Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πράγα σαν μπάρμπας δεν κάνεις τίποτα είσαι τελειωμένος.Εχουν εισοδήματα πάνω από ανατολική Γερμανία.Βουδαπέστη έχει νόημα αν πας για Ρωσίδες.Και Πράγα δηλαδή αν πας Ρωσίδες θα χτυπήσεις.Με τις ντόπιες δεν παίζει.
32 σου λεει, δεν ειναι μπαρμπας. ειναι σε ιδανικη ηλικια να φαει γκομενες επιπεδου τζαμπα.

ουκρανια θα τον δουν σαν ΑΤΜ, χωρια που δεν ειναι και ωραια. Θα φαει ολη τη ραδιερνεργη μπριτζολα του τσερνομπιλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
Ρε ξεκαλστε με ανατ μπλοκ :tooth:

Μην το χαντακωσετε
Ας πάει λάτιν Αμέρικα να γαμησει κ να περάσει γενικά καλά
Εγώ όταν κατεβαίνω λάτιν ανοίγει η ψυχή μου αντιθέτως ανατ μπλοκ τρως κρύο κ ψυχρολουσιες πολλές

Το μόνο καλό ότι είναι κοντά αλλά κ πάλι σαν αεροπορικό έξοδο αντισταθμίζεται με τα έξοδα θερμανσης:rockon:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ρε ξεκαλστε με ανατ μπλοκ :tooth:

Μην το χαντακωσετε
Ας πάει λάτιν Αμέρικα να γαμησει κ να περάσει γενικά καλά
Εγώ όταν κατεβαίνω λάτιν ανοίγει η ψυχή μου αντιθέτως ανατ μπλοκ τρως κρύο κ ψυχρολουσιες πολλές

Το μόνο καλό ότι είναι κοντά αλλά κ πάλι σαν αεροπορικό έξοδο αντισταθμίζεται με τα έξοδα θερμανσης:rockon:
εκτος αν ψαχνει κανα νεφρο ομως μετα. ειναι και η διαφορα ωρας.

παντως σοβαρα τωρα, και εγω λατινικη αμερικη θα πηγαινα, αν και νομιζω οτι καποιος πιο νεωπας πρεπει να περασει απο το μπλοκ πρωτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
32 σου λεει, δεν ειναι μπαρμπας. ειναι σε ιδανικη ηλικια να φαει γκομενες επιπεδου τζαμπα.

ουκρανια θα τον δουν σαν ΑΤΜ, χωρια που δεν ειναι και ωραια. Θα φαει ολη τη ραδιερνεργη μπριτζολα του τσερνομπιλ.

Πράγα με 1500 ευρώ δεν είσαι τίποτα.Εχεις δει τι αμάξια κυκλοφορούν?Βέβαια μπορείς να γαμάς επαρχία μένοντας Πράγα,όλες οι μεγάλες τσεχικές πόλεις είναι σε απόσταση βολής οπότε έχει κάποιο νόημα.Ρευστότητα ούτε 700 το μήνα δε θα έχεις,θα στα τρώει όλα το ενοίκιο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
εκτος αν ψαχνει κανα νεφρο ομως μετα. ειναι και η διαφορα ωρας.

παντως σοβαρα τωρα, και εγω λατινικη αμερικη θα πηγαινα, αν και νομιζω οτι καποιος πιο νεωπας πρεπει να περασει απο το μπλοκ πρωτα.
Αυτό με το νεφρό είναι ξεπερασμένο διότι τα μέρη που ανέφερα είναι ασφαλή με άπειρες τουρίστριες από.λατινικη αμερικη

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πολωνία στις μεγάλες πόλεις οι μισθοί είναι μεγαλυτεροι πλέον από την Ελλάδα και φυσικά και τα έξοδα. Κρακοβια λέει πολύ γιατί έχει τουρισμό είναι όμορφη πόλη και έχει πολλά πανεπιστήμια (και φοιτήτριες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πράγα με 1500 ευρώ δεν είσαι τίποτα.Εχεις δει τι αμάξια κυκλοφορούν?Βέβαια μπορείς να γαμάς επαρχία μένοντας Πράγα,όλες οι μεγάλες τσεχικές πόλεις είναι σε απόσταση βολής οπότε έχει κάποιο νόημα.Ρευστότητα ούτε 700 το μήνα δε θα έχεις,θα στα τρώει όλα το ενοίκιο.
τυπε συμφωνω οτι δεν εισαι τιποτα.

Αλλα μιλαμε για τυπο που ειναι 32 χρονων, δε χρειαζεται να πληρωσει για να γαμησει.

βρισκει γκομενιτσες, τις κερναει στο ματιλντα κλπ και του καθονται.

δε παει για σπονσορινγκ.

και βρισκει και τουριστριες και εχει τοσα μερη κοντα.

αν ο στοχος ειναι μονο το μουνι ας παει Λατινικη Αμερικη η Αφρικα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Εγώ αν ήμουν μισθωτός με δυάρι χιλιάδες όπως λες κυρ τάσο3 θα πήγαινα yucatan ή Καρταχένα ντε ιντιας κ θα είχα δώδεκα μήνες καλοκαίρι μοχίτο καλό καιρό και όχι έξοδα για θέρμανση απλώς έξοδα για δύο τρία αεροπορικά το χρόνο δλδ 2200 σε αεροπορικά όμως γλιτώνεις θέρμανση κ μετακίνηση Ουκρανία Ελλάδα που αν κατέβεις τρεις φορές είναι 400 και 400θερμανση άρα οχτακόσια μειων τα τρία αεροπορικά που θες Από λάτιν Αμέρικα 2200 άρα 1500 περισσότερα χρήματα το χρόνο
Να γράψω κ κάτι που δεν έχει ειπωθεί
Στην ανατολική Ευρώπη για να περάσεις καλά διασκέδαση πρέπει να πας σε ρεστοραντ ή κλαμπ δλδ 30-50 ευρώ ενώ σε τροπικές χώρες με ένα μοχίτο 5 ευρώ αράζεις παραλία κ κανείς τα μπανια σου κ το καμάκι
δλδ έχει πιο φτηνή διασκεδάση η λάτιν Αμέρικα αφού μπορείς να είσαι θαλασσα αρακτος με 5-10 ευρώ
Πλέον επίσης ένα εξαρι λάτιν είναι πιο εύκολη από εξαρι σλαβα
Πιο εύκολη η γλώσσα από ότι τα σλαβικά
Κ πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία μας!!!!

Καλύτερο λίγο φαγητό κ πιο καλά υλικά για να μαγειρεύεις

Εγκληματικότητα σε playa de carmem και Καρταχένα ελάχιστη

Κ τριήμερα αν θες να αποδράσεις σε άπειρα μέρη σε αντίθεση με πχ Ουκρανία που μόνο στη μαγευτική Πολτάβα και τσερνιφτσι μπορείς να πας :confused:

Ανακεφαλαίωση
1500 ευρώ το χρόνο πιο ακριβά η λάτιν
Απόσταση πιο μεγάλη για αεροπορικά
Καλύτερο καιρό
Πιο φτηνή διασκέδαση
Πιο πολλές επιλογές διασκέδασης
Περισσότερες αποδράσεις τριήμερα
Πιο εύκολες οι γκόμενες ιδίων κυβικών.
Πιο εύκολη γλώσσα ισπανικά

Καλύτερο φαγητό
Καιρος
Ρε συ για την ηπειρο μας αναφερομαι , γραφω Δυτικη Ευρωπη εννοωντας Πορτογαλια ,Ισπανια ,Μαλτα κτλ τι να κανεις με δυο χιλιαρικα εκει? αορατοςθα εισαι ...
Οι μολδαβες παντως εχουν λιγο Λατιν μεσα τους χαχα και τα ρουμανικα ειναι σχετικα ευκολη γλωσσα οπως τα ισπανικα.
Οσο για την γλωσσα. γενικα πλεον η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου κατω των 30 μιλαει αγγλικα , ο dirty μια χαρα περναει χωρις να μιλαει τα ρωσικα οπως και ο drlove οταν εμενε Βαρσοβια δεν ειχε μαθει τα πολωνικα.

Γραφω συμφωνα με τα δικα μου βιωματα ,οπως και του Βαγγελη που τα εχουμε αναλυσει οταν βρισκομαστε ,δεν γνωριζω καποιον αλλον απο εδω μεσα που να εχει μεινει μονιμα σε ex-soviet states ας πουμε πανω απο τριετια για να εχει πληρη εικονα ... ο Μητσος ειναι αλλη φαση :grin: και το ποσο που εβαλε σαν παραδειγμα ο george ειναι μονο για αυτα τα μερη στην σημερινη Ευρωπη.

Λατιν Αμερικα αλλαζει εντελως το εργο , εκτος που ειναι πολυ μακρια υπαρχει τεραστια εγκληματικοτητα σε σχεση με το Μπλοκ ,τωρα αν υπαρχουν δυο τρεις ασφαλεις προορισμοι δεν αντιλεγω , ξερεις καλυτερα ...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτό με το νεφρό είναι ξεπερασμένο διότι τα μέρη που ανέφερα είναι ασφαλή με άπειρες τουρίστριες από.λατινικη αμερικη
(μισο) τρολαρω τυπε

χτες προσπαθουσα να πεισω τυπο να παμε παναμα και μετα οδικως πανω ολες τις χωρες, κοστα ρικα κλπ και μου ελεγε για νεφρα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πολωνία στις μεγάλες πόλεις οι μισθοί είναι μεγαλυτεροι πλέον από την Ελλάδα και φυσικά και τα έξοδα. Κρακοβια λέει πολύ γιατί έχει τουρισμό είναι όμορφη πόλη και έχει πολλά πανεπιστήμια (και φοιτήτριες)
εκει πρεπει να παει, εγω επιμενω.

ναι θα ειναι ενας απο τους πολλους, αλλα στα 32 να ξεκινας τα δωρακια, ειναι λιγο καταντια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε συμφωνω οτι δεν εισαι τιποτα.

Αλλα μιλαμε για τυπο που ειναι 32 χρονων, δε χρειαζεται να πληρωσει για να γαμησει.

βρισκει γκομενιτσες, τις κερναει στο ματιλντα κλπ και του καθονται.

δε παει για σπονσορινγκ.

και βρισκει και τουριστριες και εχει τοσα μερη κοντα.

αν ο στοχος ειναι μονο το μουνι ας παει Λατινικη Αμερικη η Αφρικα

Αυτό λέμε οτι ο 32άρης με τα 1500 το μήνα δε θα μετράει Πράγα.Θα είναι λίγο κάτω από το συνομίληκό του Τσέχο και οι ξένοι θα του ρίχνουν στα αυτιά.Πώς θα ξεχωρίσει?Τι θα φέρει στο τραπέζι?
Αμα είναι σαν το Β.Π. ψηλός,γυμνασμένος,πουτσαράς ίσως κάτι γίνεται.Αλλιώς τι να κάνει?Πράγαμ περνάνε όλες οι φυλές του κόσμου δεν είσαι κάτι σπέσιαλ.Ακόμα και Ιάπωνας να είσαι με κεφάλι Αλβανού δε σε προσέχουνε.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
(μισο) τρολαρω τυπε

χτες προσπαθουσα να πεισω τυπο να παμε παναμα και μετα οδικως πανω ολες τις χωρες, κοστα ρικα κλπ και μου ελεγε για νεφρα.
Πες του ο Παναμάς είναι έτη φωτός μπροστά κ η Κόστα Ρίκα χίλιες φορές ασφαλέστερη της Ελλάδος
Πέρσυ πηγα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτό λέμε οτι ο 32άρης με τα 1500 το μήνα δε θα μετράει Πράγα.Θα είναι λίγο κάτω από το συνομίληκό του Τσέχο και οι ξένοι θα του ρίχνουν στα αυτιά.Πώς θα ξεχωρίσει?Τι θα φέρει στο τραπέζι?
εκει φαινεται ο παικτης ομως. υπαρχει μουνι, ετοιμο να το κατακτησεις αν εχεις μπρατσα και θεληση.

αν μιλαμε για μισοριξια, τρυφερο ποδι, κρυφο πυρφορος κλπ, ας κατσει και σπιτι του, γιατι οι ουκρανες θα τον μαδησουν.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πες του ο Παναμάς είναι έτη φωτός μπροστά κ η Κόστα Ρίκα χίλιες φορές ασφαλέστερη της Ελλάδος
Πέρσυ πηγα
παναμα κοστα ρικα εψηνε, για ολο το δρομο μεχρι γουατεμαλα κοτευε (που ηταν η δικια μου ιδεα)

εναλλακτικα κανκουν και μετα κουβα, μιας και εχει και πτησεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εκει φαινεται ο παικτης ομως. υπαρχει μουνι, ετοιμο να το κατακτησεις αν εχεις μπρατσα και θεληση.

αν μιλαμε για μισοριξια, τρυφερο ποδι, κρυφο πυρφορος κλπ, ας κατσει και σπιτι του, γιατι οι ουκρανες θα τον μαδησουν.

Η Πράγα είναι ανταγωνιστική πόλη,ήταν ήδη δύσκολη από το 2002.Τι να κλάσει ο μέσος ξένος?
Αμα είσαι εξαιρετικός ξένος,γαμείς και δέρνεις παντού,εντάξει Πράγα θα γαμήσεις περισσότερο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Παντως και οι λατινες του Μαιαμι ,Λας Βεγκας , Λος Αντζελες κτλ παπαρια ευκολες ειναι :grin:
ολα εχουν να κανουν με το οικονομικο επιπεδο της καθε χωρας λοιπον.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αμα είσαι εξαιρετικός ξένος,γαμείς και δέρνεις παντού,εντάξει Πράγα θα γαμήσεις περισσότερο.
Αυτο εννοω και εγω. Γαμας πολυ, καλο βοημικο φαγητο, φοβερη πολη.

Αν εισαι χλεχλες και αφραγκος κατσε σπιτι σου.

Ο μεσος ελληνας στα 30 παντως, πυρφοριζει. εδω ακομα και οι αλβανοι φλωρευουμε. συγκρινω τη γενια μου με κατι εικοσαχρονα και λεω, θα ντρεπεται ο Χοτζας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.156
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι επίκαιρο και όσο περνάει ο καιρός θα αφορά όλο και περισσότερο κόσμο.
Μεγάλο ποσοστό νέων δουλεύουν εξ αποστάσεως, πολλοί με ικανοποιητικούς μισθούς.
Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, το θέμα αφορά συνδυασμό εργασίας εξ αποστάσεως με πορνοτουρισμό/πορνομετανάστευση.
Μέρη που αξίζουν και που συνδυάζουν πολλά από όσα ψάχνει κάποιος που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Σχετικά φθηνό κόστος ζωής, καλές και εύκολες γυναίκες, να μην είναι πολύ απομονωμένο ώστε να υπάρχει δυνατότητα για εξερεύνηση τριγύρω, σχετική ασφάλεια και καλές υποδομές ιντερνετ για τη δουλειά, αν και το τελευταίο πλέον υπάρχει σχεδόν παντού.

Η εν λόγω κατάσταση έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γιατί διαφέρει με όσα έχουμε συνηθίσει, μιας και:

1. Δεν είναι κλασσικός πορνοτουρισμός, δηλαδή πάω 5-10-30-60 μέρες να φάω λεφτά, να γλεντήσω-πηδηξω και πίσω Ελλάδα. Μπορείς να μείνεις όσο θέλεις.

2. Δεν είναι κλασσική πορνομετανάστευση, μιας και δεν πας με σκοπό να μείνεις απαραιτήτως μόνιμα.

3. Δεν πας γκασταρμπαιτερ, δε σε ενδιαφέρει η αγορά εργασίας της χώρας, οι μισθοί της, οι ευκαιρίες να κάνεις μπίζνες, οι γνωριμίες για να κάνεις δουλειές, κλπ
Πας με έτοιμη δουλειά. Επομένως έχεις κάποιους μπελάδες στο κεφάλι λιγότερους

4. Δεν υπάρχει πίεση χρόνου και χρημάτων, μιας και θα έχεις σταθερή ροή εισοδήματος από τη δουλειά. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι το κόστος ζωής, να τη βγάζεις σχετικά άνετα με το μισθό σου.

5. Μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα μέρη. Λίγους μήνες εδώ, λίγους εκεί κλπ

Ποιες οι καλύτερες επιλογές λοιπόν για ένα τέτοιο άτομο;

Οι γνώστες της Ανατολικής Ευρώπης αλλά και των άλλων προορισμών, που θα πρωτοπηγαίνατε, τι θα κοιτούσατε να έχει το μέρος και ποιο θα ήταν το πλάνο σας αν ανήκατε σε αυτήν την κατηγορία;

Για χάριν απλότητας, ας υποθέσουμε έναν νέο 32 χρονών, χωρίς δεσμεύσεις στην Ελλάδα, με καθαρό μισθό 2000 ευρώ το μήνα.
Με αυτά τα χρήματα που γράφεις, θα είσαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ στην Ταιλάνδη. Η Χώρα είναι ασφαλής, ακόμα κι αν δεν βρεις γκόμενα, που μάλλον θα σε κυνηγήσουν για σχέση πολλές ντόπιες, το σεξ (και γενικότερα το κόστος ζωής) έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Στην αρχή μένεις σε Ξενοδοχείο, στη συνέχεις κάνεις επί τόπου έρευνα και βρίσκεις ικανοποιητικό σπίτι. Μια συνεχής αίσθηση διακοπών, πανέμορφα εξωτικά μικρά νησάκια που θα έχεις όλο το χρόνο να τα εξερευνήσεις. Α, και αν θέλεις οποιοσδήποτε λαός να σε δεχτεί, μάθε τη γλώσσα του

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτο εννοω και εγω. Γαμας πολυ, καλο βοημικο φαγητο, φοβερη πολη.

Αν εισαι χλεχλες και αφραγκος κατσε σπιτι σου.

Ο μεσος ελληνας στα 30 παντως, πυρφοριζει. εδω ακομα και οι αλβανοι φλωρευουμε. συγκρινω τη γενια μου με κατι εικοσαχρονα και λεω, θα ντρεπεται ο Χοτζας

Σιγά και οι Αλβανοί για να γαμήσουνε λένε οτι είναι Ελληνες ή Ιταλοί.Ιταλό που να δηλώσει Αλβανός δεν έχω δει.Δεν είναι καλό brand name το Albania.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σιγά και οι Αλβανοί για να γαμήσουνε λένε οτι είναι Ελληνες ή Ιταλοί.Ιταλό που να δηλώσει Αλβανός δεν έχω δει.Δεν είναι καλό brand name το Albania.
ισχυει αυτο που λες, ειδικα με τους Ιταλους. Πολυ ασχημο ονομα.

Μονο στις ελληνιδες πιανει να πεις οτι εισαι αλβανος (και αυτο με συγκεκριμενες πολιτικες πεποιθησεις η απο συγκεκριμενες συνοικιες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom