Νέα

Εργασία εξ αποστάσεως και πορνοτουρισμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Επισκεφτηκα Λισαβωνα πριν τον κορονοιό.
Θετικες εντυπωσεις.
Γνωρισα κι εναν ελληνα πιτσιρικά 22-23 χρονων. Τα ηπιαμε μαζι.
Μου ειπε πως μενει εκει ,δουλευει με μισθο 1.000€ καθαρα κ ενοικιο πληρωμενο σε teleperfomance πως τα λενε.
Πόλη οργανωμενη, οχι χαωδης, μετρό ,σημαντικό αεροδρομιο, καθαριοτητα, ασφαλης,εχει τουρισμο, και η πρωτευουσα με την μεγαλύτερη ηλιοφανεια στον κόσμο (οπως ειπε η ξεναγός), θαλασσα
Στα αρνητικα, κοστος ζωης, ακριβό ενοικιο, ακριβο ρευμα, ακριβο σουπερ μαρκετ, σχετικα χαμηλοι μισθοι, απο διασκέδαση οχι κατι ιδιαιτερο, γυναικες κακοντυμενες, αντιερωτικες συνηθως.

Σκεφτομουν για μόνιμα εκει ωσπου τα χαλασα με την πορτογαλεζα που ειχα "σχεση".
Τωρα σκεφτομαι μόνο για βραζιλια
Αγγλικά μιλάνε οι Πορτογάλοι γενικά;

Εσύ έμαθες Πορτογαλέζικα; Θα σε βοηθήσουν πολύ Βραζιλία.

Τι γίνεται με εσάς τους εν Γερμανία μετανάστες παίδες; Πως και ξεσηκωθήκατε όλοι να φύγετε από εκεί;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Αγγλικά μιλάνε οι Πορτογάλοι γενικά;

Εσύ έμαθες Πορτογαλέζικα; Θα σε βοηθήσουν πολύ Βραζιλία.

Τι γίνεται με εσάς τους εν Γερμανία μετανάστες παίδες; Πως και ξεσηκωθήκατε όλοι να φύγετε από εκεί;
Αγγλικα μιλανε ολοι πολυ καλα, ειναι δευτερη γλωσσα, παιζει πολυ εμποριο κ τουρισμος με τους βρετανους.

Ναι μιλαω πορτογαλικα πολυ καλα.

Η γερμανια ηταν ειναι κ θα ειναι μια στοιβαρη οικονομια.
Εγω ομως αναθεωρησα καποια πραματα στην ζωη μου,
με τον κορονοιό και χαμό αγαπημενου προσωπου.
Ειδα πόσο μικρη ειναι η ζωη κ πόσο απροειδοποίητα λεει καποιος το ποιημα .
Οπότε αποφασισα να αφησω την σιγουρια, την ασφαλεια και το ευκολο χρήμα για την διασκεδαση και την καλοπεραση σε ποιο ανασφαλη εδάφη.

Ετσι το βλεπω εγω με τα ματια μου κ με την ευκολια μετακινησης του εργενη γιατι δεν εχω οικογενεια κ ευθυνες εδω

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Επισκεφτηκα Λισαβωνα πριν τον κορονοιό.
Θετικες εντυπωσεις.
Γνωρισα κι εναν ελληνα πιτσιρικά 22-23 χρονων. Τα ηπιαμε μαζι.
Μου ειπε πως μενει εκει ,δουλευει με μισθο 1.000€ καθαρα κ ενοικιο πληρωμενο σε teleperfomance πως τα λενε.
Τον ζηλεψα, αυτη η ηλιοφανεια με συνεπηρε. Οπως και να το κανουμε ο ηλιος ειναι πολυ σημαντικος για την διαθεση, και μας λειπει πολυ εδω στην γερμανία.

Πόλη οργανωμενη, οχι χαωδης, μετρό ,σημαντικό αεροδρομιο, καθαριοτητα, ασφαλης,εχει τουρισμο, και η πρωτευουσα με την μεγαλύτερη ηλιοφανεια στον κόσμο (οπως ειπε η ξεναγός), θαλασσα
Στα αρνητικα, κοστος ζωης, ακριβό ενοικιο, ακριβο ρευμα, ακριβο σουπερ μαρκετ, σχετικα χαμηλοι μισθοι, απο διασκέδαση οχι κατι ιδιαιτερο, γυναικες κακοντυμενες, αντιερωτικες συνηθως, μεγαλη βραζιλιανικη κοινοτητα, νομιζω 60.000 βραζιλιανοι. Η μεγαλυτερη βραζιλιανικη κοινοτητα εκτος βραζιλιας.
Να πω ομως πως, οπως ολες οι βραζιλιανες που ερχοντε στην ευρωπη, αντι να μεταφερουν την θυληκοτητα και τον αισθησιασμό τους στις ευρωπαιες ,αντιθετως παιρνουν τα χούγια και τα κακά απο τις ευρωπαιες

Σκεφτομουν για μόνιμα εκει ωσπου τα χαλασα με την πορτογαλεζα που ειχα "σχεση".
Τωρα σκεφτομαι μόνο για βραζιλια
Μεταφέρετε που μεταφέρετε μια πληροφορία, τουλάχιστον να την μεταφέρετε σωστά.

Teleperformance δεν είναι πώς τα λένε, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες call center στον κόσμο.
Στην Αθήνα έχει 3-5 χιλιάδες κόσμο.
Έπρεπε να πάει στην Πορτογαλία ο πιτσιρικάς και να ξεσπιτωθει για να δουλέψει σε call center; ??
Κάποιο λακο έχει η ιστορία.

Αν θες ήλιο, θάλασσα και δουλειές υπάρχουν καλύτερες επιλογές με μόνο αγγλικά και πολύ πιο κοντά στην Ελλάδα.
Μην παρουσιάζουμε ότι ακούμε ως καλή πρόταση αν δεν το ψάξουμε πρώτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203634

Επισκέπτης
Αν θες ήλιο, θάλασσα και δουλειές υπάρχουν καλύτερες επιλογές με μόνο αγγλικά και πολύ πιο κοντά στην Ελλάδα.
Π.χ. Κυπρος,Μαλτα;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Μεταφέρετε που μεταφέρετε μια πληροφορία, τουλάχιστον να την μεταφέρετε σωστά.

Teleperformance δεν είναι πώς τα λένε, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες call center στον κόσμο.
Στην Αθήνα έχει 3-5 χιλιάδες κόσμο.
Έπρεπε να πάει στην Πορτογαλία ο πιτσιρικάς και να ξεσπιτωθει για να δουλέψει σε call center; ??
Κάποιο λακο έχει η ιστορία.

-εγραψα "teleperformance πως τα λενε" εννοωντας πως δεν ξερω τι ακριβως κανει. Ειπε πως ειναι τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων. Δεν ρωτησα παραπανω γιατι δεν με ενδιεφερε.

-Δουλευε πριν στην βαρκελωνη για την ιδια εταιρεια. Δεν ξερω γιατι "ξεσπιτωθηκε κ αν εχει λακο η φάβα" και δεν ειναι αυτο το ερωτημα.

-το να εισαι κοντα στην ελλαδα δεν ειναι κριτηριο , δεν ειναι η ελλαδα το κεντρο του κόσμου.
Θα μπορουσα να ειμαι κι εγω στην κυπρο για δουλεια στο αεροδρομιο ως security. Μου προταθηκε αλλα δεν δεχτηκα, λογω πολυ ζεστης, μικρο νησι, μικρος μισθος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όπως είπα και τις προάλλες τα στοιχεία για την Ελλάδα είναι παραπλανητικά, γιατί είναι μία οικονομία στο ψυγείο ακόμα. Τα πραγματικά μεγέθη θα φανούν 2-3 χρόνια αφότου ξαναρχίσει ο δανεισμός Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, δηλαδή σε 3-4 χρόνια, μιας και ήδη άρχισαν να δίνονται εντολές για άνοιγμα της κάνουλας δανεισμού από τις τράπεζες. Δείτε λίγο ειδήσεις σε οικονομικά σαιτ και θα καταλάβετε.

Οικονομία χωρίς δανεισμό δεν είναι κανονική οικονομία.
Όλοι οι παρονομαστές είναι διαφορετικοί

Για να σου δώσει ο άλλος δάνειο πρέπει να μπορείς να το ξοφλήσεις.Ποιοι θα το ξοφλήσουν?Οι ψωλάδες?Δε γίνονται αυτά.
Μετράνε απλά την παραγωγικότητα και οι γηγενείς είναι χαμηλά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Στα αρνητικα, κοστος ζωης, ακριβό ενοικιο, ακριβο ρευμα, ακριβο σουπερ μαρκετ, σχετικα χαμηλοι μισθοι, απο διασκέδαση οχι κατι ιδιαιτερο, γυναικες κακοντυμενες, αντιερωτικες συνηθως, μεγαλη βραζιλιανικη κοινοτητα, νομιζω 60.000 βραζιλιανοι. Η μεγαλυτερη βραζιλιανικη κοινοτητα εκτος βραζιλιας.
Να πω ομως πως, οπως ολες οι βραζιλιανες που ερχοντε στην ευρωπη, αντι να μεταφερουν την θυληκοτητα και τον αισθησιασμό τους στις ευρωπαιες ,αντιθετως παιρνουν τα χούγια και τα κακά απο τις ευρωπαιες
Το ιδιο κανουν και οι ανατολικες/σλαβες ... ειχα μολδαβη για κανα εξαμηνο και ηταν μια χαρα ,τα τελευταια πεντε χρονια μενει Ελλαδα μαθαινοντας απταιστα την γλωσσα και οταν με παιρνει τηλ που και που ,μιλαει πλεον με αθηναικη προφορα , μην χεσω :grin: μπλαζε χαζο υφος κτλ
Για αυτο λεω οτι δεν υπαρχουν ιδιοσυγκρασιες και τετοια ,μολις φυγουν απο τις χωρες τους αλλαζουν ολα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόνο οι Πολωνέζες κρατούν σε μεγάλο βαθμό την πολωνικότητά τους.Οσο τρελιάρες είναι Πολωνία τόσο είναι και στο εξωτερικό.Δεν τις έχω δει να επηρρεάζονται αισθητά από το περιβάλλον.
Εδώ με βάση έρευνα στην Αγγλία οι Πολωνέζες πηδιούνται στο UK 4 φορές περισσότερο από ό,τι στη χώρα τους.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2433654/Polish-women-UK-promiscuous-new-study-shows.html

Πολωνέζα έχει βάλει στόχο 100000 πούτσους παρόλο που έχει γκόμενο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
-εγραψα "teleperformance πως τα λενε" εννοωντας πως δεν ξερω τι ακριβως κανει. Ειπε πως ειναι τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων. Δεν ρωτησα παραπανω γιατι δεν με ενδιεφερε.

-Δουλευε πριν στην βαρκελωνη για την ιδια εταιρεια. Δεν ξερω γιατι "ξεσπιτωθηκε κ αν εχει λακο η φάβα" και δεν ειναι αυτο το ερωτημα.

-το να εισαι κοντα στην ελλαδα δεν ειναι κριτηριο , δεν ειναι η ελλαδα το κεντρο του κόσμου.
Θα μπορουσα να ειμαι κι εγω στην κυπρο για δουλεια στο αεροδρομιο ως security. Μου προταθηκε αλλα δεν δεχτηκα, λογω πολυ ζεστης, μικρο νησι, μικρος μισθος.
Εννοείται δεν είναι το κέντρο του κόσμου η Ελλάδα.
Αλλά που είναι οι συγγενείς και φίλοι σου;
Στην Αμερική;
Αν δεν έχεις κανέναν στην Ελλάδα, πάω πάσο.

Τα υπόλοιπα που λες, όλα λάθος.
3 χρόνια στην Κύπρο, τη ζέστη του κέντρου της Αθήνας ποτέ δεν την ένιωσα.
Μικροί μισθοί;; Για αυτό έχει γεμίσει με Έλληνες, Γάλλους, Νορβηγους;
Μικρό νησί; Από τα μεγαλύτερα νησιά-χώρες της Ευρώπης.

Κατά τα άλλα η πρόταση που σου κάνανε μπορεί όντως να μην άξιζε. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια εκεί.
Πάντως σε κάποιους τομείς, τους μισθούς που βλέπω και που παίρνω, δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιζαν Ελλάδα ποτέ.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Εννοείται δεν είναι το κέντρο του κόσμου η Ελλάδα.
Αλλά που είναι οι συγγενείς και φίλοι σου;
Στην Αμερική;
Αν δεν έχεις κανέναν στην Ελλάδα, πάω πάσο.

Τα υπόλοιπα που λες, όλα λάθος.
3 χρόνια στην Κύπρο, τη ζέστη του κέντρου της Αθήνας ποτέ δεν την ένιωσα.
Μικροί μισθοί;; Για αυτό έχει γεμίσει με Έλληνες, Γάλλους, Νορβηγους;
Μικρό νησί; Από τα μεγαλύτερα νησιά-χώρες της Ευρώπης.

Κατά τα άλλα η πρόταση που σου κάνανε μπορεί όντως να μην άξιζε. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια εκεί.
Πάντως σε κάποιους τομείς, τους μισθούς που βλέπω και που παίρνω, δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιζαν Ελλάδα ποτέ.
Λειπω 15 χρονια στο εξωτερικο.
Οποτε εχω συνηθισει εγω κ οι συγγενεις μου να ζουμε μακριά.
Οι φιλοι χανονται μετα απο τόσο καιρο. Το βλεπω απο τις ευχες στις γιορτες χριστουγεννα ,πρωτοχρονιά κτλ. Χρονο με τον χρονο ολο και λιγοτεροι με θυμουντε αλλα και θυμαμαι.

Οι συγκρισεις που κανω ειναι με το δικο μου στατους.
Οποτε η ζεστη που εχει το κεντρο της αθηνας δεν ειναι συγκρισιμο για μενα. Εγω μενω γερμανια κ βορεια ελλαδα.
Ο μισθος που μου προταθηκε ,καλος/κανονικος για ελλαδα αλλα οπως ειπα εγω μενω κ πληρωνομαι γερμανια.

Σιγουρα θα εχει καλοπληρωμενες δουλειες ειναι λογικο. Για μενα οχι.
Κυπρος, συμπαθητικο νησι, πηγα μια φορα, μικρος ο τόπος για μενα αλλα σιγουρα το μεγαλυτερο νησι στην μεσογειο.
Αν μου προσφεραν τον μισθο που εχω εδω ,θα πηγαινα ομως

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.164
Πόντοι
3.506
Αναφέρεσαι στα παλιά δάνεια που δόθηκαν αφειδώς και κοκκίνισαν εν μέσω κρίσης.
Ναι υπάρχουν και αυτά και είναι η πλειοψηφία. Όμως σιγά-σιγά περνάνε στην Ιστορία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Από πίσω όμως υπάρχει μία νέα γενιά (18-30 προς το παρόν και θα αυξάνεται διαρκώς κάθε χρόνο) πεντακάθαρη από δανεισμό που ψάχνει να βρει τον δρόμο της. Άλλος να ανοίξει μαγαζί, άλλος να σπουδάσει, άλλος να πάρει σπίτι, άλλος να κάνει αγορές (αυτοκίνητο, ΗΥ, έπιπλα, ηλεκτρικά, κλπ)
Κακά τα ψέματα, χωρίς δανεισμό δεν τσουλάει καμιά οικονομία.
Ήδη τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξυπνάνε, δείτε τριγύρω και online και θα καταλάβετε.
Φυσικά δε θα είναι εποχή 2002+ που δανειζόταν ο άλλος 50.000 με 9.000 εισόδημα, αλλά σίγουρα όχι εποχή 2014 που δε μπορούσε να πάρει δάνειο κανένας, ούτε 1000 ευρώ με εντολή Τρόικας και ΕΕ.
Εσύ πώς θα αξιολογήσεις το χορηγητικό ρίσκο όλων αυτών των "νέων και καθαρών" εν μέσω πανδημίας; Εκτός και αν επιδοτηθεί κρατικά (ή από ΕΕ) όλη αυτή η ανάληψη κινδύνου. Αλλά όπου παίζει η επιδότηση, πεθαίνει η ανάπτυξη.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Εσύ πώς θα αξιολογήσεις το χορηγητικό ρίσκο όλων αυτών των "νέων και καθαρών" εν μέσω πανδημίας; Εκτός και αν επιδοτηθεί κρατικά (ή από ΕΕ) όλη αυτή η ανάληψη κινδύνου. Αλλά όπου παίζει η επιδότηση, πεθαίνει η ανάπτυξη.
Υπάρχουν πολύ καλά μοντέλα που μπορούν να υπολογίσουν τα ορθά ποσά που μπορεί να δανειστεί κάποιος.
Βέβαια εδώ στην Ελλάδα τα κάναμε μαντάρα και σε αυτό το 2002-2009 μιας και απουσία Λευκού Τειρεσία, μπορούσε κάποιος με εισόδημα 10.000 το χρόνο, να πάρει σβάρνα 15 τράπεζες και σε μία εβδομάδα να βγάλει καταναλωτικό + visa + mastercard σε κάθε τράπεζα, δηλαδή καμιά 45 προιόντα συνολικού ποσού 100.000 ευρώ, νομιμότατα και χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς. Και έχουν γίνει αυτά και κάηκε κόσμος.
Ούτε αυτό ήταν σωστό, αλλά ούτε και το απόλυτο μηδέν που συμβαίνει τώρα και είναι αρρωστημένο. Δε νοείται οικονομία εν έτη 2021 χωρίς δανεισμό.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Δεν μπορω να ξεχασω τις επιδοτησεις για εξοπλισμο για νεους αγροτες.
Χρήμα μπολικο για τρακτερ και εξοπλισμο, που κατεληξαν στα πόδια απο ρουμανες και βουλγαρες, καζινα και μπουζουκια.
Χρηματα που δεν ζητηθηκαν πισω απο τους θύτες ποτέ.

Αυτα τα χρηματα καλουμαστε να πληρωσουμε εμεις και τα παιδια μας.
Αμ δε.
Οπως στρωσατε κοιμηθειτε τωρα.
Εγω μονο ως τουριστας πλεον....

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

ειναι σκληρος καργιολης ο ξενιτεμενος, ετοιμος με το μαχαιρι στα δοντια να τσακωθει.

αν δεν ηξερα καλυτερα θα ελεγα οτι ειναι κλωνος του Χαρη του επονομαζομενου Μπουφλιασμενου

• Χαχα
Αντιδράσεις: ggthd

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το ιδιο κανουν και οι ανατολικες/σλαβες ... ειχα μολδαβη για κανα εξαμηνο και ηταν μια χαρα ,τα τελευταια πεντε χρονια μενει Ελλαδα μαθαινοντας απταιστα την γλωσσα και οταν με παιρνει τηλ που και που ,μιλαει πλεον με αθηναικη προφορα , μην χεσω :grin: μπλαζε χαζο υφος κτλ
Για αυτο λεω οτι δεν υπαρχουν ιδιοσυγκρασιες και τετοια ,μολις φυγουν απο τις χωρες τους αλλαζουν ολα.

διαφωνω.

οπως ειπα σε ενα φιλο μου μετα το διαζυγιο

μπορεις να βγαλεις τη Ρουμανα απο τη Ρουμανια, οχι ομως τη Ρουμανια απο τη Ρουμανα

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
έχω παρατηρήσει ότι οι μολδαβές μαθαίνουν τα ελληνικά άπταιστα στην προφορά και σε πολύ σύντομο διάστημα.
Οι χειρότερες είναι οι ρωσίδες, δέκα και βάλε χρόνια και προφορά λες και ήρθαν πριν δύο μήνες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
ειναι σκληρος καργιολης ο ξενιτεμενος, ετοιμος με το μαχαιρι στα δοντια να τσακωθει.

αν δεν ηξερα καλυτερα θα ελεγα οτι ειναι κλωνος του Χαρη του επονομαζομενου Μπουφλιασμενου
Καλά χαλάρωσε.
Δεν τσακώνεται κανείς.

Και για ποιο Χάρη λες;
Τον ΟΥΚΑ;
Αν ναι πώς με συγκρίνεις με εκείνον;
Απλά θέλω να αναφέρω τι ισχύει σωστά για 5 πράγματα που ξέρω.
Ούτε βρίζω, ούτε απειλω όπως κάνει εκείνος. Και πιστεύω ότι ο γραπτός μου λόγος είναι και πολύ καλύτερος. ?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
έχω παρατηρήσει ότι οι μολδαβές μαθαίνουν τα ελληνικά άπταιστα στην προφορά και σε πολύ σύντομο διάστημα.
Οι χειρότερες είναι οι ρωσίδες, δέκα και βάλε χρόνια και προφορά λες και ήρθαν πριν δύο μήνες.
Ετσι ειναι πραγματι , μεγαλη διαφορα.
γενικα οι μολδαβες λογω των δυο γλωσσων που μιλανε εχουν πλεονεκτημα , ειναι οι μονες απο το μπλοκ που μπορουνε να πανε και να ζησουν/δουλεψουν ανετα απο την Μοσχα μεχρι την Μαδριτη

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Στο πρότζεκτ «πορνοτουρισμός+εργασία» πρέπει να δούμε κάποια σημεία:

-αν θα υπάρχει σταθερό εισόδημα (στάνταρ εργοδότης / πελατεία) και μας μένει μόνο η μετακίνηση από τόπο σε τόπο ή αν θέλουμε την τοπική εργασιακή εμπειρία, πράγμα που είναι ταλαιπωρία, αλλά διευρύνει το βιογραφικό. Στη δεύτερη περίπτωση συνήθως εμπλέκεται και το θέμα γλώσσας, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόστο.

-αν πάμε για ατομική περιπέτεια ή θέλουμε να βρούμε μία κοινότητα που μπορεί να είναι εθνική (πχ Έλληνες), επαγγελματική (πχ ιντερνετικοί νομάδες) ή κάτι άλλο (πχ expats ποικίλων χωρών).

-Πού θα μένουμε. Αυτό εξαρτάται από το budget και το στυλ ζωής μας. Έχουμε ξενοδοχεία με χαμηλές ή corporate τιμές, apparthotels, airbnb, πρόσκαιρες ενοικιάσεις επιπλωμένων, αγροτουριστικά οικήματα ή αγροτικά προγράμματα με διαμονή έναντι εργασίας, φοιτητικές εστίες (το καλοκαίρι), hostels, μοναστήρια με προγράμματα διαμονής (κυρίως καθολικά ή βουδιστικά) ακόμα και διαμονή σε ιδιώτη. Υπάρχουν και τα διαμερίσματα με πολλούς ένοικους που νοικιάζονται από πλατφόρμες.
Όσοι είμαστε στα ακίνητα κι έχουμε καλύτερη πληροφόρηση βρίσκουμε και καλά ξενοδοχεία σε χαμηλές τιμές. Πρόκειται για ξενοδοχεία που για ποικίλους λόγους έγινε κάποιο λάθος στο πρότζεκτ και «οι πελάτες δεν ήταν στο ραντεβού» όπως λέμε στη γλώσσα μας. Εκεί βρίσκεις ακόμα και βίλες ή και κάστρα που δυσκολεύονται να βρουν πελάτες.

Όταν υπάρχει κοινότητα νομάδων, συχνά το πρόβλημα είναι λυμένο, γιατί κάποιοι νομάδες έχουν το κατάλυμα σαν κύρια ή δευτερεύουσα ασχολία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom