάτι άλλο (πχ expats ποικίλων χωρών).

-Πού θα μένουμε. Αυτό εξαρτάται από το budget και το στυλ ζωής μας. Έχουμε ξενοδοχεία με χαμηλές ή corporate τιμές, apparthotels, airbnb, πρόσκαιρες ενοικιάσεις επιπλωμένων, αγροτουριστικά οικήματα ή αγροτικά προγράμματα με διαμονή έναντι εργασίας, φοιτητικές εστίες (το καλοκαίρι), hostels, μοναστήρια με προγράμματα διαμονής (κυρίως καθολικά ή βουδιστικά) ακόμα και διαμονή σε ιδιώτη. Υπάρχουν και τα διαμερίσματα με πολλούς ένοικους που νοικιάζονται από πλατφόρμες.
Όσοι είμαστε στα ακίνητα κι έχουμε καλύτερη πληροφόρηση βρίσκουμε και καλά ξενοδοχεία σε χαμηλές τιμές. Πρόκειται για ξενοδοχεία που για ποικίλους λόγους έγινε κάποιο λάθος στο πρότζεκτ και «οι πελάτες δεν ήταν στο ραντεβού» όπως λέμε στη γλώσσα μας. Εκεί βρίσκεις ακόμα και βίλες ή και κάστρα που δυσκολεύονται να βρουν πελάτες.

Όταν υπάρχει κοινότητα νομάδων, συχνά το πρόβλημα είναι λυμένο, γιατί κάποιοι νομάδες έχουν το κατάλυμα σαν κύρια ή δευτερεύουσα ασχολία.

Ενδιαφέρουσες επιλογές διαμονής.
Οι κορυφαίες προτιμήσεις μου προσωπικά είναι:
1. ξενοδοχείο σχετικά φθηνό αλλά αξιοπρεπές (με μία μηνιαία συμφωνία για 500-700 ευρώ το μήνα πιστεύω βρίσκεις) λόγω ευκολίας και ανέσεων
2. Airbnb

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το πόσο γρήγορα (και αρκετά καλά ως ένα βαθμό) μάθαιναν οι Αλβανοί να μιλάνε τη δεκαετία του 90, που κάποιους από αυτούς τους ζούσα από κοντά λόγω δουλειάς.
Κάποιος είχε πει σε μία συζήτηση ότι οφείλεται στη δομή της Αλβανικής γλώσσας και τον μεγάλο αριθμό φθόγγων που έχει.

Και οι Σέρβοι μαθαίνουν εύκολα ελληνικά.Χαλκιδική έχω ακούσει Σερβίδες να μιλάνε και δεν τις ξεχώριζες απο ελλεεινίδες

Ένας Έλληνας πχ θεωρώ δύσκολο να μάθει σέρβικα όπως μιλάνε αυτοί ελληνικά,μόνο ο Ιτούδης τα μιλάει σαν Σέρβος

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
όσο βορειότερα της αλβανίας τόσο πιο βαριά η προφορά των αλβανών, κάνει μπάμ ακούγονται όπως οι ρωσίδες ακούγονται σαν πατρινές με το νιιι και το λιιιιι

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
καλα κοριτσια οι μολδαβες. τινγκα στα ΣΜΝ βεβαια αλλα δεν εχω παραπονο

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Καλά χαλάρωσε.
Δεν τσακώνεται κανείς.

Και για ποιο Χάρη λες;
Τον ΟΥΚΑ;
Αν ναι πώς με συγκρίνεις με εκείνον;
Απλά θέλω να αναφέρω τι ισχύει σωστά για 5 πράγματα που ξέρω.
Ούτε βρίζω, ούτε απειλω όπως κάνει εκείνος. Και πιστεύω ότι ο γραπτός μου λόγος είναι και πολύ καλύτερος. ?
απειλησε ποτε ο Χαρης?

Που το καταλαβες? εγω για τα ιερογλυφικα που γραφει ζηταω βοηθεια αρχαιολογου/μεντιουμ :P

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σερβοι/ες μαθαινουν ακομα πιο γρηγορα ελληνικα. εχουν ακομα και σχολες στα πανεπιστημια οπου μαθαινουν ελληνικα.

Οι Αλβανοι κατ'αναγκην αν και μια περιοδο ηταν τα ελληνικα τα αγγλικα της Αλβανιας

Οι σιχαμενες και οι μολδαβες εχουν εφεση στις ιταλικες γλωσσες. οι δε μολδαβες μιας και πολλες ειναι διγλωσσες μπορουν να μαθουν γρηγορα ξενες γλωσσες. ειναι το πως δουλευει ο εγκεφαλος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ενδιαφέρουσες επιλογές διαμονής.
Οι κορυφαίες προτιμήσεις μου προσωπικά είναι:
1. ξενοδοχείο σχετικά φθηνό αλλά αξιοπρεπές (με μία μηνιαία συμφωνία για 500-700 ευρώ το μήνα πιστεύω βρίσκεις) λόγω ευκολίας και ανέσεων
2. Airbnb
Στα ξενοδοχεία με τη συχνή αλλαγή πελατών δεν έχεις πάντα ησυχία.
Επίσης ένα θέμα είναι το μαγείρεμα. Άμα τρως συνέχεια έξω φεύγουν πολλά λεφτά κι αν προσπαθήσεις να μειώσεις το budget στη διατροφή θα καταλήξεις να τρως junk.

Οι πρόσκαιρες ενοικιάσεις επιπλωμένων και τα apparthotels είναι η πιο βολική λύση για μένα.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
το δίγλωσσο στα σχολεία έχει σταματήσει νομίζω στη μολδαβία, κάνουν ακόμα ρωσικά?
Τωρα νομιζω ειναι ξεχωριστα τα σχολεια ,φυσικα υπερτερουν τα ρουμανοφωνα.
Οι μολδαβες οταν πηγαινουν Ιταλια και Ισπανια χρειαζονται κανα τριμηνο μονο για να αρχισουν να μιλανε σχεδον απταιστα ,κατι που δεν μπορουν να κανουν οι ουκρανο-ρωσιδες οπως και το αντιθετο οι ρουμανες να μαθουν γρηγορα τα ρωσικα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
καλα κοριτσια οι μολδαβες. τινγκα στα ΣΜΝ βεβαια αλλα δεν εχω παραπονο
Χαχα μπορει ...
προσωπικα δεν κολλησα ποτε μα ποτε τιποτα αν και εκανα καποια ons ακαποτα (μεχρι το 12 , μετα εβαλα μυαλο)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Σερβοι/ες μαθαινουν ακομα πιο γρηγορα ελληνικα. εχουν ακομα και σχολες στα πανεπιστημια οπου μαθαινουν ελληνικα.

Οι Αλβανοι κατ'αναγκην αν και μια περιοδο ηταν τα ελληνικα τα αγγλικα της Αλβανιας

Οι σιχαμενες και οι μολδαβες εχουν εφεση στις ιταλικες γλωσσες. οι δε μολδαβες μιας και πολλες ειναι διγλωσσες μπορουν να μαθουν γρηγορα ξενες γλωσσες. ειναι το πως δουλευει ο εγκεφαλος.
τα ρουμάνικα έχουν λατινικές ρίζες μοιάζουν πολύ με τα ιταλικά.
Επίσης γρήγορες στα ελληνικά είναι και οι ουκρανές της Μαριούπολης

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
τα ρουμάνικα έχουν λατινικές ρίζες μοιάζουν πολύ με τα ιταλικά.
Επίσης γρήγορες στα ελληνικά είναι και οι ουκρανές της Μαριούπολης
εδω αν τους ρωτησεις, νομιζουν οτι ειναι απογονοι των Ρωμαιων και για αυτο τους λενε Ρουμανους.

ενω ειναι απλα απογονοι των Ρομα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
εδω αν τους ρωτησεις, νομιζουν οτι ειναι απογονοι των Ρωμαιων και για αυτο τους λενε Ρουμανους.

ενω ειναι απλα απογονοι των Ρομα.
τι να λέει και οι αλβανοί δείχνουν τα ρωμαϊκά αρχαία σαν αρχαία αλβανικά :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τώρα όλες αυτές τις Ρουμάνες, τις Μολδαβές και τις Αλβανές για τις οποίες μιλάτε, μπορούμε να τις εντάξουμε σε ένα πρόγραμμα εργασιοπορνοτουρισμού με τους όρους που βάζει ο νηματοθέτης;

Πού πρέπει κάποιος να εγκατασταθεί για να μπορεί να εργάζεται εξ αποστάσεως και να τις πηδάει ; :tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Τώρα όλες αυτές τις Ρουμάνες, τις Μολδαβές και τις Αλβανές για τις οποίες μιλάτε, μπορούμε να τις εντάξουμε σε ένα πρόγραμμα εργασιοπορνοτουρισμού με τους όρους που βάζει ο νηματοθέτης;

Πού πρέπει κάποιος να εγκατασταθεί για να μπορεί να εργάζεται εξ αποστάσεως και να τις πηδάει ; :tooth:
Η καλύτερη value for money εγκατάσταση σήμερα είναι στο Ντουμπάι.
Στην χαμηλή σεζόν γαμάς διαστημικά ανατολικομπλοκάκια, στην υψηλή σεζόν κάνεις fly-in φρέσκο νεανικό αίμα από τα σόσιαλ κατά προτίμηση να μην έχει ξαναπατήσει το πόδι της εκεί και να δακρύσει στην ευκαιρία.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Η καλύτερη value for money εγκατάσταση σήμερα είναι στο Ντουμπάι.
Στην χαμηλή σεζόν γαμάς διαστημικά ανατολικομπλοκάκια, στην υψηλή σεζόν κάνεις fly-in φρέσκο νεανικό αίμα από τα σόσιαλ κατά προτίμηση να μην έχει ξαναπατήσει το πόδι της εκεί και να δακρύσει στην ευκαιρία.
τυπε σορρυ κιολας.

αλλα σε μια χωρα που υπαρχει πολυ χρημα και το 80% του πληθυσμου ειναι αντρες, τι ακριβως γαμας?

σπονσορετες μονο που στην τιμη που θα πιασουν, δεν αξιζει

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
τυπε σορρυ κιολας.

αλλα σε μια χωρα που υπαρχει πολυ χρημα και το 80% του πληθυσμου ειναι αντρες, τι ακριβως γαμας?
μουνάρες. Αφού δεν έχεις πάει, δεν ξέρεις, τουλάχιστον διάβαζε χωρίς να κρίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom